Ins hastalanmaz cnm, anne yuregi tabiki dayanmamiz zor...onlar bir ah dese bizde hersey sifir oluyor, ama anne olmak ayni zamanda guclu olmayida gerektiriyor ve ben inaniyorum sende dahil hepimiz gucluyuz bu konuda,umarim butun sikitilari kolaylikla atlatirsiniz..cok opuyorum Beste yi ve seni muckkk
Kiyamam kuzuya ne olduki acep..bizimkide alt dislerin cikmasina bir kac gun kala aynen aglayarak kalkiyordu, umarim distir cnm ve yine umarimki gecer,dusununce ahh dedim neyi var acaba Tarik Bugranin, annesi annesi benim oglanin kankasina selam soyle, aglamasin cok hemi :))
Agzindan yel alsin cnm, ne yakmasi allah gostermesin, sen baktin ki bu durumlar cogalmaya basladi mumkunse kapi cami acik tut birde sana hatirlatcak birseyler bul..mesela ip bagla eline soyle kirmizi goze carpan birsey olsunki gordukce ocakta birsey oldugunu hatirla..mevlam korusun cnm kazadan beladan ve her bir musibetlerden,,amin
Kizlar gunaydin,biraz erken bir aydin, sanirim Masal yine hastalaniyor ya artik kalbim dayanmiyor,annelige hazirmi degildim arkadas resmn cokuyorum ya inanin gozumu kirpmadim.Belirtiler suanda geniz akintisi,genizden gelen hafif hirilti ve cok hafif burun tikanikligi ama makesef bu boyle kalmaz kiii ya ilerlemeden ne yapmaliyim calla aetik ilaca bile tepkili degilim yeterki ilerlemesin,aglamak istiyorum...
Bir onceki mesajda Masal diyecegime Beste yazmisim aklim ilkim e gitti bir anda, Cicek cnm sakin yanlis anlama hemi ben ucuyorum artik yorgunluktan mazur gor olurmu,,Masal ve seni optum bu sefer gercekten :)) ha simdi oldu herhalde sukur kavusturana
ya inanmıyorum 54 kiloya düşmüşüm..
rejimdeki arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın nispet olsun diye yazmıyorum,,
üzülüyorum o yüzden...
cerenide emzirirken böyle çok zayıflamıştım,emzirmeyi kesince tekrar 60 kiloya çıkmılştım..
benim bütün yaglar süte geçiyo heralde..yakında buharlaşmassam iyidir
hayır yani üzülüyorum botokslarım da eriyecek
hep yaşımı göstermedigimi söylerler ee şimdi kendimi bile gösteremiyorum
yaşım mı kaççç
bilmiyorum her sene degişiyo
biraz fazla yesem iyi olacak
önce kimden başlasammmm
tatlı cadı senden
Cok gecmiş olsun,benim kızımda da aynı şikayetler vardı,dr unu aradım getireyim mi diye,ateşi olmadığı sürece gerek yok dedi.Sık sık fizyolojik serum uygulamamı,odasına bir kap içinde sıcak su koymamı(buhar makinesini önermiyor dr),yatağının baş kısmını oldukça yükseltmemi ve sıvı alım miktarını arttırmamı söyledi.her gün banyo yaptırmaya devam etmemi ekledi.Belki bildiğimiz seyler ama ben harfiyen uyguladım ve kızımın sıkıntıları gecti. Hatta banyo çok rahatlattı,kızımı üşüttüüğümü düşünüp 2 gün ara vermiştim bnyosuna,banyosunu yaptırdığım zaman açıldı.
Sekerim valla al iste benm neyim var iki tane kv bir tane kp senin yadiginin ustune cuk diye oturdu yaniLeyla olanların arasına hoşgeldinn canımm geç bile kaldın Leyla olmak için tebrik ederim seni
Sağlam mayıs annesi kimler kaldı
Ben ve ilkim yemek yakıyoruz
Sen Leyla oldun
Pınar da sürekli evde olduğu için kendini iyi hissetmiyor
Seni mahir Leyla yaptı
Turuncu kayra nın beslenme problemi malum
Azraece ecenin ek gıda kabul etmemesi sorun
Şekersizyeşilçay bebesi geceleri uyumuyor
Mutluanne boncuk mira gece gündüz uyumuyor
Çiçek bi başına yavrusu hastalanıyo
Ecesuelif bi ara çok şeymi istiyorum gezmek istiyorum yazmıştı hatırladım
Siyahlale tuanadan fırsat bulup buralara uğrayamıyo
Babyceren aaaaa seni başa yazıcaktım tatlım yaaa unuttum euheuheuhe 2 çocukla malummböyle olmuş
Biyolog enerji topu Asya ya kendini adadı
Sağlam olarak;mybabylove ve annezeynep kaldı galiba
Sağlam olan ve olmayanlardan unuttuğum varsa kusura bakmayınn
Yaaa nasıl zayıflıyosunnnn
Ben sana biraz fazlalığından verim canım
Kendini göstermiş olursun
Ayrıca benden başlarsan midende boş yer kalmaz euheuheuh
ben bu doktorları gerçekten hiçç anlamıyorumm....
bende banyo yaptırıp yaptırmamayı sormuştum..çocuk nezleyken yıkanmamalı demişti..
buhar makinesinide önerdi..
az öncede diger sayfada paylaşmıştım yemek yemeyen çocuga yemek yedirme yöntemleri
o doktor öyle diyor ama başka sitede bir doktor asla bu şekli onaylamıyor...
gerçekten neye,kime inanacagımı bilmiyorum..
bu doktorları anlamak tıp okumaktan daha zor..
yanlış anlama canım bunları sana veya dokturuna yazmadım..
okuken aklıma geldi sadece
Sekerim valla al iste benm neyim var iki tane kv bir tane kp senin yadiginin ustune cuk diye oturdu yani
Canım bizim doktorumuzda Tarık Buğra hasta iken..her gün yıkamamı,ateşli iken dışarı çıkarıp hava aldırmamı,kafasını yüksek tutmamı,sıvı alımını arttırmamı istemişti defne-ank arkadaşımızın doktoru gibi
Ayrıca odasının her gün havalanması gerektiğini söylemişti..Tarık Buğra o zaman 3 aylıktı çok şükür o son hastalığı oldu
Allah göstermesinde belki tekrar rahatsızlansa ve gitsem farklı şeyler söyler dediğin gibi güven olmuyo..
