2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Âmin canım aminnn Allah hepimizi korusun uykusuzluk,yorgunluk,iştah sorunu çoğumuzun aklı başında değil
Benim ki tamamen uçtueskidende bi kaç kez böyle maceralarım oldu gerçi:)
Tarık Buğra için babası akşam şükretti allah ım bize ne güzel sağlıklı sihatli bize ağlamak nedir göstermeyen bi evlat nasip ettin çok şükür dedi
Gece çocuk başladıbenim kuzumun ağlamaları sayılıdır hatta bazen ağlamayı bilmiyo diyoruz:)
Ağlamayan çocuğun birden ağlamasıda zor yanii
Benim oğlanda geceden beri kankasının yolunda gidiyo
Mahir'imin beyni yeniden yıkansın düzelsin diye ümit ederken benimkinin beyni yıkandıııı

Cok gecmiş olsun,benim kızımda da aynı şikayetler vardı,dr unu aradım getireyim mi diye,ateşi olmadığı sürece gerek yok dedi.Sık sık fizyolojik serum uygulamamı,odasına bir kap içinde sıcak su koymamı(buhar makinesini önermiyor dr),yatağının baş kısmını oldukça yükseltmemi ve sıvı alım miktarını arttırmamı söyledi.her gün banyo yaptırmaya devam etmemi ekledi.Belki bildiğimiz seyler ama ben harfiyen uyguladım ve kızımın sıkıntıları gecti. Hatta banyo çok rahatlattı,kızımı üşüttüüğümü düşünüp 2 gün ara vermiştim bnyosuna,banyosunu yaptırdığım zaman açıldı.

Bir onceki mesajda Masal diyecegime Beste yazmisim aklim ilkim e gitti bir anda, Cicek cnm sakin yanlis anlama hemi ben ucuyorum artik yorgunluktan mazur gor olurmu,,Masal ve seni optum bu sefer gercekten :)) ha simdi oldu herhalde sukur kavusturana

Leyla olanların arasına hoşgeldinn canımm geç bile kaldın Leyla olmak için tebrik ederim seni
Sağlam mayıs annesi kimler kaldı
Ben ve ilkim yemek yakıyoruz
Sen Leyla oldun
Pınar da sürekli evde olduğu için kendini iyi hissetmiyor
Seni mahir Leyla yaptı
Turuncu kayra nın beslenme problemi malum
Azraece ecenin ek gıda kabul etmemesi sorun
Şekersizyeşilçay bebesi geceleri uyumuyor
Mutluanne boncuk mira gece gündüz uyumuyor
Çiçek bi başına yavrusu hastalanıyo
Ecesuelif bi ara çok şeymi istiyorum gezmek istiyorum yazmıştı hatırladım
Siyahlale tuanadan fırsat bulup buralara uğrayamıyo
Babyceren aaaaa seni başa yazıcaktım tatlım yaaa unuttum euheuheuhe 2 çocukla malumm böyle olmuş
Biyolog enerji topu Asya ya kendini adadı

Sağlam olarak;mybabylove ve annezeynep kaldı galiba
Sağlam olan ve olmayanlardan unuttuğum varsa kusura bakmayınn

Yaaa nasıl zayıflıyosunnnn
Ben sana biraz fazlalığından verim canım
Kendini göstermiş olursun
Ayrıca benden başlarsan midende boş yer kalmaz euheuheuh

Son düzenleme:

ben bu doktorları gerçekten hiçç anlamıyorumm....
bende banyo yaptırıp yaptırmamayı sormuştum..çocuk nezleyken yıkanmamalı demişti..
buhar makinesinide önerdi..
az öncede diger sayfada paylaşmıştım yemek yemeyen çocuga yemek yedirme yöntemleri
o doktor öyle diyor ama başka sitede bir doktor asla bu şekli onaylamıyor...
gerçekten neye,kime inanacagımı bilmiyorum..
bu doktorları anlamak tıp okumaktan daha zor..

yanlış anlama canım bunları sana veya dokturuna yazmadım..
okuken aklıma geldi sadece

