Leyla olanların arasına hoşgeldinn canımm geç bile kaldın Leyla olmak için tebrik ederim seni
Sağlam mayıs annesi kimler kaldı
Ben ve ilkim yemek yakıyoruz
Sen Leyla oldun
Pınar da sürekli evde olduğu için kendini iyi hissetmiyor
Seni mahir Leyla yaptı
Turuncu kayra nın beslenme problemi malum
Azraece ecenin ek gıda kabul etmemesi sorun
Şekersizyeşilçay bebesi geceleri uyumuyor
Mutluanne boncuk mira gece gündüz uyumuyor
Çiçek bi başına yavrusu hastalanıyo
Ecesuelif bi ara çok şeymi istiyorum gezmek istiyorum yazmıştı hatırladım
Siyahlale tuanadan fırsat bulup buralara uğrayamıyo
Babyceren aaaaa seni başa yazıcaktım tatlım yaaa unuttum euheuheuhe 2 çocukla malummböyle olmuş
Biyolog enerji topu Asya ya kendini adadı
Sağlam olarak;mybabylove ve annezeynep kaldı galiba
Sağlam olan ve olmayanlardan unuttuğum varsa kusura bakmayınn
Yaaa nasıl zayıflıyosunnnn
Ben sana biraz fazlalığından verim canım
Kendini göstermiş olursun
Ayrıca benden başlarsan midende boş yer kalmaz euheuheuh
tamam canım öyle yapacam..çağlanın doktorunun dişleri biraz yamuk ama bir sorun olacagını sanmıyorum
ayy çevremde ne kadar yamuk insanlar var inanamıyorumm..
kız sana kim bunları haber veriyo
biz beykozu görmüyoruz ne yaptıgını bile bilmiyoruz
maşallah bütün haberler sende
selam söyle canım
Kızlar ya aslında ne kadar da hassasmışım bebeğimle ilgili,çünkü inanır mısınız kızım doğduğunda ilk 4 ay dışarı çıkmamıştım hala da sık sık çıkarmıyorum ,aman hastalanmasın aman mikrop kapmasın diye...Az evvel gördüm Ebru destan yeni doğmuş oğluyla akmerkezde dolanıyor.Millet ne rahatmış yahu.Yani ben mi doğru yapıyorum yoksa hayatını kısıtlamayan bazı anneler mi doğru yapıyor anlamadım.Yalnız şu var burdaki bazı arkadaşlar da dahil olmak üzere hepimiz bu konuda titizliğimizden ötürü hayli yorulduk.Zihinsel yorgunluktan söz ediyorum.Öyle sıkıldım ki evde dört duvar artık üstüme üstüme geliyor.Bazı arkadaşların eşleri yanlarında yok ,onlar nasıl dayanıyor öyle(Çiçek,Azraece) bir başlarına?Hayır fiziksel yorgunluk da var galiba çünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor ki...Ne yemek,ne temizlik,ne banyo(mecburen az evvel yaptım).Yemeği de 2 gündür eşim yapıyor.Eşim eve geç geldiğinden haftasonlarını değerlendiremiyoruz,kış olunca kızımla gezemiyorum.Öylece eve hapsoldum.Kukuman kuşu gibi düşün düşün düşün.Artık kendi kendime pepe şarkıları mırıldanır oldumeppe peppe yaralanmıış:26:..Hayır düşünüyorum düşünüyorum başka şarkı gelmiyor ki aklıma:44:Galiba asosyal oldum çıktım,uzun zamandır kitap da okumuyorum,vücudum normal kiloda fakat göbeğim çıkık vaziyette erit beni diyor adeta...Yok yok benim bir değişikliğe ihtiyacım var.Ne demiş Moğallar:BİR ŞEY YAPMALI!
Bu sıpaların neden bir günleri bir günlerini tutmuyor
Bu gün hiç bi şey yediremedik yapmadığımız şaklabanlık kalmadı 5 kaşık bile yese yeter deyip zorlamıyorum normalde
Ama bu gün daha ilk kaşığı verir vermez herşeye öğürdü yoğurt çok seviyo ona bile..
