2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla canım geçmiş olsun da kabahat bizde değillll erkek milletinde gene de benim koca mesala grip oldumu eyvahlar olsunn yandım ben bi nazlanır bi nazlanır hastalık hastası olur başıma. ıhlamur ister yaparım yok şimdi içmesemmi midem bulanıyo der nanelioman yaparım ister. sonra yok ya midemim ekşitir bu neme lazım der valla ömrümü yer kısacası bazen diyorum sen hasta olana kadar ben olıyım daha iyi bari laf dinlıyorum ben

ya ben zadacıgımı özledim nerdesin zadaaaaa lillacccc biyologggg nerdesiniz canlarım bak hepimiz sizi merak ediyoruzzz
bigünde biri beni sorsun ( öyle bibeklentim yok sadece şaka yaptımmm)

Tam 8 ay oldu tenini tenimde hissettiğim, minik ellerine parmaklarımla dokunduğum, mis kokunu içime çektiğim...

Defne Karen'im bugün tam 8 aylık oldu... Zaman ne çabuk geçiyo yahu...
klavyene saglık ne güzel yazmıssın:126: blogunada gecen söyle bibaktım çooook güzel yazmıssın

kız bizde seni öpüyoruz kocaman varmı kaza falan nede olsa regl oldun heran bir bebiş haberi gelebilirmi gııı???

oyy oyy oyyy melekler büyümüş,serpilmiş
elbiseleride çok tatlıı..öpüyorum ikisinide
canım kahvaltı için ben kuru meyvelerle yaptığım bisküvi yada yulaf unundan yapılmış ekmek kullanıyorum..
bulamaç şeklinde hazırladığım zaman yumurta sarısı.toz badem yada ceviz,dönüşümlü oalrak keçi labnesi-inek peyniri ve lor kullanıyorum..bazen içine taze veya kuru meyveler ekliyorum..
bir de kahvaltısını devam sütü ile hazırlıyorum..
bende bu çizelgeyi ilk mybabylove da gördüm geçtiğimiz hafta sonuydu galiba..mutlu anne gibi bende reklam zannettim
tam çizelgenin yanında tanjunun çam yağı reklamı vardı..kendi kendime Allah Allah bu adam çam yağı tanıtıyo..yanında da gece gözlüm ile evleneli falan yazıyo ne saçma diye düşündüm euheueh
sonra diğer sayfalarda fark ettim ki çizelgeymiş[/QUOTE]

ben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim

Son düzenleme:

turuncum kocana cok üzüldüm senin okadar dırdırına bile cvp vermemiş adam ordan anlasaydın neler demişsin enişteye iyileşsin alır ifadeni sen merak etme enişte arkandayım haklısın turuncumuz ayıp etmiş hemen satarım afetmem

benm kuzu 8 ay bir haftalık oldu iyice yaramazlaştı:) dolap karıştırıyo:) sürünerek tv ünitesine gidiyor oyuncakların bulunduğu çekmeceği açıp oyuncaklarla oynuyor .. kanepeye tutunup iyice ilerliyor. bizi bırakıp diğer odala ra gezmeye gidiyor iyice özgür kız oldu:) ben büyüdüm deyip beni emmiyor öyle olunca da sütüm gitti devam sütü içiyor.

ben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim [/QUOTE]
Kizlar bende yemek yarismasindaki topikte gormustum hosuma gitti yapimmm dedim iyide olmus hepimizin evlilik seneleri gorunuyor ne guzelhaaa bu arada kociskom beni kucagina almis bendeki cizelgede aynen o sekilde resim cektirmistik hatta bardagini bile yaptirmistik tabiii iki tane evlenince iki tane bebek dusunuyorduk ama suan Okis yetiyor o ayri tabiii
evlilikkidemi olarak yesilcay ve turuncum ablamiz yaniiiresmide koyayim mi sizeeee kocamin zor anlari diyeee
Nagiscim cok gecmis olsun prensesimize kuzum usutmesin
kizlar bugun babamizin evdeki son gunuydu saglik ocaginda kilo boy kontrolumuz vardi boyunu gecen ay 73 olcen salak saglikci bu ay 70 olctu kizi cok yikiyorum ya cekmis herhaldekilo gecen ay7,800 du ay 8,600 olctu kiyafetliyle 200 gr ciktik yaniii 600 gr almis kara gozlu kizimveeee okis in son yaramazligini acikliyorummmm
Park yatagin yanina gidilir:44:dusunulur ve yatagin demirlerinden asilip tirmanmaya kalkisilirkenarlari file ya yavrum kendini dagci zannettievetttt resim geliyor birazdannn