Bugun aksam yemege kv dedeydik bayagidir cagiriyordu neyse gittik yemegimizi yedik kizla oynadi cayimizi tatlimizi meyvemizi yedik her sey guzeldi giderken yolda kp aradi aksam pismaniye cekcez gelirmisiniz dedi kv ye gidiyoruz erken kalkarsak geliriz dedim neyse 21:30 a kadar oturduk kv dede sonra kalktik kp e gittik kapidan girdik zaten okis uyuyamadigi icin huysuzdu sonra ükv hosgeldin dedi ben kizin biberonunu yikarken daha gireli 5 dk olmus hemen eee .....siz geldiginiz zaman ben size hurmet etmiyormuyum hizmet etmiyormuyum dedi bende ne alaka dedim baban sizin geleceginizi bana soylemedi dedi bende dedimki evinde okadar adam var suan onlardan degilde bizim gelmemizdenmi rahatsiz oluyorsun dedim hayir oyle birsey yok dedi sorun ne o zaman dedim "ben neciyim benim neden haberim yok neden en son ben duyuyorum"dedi
"onu bana degil kocana soracaksin dedim ben senden hizmet beklemiyorum hurmet beklemiyorum istedigim guler yuzun dedim ama onu bile yapmiyorsun sıkildim artik surekli huysuz hircin olmandan dedim kirilmayin diye geldik ama pisman ettin"dedimsiz gecinemiyorsunuz yaaa yazik etmeyin birbirinize bosanin insanlarida huzursuz etmeyin dedim.
Kimse icinde kocanla kotu olma ben simdi evime giderim fosur fosur uyurum,ama uykusuz kalip kocasi ile tartisan kusen sen olursun dedim
bozuk pilak gibi tekrarlayip durdu ben neciyim diye dur babami cagirayim ona sor dedim ben senin kocani tanimam gecim yapan sensin bana olan davranisi beni ilgilendirir senin gecimin beni ilgilendirmez dedim
Sonra kp i cagirdim baba ...ablaya neden soylemedin gelecegimizi dedim himmmm eeee hiiii dedi dur ben soyleyim sebebini dedim 62 yasindaki adami cocuk gibi tenkit ediyorsun surekli dir dir adami elestiriyorsun surekli ve oda yalana bas vuruyor buna sen itiyorsun dedim yapma bunu evliligi ize zarar veriyorsun dedim bu adam kalp hastasi sende sinir hastasisin size uzuntu stres yaramiyor bence bosanin dedim okadar misafirin yanindada bu sekilde davranman cok yalnis dedim sonra bir dahada gelirsem evinize bu son olsun dedim ben size okadar isimi gucumu birakip geliyorum kv demde otururken 1 saatte olsa cocugu sevin diye size getiriyorum senin yapacagin ne yemege ne caya gelmiyorum dedim o yuzden hizmet yada hurmet etmene de gerek yok dedim ben 80 yasinda degilimki bana hurmet etmek zorunda hissetme kendini istedigim gule yuzdu onuda veremedin zaten bir dahada gelmem dedim 1 saat otururp kalktik sinir oldum yaaaa valla bu kadin tam ariza yaaa sıkildim artik neyse kizlar boyle sacma sapan bir geceydi yani

Sekerim valla al iste benm neyim var iki tane kv bir tane kp senin yadiginin ustune cuk diye oturdu yani

Canım bizim doktorumuzda Tarık Buğra hasta iken..her gün yıkamamı,ateşli iken dışarı çıkarıp hava aldırmamı,kafasını yüksek tutmamı,sıvı alımını arttırmamı istemişti defne-ank arkadaşımızın doktoru gibi
Ayrıca odasının her gün havalanması gerektiğini söylemişti..Tarık Buğra o zaman 3 aylıktı çok şükür o son hastalığı oldu
Allah göstermesinde belki tekrar rahatsızlansa ve gitsem farklı şeyler söyler dediğin gibi güven olmuyo..
Ben aklıma yatanları uyguluyorum diğerlerini rafa kaldırıyorum:)

Son düzenleme:
mybabylove__canım nedir senin bu kp ve kv lerden çektigin...
ükv sana sitem edecegine gitsin kocasına sorsun,sende cevabını vermişsin zaten..
arana mesafe koysan daha iyi olcak bak sen sinirlendiginle kalıyosun..
okişi özleyende gelsin senin evinde sevsin..fazla yorum yapmakta istemiyorum
aile içi meselelere karışmayı pek sevmem

