2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 605016 ikiz kardes dayanısması:)[/QUOTE]

Masallah double olsun hadi bendende
Ikiz bebeklere benimde nedense son zamanlarda cok zaafim var,gorunce cok heyecanlaniyorum eskiden oyle degildi, herhalde bir tane ile ugrasmayi anlayinca ikiz bende daha baska olur gorusu belirdi ehueheuhu
Cnm bu kizcelerin cok buyumusler, mevlam daim korusun ins meleklerini..

Tam 8 ay oldu tenini tenimde hissettiğim, minik ellerine parmaklarımla dokunduğum, mis kokunu içime çektiğim...

Defne Karen'im bugün tam 8 aylık oldu... Zaman ne çabuk geçiyo yahu...

Masallah... darisi daha nice aylara, yillara ins,opuyorum Defne Karen i kocaman

Ben zaten seni düşünüp yapmadım şekerim:129:
Beykoz ortaokulu bitirsin o zaman evlenelim dedim kocişkoya
Hayat sensiz çok boş tönam

Off ya bugun resmen yikilmis buralar, sizleri okurken cok eglendim allah bozmasin muhabbetinizi..ayrica senin guzel espirilerin ve beykozlada tamamlaninca oy yemede yaninda yat olmus resmen,

anam bal damlayan agzunu yesun kocan:9
kızlar sizi seviyorum ben ya

Bizde seni seviyoruz gizzz cnm benimmm

gece kuşları merhabalar herkese. zor ve kötü geçen bir haftadan sonra nihayet hasta oldum. zor olmasından ziyade başıma gelen kötü bir olay oldu. cuma gecesi burada fırtına vardı. gece 11 gibi yattım ece arada mızıklanıyor tabi bir gözüm hep yatağında. klimadan elektriklerin gidip geldiğini anlıyorum. odanın kapısıda hava alsın diye 2 parmak açıktır. gece 3 gibi ece ağlayınca kalktım bir baktım kapının altından ışık var. yavaşça kapıya kalktım ki yatak odamın ışığı yanıyor. tabi çok korktum hemen kapımı kilitledim. ben kapıda anahtarımı çok unuturum malum lojmanda oturuyorum ya güvenli diye ona güveniyorum . dedim hırsız girdi herhalde. karşı komşumu arasam onlar zile bassa bende eceyi alıp koşturarak kapıya gitsem diye düşündüm ama yapamadım. ne varsa çalınsın bu odaya nasıl olsa giremez dedim. başladım içeriyi dinlemeye ama birşey yok. sabaha doğru dalmışım bir kalktım ki ışık yok. saat 8 oldu gün ağarınca elime sert birşey alıp çıktım. odalara baktım alınan birşey yoktu. ışığa baktım kapalıydı ben açıp kapadım tekrar. eşimi arıyorum geminin içinde çekmiyor ulaşamıyorum. annemleri o saatte aramak istemiyorum kötü birşey olduğunu sanıp çıkar gelirler diye. komşuma gittim onlarda sana gözükmüşler demezmi. Allahtan gelen şeyden korkmam insandan daha çok korkarım derdim ama içime girdimi bir höflenmek. gece oldu okudum durdum hep ama kalbim duracak gibi. ertesi gecede öyle geçti. pazar gündüz hava güzel olunca dışarı çıktık. saat 4 gibi geldik eceye haşlama süzgüsüne sebze koyup eceyi uyutmaya gittim. normalde en fazla 45 dakika uyuyan çocuk 2 saat uyu ben desen zaten bitmişim uykusuzluktan. gözlerimi açmak istiyorum bir sis evin içinde. bir kalktımki tencere alev topu olmuş. biraz daha dursak zehirlenecekmişiz dumandan. eceyi hemen alıp her zamanki gibi komşuma gittim. onlar evi girip havalandırdılar. evin içi leş gibi yanık kokar. iyice moralmen çöktüm. dün sersem gibiydim. bugün biraz daha toparladım. ece yi geçmeyen burun akıntısı ve hırıltısı için doktora götürdüm. burun akıntısı genzinde birikiyor balgam yapıyor çocukta onu çıkaramayınca hırıltı oluyor dedi. şuruplarını değiştirdi. işte böyle kızlar geçmişe ne kadar bakabilirim bilmiyorum bir şansımı deneyim bakalım:))