Ben aklıma yatanları uyguluyorum diğerlerini rafa kaldırıyorum:)
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba,
Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlarFıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:
Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncuklaBuraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar
canım o zaman bundan şu sonuç çıkıyo..
bana bunları söyleyen doktorun emekliye ayrılma zamanı gelmiştir..
geçmişler ola...
bizim 2 doktorumuz var..cereninki ayrı,çağlanın ki ayrı..
bunu söyleyen cerenin doktoru..
zaten o adamı hiç gözüm tutmamıştıdiploması bile duvarda bi yamuk duruyodu
Euheuheuhe seni yanlış yere yazmışım canım ya yukarıda ki listede yer Alman gerekiyormuş
Hakikatten kötü bi akşam geçirmişsiniz sizin adınıza üzüldüm
Dediğin gibi arızaymış yanii..kp in içinde üzüldüm eşini ezmeye çalışan bi insanla ömür mü geçer..daha çok hasta eder o adamcağızı
Olmazsa kp gelir sizde görür sever okiş bende olsam senin gibi tavrımı koyar ve gitmezdim
Ayyyy valla kizlar yaaa gerizekali kadin birde ne yapiyor biliyormusu uz simdi kendi 17 senedir bi ailenin yaninda calisiyormus haftanin uc gunu gidip yemek yapip utu yapiyormus neyse bu kadin oyle boyle galiba eski kocasindanda birseyler kalmis suan iki tane evi var kira aliyor +maasi var ama eve bir kurus harcamaz hep kp alir evein masrafini mutfak elektronik fatura akliniza ne geliyorsa yani oda mezara goturecek sanki salak tovbe tovbeee ay dur azraece geldi aklima ecem nasil olmus?neyse iste boyle birkadin yani bide diyorki yarin birgun babampn okunce ben ne yapacam yarinlara birikim yapiyorum salak kimin ne zaman oleceginin garantisi varmi?mybabylove__canım nedir senin bu kp ve kv lerden çektigin...
ükv sana sitem edecegine gitsin kocasına sorsun,sende cevabını vermişsin zaten..
arana mesafe koysan daha iyi olcak bak sen sinirlendiginle kalıyosun..
okişi özleyende gelsin senin evinde sevsin..fazla yorum yapmakta istemiyorum
aile içi meselelere karışmayı pek sevmem
tamam canım öyle yapacam..çağlanın doktorunun dişleri biraz yamuk ama bir sorun olacagını sanmıyorumO zaman sen cereninkini emekliye ayır canım
Çağlanınkinin de diplomasına bi göz at baktın ki onun diplomasıdaa yamuk onuda emekliye ayır gitsin
Yamuk değilse tek o doktorla devam edersin
kızlar beykozzz kocasının bebeklik resmini eklemişşşş buarada siyah elbisesinide kendi yapmısss
tamam canım öyle yapacam..çağlanın doktorunun dişleri biraz yamuk ama bir sorun olacagını sanmıyorum
ayy çevremde ne kadar yamuk insanlar var inanamıyorumm..
kız sana kim bunları haber veriyo
biz beykozu görmüyoruz ne yaptıgını bile bilmiyoruz
maşallah bütün haberler sende
selam söyle canım
o kadar yorgunum ki su an tarif edemem
Sabah 8:45te kalktim kahvalti hazirla evi topla banyoyu yika balkonlari yika omere corba yap yika esinin karnini doyur yika mutfaga seker dokulsun supur kabak bozuk ciksin pazara git al gel pisir tatlin son dakikada olsun omere mayaladigin yogurdu petekte unut bozulsun lavabodan su tassin yerleri sil omer eline kurabiye gecirip unufak etsin onu yika yerleri bi daha supur misafir sayisi cogalinca panikle cocuk yatirirlarsa diye yatak odandaki dag gibi camasiri peteklere as kurut katla yerlestir omer yine aciksin meyvesini pisir kuru meyvesini hasla yedir esin markete gidip saatlerce gelmesin omer 3 saat gecsin 4saat gecsin hala uyumasin yangin vaaAAARRRRRRRRRR
Uyandigimdan beri yemegimi bile ayakta yedim sirtim kemiklerim of anam off ne demeye buyuttun beniiiii
Bu gece tirlatirsam bakirkoye ziyaretime gelirsiniz:82::92:
Çoook geçmiş olsun canım,senin adına üzüldüm.Bir an önce ayaklanmanı dilerim..ŞU KANSER,BROKOLİ VB. KONUSUNDA DA HAKLISIN CANIM.
moralim sıfırın altında 8...
çağla hasta
dün birazöksürügü vardı..bugün iyice arttı..
azönce balgam kustu yavrum..
sekrol verdim..bide buhar makinesine yarım ventol koyduk verdik..
pazartesi doktora gidecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?