2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen 6 kiloyu diyetisyen yardımı ile mi verdin ? Spor yaptın mı? Akşamları en geç kaçta yemek yiyorsun.. yaa bana da biraz fikir verirmisin :)

Evet doktor ne güzel söylemiş.. Duymak istediğimiz şeyler olunca hoşumuza gidiyor :)) Kzıartam mı? daha dün akşam yedim.. off off nasıl olacak bilmem..
Doğum kilolarını hızlıca verenleri çok kıskanıyoruuum

Canım sen 6 kiloyu diyetisyen yardımı ile mi verdin ? Spor yaptın mı? Akşamları en geç kaçta yemek yiyorsun.. yaa bana da biraz fikir verirmisin :)

günde en az 2,5 lt. su, ekmek,kızartma,hamurlar, tatlılar rafa kaldırıldı tabi. spor yok ama en geç 8'de yedim ve 8'den sonra birşey yemedim.ama tekrar diyorum benim doğumdan üzerime yapışan 15 kilo, doğum öncesinden de vermem gerekirken vermediğim 29 kilo var.ben napayım?sütüm gitmesin diye yedim içtim. abarttım da özellikle hamurlar tatlılar yok mu?

c.tesi diyetisyene gidince keşke doğumdan hemen sonra gelseydiniz sütünüzü kesmeden güzel bir diyet programı hazırlardık size dedi.biraz geç olmuş dedi. yani böyle bir durum da var. belki de benim kilolar çok ondan öyle dedi.

6 kg.'ya takılma olur mu?

bazen annem aptamil ajanı mı diye düşünüyorum
çocuğum ek gıdasını gayet güzel yiyor kahvaltı çorba meyve yoğurt muhallebi hergün standart olarak tüketiyor
neymiş bacakları incelmiş mama evrcekmişiz
ben zaten en az 150-180cc arası süt bırakıyorum
sabah emzirip çıkıyorum akşam emzirip uyutuyorum gece kalkınca da emziriyorum
mama ne alaka anlamış değilim
gerçekten taktı mamaya doğdu doğalı
13temmuzda hiç unutmam benden gizli hazırladığı mamayı döktüm bir daha da mama girmicek bu eve dedim

cidden bacakları inceldi ama çok da hareketli

acaba öğleden sonra eydikleri az mı geliyor
13 gibi 1 kase çorbasını içiyor
sonra uyuyp uyanınca 15:30da meyve yiyor 17:30da da ben gelişyorum beni emiyor tekrar uyuyor
uyanınca yoğurt, 2 saat sonra da 1kase muhallebi

meyve ve yoğurt hafif mi kalıyor acaba :26:

Gecmis olsun tatlim bu yavrucaklar hasta olmasin yaaa oksuren bebege bende hic dayanamamZeynep Ada miz hemen iylesiversin eski nesesine kavussun insallah biran evvel

İnsallah canim valla Ankarada hava iki gundur cok guzel yumsadi hava iyice ama tabi heran degisebilir 2011 martinda deli gibi kar yagmisti arabalar cikamamisti iyi hatirliyorum o karli firtinali havada yurumek zorunda kalmistim insallah oyle olmaz hep boyle devam eder sekerim serbetim-bambucan-ugurbocugum-defne ankara-cenera--sen-ben ve bebecikler guzel bir bulusma ayarlariz insallah

Canim benim bence gayet iyi yedikleri sen takilma annene zaten ömer in kilosu cok cok iyi 12 oldumu?tostopalak bir sey yapmaya niyetli annen herhaldeac olsa cocuk zaten durmaz bacaklara gelince zaten hepsininki ince hayatim saglikli olsun birak bacaklari zayif olsun

çok ama çok mutsuzum bebeğim 2-3 gündür sadece uyurken emiyor ( dişten midir bilmiyorum 2 dişimiz çıktı gerçi ama özellikle dün ve bugün resmen direniyo memeyi almamamk için uyurken ise gayet güzel emiyor, uyumazsa 5 saat aç kalabiliyo napıcam kzılar lütfen yardım edin ((