Sekerim valla al iste benm neyim var iki tane kv bir tane kp senin yadiginin ustune cuk diye oturdu yani

Euheuheuhe seni yanlış yere yazmışım canım ya yukarıda ki listede yer Alman gerekiyormuş
Hakikatten kötü bi akşam geçirmişsiniz sizin adınıza üzüldüm
Dediğin gibi arızaymış yanii..kp in içinde üzüldüm eşini ezmeye çalışan bi insanla ömür mü geçer..daha çok hasta eder o adamcağızı
Olmazsa kp gelir sizde görür sever okiş bende olsam senin gibi tavrımı koyar ve gitmezdim

canım o zaman bundan şu sonuç çıkıyo..
bana bunları söyleyen doktorun emekliye ayrılma zamanı gelmiştir..
geçmişler ola...
bizim 2 doktorumuz var..cereninki ayrı,çağlanın ki ayrı..
bunu söyleyen cerenin doktoru..
zaten o adamı hiç gözüm tutmamıştı diploması bile duvarda bi yamuk duruyodu

Rabbim sana acil sifalar versin ins, cok uzuluyorum durumuna cnm, umarim ameliyata gerek kalmadan iyilesirsin,bu son uc ay cok guclu olmani dilerim ..kizinida cok ozledik, arada resimlerini bekliyoruz eger olurda firsatin tabii..bizde seni ve kizceni cok opuyoruz

O zaman sen cereninkini emekliye ayır canım
Çağlanınkinin de diplomasına bi göz at baktın ki onun diplomasıdaa yamuk onuda emekliye ayır gitsin
Yamuk değilse tek o doktorla devam edersin

Ayyyy valla kizlar yaaa gerizekali kadin birde ne yapiyor biliyormusu uz simdi kendi 17 senedir bi ailenin yaninda calisiyormus haftanin uc gunu gidip yemek yapip utu yapiyormus neyse bu kadin oyle boyle galiba eski kocasindanda birseyler kalmis suan iki tane evi var kira aliyor +maasi var ama eve bir kurus harcamaz hep kp alir evein masrafini mutfak elektronik fatura akliniza ne geliyorsa yani oda mezara goturecek sanki salak tovbe tovbeee ay dur azraece geldi aklima ecem nasil olmus?neyse iste boyle birkadin yani bide diyorki yarin birgun babampn okunce ben ne yapacam yarinlara birikim yapiyorum salak kimin ne zaman oleceginin garantisi varmi?

Sayfaları çok işgal ediyorum ama yazmadan edemiycem
Meleğim şu anda daha ön sayfalarda tek tek alıntı yapıyo cevap veriyo
Son sayfalara geldiği zaman biz yatmış oluruz herhalde
Meleğimmm çok meleksin valla herkese güzel ve içten temennilerinle cevap veriyosun

O zaman sen cereninkini emekliye ayır canım
Çağlanınkinin de diplomasına bi göz at baktın ki onun diplomasıdaa yamuk onuda emekliye ayır gitsin
Yamuk değilse tek o doktorla devam edersin
tamam canım öyle yapacam..çağlanın doktorunun dişleri biraz yamuk ama bir sorun olacagını sanmıyorum
ayy çevremde ne kadar yamuk insanlar var inanamıyorumm..

kızlar beykozzz kocasının bebeklik resmini eklemişşşş buarada siyah elbisesinide kendi yapmısss

kız sana kim bunları haber veriyo
biz beykozu görmüyoruz ne yaptıgını bile bilmiyoruz
maşallah bütün haberler sende
selam söyle canım

Kızlar antidepresanım yanii kocacım beni çağırıyor ben gidim bariii
Hepinizi öpüyorumm iyi gecelerrrr

Dişi yamuk dedinde
Aklıma oğlumun pipisi geldi yamuk ya

Heeee bi de sen burda Beykoz'la kime selam yolladın canım yaa anlamadım sabah okurum artıkk

Son düzenleme:

Anam sende de ne nefes varmis,masallah
Umarim sonrasi iyi olmustur cnm,

Gecmis olsun cnm, simdi biran yaziyi gorunce duraksadim, dedim yine guzel bir espri geliyordur diye..ama malasef...umarim tez vakitte sifa bulur Caglamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…