2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya bennnnn

ben beykozun gizli hayranıyım
kısaca bir dost

Cnm bende bizimki iki haftalikti basladim cikarmaya ama oda cozum olmuyor sikilcagin varsa oluyor insan yine,cozumu nedir bu sikintilarin bilmiyorum ama benim icin yanlis giden seylerin oldugu kesin..bu belki uykusuzluk ve asiri yorgunluk olabilir..birde belki bir seye fazlaca odaklanmada diyebiliriz...halan anlama asamasindayim bulursam Pinarcim hemen seninle paylasicam

Benimkide cok seviyor naraaa atmayi..az buyunce herhalde heeyyyyy lennn varmi bana yan bakan der kesin, birde eline tespih ha tam olur,Bu cocuklar ne kadar cok seviyorlar birbirlerini baksaniza ayni seyleri yapip koro gibi tempo tutuyorlar

Geriden geldim ama sizi yakalayamadim tuh yaaa..simdi de siz yoksunuz (
Meleklikle alakali degilde daha cok onemsemek diyelim, elimde degil herbirinizi okuyorum ve bildigim birsey varsa paylasiyorum yoksa duami yolluyorum...

kızlar lcwaikikinin sitesinde indirim var 14.90a inmis ayakkabılar kazaklar falan

Bu firsat kacmaz ama ben kacirdim bilem, yazin orda iken nerde ise Lcw nin yollarini asindirdim, o derece begeni ile alisveris yaptigim yer, benim yerimede alir bebeklere birseyler icimde kalmasin benimde..simdiden hayirli olsun

Tabiki bu orneklerdeki gibi kimse istemez boyle olsun, ama ben kendi yavrumu dusundugumde bana erken gibi geldi ogretmek icin, ben sadece sen sorunca fikrimi beyan ediyim dedim ama senin kararin eminim en dogru olan olucaktir...

Cnm gercekten isin cok zor..allah sana cok ama cok sabir versin

Boyle insanlarin paralari sonunda hep olmadik insanlar tarafindan car cur edilir, cok gordum orneklerini ve halanda goruyorum, umarim anlar hatasini

Kizlar hadi kalkin gelinde konusalim.bugun cok konusma istegim var gayri ama bu seferde sizler yoksunuz,,beykoz senle kaldik basbasa ama sesin cikmiyor cnm bir hello de bari sekerim, yalnizliktan korkarim ben ses verrr

Beykozda gitti kaldim mi tek basima yine, ben en iyisi yine gecmise donup okuyum tekrardan kacan ucan varsa yakalayayim ehueheu

Beykozda gitti kaldim mi tek basima yine, ben en iyisi yine gecmise donup okuyum tekrardan kacan ucan varsa yakalayayim ehueheu
Bu arada sifir ziyaretci ile topikte naraaa atiyorummmm oglum gibi (

Canım repertuarım geniş merak etme ,evde bunlar hep söyleniyorBir kaç yıl sonra gezeceksin diyorsun ne zaman peki?İkincisi sırada olur o zaman,ben gene debresif depresif takılırım artık
Ay yerim ben onu,çok merak ettim şimdi yakinen görmek ve duymak isterdim.Sen bağırdığı zaman ıhlamur,su gibi boğaz yumuşatıcı bir şeyler ver istersen.Ya da tam bağırmaya başladığı vakit ilgisini başka yöne çek.

tatlım ben şu an 55 kiloyum,fakat şu göbek çıkıntısı moralimi bozuyor artık.Senin boyun kaç peki?1.60-1.70 arası ise kilon çok az değil bence gayet idealsin.Yüzünden bir şey kaybetmediysen fitsin sen fit

Yaaa,kp için üzüldüm şimdi.Yazık adama,kadın kimbilir ne dırdırcıdır şimdi.Sizin yüzünüze böyle konuştuğuna göre arkanızdan neler döktürüyordur kimbilir.Bence ara sıra kp yi eve torun görmeye çağır,yoksa adma yoksun kalır zavallı.Üvey kv de artık bu yaştan sonra anladığım kadarıyla hizmetten çok hürmet bekliyor.Gezeyim tozayım günümü gün edeyim,baksana bencil kadın geleceğini bile eşsiz kalabilir diye garantilemiş bile.Sadece kendini düşünenin kimseye hayrı olmaz.Siz iyisimi o adamı yalnız bırakmayın,hem kadın kp evini sahiplenmiş emir yağdırıyor ben yerinde olsam hiç takmam kp için gene gider gelirim.

Günaydıııın hamişler,ay pardooon annişleranlaşılan ben daha ayıkmamışım

neyse bir sabah manzarasıyla karşılaşın istiyorum,içimiz açılır.