Bacim ben esimi 12 seneye yakin taniyordum 2011 subatinda basladik nisan 10 nişan haziran 11 dugun mayis 10 okiş in dogumuyani hayatim gelenek bozulmasin dedik hemen iki ay sonra yaptik okis isaka bir yana nasil olsa evlencez ne bekliyoruz dedik evlendik eeee yasta olmus 30-33 ne bekliyoruz dedik kizi yapiverdik iyikide yapmisiz kurban olurum ben onu verene yaaa zeynep geldiginde okis yuruyor olacak insallahcok fena oldu bi gorsen o mimikleri

Ayyy canim buyuk gecmis olsun yaaa dikkat et hayatim bence sen annenlere git canim en azindan onlarinda esininde gozu arkada kalmaz sende birazdaha rahat edersin canim o sana gelenlerede kafani takma ve kurma kafanda canim kizin uyuyunca sende yat dinlen

ya canım cok gecmiş olsun cok üzüldüm ne bu sadaka verin canım yavrumuza gecmiş olsun canınıza bişey olmamıs ya ev varsın koksun canım cok endişelendim iyiki komsun var o an insanın yakınında biri olması cok önenmli rabbim hiçbirimizi yanlız bırakmasın

Kızlar kocam eve 7 de geliyor sizce yemeğim yetişir mi:44:

Yetistirebildin mi cok merak ettim :26:

Gecmis olsun cnm, esin umarim sana daha fazla yuk olmadan iyilesir...malum bebekler bizi zaten cok yoruyor birde erkekler hastalaninca onlarindan bebeklerden farki kalmiyor

ben bunu kazende gördüm canım arastırıyordum nasıl yapmıs diye sonra mybabylovede yapmıs bnde yaptım oda buda hepimiz yaptık cok güzel oldu iyikide yapmısız sende yap tatlıcadımmm benim
Kizlar bende yemek yarismasindaki topikte gormustum hosuma gitti yapimmm dedim iyide olmus hepimizin evlilik seneleri gorunuyor ne guzelhaaa bu arada kociskom beni kucagina almis bendeki cizelgede aynen o sekilde resim cektirmistik hatta bardagini bile yaptirmistik tabiii iki tane evlenince iki tane bebek dusunuyorduk ama suan Okis yetiyor o ayri tabiii
evlilikkidemi olarak yesilcay ve turuncum ablamiz yaniiiresmide koyayim mi sizeeee kocamin zor anlari diyeee
Nagiscim cok gecmis olsun prensesimize kuzum usutmesin
kizlar bugun babamizin evdeki son gunuydu saglik ocaginda kilo boy kontrolumuz vardi boyunu gecen ay 73 olcen salak saglikci bu ay 70 olctu kizi cok yikiyorum ya cekmis herhaldekilo gecen ay7,800 du ay 8,600 olctu kiyafetliyle 200 gr ciktik yaniii 600 gr almis kara gozlu kizimveeee okis in son yaramazligini acikliyorummmm
Park yatagin yanina gidilir:44:dusunulur ve yatagin demirlerinden asilip tirmanmaya kalkisilirkenarlari file ya yavrum kendini dagci zannettievetttt resim geliyor birazdannn[/QUOTE]

Masallah kuzuya,o kadar hareketli olmasina ragmen kilo tutmaya baslamasi super olmus,..kirkbir kere masallah
Devamini diliyorum cnm

Allah razi olsun cnm, allah tuttugunu altin, dolar euro ve sterlin yapsin ins.ozelden bekliyorum adresini sekerim

mutlu annem bizi çok mutlu ettin eceyle ikizlerini sevsinler senin:)) sizede çok çok geçmiş olsun da bize gözüken bu kış çok zorlu geçecek

yaren nurumun incisi hayırlı olsun devamı ağrısız gelir inşallah.

turuncum şimdiden hayırlısıyla gidip gelin diyeyim inşallah.