Emmeye başladı diye seviniyordum emmedi de göğsümü mıncıklıyo,garip sesler çıkarıyo,göğüs ucum burnunun ucuna denk geldiği zaman gözlerini şaşı yapıp gülüyo bu gün beni bi o hareketi güldürdü birde babyceren
Halbuki sabah onca uykusuzluğa rağmen benim enerjim bitmez diyodum
Daha dün turuncuya Tarık Buğra bi dönem bağırdı yaklaşık 10 gün sürdü unuttu diye yazdım
Çocuk bu gün akşam bağırmaya bi başladı eskisi gibi bağırsa razıyım
Eşim ve ben şok olduk sesine
Herkül gibi ellerini yumruk yapıp EEEEEE diye bağırdı hep seside öyle kartki:) susturamadık..oyunlar,şarkılar fayda etmedi
Yemek ve bağırmasını susturmaya çalışırken repertuarımdaki bütün şarkıları tükettim görevi eşim devraldı
Tam yatırmadan önce 5dk emdi kendini o kadar sıkarak bağırdı ki kendini kusturdu
Bağırınca suratı kıpkırmızı oluyo,boğazı kıcıklanıyo öksürmeye başlıyor yarında unutmaz devam ederse napıcam
Bi ara eşim şimdi komşular ben bağırıyorum zannedecek diye panik oldu sesini çok değiştiriyor büyük insan gibi kalın çıkıyo
Çok uzun yazdım ama hem şaşırdım,hem üzüldüm,hemde ya devam ederse diye korkuyorum
Sayfaları çok işgal ediyorum ama yazmadan edemiycem
Meleğim şu anda daha ön sayfalarda tek tek alıntı yapıyo cevap veriyo
Son sayfalara geldiği zaman biz yatmış oluruz herhalde
Meleğimmm çok meleksin valla herkese güzel ve içten temennilerinle cevap veriyosun
kızlar lcwaikikinin sitesinde indirim var 14.90a inmis ayakkabılar kazaklar falan
Canım yaaa evet bunlar bağırırda aksırırda tıksırırda ama etrafımda gördüğüm bazı bebekler var.Mesela kuzenimin kızı 1.5 yaşında ve durup dururken oyun ortasında kalkıp annesine veya bir başkasına tokatı geçirebiliyor.Veya Kayrayı sevme bahanesi ile sallıyor tokatı.
Aynı şekilde bir tanıdığın 1.5 yaşındaki oğlu Kayrayı görür görmez hırpalamaya çalışıyor,durduk yerde çığlık atıyor ve annesini dinlemeyip onuda dövmeye ve ısırmaya çalışıyor.Bu örnekler etrafta çok olunca bebekleri ne zaman terbiye etmeliyiz acaba diye düşünmeye başlamıştım.:44:
Bugun aksam yemege kv dedeydik bayagidir cagiriyordu neyse gittik yemegimizi yedik kizla oynadi cayimizi tatlimizi meyvemizi yedik her sey guzeldi giderken yolda kp aradi aksam pismaniye cekcez gelirmisiniz dedi kv ye gidiyoruz erken kalkarsak geliriz dedim neyse 21:30 a kadar oturduk kv dede sonra kalktik kp e gittik kapidan girdik zaten okis uyuyamadigi icin huysuzdu sonra ükv hosgeldin dedi ben kizin biberonunu yikarken daha gireli 5 dk olmus hemen eee .....siz geldiginiz zaman ben size hurmet etmiyormuyum hizmet etmiyormuyum dedi bende ne alaka dedim baban sizin geleceginizi bana soylemedi dedi bende dedimki evinde okadar adam var suan onlardan degilde bizim gelmemizdenmi rahatsiz oluyorsun dedim hayir oyle birsey yok dedi sorun ne o zaman dedim "ben neciyim benim neden haberim yok neden en son ben duyuyorum"dedi
"onu bana degil kocana soracaksin dedim ben senden hizmet beklemiyorum hurmet beklemiyorum istedigim guler yuzun dedim ama onu bile yapmiyorsun sıkildim artik surekli huysuz hircin olmandan dedim kirilmayin diye geldik ama pisman ettin"dedimsiz gecinemiyorsunuz yaaa yazik etmeyin birbirinize bosanin insanlarida huzursuz etmeyin dedim.