Öncelikle herkese günaydın
bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
muhallebiyi zaten veriyorum ama bir kasenin yarısını anca yiyor
keçi sütüyle yapıyorum,migrostan alıyorum ben de
mama için haberler çıktı ya o yüzden aslında kullanmak istemiyorum
ama anlaşılan yeme düzenimiz tam oturana kadar mama.....:44:

ay benim kız coştu yine kelimelerimi toparlayamadım bile

Herkese tünaydınnnn
Günaydın diyerek başlamak isterdim ama 2saattir oğluma kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum
1 tatlı kş labne,yarım yumurta sarısı,1çay kaşığıda tereyağı yedi ama benimde ömrümü yedi
Kaşığa ve ellerime öyle bi vurup bağırıyo ki bacak kadar boyuyla bu sinir nerden geliyo anlamadık
Şimdide oturmuş saçlarını çekiyo ve bağırma startını verdi

Bu arada kızlar 5000. Sayfaya gelmişizzz

beykozcumseni üst tarafta ki listeme yazmayı unutmuşum şekerimbi ara senin enes de huysuzdu şimdi daha iyi galiba?

pınardacanım Tarık Buğra yı öyle görsen korkarsın herhalde sesini çok kartlaştırıyo ve çok yüksek sesle bağırıyo..dediğin gibi ilgisini farklı yönlere çekelim dedik ama bi kaç sn sonra tekrar bağırıyo..bitki çayları içmiyo canım,bu çocukmeyve suyuda içmiyobu aralar 1 su brd su versem içer..suyuda bardakla içerken içine üflüyo püskürtüyo

Ya kızlarrrr bağırması ve davranışları ile benim oğlum Recep ivedik gibi oldu
Eski haline nasıl döndürücem

kızlar selam dün o kadar sıkıldım kı kızım olmasa işten eve gitmeyecektim. dun aksam uzeri iş yerınde işler çok yogundu. evde annem kızıma bakıyodu ve kv ile kp misafir geldiler onlar da evdeydi neyse o iş yogunlugunda kızımı emzirmeye eve gittim y.odasına geçtim kızımla savasıyoruz. her zamankı gıbı emmek ıstemıyo başını cevırıyo falan. derken görumcemler gelmıs haberım yok seslerını duydum. seslı selı konusuyolar. kızım tem emmedı ama neyse dedım en azından iş yerindekı işleri bitireyım de erken gelırım dıye kızı aldım odadan cıktım. gorumcelmer gıdıyo nereye dememle ortancası başladı laf saymaya.
görgusuzmusum kızımı onlardan saklıyomusum nezaman gelseler ya emıyomus ya uyuyomus. ne dıyosun dememe bile fırsat vermeden devam edıyo saymaya
ben daha yeni geldim emzırıp gidicem diyorum yanında başkaları varken emmıyo dıyorum .yok efendım gayet de güzel emıyomus.sankı kızımı benden daha ıyı tanıyo.
vay efendım nıye kp.nın yanında emzırmıyomusum sırtımı donup emzırecekmısım. yaa ben babamın yanında bile emzıremem dıyorum......
hiç laf dinlemeden çekıp gıttıler bi de giderken dıyo kı sen ben ve kardesım (yanı benım kocam) bı ara oturup konusmalıymısız. tehdıt eder gıbı..
oyle moralım bozuldu kı anlatamam. çıkıp gıttıler. gıderken de eşimin yanına ugramışlar. aksam da bızde patladı kıyamet...
öyle yoruldum oyle sıkıldım kı anlatamam. ben bir aydı gece 2de yatıp sabah işe gidiyorum. ama kımsenın bana acıdıgı yok herkes kendı derdınde...
allahım güç ver bana

ya ne alakası varmış,çocuğunu niye sakınasın onlardan böyle insanları hiç anlamıyorum,hem ona mı sorcakmışsın nerde emzireceğini boşver arkadaşım takma kafana , evladına bi bak,onun gülüşüyle herşeyi unutursun

Son düzenleme:
BabyCeren ; Canım çok geçmiş olsun boncuğuma.Ceren okullu olduğu için hastalık daha çabuk gelir eve.Pazartesi gidin bakalım ilerlemeden

Mybabylove ; Bence üvey kayınvalidenin ağzının payını çook güzel vermişin.Yazık kayınbabaya yaaa.İnsan babasının evine gelirken müsademi istermiş .
Anlaşılan o ki kayınvalide sizi pek değil hiç kabullenememiş.

