2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm hoşgeldin. bnmde takip ettiğim süre boyunca hep aklıma geldin fakat bende sık giremediğim için soramadım seni hiç..
senin ve tuananın iyi olmasına çok sevindim.. iş güç borç harç hepimizde var allah beterinden korusun.. allah sağlık sıhhat versin.
eşininde senin ve tatlı tuanamızın kıymetini biran evvel anlaması dileğimle..

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm..
senin moralinin kötü olmasına alışkın değiliz biz.
p.tesiye kalmadan düzelir inş çağlamız.
bende buhar makinası almıştım ama soğuk olandan.
sonra baktım biton haber, bnde kullanmıyorum bolca ev havalandırıyorum..
yavrularımız ilk allaha emanet.. inş güzel haberlerini alırız tez zamanda..

biran kendimi gördüm okudum..
bende malesef sık dışarıya çıkmayan, kızımı çıkaramayanlardanım..
sanki çıkar çıkmaz azra şifayı kapıcak gibi hssediyorum.
sen ben gibiler yanlış yapıyoruz sanırım.. kendimi okadar bıraktımki aynalara bakmaktan korkar oldum..
arabamız varken kv gidiyoduk. yeni sattık, kv otobüsle gelin diyo bn aynen böyle oluyorum.
hemen hesap kitap 10 dk otobüs beklesek 5 dk yürüme mesafesi ya hasta olursa fln...
halbuki çıktığım zaman inanılmaz mutlu oluyorum ama değiştiremiyorum kendimi..
-annezeynep- hayranım, hem çalış hem misafir ağırla hem ömerle ilgilen..
üzülme pınardacım bizde yaza doğru açılır, bu günlerin acısını çıkartırız umarım :26:

cnm sen çok yaşa emi..
enerjıne hayranım ama senin genç kalmanın sırrı burdan belli işte..
bu pozitiflik ve enerjıyle yaşlanmazsın sen

Geriden geldim ama sizi yakalayamadim tuh yaaa..simdi de siz yoksunuz (
Meleklikle alakali degilde daha cok onemsemek diyelim, elimde degil herbirinizi okuyorum ve bildigim birsey varsa paylasiyorum yoksa duami yolluyorum...

tatlıcadı gbi bende hayranım sana böyle tek tek üşenmeden herkese cevap vermen bildiğin ne varsa paylaşman..
allah ömrünü uzun sağlıklı nasip etsin.. güzel günler versin..(içimden geldi ) amin

-şekerimserbetim- cnm çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin..
bu şekilde yavrunla ilgilenmen ne kadar zordur.. inş ameliyat olmadan ilaç fizik tedavi yöntemleriyle atlatırsın..

-tatlıcadı- cnm tarık buğra tam külhan beyi olcak desene..
biraz benziyomu ne 2. bir kenan imirzalıoğlu geliyor sanki..
baktım resimlerinide göremedim, yüklesene biraz gözümüz gönlümüz açılsın

-mybabylove- şekerim allah yardımcın olsun.. ama iyide konuşmuşsun, ben olsam hayatta böyle konuşamazdım..
sen en iyisi kp eve çağır en iisi bu

bambucan ; Seni seviyorum canım arkadaşım
Ne zamandır halini hatırını sormadığım aklıma geldi.Bu cümle ile gönlünü almak istedim

Ailece kafayı sıyırdık sanırım
Eşim az önce "iki ekmek aldımmm eve gidiyorummmm biri büyük biri küçük iki ekmek aldımmmm"diye şarkı söylüyordu
Benim ise dilime dolanınca artık akşama kadar söyleyip duruyorum.
Pepe dengemizi bozdu galiba

az önce turuncu arkadaşımın dediği hero baby süte internetten bi bakayım dedim çok enteresan bişeye ulaştım keçi sütü... Aralık ve Mart ayları arasında keçi sütü bulunmazmış gebelik dönemlerine denk geliyomuş peki şimdi bizim bu kullandığımız keçi sütleri nasıl oluyo yaaa :26:anlayan bilen varsa söylesin lütfennnn

