2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maasallah sana ve eşine hayatım rabbim ol demiş sen herseyin en güzeline layıksın o gözlerini gören o ısıgı alır zaten ben gördüm o kadar yakın hissettimki seni anlatamam herkez zadamız ve zeynep adamızı görmeli diyorum seni seviyoruzzz

Evet teyzesi bizde 4. Ayda idrar yolu enfeksiyonu olmustuya o zaman mamasini hazirlarken suyunu biraz fazla koy demisti dr bende artik oyle yapiyorum evet dedigin gibide olabilir su ihtiyacini karsiliyordur biraz daha buyuyunce belkikediliginden icer bu bidiklar insallah

güneş1 im nerde yaaaa ösledimmmm
ayy biri beni sormus
burdayım cnm benim bende özledimm

okurken bian korktum
geçmiş olsun cnm yaa o oklayı unutmaya calıs eceyede allah şifa versin

canım herzaman inşallhh böyle olunn

allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah

cnm cok sağol iyiyiz espri olsunj diye yazmıstım zaten buarada seninle aynı tarihlerde evlenmişizz benimde 4 yıl 5 ay ? gün oldu ayyy çok olmus sinirim bozuluyorr

cnm senin oğlusun kilosu gayet iiyidi anneciğin zayıf bacak görmemıs bide bizimkini gorse

tatlıcadı cnm bende seni öpüyorum...ayrıca iki seferdir benide hatırladığın için bir daha öpüyorum...mutlu oldum:)) mutlu_anne oldum...bizim mutlu-anne gibi:)))....

tatlıcadı cnm bende seni öpüyorum...ayrıca iki seferdir benide hatırladığın için bir daha öpüyorum...mutlu oldum:)) mutlu_anne oldum...bizim mutlu-anne gibi:)))....

Hepimiz mutluyuz,, çünkü hepimiz anneyiz
Dün gece saat 02:40,,kızı; salıncakta,beşikte,yatağında,kucağımda sallamışım...uyumamış,,son çare ayağıma almışımmm...
sallıyorum ve eee eee huuu hu demekten harap ve bitap düşmüşüm Işık loş ,gözleri nihayet uyumak için kapanmış,yüzde saate göre anlamsız bir gülümseme ve hareket şu Çocuğum ninnime tempo tutuyor Sizi okurken ekrana gözüm daldı,,misafir de gelmicek ama dedim:44:
Çok mutluyum kızlar çookk

canım hosgeldin diyetisyenin demek para peşinde degil pozitif tarafından bak yoksa seni yollamazdı böyle yavas yavas verirsin deyip cagırırdı ... bende diyet yapmıyorum emziriyorum ve 8kilom var hala fazlalık vermek istiyorum ama emzirmeyi kestikten sonra vercem Allahım nasip ederse hem büyür yürüyüse gidebiliriz daha iyi olur

arkadaşlar merhaba herkeseee

ben işe daha yeni geldimm, çünkü sözde annem sabah esk e gidecekti ve ben zeynoya birazcık daha destek olup öyle işe gelecektim, malesef annem gidemedi, göndermedik zaten oda bırakıp gidecek halde değildi, resmen evde hepimiz üzüntüden hasta olduk, annem ve kv nın tansiyonu çıktı zeyno hepimizi çok üzdü, dün annem markete çıkmış biraz yalnız kalsınlar diye ama annem gelene kadar zeyno ortalığı yıkmış sürekli ağlıyor kesinlikle babanesine gitmiyor ancak uzaktan bakıyor okadar, ama annanesi başka odaya geçse kıyamet kopuyor evde sanırım onu bırakıp gidecek diye korku sardı kızımı, işimiz çok zor yani kızlar çok moralim bozuldu biz bukadar tepki beklemiyorduk zeyno resmen yıktı bizi, şimdi annem cmt ye kadar bizde ve pzt ameliyat olacak kadın, biz evde olacağımızdan idare edicez zeynoyu pzt salı da babası izin aldı kv ile birlikte evde kalacak inş alışır zeyno çünkü ben kalsam evde yol katedemicez yine buseferde benım kucağımdan kv ye gitmicek yine, offf offff çok dertliyim kederliyim bakalım gelecek günler ne getirecek, dua edin bize çok ihtiyacımız varrr

