2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim kızımda bugün 8 ayını doldurdu, rabbim bebeklerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler nasib etsin, bebeklerimizinde bebişleri olsun ve bizim şimdi hem kendi hemde bir başkasının bebeğine ettiğimiz dualar gibi kendi bebişlerine ve tanımadığı bebişlerede dualar etsinler, rabbim hiçbirini ömür boyunca uğursuza rast getirmesin hep gülsünler aminnnnnnnnnnn, gece gece çenem düştü ama çok duygulandım rabbim daha nice 8 lerini görmeyi nasib etsin aminnnnnnnnn, herkese iyi geceler, bebeklerimiz kadar tatlı rüyalar..

Amin canim amin rabbim hepsine icinde benim yavruma da hayirli yazilar yazsin hayirli insanlarla karsilastirsin o güzekl yüzlerini hep güldürsün aminnn

Cok sevimdim cnm, senin icin cok guzel doping olmus...umarim devami gelir..

Amin insallah istedigim cok sey degil biraz kaliteli zaman gecirmek,tatli dil,nlayis ya eş gibi eş olsunda ben zaten koşarim ona insallah devami gelir dedigin gibi canim benim

Kizlar gunaydin, gununuz aydin olur insallah Bu arada en kidemliniz benim sanirim evlilikte,bu sebeple iste bu hale geldim

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere..
pazar günü Zeynep Ada çok hastalandı..ateş öksürük burun akıntısı..nefes almada güçlük..
önce doktora götürmedik..ama p.tesi işin içine kusmada girince aksam hemen acile gittik..o küçücük bedeniyle öksürmeye çalışıyor balgam çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyor ve kusuyor..neyse acildeki doktor kulak ve boğazları kızarmış dedi..antibiyotik verdi ama dedim 10 gün önce bitti daha antibiyotik zararlı olmasın dedim..doktorda bende kararsız kaldım ama kulak kızarıklıgında vermeden gecmez dedi..neyse benım ıcıme pek sinmedi hemen kendi doktorumuzu aradım dedim böle böle hemn sabah getirin bide ben goreyım dedi..götürdüm hemen salı sabahı..kulakta kızarıklık yok dedi boğazda var dedi..ama antibiyotik karaciğerini yorar daha yeni kullandınız 10 gun dedi ve vermedi..aferin ve balgam sökücü verdi...
ben bu doktorları hiç anlamıyorum birirn dediği diğerini tutmuyor..

kaç gündür bu şekilde koşturuyorum kızlar o yüzden pek foruma giremedim..
bu hastalık denen illet peşiimizi bırakmıyor..kızım öksürdükçe benim ciğerlerim acıyor sanki..

kızım yarın 9. ayını dolduruyor gitmişken onun kontrolünüde olduk..bu kdr hastalanmaya, ateşe,4 dişe ragmen 300 gr almış neyseki..ama boyu yarım cm azalmış o nasl olmuş onu anlamadım..

birde doktorumuz artık sizin yediklerinizden verebilirsiniz dedi(baklagil yemeklerinden) çok az tuz ekleyebilirmişim..salça yerine konserve domateslerden kullanabilirsin dedi..ben zaten baslamıstım vermeye bizim yiceklerden..

bu arada çizelge yapmışsınız sabah gördüm bende yaptım hemen..:)

Günaydıııııııııııııııın
Kızım bugün 06.40 da uyanarak annesini çok mutlu etti
Tabii burda 8-9 a kadar uyuyan bebişlerin anneleri, delirmiş herhalde bu diyebilirler ama beste hanıma göre çok iyi bir saat

beykozzzz bende sizleri çok özledim bebeğimmm....iyiki varsınız..

bu arada en erkenci benmiyim yawww..1 sene 6 ay olmuş evleneli..:))