Son düzenleme:
evet cnm şimdi nickten anımsadım :) nasılsın bebişin nasıl? grubumuz 2ye bölündü ben nursavakanların gruptayım arkadaşım. oradan devam ediyoruz kaldığımız yerden sağolsunlar ben gittiğimde benimle gelmişlerdi ama sonra buradaki gibi reelde anlaşamadık sağlık olsun :) yinede güzel dostluklar kazandım... uğramaya çalışırım inş. zaman buldukça ama gruba zor yetişiyorum bebişten birde ev iş bebiş net zor oluyor iyice :) sende kendine iyi bak allaha emanet ol kuzunu öp bnm için :)

tşk ederim :) evet kızım minik doğdu ama ben onu yoğun bi doping kampına sokaraktan akranlarımıza yetiştirdim çok şükür ama önemli olan sağlık oda yerinde çok şükür gelişimimizde hiç bir sıkıntı yok tşk ederim. :)

canım hatırlıyorum seni banlanmış olman sogutmasın gel herzaman bizle olmanı isterizzzz maasallah kızımıza adıyla yasasın sende Allaha emanet ol canım öptüm kocaman seni ve kızını
amin canım tşk ederim

canim benim hic unuturmuyum hep aklimdaydin zaten tekrar girse diyordum dondun nihayet gitme bi daha bi yerkere hira nas in resmini koyabilir misinmerek ediyorum pitircigimii
canım bnm sağol :) sen neler yapıosun kızın nasıl? ismi mina tuana oldu dimi? :) birazdan eklerim...

cnm ben seni hatırlıyorum bebegin zayıf olmasından konusmustuk çünkü benim oğlumda zayıftı hatta seninki gibi 2500 gr dogdu hala da zayıf tekrar gelmene sevindim
evet canım şimdi hatırladım. Benim kızım akranlarına yetişti çok şükür ne çok zayıf nede çok kilolu tombiş bi bebek. Doğum kilosuna göre kat kat iyi ama ben tombiş bebek sevdiğimden bana göre az geliyor yinede :)

Evet canım geçenlerde okudum ek gıda sorunsalınız varmış kızlarda bahsetmişti... olsun sağlıklı olsun problem etme arkadaşım sen en doğrusunu bilirsin yavrun için kimseler ne der ne demez umursama sen içinden geldiği gibi besle doktor bazen vermiceksin diyor bizede ben veriyorum alerji reaksiyonu göstermediysede vermeye devam ediyorum sonuçta beni annem büyütmş ve eskiden beri veriliyorsada vardır bi bildiği diyorum. Söylenen bazı şeyleri göz ardı et sen burasının müdavimisin konuyu bile başlatan sensin kendi doğrularından emin olduktan sonra kimseyi takma buralarıda bırakma ben giremesemde buradakiler sensiz yapamaz

Aa çok ilginç...İnan neye güveneceğimizide şaşırdık.Anne sütüne eşdeğer olan keçi sütünde bile sıkıntı var.
Hero baby kutu sütünün içerisine baktığında mama kutularındaki değerlerin hepside var.Yani mamanın sulandırılmış hali diyorum ben.Bunun tadını Kayra sevdiği için kullanıyoruz ama bunuda çok yakın zamanda bırakacağız

O kadar güzel ve içten yazmışın ki..Çok ama çok teşekkür ediyorum..
nursavaşkan da uzun zamandır foruma uğramıyor.Eğer face'te görürsen selamımızı ilet,arada gelip haberdar etsin kendisinden
Çok öpüyorum.

Rica ederim ama gerçekler bunlar ben tat alsın diye ve kızım istediği için etsiz çiğ köfte tattırdım şimdi bunada tepki verir millet ama zaten sebze çorbasına bulgur koyuyorlar farkında değiller bir tek fark hafif acı olması oda sesini yanık yapar doğudaki bebişlere hep veriyorlar... O yüzden etrafa kulaklarımı tıkadım canım sende kapat ve kafandakilere göre hareket et ben senin ne kadar bilinçli bir anne olduğunu biliyorum. Nur grubada fazla giremiyor ahmet emirden dolayı bebişlerin hareketli dönemleri malum yoruyorlar bizi ama selamını iletirim tabiiki öpüyorum oğluşunu öp benim için kendine iyi bak aeo