buarada sabah hazır evde kalmışken gidip sağlıkocağında kızamık aşısını yaptırdım zeynoya, işyerinde bir arkadaşımın eşi öğretmen bizim orda oturuyorlar ve ilkokullarda birsürü çocuk kızamık çıkarmış durum ciddi demişti doktorumuz zaten bir doz mutlaka yaptırın demişti korktuk sanırım sonuçta yaptırdık yani bakalım inş ateşsiz ve kolay geçer bu süreçte bide aşı eklendi yaniii

maasallah hafıza diyo kendindeki hafızaya bak yavrusum bende öpüyorum seni kocaman yap bir kız al elbiseleri hayatımmm tarık bugracıgımızda ne abi olur kıza kök söktürür mini etek yok diye yakısıklı pasa

Kizzz valla boyle okudum yaniiii:18:yaaa oyle bir giris yapmissinki Allah korusun yaaa kotu bir sey oldu sandimalisacaktir hayatim zamanla korkmasi gayet normal ama uykusu oldugu zaman falanmi gordu babaanneyi?basi kapali ise oda korkutmus olabilir insallah sorunsuz atlatirsiniz bu evreyi annenede cok gecmis olsun hayatim

[QUOTE

Ben c.tesi diyetisyene gittim. 70 kilo benim için idealmiş.Çünkü kemiklerim iriymiş:=) Ben 60 olmadan bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.

[/QUOTE]

merhaba,
ben de diyetisyene gitmiştim ama 8 aylık bebeğinin emdiğine şükret, evine git ve emzirmen bitinceye kadar da gelme dedi. siz diyetisyene gitmişsiniz. neler söyledi kilo vermek adına? yada yememize nasıl dikkat edip kilo verebiliriz? birkaç ipucu verebilir misiniz?

çok sağolun kızlar umarım düzelir, 8. ay sendromunu bilmiyodum eğer öyleyse geçici bi durumdur inşallah, biraz önce zorla verdim direndi baya ama sonra tuttu ali babanın çiftliği şarkısı eşliğinde emdi bi süre ek gıda vermeyeyim diyorum ay nolur tüm bebişler sorunsuz güzel güzel emse yaaa

Planneeeer,,korkutttun walla kotu bisey oldu sandım,,senin akıllı bıdık kızın düpedüz ayrımcılığa başlamış
Annaneye cok ta bağlı ya bide babanneyi aniden görünce korktu demek kuzum,,neyse önünüzde annen gidene kadar kocamaan3gün
var,,babanızın de evde olmasıyla alışır inşallah ZeynoAnnene de acil şifalar canım.
Aşınız da geçti gitti işte,,darısı başımıza

meleğim canım çok haklısın kuzular kimseyi görmeden büyüyor işte sen dahada uzaklardasın bizde ailelerimizden ayrı şehirde senin kadar uzağız aslında herkese canım, ama nasılda akıllılar ya hadı anladık yabancıladında basbas bağırıp ağlamalar falan deli etcek bu zeyno beniii

canım çok çok geçmiş olsun ya valla allah korumuş canım, hiç korkma dualarını oku yavrunu öp kokla huzurla otur evinde inş, yakında annenlere gidecekmişsin zaten değişiklik olur dinlenirsin hem biraz, komşuda nekadar önemli bir şey ya allah razı olsun onlardan

anneZEYNEP ; Sevgili kazazede arkadaşım
Artık bebişler çok hareketlendikleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.Yediği miktarı arttırabilirsin belki ?Annene selam söyle,mis gibi anasının sütü varken sakın bulaşmasın aptamile maptamile.

İlkim81; duy sesimiiiiiiiiii :84:...Bir kaç haftadır 6.30a kadar uyuyor dedimmmmmm ve kayra bu sabah 5te hortladı :111beni en iyi sen anlarsın canım arkadaşımmmm)

Mybabylove ; canım Kayra suya bayılır.Biberonla süt içmez ama lıkır lıkır su içer.Hele içtiği soğuksa değmeyin keyfine...Ama şu aralar su alımı baya azaldı.Ben bunu havaların soğuması ile canının artık su içmek istememesine bağlıyorum.Zaten susayan çocuk su teklif edildiğinde içermiş.Lütfen su içmiyor diye endişelenme çünkü yediği içtiği herşeyde yeterince su var.Özellikle içtiği mama bile hararetini alıp susuzluğunu giderir.Biz nasıl su yerine ayran içince rahatlıyorsak onlarda aynısı