9 ay hamilelik + kızda 9 aylık =1 sene 6 ay yapıyor...eheuhehueh 28 gün dayanabilmişim evlendikten sora:))

kızlar günaydın bende uzun zamandır giremiyorum.sizlere bi fikir danışmak isiyorum aramızda yanlış hatırlamıyosam birde psikolog arkadaş vardı.özellikle o cevap verirse sevinirim.geçenlerde çocuk bloglarını gezerken adım adım dye bir stle karşılaştım.böyle şeylere çok önem verdiğim için hemen üye olum.sette ay ay bebeğimizin gelişimine katkıda bulunacak etkinlikler var.seti çok beğedim.dünde seti tanıtmak için aradılar herşey çok güzel ama setin fiyatı 400 tl.bana kalsa bebeğim için hemen alırım ama eşim her erkek gibi çok fazla buldu birde ödememiz gereken taksitlerimiz var ne yapacağıma karar veremedim.bi akıl verin akıllı anneler.

Çok teşekkürler güneş :)
Anne zeynep de kayıplarda... Misafirler gitmedi herhalde :)
Merhaba canim isler o kadar yogunlasti ki yetisemiyorum
Cuma cumartesi ve pazar misafirliklerinden sonra dun de disaridaydik aksam da yine komsularim geliyor nefes alamiyoruz anlayacagin
Esim de ben de yorgunluktan konusamayacak haldeyiz ama es dost hatrina ayaktayiz :)

hey masallah ne guzel iyice tanimissiniz birbirinizi
Havalar boyle guzel gider de insallah rahatca gelir gider bidiklari yerizzz
cok sevindim canim guzel bir adim atmis esin
Insallah kotu aliskanligini da birakir sabrinin sonu selamet olur
Sen de onu yureklendir cok mutlu oldugunu hissettir tesvik olsun ki arkasini getirsin insallah

Kizlarrr biz ustuste kazazede olduk nasil oldu demeyin sabah ilk is gittik sanayiden gebelik testi aldik
Esimi yolladim ben utanirim diye eczane acilir acilmaz girip test isteyince adam ters ters bakmis sanayide ne testi diye dusundu herhalde sekreterini goturdu falan sandi

Canım ne yalan söyleyeyim eşine üzüldüm ama anlatışına çok güldüm"Biz Türküz bize bişey olmaz" gibi olmuş
Ne güzel canım benim Gezin tozun Mahir'imizle annesi Tel sararı daha önce de yazmıştık ama gözünden kaçtı demekki okurken,,hatta ben elleriye
deli deli yapmak gibi diye yazmıştım
Canım seni merak ediyordum varmış bi hayır,,büyük geçmiş olsun,,hikayeni okurken üzüldüm,irkildim Ece'mizin de balgamı var demek şu kış geçsin artık,
yaramadı bebişlerimize:2:

Eki Görüntüle 606185

mutlu annecim bu resmi görüce Mira geldi aklıma. ileride bu kıza benzeyebilir:)) onunda Mira gibi masum duru bir güzelliği var
Ayyy bu kızı da Allah ailesine bağışlasın,,çok güzel çok masum maşallah Kızımı da boyle guzelliklere benzettiğin için ayrıca sevindim
Hmmm ne kadar renkli bi aileymişsiniz bu aradaKoptum resmen

Zadacan; Zeyno'ya geçmiş olsun canımÇoğu bebeğimiz hasta malesef,sabırla geçmesini bekliyoruz
ilkimcim; Seni uyku konusunda o kadar iyi anlıyorum ki hiç yadırgamadım yani...

