Eki Görüntüle 605016 ikiz kardes dayanısması:)[/QUOTE]
Tam 8 ay oldu tenini tenimde hissettiğim, minik ellerine parmaklarımla dokunduğum, mis kokunu içime çektiğim...
Defne Karen'im bugün tam 8 aylık oldu... Zaman ne çabuk geçiyo yahu...
Ben zaten seni düşünüp yapmadım şekerim:129:
Beykoz ortaokulu bitirsin o zaman evlenelim dedim kocişkoya
Hayat sensiz çok boş tönam
anam bal damlayan agzunu yesun kocan:9
kızlar sizi seviyorum ben ya
Bacim ben esimi 12 seneye yakin taniyordum 2011 subatinda basladik nisan 10 nişan haziran 11 dugun mayis 10 okiş in dogumubir bakaliiim yeni cizelgemis olmus muuu
kısık gozlu huysuz sevgilimle uzun hayirli saglikli bir omur nasip etsin Rabbim
evladimizla sinamasin
Ani olumden kazadan musibetten kem gozlerden korusun
Aminnn!!!
Bu arada MYBABYLOVE ve MUTLUANNE siz hizli hamile kalmissiniz masallah :)
Ayyy canim buyuk gecmis olsun yaaa dikkat et hayatim bence sen annenlere git canim en azindan onlarinda esininde gozu arkada kalmaz sende birazdaha rahat edersin canim o sana gelenlerede kafani takma ve kurma kafanda canim kizin uyuyunca sende yat dinlengece kuşları merhabalar herkese. zor ve kötü geçen bir haftadan sonra nihayet hasta oldum. zor olmasından ziyade başıma gelen kötü bir olay oldu. cuma gecesi burada fırtına vardı. gece 11 gibi yattım ece arada mızıklanıyor tabi bir gözüm hep yatağında. klimadan elektriklerin gidip geldiğini anlıyorum. odanın kapısıda hava alsın diye 2 parmak açıktır. gece 3 gibi ece ağlayınca kalktım bir baktım kapının altından ışık var. yavaşça kapıya kalktım ki yatak odamın ışığı yanıyor. tabi çok korktum hemen kapımı kilitledim. ben kapıda anahtarımı çok unuturum malum lojmanda oturuyorum ya güvenli diye ona güveniyorum . dedim hırsız girdi herhalde. karşı komşumu arasam onlar zile bassa bende eceyi alıp koşturarak kapıya gitsem diye düşündüm ama yapamadım. ne varsa çalınsın bu odaya nasıl olsa giremez dedim. başladım içeriyi dinlemeye ama birşey yok. sabaha doğru dalmışım bir kalktım ki ışık yok. saat 8 oldu gün ağarınca elime sert birşey alıp çıktım. odalara baktım alınan birşey yoktu. ışığa baktım kapalıydı ben açıp kapadım tekrar. eşimi arıyorum geminin içinde çekmiyor ulaşamıyorum. annemleri o saatte aramak istemiyorum kötü birşey olduğunu sanıp çıkar gelirler diye. komşuma gittim onlarda sana gözükmüşler demezmi. Allahtan gelen şeyden korkmam insandan daha çok korkarım derdim ama içime girdimi bir höflenmek. gece oldu okudum durdum hep ama kalbim duracak gibi. ertesi gecede öyle geçti. pazar gündüz hava güzel olunca dışarı çıktık. saat 4 gibi geldik eceye haşlama süzgüsüne sebze koyup eceyi uyutmaya gittim. normalde en fazla 45 dakika uyuyan çocuk 2 saat uyu ben desen zaten bitmişim uykusuzluktan. gözlerimi açmak istiyorum bir sis evin içinde. bir kalktımki tencere alev topu olmuş. biraz daha dursak zehirlenecekmişiz dumandan. eceyi hemen alıp her zamanki gibi komşuma gittim. onlar evi girip havalandırdılar. evin içi leş gibi yanık kokar. iyice moralmen çöktüm. dün sersem gibiydim. bugün biraz daha toparladım. ece yi geçmeyen burun akıntısı ve hırıltısı için doktora götürdüm. burun akıntısı genzinde birikiyor balgam yapıyor çocukta onu çıkaramayınca hırıltı oluyor dedi. şuruplarını değiştirdi. işte böyle kızlar geçmişe ne kadar bakabilirim bilmiyorum bir şansımı deneyim bakalım:))