Pınarda ; Canım ben Kayra doğdu doğalı hiç kendimizi kısıtlamadım.Daha 20 günlükken baraj kenarına pikniğe gitmiştik ailemle.Her kayseriye veya antepe gitmemde gezeriz ve her gittiğimiz yere oğluşuda götürürüz.Kış geldi geleli yine haftasonları gezmeye devam ediyoruz.Mesela her pazar evin yakınlarında bir gölet var,oraya gidip ördeklere ekmek atıyoruz.Kısa bir yürüyüş sonrası ya çarşıya ineriz ya markete.Yani küçük yerde yaşıyorum,gezilecek hiç bir yer yok ama yinede sosyal hayatımız devam ediyor.Şuan dışarısı -3 derece ve biz Kayra uyandığında yine o göle gidip ekmek atacağız ...
Sizde çıkın gezin yoksa evde otura otura çatlayacak gibi oluyor insan.

redlight71 ;canım ben bebeğimin sabah ve akşam muhallebisini inek sütü ile yapıyorum.Gün içerisinde ise hero baby 6-12 devam sütü veriyorum.Şuan elimdeki yarım kutu aptamil var (geceleri veriyorum)bitince bir daha almayıp direkt inek sütüne geçiş yapacağım.Şimdi dışardan yine birkaç kişi gelip "inek sütü 1 yaşına kadar yasak"diyecektir eminim
Kan değerleri gözetimim altında olduktan sonra hiç bir mahsuru yok benim için.

Tatlıcadı ; canım bu ufaklıkların sağları solları belli olmuyor.Belki kahvaltı saatinde acıkmamıştır henüz paşa veya her gün yumurta peynirden sıkılmıştır.Ben artık her gün peynir yumurta yiyecek veya sebze çorbası içecek diye düşünmüyorum.
Onları yemeden de bir şekilde karınları doyuyor valla.
Daha önce bahsettiğim gibi yabancılarda hiç yumurta yedirme veya bizim gibi abartılı malzemelerle bulamaç yapma kültürü yok.Bu durum herhalde sadece bizim gibi türk annelerine özel .Onlarınkide büyüyor bizlerinkide.
Bağırma durumunu ise bir an hayal ettim .Bacak kadar boyları ile evin erkeği gibi bağırıyorlar.Hele Kayra bağırırken kıpkırmızı oluyor sıpa,şimdiden anasına sesini yükseltiyor diyorum

Valla çok iyi niyetli davranmışın.Ben olsaydım ağızlarının payını fena verirdim.
Akşam ki kıyamette ise eşin seni desteklemediyse söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum.Benim kocam böyle bir durumda yine gelip bana patlasa ağzımı açar gözümü yumardım.
Hiç kimse bana ne zaman nasıl davranacağımı söyleyemez !!
Lütfen kendini üzme ve 3lü konuşma gerçekleşeceği zaman asla kendini ezdirme.Böyle çirkefleşen insanlara aynı şekilde karşılık vereceksinn

Babyceren bu hinzir hallerine bayiliyorum valla nesem keyfim yerine geliyor hep mi boyleydin cocuklardan sonra mi boyle oldu :):) nesen hic bozulmasin insallah!
Cnm sen nerde yasiyordun?
Ben de bir ara evden adim atmaz olmustum hicbirsey yetistiremiyordum
Sonra eve girmez oldum Omerle hergun disari ciktim kah avm kah park
Oyle olunca motive oldum eve donunce daha kolay is yapmaya basladim

etmeyecek canim endiselenme
Benim uyumlu oglum da dunku misafirlerin cocuklarina dunyayi dar etti
Hicbir oyuncagini vermedi misafirler sevmek isteyince bagirdi fln filan
5te uyanip 00:30a kadar terminator gibi dolandi evde
Sonra da cilgin bir salyalanma basladi ve ben anladim ki dislerle damagiyla alakali bir huzursuzluk

Bak ne farkettim biliyor musun
Ne zaman agzindan cilginca kontrolsuz bir sekilde salya alksa o gun huzursuz oluyor gece uyuyamiyor
Normalde de salyali ama bazen selale gibi akiyor

Kizlar MISAFIRLERIM GECE 1e dogru gitti
Cok keyifli gecdi ama 6
aylik olan bebek araliksiz agladi ben olsam kalkar evime giderdim cocugu ziril ziril aglattilar
6yasindaki cocuk da Omer.in oyuncaklarini baya bir hirpaladio herseyi atti firlatti alt komsumun da bebegi var kesin bizden nefret etmistir

Tatlim herkesin hosuna gitti BALKABAKLI muhallebili biskuvili pasta yaptim
Biskuvili pastalari pek sevmem ozensiz gelir ama guzel oldu
Bir dahakini kek ile deneyecegim bol cevizle

Omer gecenin yorgunluguyla 10a kadar uyudu
Yavruma bin kere tesekkur ettim ne misafirlige gidince ne kendi evimizdeyken bizi bunaltmadigi icin
Simdi pazar kahvesi ve kitap zamaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…