Kimse icinde kocanla kotu olma ben simdi evime giderim fosur fosur uyurum,ama uykusuz kalip kocasi ile tartisan kusen sen olursun dedim
bozuk pilak gibi tekrarlayip durdu ben neciyim diye dur babami cagirayim ona sor dedim ben senin kocani tanimam gecim yapan sensin bana olan davranisi beni ilgilendirir senin gecimin beni ilgilendirmez dedim
Sonra kp i cagirdim baba ...ablaya neden soylemedin gelecegimizi dedim himmmm eeee hiiii dedi dur ben soyleyim sebebini dedim 62 yasindaki adami cocuk gibi tenkit ediyorsun surekli dir dir adami elestiriyorsun surekli ve oda yalana bas vuruyor buna sen itiyorsun dedim yapma bunu evliligi ize zarar veriyorsun dedim bu adam kalp hastasi sende sinir hastasisin size uzuntu stres yaramiyor bence bosanin dedim okadar misafirin yanindada bu sekilde davranman cok yalnis dedim sonra bir dahada gelirsem evinize bu son olsun dedim ben size okadar isimi gucumu birakip geliyorum kv demde otururken 1 saatte olsa cocugu sevin diye size getiriyorum senin yapacagin ne yemege ne caya gelmiyorum dedim o yuzden hizmet yada hurmet etmene de gerek yok dedim ben 80 yasinda degilimki bana hurmet etmek zorunda hissetme kendini istedigim gule yuzdu onuda veremedin zaten bir dahada gelmem dedim 1 saat otururp kalktik sinir oldum yaaaa valla bu kadin tam ariza yaaa sıkildim artik neyse kizlar boyle sacma sapan bir geceydi yani
Ayyyy valla kizlar yaaa gerizekali kadin birde ne yapiyor biliyormusu uz simdi kendi 17 senedir bi ailenin yaninda calisiyormus haftanin uc gunu gidip yemek yapip utu yapiyormus neyse bu kadin oyle boyle galiba eski kocasindanda birseyler kalmis suan iki tane evi var kira aliyor +maasi var ama eve bir kurus harcamaz hep kp alir evein masrafini mutfak elektronik fatura akliniza ne geliyorsa yani oda mezara goturecek sanki salak tovbe tovbeee ay dur azraece geldi aklima ecem nasil olmus?neyse iste boyle birkadin yani bide diyorki yarin birgun babampn okunce ben ne yapacam yarinlara birikim yapiyorum salak kimin ne zaman oleceginin garantisi varmi?
Canım repertuarım geniş merak etme ,evde bunlar hep söyleniyorpepe pepee yaralanmışşş..pepee pepeee yaralanmışş..
keşke düşmeden yavaşlasaydı..keşke düşmeden yavaşlasaydı...
canım bende çağla küçük diye hiç dişarı çıkartmmıyorum hastalanmasın diye ama bak işte yine hastaaaa:44:
ben mecbur günlük temizligi bitiriyorum ama yemek yapmaya benimde elim kalkmıyo..
uykusuzluktan gözümün altında göçük bile var..
asosyalın a+sosyalısıyım ben...
bak ben arada kitap okuyorum mecburen..cerene hikaye kitaplarıkırmızı başlıklı kız,rapunzel,sindirella,keloglan tavsiye ederim
kafayı yemene çok yardımcı oluyolar
hepimiz aynıyız canım hepimiz kardeşiz..sıkma canını..bir kaç yıl sonra kızınla gezeceksin çok egleneceksin..
canım arada şu şarkıyıda mırıldanabilirsin...
annemmm canımmm annem,sen benim bitanemmmm,sen benim canım annemsiinnnn...
yada şu,
pepe nenneyle saklambaç oynuyor,ama onları bir türlü bulamıyorrrrturuncu kulenin arkası boş.....
Ay yerim ben onu,çok merak ettim şimdi yakinen görmek ve duymak isterdim.Sen bağırdığı zaman ıhlamur,su gibi boğaz yumuşatıcı bir şeyler ver istersen.Ya da tam bağırmaya başladığı vakit ilgisini başka yöne çek.Bu sıpaların neden bir günleri bir günlerini tutmuyor
Bu gün hiç bi şey yediremedik yapmadığımız şaklabanlık kalmadı 5 kaşık bile yese yeter deyip zorlamıyorum normalde
Ama bu gün daha ilk kaşığı verir vermez herşeye öğürdü yoğurt çok seviyo ona bile..