tatlıcadı yakmalardan gitmişin hep bende senin kulübe üye oldum Allah beterinden korusun hepimizi.

mybabylove zaten ay sonu gidicem izmire 1 haftalığına. yarısı geçti bile bir 10 gün daha idare edicem artık.

beykozom tel sararı eksik söylemişin (tel sarar tel sarar tel bulamazsa kol sarar) diyerek kolunu çevirmesi sağlanmaya çalışılır bizde:)) birde çok hızlı okuyup geçtim evlilik tickerini nasıl yapmıştın yazabilir misin tekrar sana zahmet:))

profiline gir canım
hakkımda yazan yer varya oraya tıkla
evlilik panosu yazıyor onun altındaki secenekleri doldur
hitap seklini yaz
3.dügün yazanı sec
evlilik tarihini yaz
görsellerden istedigini sec ve kaydet hayatım

dogru canım eksik oldu ama bası bu hayatım benimmm

Son düzenleme:

mutlu annecim bu resmi görüce Mira geldi aklıma. ileride bu kıza benzeyebilir:)) onunda Mira gibi masum duru bir güzelliği var

Gecmis olsun cnm, Senin ve Ece icin birseyler yapabilmeyi o kadar cok isterdim ki..orda olsaydim gelip destek olmak isterdim,yalnizligi cok iyi biliyorum, gerci komsularin cok sukur var da ama evin icinde surekli senle olamadigi icin korkman arada bir urkmen cok dogal...sana ve Ece ye acil sifalar dilerim rabbimden ins yasadiklarin son olur ve tekrari olmaz
Ayetel kursi biliyorsan cnm 7 kere okuyup yat, ben herzaman okuyorum ve cok rahatlatiyor

meleğim sağol duaların bize yeter yanımızda olamasan bile.

beykoz çok sağol kırmadın tekrar yazdın da benden 8 gün önce evlenmişin:))

atladığım kimse varmı bilmiyorum varsa da mazur görsün beni lütfen

canım kırarmıyım gül yüzlü arkadasımı evet canım ikimizde aynı ayda o heyecanı yasamısız bebişlerde yakın nekadar ortak yönümüz var dimi canım

Son düzenleme:
beni uyku tutmadı çenem düştü gece gece. şimdi kızlar komşuma olayı anlatınca eşi gel bir eve bakalım tekrar dedi geldik. yatak odasının ışığı yanıyordu ya oda bakayım temassızlık varmı diye basınca oda pespembe oldu adam bu ne ya demezmi:)) eşime bir ara tutturdum ben kırmızı ampul alalım diye(feriştahlığım batsın) eşim olmaz genelev gibi dedi(lojmanlarda 2 dairede bizzat gördüm tek değilim yani) oda mavi alsak olmazmı dedi:)) şirine gibi olurmuşum( kazık kadar adam şirinler manyağıdır nasıl fanteziyse:)) bende olmaz istemem deyince gidip pembe ampul almış hayata toz pembe bakalım diye:)) al beni vur kocasına misali:)) evime gelen herkes bir şok yaşar bu ne ya diye:))

azraece çok geçmiş olsun canım belki ışığı sen açık bırakmışsındır ve yorgunluktan unutmuşsundur hem bence açıkta bırakmalısın hırsızlara karşı önlem olur, yemek içinde üzüldüm dikkat et canım allah yardımcın olsun canım bol bol dua et öpüyorum tatlı ecoşu herkese sevgiler

Kizlar esim bugün eşim beni cok mutlu etti izin gününü tümüzyle bize ayirdi geydik dolastik yemek yedik güldük sarildik nisanliligimizdaki gibi cok seviyorum onu istegim buydu iste zorla degl seve seve bizimle zaman gecirmesi bende daha da anlayisli olcam bundan sonra sikintisindan oyle davraniyndu belki

dua edim kizlar rabbhm boyle mutlu etsin omrümüzce hepimizi..

bu arada bu evlilik taalosunu bende yapcm

Cok sevimdim cnm, senin icin cok guzel doping olmus...umarim devami gelir..

Gece gece cok iyi gitti yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…