Slm şekerlerrr
Biz yine dışarı çıkıcazda çıkmadan bi bakim dedim:)dün 4 saat dışarıdaydık hava çok güzeldi
Bi kaç bebek mağazasına girdim kızlar için olan kıyafetleri görünce ağlıycaktım..onları görünce oğlum için bişey beğenemedim elimiz boş döndük
Bu günde hava alsın kuşum güzel havaları değerlendirmek lazımm

azraececanımçokgeçmiş olsun Allah tan erken uyanmışsın çok üzüldüm iyiki komşuların yanında..canım sende saat kur bundan sonra..artık yakmadan falan konuşmayalım güzel şeyler konuşalım güzel olsun inş. Ben tırsmaya başladım:18:ecemede tez zamanda şifa diliyorum

zadahoşgeldin tatlım..geçmiş olsun kuzumainş çabucak iyileşir

nagihan2.dişinizde çıkmış hayırlı olsunn ve hafızana hayranım canım yaa unutmada herkesi yazıyosun

mutluannemira çıldırmış euheuhe ayağa kalkmalar falan maşallah boncuk gözlüme...azraecenin eklediği resim aynı mira masum ve duru

Çiçek gibi çiçeğim,Beykozum fingirdeğim,melek meleğim,güzel anne ilkimim,turuncum siyahlalem yavrukedim Zadam anneZeynebim,plannerim,nagihanım,dilberegem,zilanım,ecesuelifim,minikellerim,mutlu annem,azraecem ne kalabalıkmışız ayolkesin yine unuttuğum kalmıştıriçimden geldi hepinizi öpüyorummm güzel bi gün geçirmenizi diliyorummm

Babyceren nerelerin şekerim ses ver bizeçağla nasıl olduu:26:

Canım bu konuda en muzdarip olan benim galiba burada 3 aylıkken reddetmeye başladı..aynı senin bebeğin gibi gece uykuda emiyordu sadece ,bende geceleri uyumayıp emziriyodum ..emmiyo diye sakın pes etme dirensede emzirmeye çalış..göğüs ucuna tatlı bi şeyler sürmeyi dene,sessiz ortamlarda emzir,emzirirken şarkı söyle..benimki her ay muhakkak böyle reddetti daha yeni yeni isteyerek emiyo..ben önce emzirmeye çalışıp sonra çorbasını,yoğurdunu yediriyodum..umarım düzelir bebeğin

Mutsuz olma canım 8.ay sendromuna girdi demek bebişinİnan hepimiz benzer yada aynı durumlardayız
Geçici bir durum,,düzelecekler inşallah Bence uyanıkken emmemesi biraz oyundan da olabilir,,iyice afacan bir hal almaya başladılar, kızımda 2kez çekip sonra etrafa bakıyo bazen,,bazende memeye bakıp öcü gibi ittiriyo Bunları yapan kız,,bazen de sütün bitmişse ağlıyo gelmiyo diye

gezin cnm gezin. biz dışarda öyle vakit geçiremiyoruz ne yalan söyleyeyim.havanın güzel olduğu günlerde de çalışıyor olduğumdan da kaynaklı olabilir. yada ben hasta edecem diye tırsığım ondan da olabilir

hafızama hayransın demek çok cadısın, çok tatlısın...azraeceymiş he?

bende seni öpüyorum cnmmm...

Çok hareketlendiler ya ondan olabilir canım,,bir de boya gidiyorlar tabi
Şimdiye kadar mama vermediysen,şimdiden sonra gerek yok diye düşünüyorum,,sütle tanışmalarına az kaldı zaten,,hatta dr. bana sulandırıp az az vermeye başlayabilirsin dedi(kahvaltıda arada ıhlamurla yer değiştirebilirsin dedi)
Bakıcı teyzemizin demesi: yoğurt bitince ağlıyor,devamını istiyormuş bizim kız,,bende herzamankinden biraz daha fazla mayalıyorum artık.
Ufak pratik çözümlerle dengelersin sende,,az geldiğini düşünoyorsan mesela çorbasının çok az arttır istersen

Tatlı CadımCadı TatlımPamuk kalbim,güzel temennim,yakışıklı erkek doğuranım,yemekleri yakanım,
eski bakkaldan gazete almayanım,komik olanım... Biz de sana bol güneşli güzel bir gün diledik gitti