Son düzenleme:

hay maasallah annesi artık kızımız özgürlügünü ilan etmiş akıllı bıdık nasıl fıldır fıldır cok güzel bişeydir izlemek onu kocaman öp bizim yerinize kızımızı annesi

hay maasallah annesi artık kızımız özgürlügünü ilan etmiş akıllı bıdık nasıl fıldır fıldır cok güzel bişeydir izlemek onu kocaman öp bizim yerinize kızımızı annesi

bebekler bir muzice:) odasını da ayırdık bir haftaaır ayrı yatıyoruz bizim ev sessiz olduğu için gürültüye alışkın değil gece uyurken dönmemizden rahatsiz olmaya başlayınca ayırdım yan odaya. daha rahat uyuyor

Daha ne olsun masallah, Kayra efendi gayet guzel gidiyor gelisim konusunda ins dahada iyi olur, biz valla sizin yariniz kadar dahi degiliz, oglum ya cok inat (anasi gibi) ya da tembelin ta kendisi oluyor ehueheuehu..

Kendi adima konusuyorum sana kesinlikle Ka-ti-li-yo-rumm, onlarin bize uymasi daha mantikli malum sonradan gelen onlar, madem burdalar hemencecik degilse bile yavas yavasta olsa bize ayak uydurmalari ve alismalari lazim, mesela ben oglani sesli ortamda uyutmaya alistirdim, simdi bir yere gitsem konusulan yerde uyutabiliyorum gerci kisa uyuyor ama bizimki sessiz ortamda da kisa uyur ona baktigini anladik..
Bizde haftanin 3 beya 4 gunu cikariz disari, malum burasi hep kis, anam eger beklersen guzel havayi valla evden burnumuzu cikaramazdik yoksa

Su tel sarari sordum bir allahin kulu anlatmadi nedir diye...soyluyecek olana odul veriliyor belki simdi cikar biri
Masallah Zeynoya, bizimkinin opucuk vermesini gorseniz ,dilini cikariyor guya opuyor...cok komikler yaa

ben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim
Kizlar bende yamak yarismasindaki topikte gormustum hosuma gitti yapimmm dedim iyide olmus hepimizin evlilik seneleri gorunuyor ne guzelhaaa bu arada kociskom beni kucagina almis bendeki cizelgede aynen o sekilde resim cektirmistik hatta bardagini bile yaptirmistik tabiii iki tane evlenince iki tane bebek dusunuyorduk ama suan Okis yetiyor o ayri tabiii
evlilikkidemi olarak yesilcay ve turuncum ablamiz yaniiiresmide koyayim mi sizeeee kocamin zor anlari diyeee
Nagiscim cok gecmis olsun prensesimize kuzum usutmesin
kizlar bugun babamizin evdeki son gunuydu saglik ocaginda kilo boy kontrolumuz vardi boyunu gecen ay 73 olcen salak saglikci bu ay 70 olctu kizi cok yikiyorum ya cekmis herhaldekilo gecen ay7,800 du ay 8,600 olctu kiyafetliyle 200 gr ciktik yaniii 600 gr almis kara gozlu kizimveeee okis in son yaramazligini acikliyorummmm
Park yatagin yanina gidilir:44:dusunulur ve yatagin demirlerinden asilip tirmanmaya kalkisilirkenarlari file ya yavrum kendini dagci zannettievetttt resim geliyor birazdannn[/QUOTE]

kız su yüzük varya onun altını benim yüzügüm alyansımda düz bende olan alyanstan görünce sevindm pozda sizden
ya ben onların ölçtüklerine güvenmiyorum bastan sagma ölçüyorlar boyunu falan

Son düzenleme:

kız su yüzük varya onun altını benim yüzügüm alyansımda düz bende olan alyanstan görünce sevindm pozda sizden
ya ben onların ölçtüklerine güvenmiyorum bastan sagma ölçüyorlar boyunu falan [/QUOTE]
Aynen canim dr kontrolune gutmedik bu ay saglik ocagina gitcez diye ama hicte saglikli olcmuyorlar hastanede kizi musamba cevelin ustune yatiriyorlar daha saglikli oluyor benim tek tasimda ayni cizelgemdeki gibi ama sadace o guzel parmagimda iki ay kalabildiresim geldiii

canım deli işareti yapmak bide ampul takmakla aynı elini yukarı dogru kaldırıp deli deli hakereti yapıyorsun ya onu sürekli yapıyorsun tel sarar mahir tel sarar diyorsun onu duyunca cocuk yapıyor ödülüm ne adresimi yollıyımmı

bir bakaliiim yeni cizelgemis olmus muuu
kısık gozlu huysuz sevgilimle uzun hayirli saglikli bir omur nasip etsin Rabbim
evladimizla sinamasin
Ani olumden kazadan musibetten kem gozlerden korusun
Aminnn!!!

Bu arada MYBABYLOVE ve MUTLUANNE siz hizli hamile kalmissiniz masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…