gece kuşları merhabalar herkese. zor ve kötü geçen bir haftadan sonra nihayet hasta oldum. zor olmasından ziyade başıma gelen kötü bir olay oldu. cuma gecesi burada fırtına vardı. gece 11 gibi yattım ece arada mızıklanıyor tabi bir gözüm hep yatağında. klimadan elektriklerin gidip geldiğini anlıyorum. odanın kapısıda hava alsın diye 2 parmak açıktır. gece 3 gibi ece ağlayınca kalktım bir baktım kapının altından ışık var. yavaşça kapıya kalktım ki yatak odamın ışığı yanıyor. tabi çok korktum hemen kapımı kilitledim. ben kapıda anahtarımı çok unuturum malum lojmanda oturuyorum ya güvenli diye ona güveniyorum . dedim hırsız girdi herhalde. karşı komşumu arasam onlar zile bassa bende eceyi alıp koşturarak kapıya gitsem diye düşündüm ama yapamadım. ne varsa çalınsın bu odaya nasıl olsa giremez dedim. başladım içeriyi dinlemeye ama birşey yok. sabaha doğru dalmışım bir kalktım ki ışık yok. saat 8 oldu gün ağarınca elime sert birşey alıp çıktım. odalara baktım alınan birşey yoktu. ışığa baktım kapalıydı ben açıp kapadım tekrar. eşimi arıyorum geminin içinde çekmiyor ulaşamıyorum. annemleri o saatte aramak istemiyorum kötü birşey olduğunu sanıp çıkar gelirler diye. komşuma gittim onlarda sana gözükmüşler demezmi. Allahtan gelen şeyden korkmam insandan daha çok korkarım derdim ama içime girdimi bir höflenmek. gece oldu okudum durdum hep ama kalbim duracak gibi. ertesi gecede öyle geçti. pazar gündüz hava güzel olunca dışarı çıktık. saat 4 gibi geldik eceye haşlama süzgüsüne sebze koyup eceyi uyutmaya gittim. normalde en fazla 45 dakika uyuyan çocuk 2 saat uyu ben desen zaten bitmişim uykusuzluktan. gözlerimi açmak istiyorum bir sis evin içinde. bir kalktımki tencere alev topu olmuş. biraz daha dursak zehirlenecekmişiz dumandan. eceyi hemen alıp her zamanki gibi komşuma gittim. onlar evi girip havalandırdılar. evin içi leş gibi yanık kokar. iyice moralmen çöktüm. dün sersem gibiydim. bugün biraz daha toparladım. ece yi geçmeyen burun akıntısı ve hırıltısı için doktora götürdüm. burun akıntısı genzinde birikiyor balgam yapıyor çocukta onu çıkaramayınca hırıltı oluyor dedi. şuruplarını değiştirdi. işte böyle kızlar geçmişe ne kadar bakabilirim bilmiyorum bir şansımı deneyim bakalım:))
Kızlar kocam eve 7 de geliyor sizce yemeğim yetişir mi:44:
Haftasonu eşimde hafif hastalanma belirtileri vardı.Burun akıntısı öksürük gibi..Nezle oluyor galiba diye düşündüm ve umursamadım.O gün gece öksürdüğü için oturma odasında yattı.Gece kalktım kayra için ve baktım ki sobayı falan açmış,üşüyorum üşüyorum diye yatıyor.Bende "sobanın önünde yatarsan terlersin sonra da böyle üşürsün" diye söylendim ve yatağıma gittim.