Kizlar biliyorsunuz benim kiz su icmekten pek haz etmiyor hatta sevmiyor diye bilirimsizler suyu nasil veriyorsunuz denemedigim yol kalmadi valla yaaa
kasikla
biberonla
Kendi bardagi ile
cam su bardagi ile
Avent in biberona takilan agizligi ileAvent Bardak Ucu 3 Ay+
Avent alistirma bardagi ileAvent Magic Cup Alıştırma Bardağı 260 ml
yok yani ne yaptiysam sevdiremedim suyu yaaa dun dun aldigim avent in bardagi ile sabah icti ohh dedim ama agzinda bekletip sessizce akitiyor agzindan o cok hosuna gidiyor sizinkiler ne kadar iciyor likir likir iceniniz varmi?
milupanin hipp in meyve caylari falan olursa iyi kotu iciyor bende bazen 100 cc ye 3-4 granul atiyorum tadi degissin diye bazen iciyor pekmez hak getirevalla bi el ativerin bacilar yaaa

Lıkır lıkır içmiyor malesef benimki de Yazmadıgın tek seyi buldum canım kahve fincanı
Papatya ya da rezene dene bir de istersen Ilık yada soguk(normal halde)olarak vermeyi deneyip
kıyasla birde istersen.Aynı dertten muzdaribiz

Canım bizimkide pek su içmek istemiyor.. yemeğinden sonra bir kaç yudum içiyor o kadar.. pekmez vermeye çalışıyorum istemiyor.. doktor suyuna katıp ver dedi.. öyle de denedim yine almıyor.. iki yudum alıyor başka almıyor

bende sazan gibi aaa dur onuda deneyim dedim
Yok anacim bizi ki zaten soguk sevmez yani sicakligini hissedecek iliklikta olmasi lazim mamayida usyuda zaten soguk vermem midesini usutur diye rezene hic sevmiyor papatya iciyordu bi ara ama oda beni emdigi donemlerde yani fiii tarihindehatta 100 cc iciyordu bi kerede ama simdi ne yaparsam yapayim icmiyor yaaa

Canim pekmezi kahvaltida yer zaten ama suyun icinde sevmedivalla sastim kaldim yaaa ama sizinkilerde ayniymis acaba okis mama ictigi icin su ihtiyacinini ordan karsiliyor dedim bu arada suyu verince iki yudum aliyor ama gun icinde 50cc yi bulmuyor bende artik 50cc suya 1/2 olcek mama koyayim diyorum beli oyle icer ama o zamandamama icmek istemezseeeeee

Canım ben gerçekten yazdım onu,,böyle şeyler belli olmuyo ufak bi dokunuşla içiverir belki okiş kızımız diye
Ben de cok su içmem ama kahve,süt,meyvesuyu ohhh lıkır lıkır Belki bebeler de bize çektiBide sen daha önce eskilerde mama miktarıdan bahsettiğin zaman da suyu biraz fazla eklediğini yazmıştın(yanlış hatırlıyor da olabilirim:26:)Sanırım Okiş'e de Mira'ya da yetiyor içtikleri su

size katılıyorum. artık daha hareketli olduklarından enerji ihtiyaçları daha fazla. benim oğlum da boyu 9 aylık bebeğin üst sınırında olmasına rağmen kilosu 8 aylık bebek kilosu ve anneme göre "çok zayıf bu oolan, et dutarmı böyle oynarıkan:)". sizin bebeğiniz gibi yoğurdu bitince dahasını istiyordu. ben de doyup da reddedinceye kadar teklif ediyorum, kase hesabından çok O'nun istemesiyle yediriyorum. miktar olarak bunu kural edindim. bir de protein içerikli gıdalar daha uzun süre tok tuttuduğu için-gaz sorunu da hiç olmadığı için maşallah- mercimek çorbası veya haşlanmış tavuk yediriyorum. (haşlanmış tavuğu nasıl yiyiyor derseniz, et döneri nasıl yiyiyorsa öyle yiyiyor derim :) gün ortasında en çok enerji harcadıkları zaman diliminde bunları vermek iyi olabilir. hatta ben yatırmadan önce bile mercimek çorbası içiriyorum bazen isterse. sonra emzirip uyutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…