Emmeye başladı diye seviniyordum emmedi de göğsümü mıncıklıyo,garip sesler çıkarıyo,göğüs ucum burnunun ucuna denk geldiği zaman gözlerini şaşı yapıp gülüyo bu gün beni bi o hareketi güldürdü birde babyceren
Daha dün turuncuya Tarık Buğra bi dönem bağırdı yaklaşık 10 gün sürdü unuttu diye yazdım
Herkül gibi ellerini yumruk yapıp EEEEEE diye bağırdı hep seside öyle kartki:) susturamadık..oyunlar,şarkılar fayda etmedi
Yemek ve bağırmasını susturmaya çalışırken repertuarımdaki bütün şarkıları tükettim görevi eşim devraldı
Tam yatırmadan önce 5dk emdi kendini o kadar sıkarak bağırdı ki kendini kusturdu
Bağırınca suratı kıpkırmızı oluyo,boğazı kıcıklanıyo öksürmeye başlıyor yarında unutmaz devam ederse napıcam
Bi ara eşim şimdi komşular ben bağırıyorum zannedecek diye panik oldu sesini çok değiştiriyor büyük insan gibi kalın çıkıyo
Çok uzun yazdım ama hem şaşırdım,hem üzüldüm,hemde ya devam ederse diye korkuyorum
ya inanmıyorum 54 kiloya düşmüşüm..
rejimdeki arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın nispet olsun diye yazmıyorum,,
üzülüyorum o yüzden...
cerenide emzirirken böyle çok zayıflamıştım,emzirmeyi kesince tekrar 60 kiloya çıkmılştım..
benim bütün yaglar süte geçiyo heralde..yakında buharlaşmassam iyidir
hayır yani üzülüyorum botokslarım da eriyecek
hep yaşımı göstermedigimi söylerler ee şimdi kendimi bile gösteremiyorum
yaşım mı kaççç
bilmiyorum her sene degişiyo
biraz fazla yesem iyi olacak
önce kimden başlasammmm
tatlı cadı senden
Bugun aksam yemege kv dedeydik bayagidir cagiriyordu neyse gittik yemegimizi yedik kizla oynadi cayimizi tatlimizi meyvemizi yedik her sey guzeldi giderken yolda kp aradi aksam pismaniye cekcez gelirmisiniz dedi kv ye gidiyoruz erken kalkarsak geliriz dedim neyse 21:30 a kadar oturduk kv dede sonra kalktik kp e gittik kapidan girdik zaten okis uyuyamadigi icin huysuzdu sonra ükv hosgeldin dedi ben kizin biberonunu yikarken daha gireli 5 dk olmus hemen eee .....siz geldiginiz zaman ben size hurmet etmiyormuyum hizmet etmiyormuyum dedi bende ne alaka dedim baban sizin geleceginizi bana soylemedi dedi bende dedimki evinde okadar adam var suan onlardan degilde bizim gelmemizdenmi rahatsiz oluyorsun dedim hayir oyle birsey yok dedi sorun ne o zaman dedim "ben neciyim benim neden haberim yok neden en son ben duyuyorum"dedi
"onu bana degil kocana soracaksin dedim ben senden hizmet beklemiyorum hurmet beklemiyorum istedigim guler yuzun dedim ama onu bile yapmiyorsun sıkildim artik surekli huysuz hircin olmandan dedim kirilmayin diye geldik ama pisman ettin"dedimsiz gecinemiyorsunuz yaaa yazik etmeyin birbirinize bosanin insanlarida huzursuz etmeyin dedim.