Dun gece kızım butun evi talan etti,,Maşallah diyim düne kadar totoyu kaldıramayan kızıma bi heller oldu,,emeklemede hızlanmalar,koltuğa tutunup
ayağa kalkmalar...Allah'ım nasıl da kararlamış herşeyi...Kızlar 1 gece de resmen değişir mi,,değişti..Tabi eşimle şoktayız Bi yandan da kalbimiz çarpıyo ha düştü ha düşecek diye..Alt kattaki eltim uğradı bi ara,,kızıma kirazlı toka ve çorap almış Şaşkınlığımı ve endişemi dile getirdim,,"bu daha bişey değil,,sen asıl
yürümeye başlayınca gör endişeyi" dedi,,yandık walla emeklerken bi kayıyo,,kafa direk parkeye tossss,,bide beyaz tenli Dayan buza mutluanne
Benden haberler bunlar
Herkese çok neşeli güzel bir gün diliyorum canlar
Bebeğiniz hala altına yapıyorsa,, ters çevirin,üstüne yapsın

ayy koşturmaktan size sadece günaydın diyebiliyorum ve buna gıcık oluyorum

nagihan çok geçmiş olsun Allah şifa versin ve inciniz hayırlı olsun

azraece canım meleğimin dediği gibi keşke yakın olsakta sana yardım edebilsek ne iyi olurdu

zadacım sizede çok geçmiş olsun

mutluanne , akşm bizdede bezelye vardı

turuncu; eşine yaptığın muameleye koptum yaa ben hemen peşinde pervane oluyorum böyle bir durumda
buarada iyi tatiller diliyorum şimdiden size

annezeynep yaptığın güzel duaya kocaman amiinn

planner; zeyno ne yapmış babannesiyle canım alışmışlar mı birbirlerine

Bezelyenin resmini, çıkış alıp eşinin önüne koymayacaksan hazırlıklara başlasan iyi olur canım
yanına bi de pilav tamamdır
Bak bunu hiç düşünmemiştim bir gün böyle yapayım bakalım kocam ne yapacak. Açlıktan ya kağıdı ya da beni yer kesin. Aynen dediğin gibi şekerim bir de pilav yaptım yanına. Demekki sıkışınca her şey yapılıyomuş.
Eşin valla sabırlıymış canım benimki olsa tamam ilkoş senden hiçbir şey istemiyorum deyip küserdi.
Bu arada çok geçmiş olsun.
Maşallah kuzuna artık tehlikeli eşyaları kaldırma vakti.
ben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim
Kizlar bende yemek yarismasindaki topikte gormustum hosuma gitti yapimmm dedim iyide olmus hepimizin evlilik seneleri gorunuyor ne guzelhaaa bu arada kociskom beni kucagina almis bendeki cizelgede aynen o sekilde resim cektirmistik hatta bardagini bile yaptirmistik tabiii iki tane evlenince iki tane bebek dusunuyorduk ama suan Okis yetiyor o ayri tabiii
evlilikkidemi olarak yesilcay ve turuncum ablamiz yaniiiresmide koyayim mi sizeeee kocamin zor anlari diyeee
Nagiscim cok gecmis olsun prensesimize kuzum usutmesin
kizlar bugun babamizin evdeki son gunuydu saglik ocaginda kilo boy kontrolumuz vardi boyunu gecen ay 73 olcen salak saglikci bu ay 70 olctu kizi cok yikiyorum ya cekmis herhaldekilo gecen ay7,800 du ay 8,600 olctu kiyafetliyle 200 gr ciktik yaniii 600 gr almis kara gozlu kizimveeee okis in son yaramazligini acikliyorummmm
Park yatagin yanina gidilir:44:dusunulur ve yatagin demirlerinden asilip tirmanmaya kalkisilirkenarlari file ya yavrum kendini dagci zannettievetttt resim geliyor birazdannn[/QUOTE]

Okişin maceraları bitmez şekerim onda bu enerji varken. Aferin kuzucuğa.
Canım elinle ampul takma hareketini yapıyorsun yaparken de şu şarkıyı söylüyorsun:
Tel sarar mahir tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar
Komşunun kızına da el sallar(el sallama hareketi)
Ben son kısmında komşunun oğluna el sallar diyorum eşim tabii çıldırıyo
Canım çok üzüldüm zor anlar yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Neyse ki komşuların var da sana destek oluyolar Allah onlardan razı olsun.
Bu arada yemek yakanlar kervanına tatlıcadı ve benim gibi sen de katıldın, umarım aynı şeyi tekrar yaşamayız.