Ertesi gün sabah adam kötü bir gece geçirdiğini ve ömründen ömür gittiğini söyledi.Ben ise "amma nazlısın yaaaa,alt tarafı grip olmuşsun",dedim..."ben sezeryandan sonra 2.günü ayağa kalkıp banyomu yapmıştım"diyerek herifi işe gönderdim.
Neyse akşam geldi,mutfakta sofrayı hazırlıyorum,"ne olur içerde yiyelim çok üşüyorum" dedi.
"Oofffff aşkııım bir yandan Kayra bir yandan senn , internetteki şu hasta olup nazlanan adamın karikatürüne döndün iyice"dedim...
Yemekten sonra baktım adam yorganın içine girmiş tir tir titriyor.Ben "bu yaşıma geldim,bir çok kez hasta oldum ama hiç senin gibi yorganın altına gömülmedim"dedim...
Eşim "çok üşüyorum hatun,öyle böyle değil"dedi ve uzandı.
Ben " offff kaç kere hasta oldum ama hiiiç senin gibi yatamadımmm,keyif senin valla"dedim...
Sonra baktım adam zangır zangır titriyor.Galiba herife bişeyler oluyor diye kalktım yanına gittim ve baktım ki yanıyor.Ateşini ölçtüm hemen ve 39.5
Tam dayaklığım valla
Adam ölüyorum diyor ben dalga geçiyorum :111:
Kizlar bende yemek yarismasindaki topikte gormustum hosuma gitti yapimmm dedim iyide olmus hepimizin evlilik seneleri gorunuyor ne guzelben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim
Aminnn melegim aynen oyle valla canim tazi gibi olduMasallah kuzuya,o kadar hareketli olmasina ragmen kilo tutmaya baslamasi super olmus,..kirkbir kere masallah
Devamini diliyorum cnm
canım deli işareti yapmak bide ampul takmakla aynı elini yukarı dogru kaldırıp deli deli hakereti yapıyorsun ya onu sürekli yapıyorsun tel sarar mahir tel sarar diyorsun onu duyunca cocuk yapıyor ödülüm ne adresimi yollıyımmı
Aminnn melegim aynen oyle valla canim tazi gibi oldu
mutlu annem bizi çok mutlu ettin eceyleikizlerini sevsinler senin:)) sizede çok çok geçmiş olsun da bize gözüken bu kış çok zorlu geçecek
yaren nurumun incisi hayırlı olsun devamı ağrısız gelir inşallah.
turuncum şimdiden hayırlısıyla gidip gelin diyeyim inşallah.
tatlıcadı yakmalardan gitmişin hep bende senin kulübe üye oldum Allah beterinden korusun hepimizi.
mybabylove zaten ay sonu gidicem izmire 1 haftalığına. yarısı geçti bile bir 10 gün daha idare edicem artık.