Kimse icinde kocanla kotu olma ben simdi evime giderim fosur fosur uyurum,ama uykusuz kalip kocasi ile tartisan kusen sen olursun dedim
bozuk pilak gibi tekrarlayip durdu ben neciyim diye dur babami cagirayim ona sor dedim ben senin kocani tanimam gecim yapan sensin bana olan davranisi beni ilgilendirir senin gecimin beni ilgilendirmez dedim
Sonra kp i cagirdim baba ...ablaya neden soylemedin gelecegimizi dedim himmmm eeee hiiii dedi dur ben soyleyim sebebini dedim 62 yasindaki adami cocuk gibi tenkit ediyorsun surekli dir dir adami elestiriyorsun surekli ve oda yalana bas vuruyor buna sen itiyorsun dedim yapma bunu evliligi ize zarar veriyorsun dedim bu adam kalp hastasi sende sinir hastasisin size uzuntu stres yaramiyor bence bosanin dedim okadar misafirin yanindada bu sekilde davranman cok yalnis dedim sonra bir dahada gelirsem evinize bu son olsun dedim ben size okadar isimi gucumu birakip geliyorum kv demde otururken 1 saatte olsa cocugu sevin diye size getiriyorum senin yapacagin ne yemege ne caya gelmiyorum dedim o yuzden hizmet yada hurmet etmene de gerek yok dedim ben 80 yasinda degilimki bana hurmet etmek zorunda hissetme kendini istedigim gule yuzdu onuda veremedin zaten bir dahada gelmem dedim 1 saat otururp kalktik sinir oldum yaaaa valla bu kadin tam ariza yaaa sıkildim artik neyse kizlar boyle sacma sapan bir geceydi yani
kızlar selam dün o kadar sıkıldım kı kızım olmasa işten eve gitmeyecektim. dun aksam uzeri iş yerınde işler çok yogundu. evde annem kızıma bakıyodu ve kv ile kp misafir geldiler onlar da evdeydi neyse o iş yogunlugunda kızımı emzirmeye eve gittim y.odasına geçtim kızımla savasıyoruz. her zamankı gıbı emmek ıstemıyo başını cevırıyo falan. derken görumcemler gelmıs haberım yok seslerını duydum. seslı selı konusuyolar. kızım tem emmedı ama neyse dedım en azından iş yerindekı işleri bitireyım de erken gelırım dıye kızı aldım odadan cıktım. gorumcelmer gıdıyo nereye dememle ortancası başladı laf saymaya.
görgusuzmusum kızımı onlardan saklıyomusum nezaman gelseler ya emıyomus ya uyuyomus. ne dıyosun dememe bile fırsat vermeden devam edıyo saymaya
ben daha yeni geldim emzırıp gidicem diyorum yanında başkaları varken emmıyo dıyorum .yok efendım gayet de güzel emıyomus.sankı kızımı benden daha ıyı tanıyo.
vay efendım nıye kp.nın yanında emzırmıyomusum sırtımı donup emzırecekmısım. yaa ben babamın yanında bile emzıremem dıyorum......
hiç laf dinlemeden çekıp gıttıler bi de giderken dıyo kı sen ben ve kardesım (yanı benım kocam) bı ara oturup konusmalıymısız. tehdıt eder gıbı..
oyle moralım bozuldu kı anlatamam. çıkıp gıttıler. gıderken de eşimin yanına ugramışlar. aksam da bızde patladı kıyamet...
öyle yoruldum oyle sıkıldım kı anlatamam. ben bir aydı gece 2de yatıp sabah işe gidiyorum. ama kımsenın bana acıdıgı yok herkes kendı derdınde...
allahım güç ver bana
kızlar selam dün o kadar sıkıldım kı kızım olmasa işten eve gitmeyecektim. dun aksam uzeri iş yerınde işler çok yogundu. evde annem kızıma bakıyodu ve kv ile kp misafir geldiler onlar da evdeydi neyse o iş yogunlugunda kızımı emzirmeye eve gittim y.odasına geçtim kızımla savasıyoruz. her zamankı gıbı emmek ıstemıyo başını cevırıyo falan. derken görumcemler gelmıs haberım yok seslerını duydum. seslı selı konusuyolar. kızım tem emmedı ama neyse dedım en azından iş yerindekı işleri bitireyım de erken gelırım dıye kızı aldım odadan cıktım. gorumcelmer gıdıyo nereye dememle ortancası başladı laf saymaya.
görgusuzmusum kızımı onlardan saklıyomusum nezaman gelseler ya emıyomus ya uyuyomus. ne dıyosun dememe bile fırsat vermeden devam edıyo saymaya
ben daha yeni geldim emzırıp gidicem diyorum yanında başkaları varken emmıyo dıyorum .yok efendım gayet de güzel emıyomus.sankı kızımı benden daha ıyı tanıyo.