PLANNER; tatlım zeyno tipik 8.ay sendromunda.Babaannenin kendisini beslemesine izin verin.Siz beraber oyuncak oynarken yanınıza gelsin babaanne ve hiç zeynoya bakmadan konuşsun seninle.Arada bir zeynoya laf atsın ve en önemlisi bol bol zaman geçirmeye çalışın babaanne ile.Kucağa geldiğinde ağlarsa bile babaanne gıdıklamaya çalışsın veya ilgisini farklı yöne çekmeye çalışsın...
Aklıma şimdilik bunlar geliyor tatlım ama zor alışacak gibi.
Ben de annemlere gidince muhtemelen aynı şeyleri yaşayacağım

chihiro79 ; canım aramıza yeni katıldın sanırım.Ben görmemişim..Hoşgeldin

mutlu_anne ; Çok enerjiksin.Bu lafları nerden buluyorsun çok merak ediyorum .Mirayada kocaman bir maaşallah

tatlıcadı ; sen gezdikçe özeniyorum valla sana.Burda havalar buzzz gibi.Üşeniyorum dışarı çıkmaya

edaack ; canım ben emzirmiyorum ama iştahsızlığı geçen haftalarda fazlasıyla yaşadım.Çoğu bebişte var şuan iştahsızlık.Üzerine gitme annesi,uyudukça emzir

azraece ; canım çok ama çok geçmiş olsun yaaa.Allah korumuş valla,iyi ki uyanmışın.
Akşamları mutlaka kapıyı kilitle canım ve yatmadan önce mümkünse cevşen oku.Peygamber efendimiz cevşenül kebir için "zırh gidibir"diyor.Türkçe yazılışı olanı al istersen, korku falan kalmaz Allahın izni ile

Babyceren nerelerde ?Çağla hastaydı en son?

Lillaaccc ;nerelerdesin ?

Forumun eskilerinden denizdery ve drvsyldrm da geçen aklıma geldi.Nerelerdesiniz ?

canım sagol, aynen bende akşam eve bu rumda gittimm:18::18::18: şimdi yine aradım evi ama yokk yokk yokk gitmiyor bile kv nin kucağına, uykusunda görmedi aslında akşam geldi kv birgüzel oturduk sevdi tabi uzaktann uzaga neyse ağladı ama biraz sakınleşti uyudu sabah bir kalktı kaldığı yerden ağlamya devam susuyor bakıyor ve hopp tekrar ağlama nöbeti

gerilimli bir giriş olmuş tıpkı ruh halim gibii hem ne ayrımcılık şekerim ya yaşı büyük olsa öğretmişler bu çocuğa babanaye gitme kızım hep ağla olurmu falan diye öyle sanır yani şaka gibii ağlanacak halime gülmeye başladım artık sinirden, kv de diyorki en iyisi bizde zeynoyla gelelim esk e ben sana bakarım hem dünür hemde zeyno sensiz kalmaz düşün yani çözüm arayışında ne durumdayızzz

canım sorma tamda zamanıydı 8. ay sendromunun, ne oyunlar yapıyoruz ne oyuncaklar, öpüyoruz sarılıyoruz seviyoruz cici babane vs. şebek olduk evde resmen ama yokk allahh yokk uzaktan bir gülücük atarsa babaneye ne ala lütfediyor onuda zilloş resmen, sonra dönüyor arkasını hopp atılıyor ananenin üstüne etrafında göremezse başlıyor ağlamaya yakındaysa kucağına alana kadar ağlıyor hayır önceden böyle bir huyu yoktu biz akşam gelince annem biraz dinlemek isterse saatlerce görmez annanesini ama aramazdı şimdi malum oldu kuzuma heralde ananenesi gidecek diye koku sardıı

Eki Görüntüle 607004
Daha enerjik olabilmek isterdim cicim ama

canım uykusuzluk sende enerji patlaması yapıyor, iyi yapıyorsun aslında mutsuz yapacağına, mulumutlumutlu...._anne ol sen hepp ama arada tüm gece deliksiz uykularda olsun senin için inşşşşş en kısa zamanda

evet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…