Masallah kuzuya,o kadar hareketli olmasina ragmen kilo tutmaya baslamasi super olmus,..kirkbir kere masallah
Devamini diliyorum cnm[/QUOTE]

Yetiştirdim canım yanına pilav bile yaptım aslında ben çok ağır bir insanım; ama sıkışınca arı gibi oluyorum.
Kizlar gunaydin, gununuz aydin olur insallah Bu arada en kidemliniz benim sanirim evlilikte,bu sebeple iste bu hale geldim
Günaydın canım maşallah valla daha nice uzun senelere olsun inşallah.

Canım zeynep adaya çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Bu dr ların çelişkileri beni de sinir ediyo kime güveneceğimizi şaşırıyoruz valla.
İnşallah çabucak iyileşir kuzucuk. Bu arada 9 aylık olmuş maşallah daha nice nice 9aylar 9 seneler nasip etsin rabbim.

Son düzenleme:
Siz yaparsınız da ben geri kalır mıyım hiç:=)

Yaren Nur’un 2. Dişi de dün itibari ile patladı. Sanırım inciler çabuk dizilmeye başladı. Kızım 4 gecedir anamı ağlattı, çok huzursuz ne uyuduğumu biliyorum, ne yaptığımı ettiğimi valla. Olsun ona canım feda. Bu günler de geçer Allah2ın izniyle.

Kızlar bugüne bugün 6.100 gr. Vermiş durumdayım.1 ay+1 hafta olarak. Çok mutluyum. Umarım devamı çorap söküğü gibi gelir.
Çiçek_çiçek; cnm güzel dileklerin için sağolasın. Yanlış hatırlamıyorsam sende 4 kilo vermişsin tebrik ederim arkadaşım. Devam, devam..Masal nasıl oldu?Geçen h.sonu okumuştum.

Ben c.tesi diyetisyene gittim. 70 kilo benim için idealmiş.Çünkü kemiklerim iriymiş:=) Ben 60 olmadan bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.

Azraece; cnm be dün gece okudum yazdıklarını valla beni bile bir korku aldı. Bu tarz şeylerden çok etkilenirim de. Gece gece kahvaltı kasemi kırdım panik hali geldi bana kapı açıldı sandım da:=)

Zada; cnm kurtulamadık valla. Dünkü paylaşımlarımı gördün mü? Belki doktorların anlayamadığı bir durum vardır. Hırıltısı falan var mı peki doktor dedi mi? Balgam içinde 1 tatlı kaşığı hakiki zeytin yağı üzerine 3 damla limon sık ve içir inş. azcık da olsa balgam çıkarmasına yardımcı olur. Babyceren ve bana iyi gelmişti.

Babyceren; demişken Çağla kuzum nasıl oldu bakalım? Sanırım sen de dün foruma uğramadın. Boş bırakma cnm buraları. Allah hepinize sağlık sıhhat versin ve daima yüzün gülsün. Paylaşımların beni çok neşelendiriyor. 2 çocuk annesi olmadığın herhalde bu neşenden kaynaklanıyor:=)

Meleğim; Melek gibi arkadaşım sağol cnm benim güzel dileklerin için. Evet kafa dağıtmak güzel oluyor ama yavrulardan fazla uzak kalmaya gelmiyor hele keyif içinse vicdan asıl o zaman devreye giriyor. Mahir paşanın da bir an evvel keyfinin geri gelmesini diliyorum.

Tatlıcadı; Mira’nın gelecekteki hali de pek tatlı.aferin tatlı cadı çok beğendim cnm. Tarık Buğra adamımdan ancak öyle adamca pes sesler çıkar:=)

Bambucan; Cnm iyi dileklerin için çok sağol. Senin de keyifler umarım yerindedir. Çok fazla uğramıyorsun ama ihmal etme cnm. Gel de coşşun topiğimiz.
Mybabylove; cnmcım çok sağol güzel dileklerin için. İnş. Hiçbir bebemiz hasta olmaz. Okiş var ya o okiş senin canına okuyacak şekerim:=) ehehehehhh… Şu kv.-kp. Takmamaya çalış. Cevapların için de çok mutlu oldum. Layıktır çünkü o insan bu laflara.Allah yuvanızdan huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.