Maaşallahhh.
Seni ben yeriiiiiiiimmmm...
Allahımmmm ne kadar tatlısın sen böyleee.Bayıldımm bayıldımm.
Allahım esirgesin korusun.
Tşk ederiz

insan kp yanında emzirebilirmi ya bu nasıl bir zihniyettir.. ben küçük erkek yegenlerimin yanında bile değil emzirmek altını bile değiştirmiyorum azramın.
edep haya insanın özünde olmalı sonradan kazanılan bir erdem değil malesef.
böylesine insanlarla uğraşmak çok zor cnm allah yardımcın olsun.. üçümüz oturup konuşalım demekte neyin nesi?
eşine bişey diyemiyorum gerçekten. bnmde abim öyle malesef. tam tırt. eşi bişey desen ortalığı yakar.
o yüzden çok iyi anlayabiliyorum seni ama böylelerine susarak cevap vermeye kalkmak malesef çözüm değil.sükunet her zaman altın olmuyor.
bir sinir krizi geçiriyormuş edasıyla söyleyeceksin. yoksa altta kaldıkça ezerler kendi evinde böyle adamı perişan ederler.
böyle insanlara diyecek laf söz bulmakta zorluk çekiyor, bulduğum sözleride malesef buraya aktaramıyorum.
allah yardımcın olsun arkadaşım amin:26:

bambucan ; Seni seviyorum canım arkadaşım
Ne zamandır halini hatırını sormadığım aklıma geldi.Bu cümle ile gönlünü almak istedim

cnm bnm çok mutlu ettin beni.
ama inan kalp kalbe karşıymış. bende bi kaç zamandır turuncu bana hiç pas vermiyor diyordum inanki..
hatta bgn küsmüyüz diye msj yazacaktım.. bende seni seviyorum arkadaşım saolasın

Buda benim kızım Hira Nas :)
Eki Görüntüle 603550

Bu bizim 6. ay kınamızdan bi kare..
Eki Görüntüle 603549

maşallah hira nas'a. çok tatlı alahım esirgesin korusun kızımızı..

Kızlar Merhaba hepinize güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle öncelikle

benim ece geceleri uykusunda çok tepiniyo yani ağlaması falan yok ama bir sağa bir sola atıp duruyo kendini kış şimdi üstünü açıyo falan o öyle yaptıkça benimde gözüme uykugirmiyo sabaha kadar sersem gibi oluyorum,sizinkilerde böyle yapıyormu?yani bir ağrısı sızısı olsa ağlar ama dimi karnı tok altı temiz ama işte kendini bir o yana bir bu yana atıp duruyo kuduruk kızım benım bir sıkıntısımı var acaba üzülüyorum

Sinir oldum gorumcelerine kp ne hepsine yani nasil bir zihniyettirki kp in yaninda kim meme vermis bugune kadar cocuguna
valla canim keske cevabini verip sustursaydin onlari agzini bile acmamissin ama bak esinle bozusmussun bir dahakine sessiz kalma nasil olsa suskun kalincada esin sana cephe aliyor ha oyle ha boyle yanibaskasinin yannda emzirmemekle cokta iyi yapiyorsun bence nazar degiyorcunku bak benim yavrum uc ay emdi sakkkk dedi kesildi sutum halbuki yatak yorgan batiyordu sutumden yani ama aniden kesildi onu gectim ben sadece abimin yaninda kizin altini aciyorum dusun yani bazen ben acayim temizleyim der onuda kizin baldirlarini issirmak icin ama baska bir erkegin yaninda emzirmek bir yana cocugumun altini acarken rahatsiz oluyorum

aynen turuncum iyi demisim dimi???sinir ettiler beni gece gece yaaa gitmicem zaten dun ben ona dedim evine bir daha gelmicem bu son dedim kinci bir insan degilim ama mecbur birakiyor salak kp in okulu evin karsisinda 50 m seni sevip saymasam kp imi gider okulda gorurdum dedim ama ben senin icin geliyordum cocugu sevin diye dapemekki yalnis yapiyormusum dedim
Bagirma konusunda da okis gecen gun babasina bir seyler anlatmaya calisiyor ama babamiz benimle konusuyordu hanim sen beni dinlemiyorsun diye babaya nasil kiziyor nasil sitemkar sesler cikartiyor bir gorsen nutkum tutuldubabasi efendim kizimmmm soyle babacim diyince seninki mayisti sirnasik kedi