vay efendım nıye kp.nın yanında emzırmıyomusum sırtımı donup emzırecekmısım. yaa ben babamın yanında bile emzıremem dıyorum......
hiç laf dinlemeden çekıp gıttıler bi de giderken dıyo kı sen ben ve kardesım (yanı benım kocam) bı ara oturup konusmalıymısız. tehdıt eder gıbı..
oyle moralım bozuldu kı anlatamam. çıkıp gıttıler. gıderken de eşimin yanına ugramışlar. aksam da bızde patladı kıyamet...
öyle yoruldum oyle sıkıldım kı anlatamam. ben bir aydı gece 2de yatıp sabah işe gidiyorum. ama kımsenın bana acıdıgı yok herkes kendı derdınde...
allahım güç ver bana
Babyceren bu hinzir hallerine bayiliyorum valla nesem keyfim yerine geliyor hep mi boyleydin cocuklardan sonra mi boyle oldu :):) nesen hic bozulmasin insallah!canım hiç pratik degilsin..
uyandıgınızda ömer eliyle kurabiyeyi parçalamalıydı ki sonra ev süpürülsün..
sonra lavabodan su taşmalıydıki,rahatça banyo ve balkonlar yıkansın..
sonra kabak almaya gitmeliydin,kabagı almışken eşinin yerine markete de geçmeliydin
sonra sen eve gelince o şeker direk kabagın üzerine dökülmeliydi ki tatlın hazır olsun
sen bunları yaparken zaten ömer uyumuş olurdu..
eşinde bir zahmet kendi yemegini kendi yesin yerkende ömere yedirseydi
herşeyi anladımda o yogurdu nasıl petekte unuttun onu çözemedim
ya bak ne kadar basit ..bir daha böyle yap tamam mı canım
(ben istanbulun yabancısıyım..bakırköy ne tarafta canım)
Cnm sen nerde yasiyordun?Kızlar ya aslında ne kadar da hassasmışım bebeğimle ilgili,çünkü inanır mısınız kızım doğduğunda ilk 4 ay dışarı çıkmamıştım hala da sık sık çıkarmıyorum ,aman hastalanmasın aman mikrop kapmasın diye...Az evvel gördüm Ebru destan yeni doğmuş oğluyla akmerkezde dolanıyor.Millet ne rahatmış yahu.Yani ben mi doğru yapıyorum yoksa hayatını kısıtlamayan bazı anneler mi doğru yapıyor anlamadım.Yalnız şu var burdaki bazı arkadaşlar da dahil olmak üzere hepimiz bu konuda titizliğimizden ötürü hayli yorulduk.Zihinsel yorgunluktan söz ediyorum.Öyle sıkıldım ki evde dört duvar artık üstüme üstüme geliyor.Bazı arkadaşların eşleri yanlarında yok ,onlar nasıl dayanıyor öyle(Çiçek,Azraece) bir başlarına?Hayır fiziksel yorgunluk da var galiba çünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor ki...Ne yemek,ne temizlik,ne banyo(mecburen az evvel yaptım).Yemeği de 2 gündür eşim yapıyor.Eşim eve geç geldiğinden haftasonlarını değerlendiremiyoruz,kış olunca kızımla gezemiyorum.Öylece eve hapsoldum.Kukuman kuşu gibi düşün düşün düşün.Artık kendi kendime pepe şarkıları mırıldanır oldumeppe peppe yaralanmıış:26:..Hayır düşünüyorum düşünüyorum başka şarkı gelmiyor ki aklıma:44:Galiba asosyal oldum çıktım,uzun zamandır kitap da okumuyorum,vücudum normal kiloda fakat göbeğim çıkık vaziyette erit beni diyor adeta...Yok yok benim bir değişikliğe ihtiyacım var.Ne demiş Moğallar:BİR ŞEY YAPMALI!
etmeyecek canim endiselenmeBu sıpaların neden bir günleri bir günlerini tutmuyor
Bağırınca suratı kıpkırmızı oluyo,boğazı kıcıklanıyo öksürmeye başlıyor yarında unutmaz devam ederse n apıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?