İlkim81; sabah horozum nasılsın cnm? Seninle de hiç muhabbet edemez olduk valla fırsat bulamıyorum ki. Ama güzel dileklerin için sende sağol cnm arkadaşım.

Siyahlale; Cnm senin adına çok sevindim. İnş. Eşin huzuru bulur ve o kapıyı size sonsuza kadar açar, duvarlarını yıkmış olur. Allah daim etsin. Dua ettim size.

Turuncu; Cnm şimdiden hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız gidip gelirsiniz inş. Kayra da seni hiç üzmesin güzel gözlü yavrucağımı öp benim için cnm…

Şekerim şerbetim; cnm o kadar üzüldüm ki durumununa çok zordur eminim. Annemde de vardı iki büklüm yürüyemiyordu bile kadın. İlaç ve iğnelerle düzeldi şimdilik..Biran önce kurtulursun inş. Şimalin de yeni resimlerinden koy lütfen pamuğumuzu görelim

Lillac; cnm nerelerdesin sen? Hasta falan değilsiniz inş. iş, güç koşturmaca derken sen de mi vakit ayıramıyorsun buralara?

Dilek mete; tönamı çok beğendim cnm. Erkeklerin hasta olması ile ilgili ise yarı yarıya sana katılıyorum. Hasta olunca eşimin nazlanmasını çekiyor muyum evet çekiyorum. Ama Allahtan o bana fazla çektirmiyor. Fazlasını kaldıramam herhalde.En sinir olduğum şey sözümü dinlememesi yada defalarca beni söyletmesi sinirlendiriyor biraz. Nurcuğumuzun yeni fotoları yok mu cnm göremedim sanki ne zamandır?
Güneş1; akşam paylaşımını okudum olur mu tatlım ya? Böyle deyince biri nasıl üzülüyorum anlatamam. İhmal ediyormusum gibi geliyor bana.Kuşun ve sen nasılsınız acaba?
Minikeller; cnm güzel dileklerin için sana da teşekkür ederim. Mustafa Tarık’tı değil mi cnm? emeklemeye başlamış. Hayırlı uğurlu olsun. Bu demek oluyor ki koşturmacalı günlerin artacak. Benim fındık henüz emeklemiyor.

Herkesi unutmamaya çalıştım.Halen daha unuttuklarım varsa affola.Hata olan bebişlerimize bir an evvel şifa diliyorum.
Kızlar bu kışı hiç sevmiyorum.Kış lütfen çekip gider misin?kiş kiş kişşş:=) ehehehhhh

Öptümmmmmm

Günaydın arkadaşlar,

Bizde bugün 8 aylık olduk.. vee 1 haftadır emekliyoruz.. öyle komik ki.. ilk günler tavşan gibi sekerek emekliyordu şimdi artık tam emekleme pozisyonunda.. Tabi emekleme ile birlikte yaramazlıklar da başladı.. mutfak çekmecelerini açmaya çalışıyor halıların altını kaldırıyor. banyoya girmeye çalışıyor vb

İyi ki doğurmuşum iyi ki anne olmuşum :) onu hergün gördükçe, bana sokuldukça, beni emdikçe bana güldükçe Allahıma binlerce şükrediyorum.. Ne güzel bir duyguymuş..