Canım sabrına hayran kaldım..iyi tahammül etmişsin bu gereksiz insanlara
Ben olsam onlar çıkmadan kovardım:)
Lütfen sessiz kalıp kendini ezdirme..kp yanında arkanı dön emzir demelerinede çok şaşırdım
İnsan nasıl rahat rahat emzirebilir ki bebeğin emmeyi kabul etmeyen bi bebek
Gününüzü zehir etmişler zihniyeti bozuk insanlar

Sağları solları belli olmuyo bizimde sağımız solumuz kalmadı sayelerinde
Sağlıklı olsunlarda sabırla üstesinden geliriz herşeyin inş
Bende kahvaltı sonrası sıkıldığını düşünüp farklı kahvaltı çeşitleri bulmaya karar verdim
Haftanın her gününde farklı şeyler deniycem başarılı olur inş
Yumurtayada biraz ara vericem..sevmiyo yavrum zorlamanın anlamı yok
Yarın sen ek gıda topiğinde bisküvisi bi tarif paaylaşmıştın toz bisküvisinden meyve suyuyla ıslatarak kalıpla şekillendirerek meyveli kahvaltı hazırlıycam kart sesli kuşuma

Cnm bizimkininde salyaları fena akıyo bi çıkmadı şu dişler
İnş Ömer hep böyle uyumlu olur

Evt canım külahın beyi havalarına girdi ama ben söndürücem onun o havasını
Annemde hep Kenan imirzalioğlu gibi olucak diyo esmer ve uzun oluşundan dolayı:)
Bu hafta içinde yüklüyormuş canım resimlerinden

Buda benim kızım Hira Nas :)
Eki Görüntüle 603550

Bu bizim 6. ay kınamızdan bi kare..
Eki Görüntüle 603549

Maşallah hira nas a çok tatlı bi melek
6. Ay kınasındaki kıyafetine bayıldım çok yakışmış prensese
Bahtıda güzel olsun inş

Canım bence dönemsel bu,çünkü hemen hemen bütün bebekler şu aralar hep bağırıyor.Hele benimki özellikle babasıyla yoğun bir muhabbete daldıysam hemen atıyor narasınıSadece onunla konuşalım istiyor.Sen iyisimi bir doktora soruver
Tatlım geçen gün yeni geldiğinde bir hoşgeldin yazım vardı sana okudun mu?
Tatlım ben Urfa merkezdeyim,eşim hem okulda hem özelde çalışıyor dolaysıyla eve akşama doğru dönüyor ve ben de tek başıma çıkamıyorumAvm bayağı uzakta,gezebileceğim yerler için araba ya da otobüs gerekiyor..Araba kullanmayı bilsem alır kızımı kendim çıkar gezerim avm leri.Artık şart oldu.En iyisini sen yapıyorsun zaten,bravo valla.
Evet canım aynen ben de öyle titizim.Yaza çıkarız dediğin gibi fakat yaza kadar tırlatmazsam
pepe salgını herkesi sardı

Tatlım kabız falan olmasın,ya da yastığı sevmemiş olabilir.

Ah ben orada olacaktım,bak neler olurdu
Canım onlarda böyle çene varken sen de böyle anlayış varken daha çoook üzülürsün bu örümcekler senin beynini sarmalamadan hakkını ara ve savun kendini.Zaten amaçları evde hır gür çıkarmak belli.Aklını kullan ve kendini ezdirme.Ben böyleyim beğenmeyen işine baksın de ve aldırma.

Kızlar balkabağı ile ben kek denedim çok güzel oldu anneZeynep in alıntısına yazıcaktım ama unutmuşum..
Balkabağını püre haline getirdim 1 su brd kullandım kekin içerisine tarçın ve ceviz ekledim biz çok beğendik

Ayrıca yine balkabağını püre haline getirdim içine bi miktar şeker ekledim toz haline getirilmiş bisküvilerle minik toplar haline getirdim dışınıda bi kısmını Hindistan cevizine bi kısmını cevize buladım çok güzel,pratik ve hafif olmuştu