beykozom tel sararı eksik söylemişin (tel sarar tel sarar tel bulamazsa kol sarar) diyerek kolunu çevirmesi sağlanmaya çalışılır bizde:)) birde çok hızlı okuyup geçtim evlilik tickerini nasıl yapmıştın yazabilir misin tekrar sana zahmet:))
gece kuşları merhabalar herkese. zor ve kötü geçen bir haftadan sonra nihayet hasta oldum. zor olmasından ziyade başıma gelen kötü bir olay oldu. cuma gecesi burada fırtına vardı. gece 11 gibi yattım ece arada mızıklanıyor tabi bir gözüm hep yatağında. klimadan elektriklerin gidip geldiğini anlıyorum. odanın kapısıda hava alsın diye 2 parmak açıktır. gece 3 gibi ece ağlayınca kalktım bir baktım kapının altından ışık var. yavaşça kapıya kalktım ki yatak odamın ışığı yanıyor. tabi çok korktum hemen kapımı kilitledim. ben kapıda anahtarımı çok unuturum malum lojmanda oturuyorum ya güvenli diye ona güveniyorum . dedim hırsız girdi herhalde. karşı komşumu arasam onlar zile bassa bende eceyi alıp koşturarak kapıya gitsem diye düşündüm ama yapamadım. ne varsa çalınsın bu odaya nasıl olsa giremez dedim. başladım içeriyi dinlemeye ama birşey yok. sabaha doğru dalmışım bir kalktım ki ışık yok. saat 8 oldu gün ağarınca elime sert birşey alıp çıktım. odalara baktım alınan birşey yoktu. ışığa baktım kapalıydı ben açıp kapadım tekrar. eşimi arıyorum geminin içinde çekmiyor ulaşamıyorum. annemleri o saatte aramak istemiyorum kötü birşey olduğunu sanıp çıkar gelirler diye. komşuma gittim onlarda sana gözükmüşler demezmi. Allahtan gelen şeyden korkmam insandan daha çok korkarım derdim ama içime girdimi bir höflenmek. gece oldu okudum durdum hep ama kalbim duracak gibi. ertesi gecede öyle geçti. pazar gündüz hava güzel olunca dışarı çıktık. saat 4 gibi geldik eceye haşlama süzgüsüne sebze koyup eceyi uyutmaya gittim. normalde en fazla 45 dakika uyuyan çocuk 2 saat uyu ben desen zaten bitmişim uykusuzluktan. gözlerimi açmak istiyorum bir sis evin içinde. bir kalktımki tencere alev topu olmuş. biraz daha dursak zehirlenecekmişiz dumandan. eceyi hemen alıp her zamanki gibi komşuma gittim. onlar evi girip havalandırdılar. evin içi leş gibi yanık kokar. iyice moralmen çöktüm. dün sersem gibiydim. bugün biraz daha toparladım. ece yi geçmeyen burun akıntısı ve hırıltısı için doktora götürdüm. burun akıntısı genzinde birikiyor balgam yapıyor çocukta onu çıkaramayınca hırıltı oluyor dedi. şuruplarını değiştirdi. işte böyle kızlar geçmişe ne kadar bakabilirim bilmiyorum bir şansımı deneyim bakalım:))
meleğim sağol duaların bize yeter yanımızda olamasan bile.
beykoz çok sağol kırmadın tekrar yazdın da benden 8 gün önce evlenmişin:))
atladığım kimse varmı bilmiyorum varsa da mazur görsün beni lütfen
Kizlar esim bugün eşim beni cok mutlu etti izin gününü tümüzyle bize ayirdi geydik dolastik yemek yedik güldük sarildik nisanliligimizdaki gibi cok seviyorum onu istegim buydu iste zorla degl seve seve bizimle zaman gecirmesi bende daha da anlayisli olcam bundan sonra sikintisindan oyle davraniyndu belki
dua edim kizlar rabbhm boyle mutlu etsin omrümüzce hepimizi..
bu arada bu evlilik taalosunu bende yapcm
beni uyku tutmadı çenem düştü gece gece. şimdi kızlar komşuma olayı anlatınca eşi gel bir eve bakalım tekrar dedi geldik. yatak odasının ışığı yanıyordu ya oda bakayım temassızlık varmı diye basınca oda pespembe oldu adam bu ne ya demezmi:)) eşime bir ara tutturdum ben kırmızı ampul alalım diye(feriştahlığım batsın) eşim olmaz genelev gibi dedi(lojmanlarda 2 dairede bizzat gördüm tek değilim yani) oda mavi alsak olmazmı dedi:)) şirine gibi olurmuşum( kazık kadar adam şirinler manyağıdır nasıl fanteziyse:)) bende olmaz istemem deyince gidip pembe ampul almış hayata toz pembe bakalım diye:)) al beni vur kocasına misali:)) evime gelen herkes bir şok yaşar bu ne ya diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?