Tüm bu güzelliklerin yanında şu veremediğim 6 kilo çok canımı sıkıyor.. benimle beraber doğum yapan 2 arkadaşım var biri benden 1,5 ay önce biri de 5 ay sonra sezeryanla doğum yaptılar.. bi görseniz kilo namına hiç bişey kalmadı.. ben normal doğum yaptım güya ama göbek kısmı hiç incelmedi Özellikle son günlerde çok takmaya başladım.. Ben hep zayıftım.. uzun boylu ve zayıf.. şimdi bu kilolar çok canımı sıkıyor.. ama rejim de yapmıyorum emzirdiğim için.. spora başladım akşamları gidiyordum Kaan'ı göremiyorum onunla vakit geçiremiyorum diye şimdi gitmiyorum..

Bakalım şimdi Kaan'ı uyuttuktan sonra akşamları yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.. tabi o enerjiyi kendimde bulabilirsem 20:30 dan sonra.. Martta Bursada bir arkadaşımızın düğünü var o tarihe kadar bu kiloları vermem lazııım

Mira'ya kocaman bir aferin Onun totosunu yerim ben
Herkes şimdi en güzel zamanlarınız kıymetini bilin diyo ; ama ben katılmıyorum yürüsün, etrafı karıştırsın, her dönemi dolu dolu yaşasın istiyorum kuzucuğumun.
Tabiki çocuk elleyecek, karıştıracak, inceleyecek onun keşfetmesine fırsat vermek lazım.(Tabii tehlikelere karşı da dikkatli olmak) Evet biraz daha fazla yorulucaz belki ama bunu en başından az çok biliyorduk.
Dediğin gibi insan düşmesinden dolayı tedirgin oluyo çünkü onların acı çekmesine yürek dayanmıyo.
ben de kıdemliler arasındayım sanırım valla yaşımız çıkıcak ortaya haaaa iyi olmadı bu iş....:))))

Canım yaş ortaya çıkmaz merak etme çünkü kimi çok erken evlenirken kimi benim gibi geç evlenmiş olabilir.
4 yıllık evliyim ama 31 i devirmiş bulunmaktayım

Cnm benim Kaan ve senin için çok sevindim.Bak seninki de hemen faaliyetlere başlamış.Bitmek bilmeyen bir merek,karıştırma arzusu var şimdi. Evet annelik yüce bir duygu ve Allah hakkıyla bu görevi ifa etmeyi nasip etsin bizlere.

Kiloya gelince 6 kg? cnm bak sen emziriyorsun lütfen kafana takma. tamam ideal istediğin bir kilo var ok. ama bebiş emerken lütfen diyete kafa yorma derim ben bu bile sütünü etkileyebilir. almıyorsun da zaten eminim verirsin. yada illa vermem lazım d,iyorsan diyetisyene giderek bu işi yap sütün kesilmeden sana bir yöntem eminim önerecektir. öptüm sizi

Rica ederim hayatım ben gayeeeet iyiyim. Konuşamadık valla Yaren Nur'umuz iyileşsin de bol bol muhabbet ederiz.
2.dişiniz hayırlı olsun canım
Bu arada bu kadar az zamanda 6 kilo vermen süper valla maşallah sana. İnşallah istediğin kilolara kavuşursun.
Şu kışı ben de kişkişlemek istiyorum. Gelsin güneşli güzel havalar

merhaba, ben de daha dün diyetisyendeydim doğum sonrası veremediğim 4 kilom yüzünden. bana açıkça "ŞİMDİ GİT VE EMZİRME DÖNEMİN BİTENE KADAR DA DÖNME!!! 8 AYLIK BEBEĞİN HALA EMİYOR DİYE DUA EDECEĞİNE KİLOLARINDAN DERT YANIYORSUN. YAZIK YAZIK" dedi diyet yasak diye her önümüze geleni yememeliymişiz ama kilo kaybetmek için de yediklerimizden kısamazmışız. özellikle süt gibi protein içeren gıdalardan hiç kesemiyoruz. dolayısıyla bebeklerimizin sağlığı için kendi estetiğimizi geri plana atacağız. annelik sanırım böyle birşey :) ben yine de yediklerime dikkat etmeye başladım. zaten yemiyordum ama kızarmış ve tatlı şeylerden uzak duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…