Bazende dondurucuya koyuyorum Tarık Buğra için kullanıcağım zaman çıkarıyorum tadında ve görüntüsünde bozulma olmuyo

yaa ben de öyle çene yapabılen bır ınsan degılım sorun da bu. öyle karsındakını oturtacak cevap verme kabılıyetım yok malesef.sakın sakın konusurum cok sınırlenırsem susar kalırım. hakkımı aramaya calışıyorum ama yeterlı olmuyo onlara. kocam desen o da sesız. kız gıbı yetısmıs. baskı altında kalmıs hep. o da ses cıkaramaz. anca bana ögut verır. adam bılmıyo kı azcık benı savunsa nasılda degısıverecekler ama suspus o da. ben de sınırlendıgımle yıprandıgımla kalıyorum. ama hepsının kızları var bekar bı de gorumcem var allahım dıyorum haksızlıklarını yanlarına koyma. onları dısardan tanıyanlar cok sever cunku yapmacu-ık dayranmayı canım cıcım yapmayı cok ıyı bılıyolar. ama yalan dedıkodu ve laf tasımayı da hiç ihmal etmezler. ben bunlar gıbı olamıyorum. sevıyorsam canımı verırım ama sevmıyorsam bı sorunum varsa her halımle bellı ederım. bu yuzden adımı soguk gelıne cıkardılar. valla ne yapacagımı sasırdım.nasıl basederım ne yaparım bılmıyorum.
ben kızımın hayatına duzen oturtmaya calısıyorum onu bellı saatlerde uyuyup uyanmaya alıstırmaya ugrasıyorum adımı cocuk saklayana cıkarıyolar. ama allah akıl fıkır versın anlayıs versın.
bana kp yanında emzır dıyen grmcem hafız yaa. yanlış anlamayın ben de basortu pardesuluyum. ama sasırıyorum hallerıne onlar carsaflı daha takva sozde. ama yasayıs olarak asla...
bunları yazmak ıstemezdım. kıyaslamayı yanı ama ınanın cok sıkıldım ve yoruldum ugrasmaktan.

Teşekkürler verdiğim cvp için cnm,yok cnm ya kabızlığı yok yastıksız yatırıyorum ben hala,ama şöyle bir durum var gündüzleri çok hareketli gecede rüyasında görüyo sanırım gündüz yaptıklarını:)))) vallahi bilmiyorum ya ama deliksiz bir uyku uyuyamıyosun
o öyle olduğu için bazı geceler daha rahat ama mesela dün gece sapıttı resmen sabaha karşı tam olarak daldı çılgın kızım benim gece bile durmuyo:)

TURUNCU, canim inan bende sabah kizim uyanir uyanmaz odasinin pencersini acarim ve tam 1,5 saat havalanir sonra kapatirim,1,5 saat yeniden isinir oda,uc saat gecmis olur kizimi uyutur bu defada oturdugumuz odayi havalandiririm,cok ozen gosteriyorum hava olayina.Odanin nemine gelince buhar makinesi almayi istedim ama doktorumuz almamami odaya islak havlu koymami ayni islevi yapacagini soyledi,birazda sakincalarindan bahsetmisti.Ya soyle bir sorun var,bu sene herkes surekli grip,hasta olani kapidan icei almiyor kizimin kirk metr otesine yaklastirmiyorum ama yinede bir anlikta olsa bulasiyor iste,birazda hassasiz heralde ama inan bende esmin rahatligindan oturu cok korumaci degildim kizim daha 1 aylikti piknige gittik yaylaya pufur pufur esiyordu tabi ben annemle esimin basinin etini yedim resmen, ve hava guzel oldugu surece biz hergun disardaydik ya bir hafta oncesine kadar tam 15 gun boyunca hegun disari cikardim Masali doktorlar ve okudugum kitaplarda bunun bebegin gelisimi acisindan cok gerkli oldugunu biliyorum.Cok sukur dort aylik olana kadar hic hastalanmadi sonrada duzenimiz bozulunca ilk hastaligimiz geldi ve bu dorduncu hastaligimiz ama simdilik sadece burun ve geniz akintisi var umarim ilerlemez.

MELEGIM, cok tsk ederim.Ayrica kafan karisip kizimi BESTECIGIMLE karistirmana kizmak bir yana sadece mutlu olurum,benzettigin fistik dunya tatlisi Opuyorum seni kocaman...

BABYCEREN, ahh tatlim ya cok gecmis olsun hastalar kervanina katildiniz demekki,cok uzuluyorum ya off keske hic hasta olmasalar.Bizim buralarin havasida tamam genelde gunesli ama ayni zamanda tam hastalik havasi, nemdenmi ne artik herkes hep hasta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…