Aman canim dilini issir:26:nazar degmesin Orhan babayaevet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere
evet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere
evet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere
Duble kazazede oldum kuzucanım kilolarında hayırlı olsun annezeynebimizde kazazede olmus bide bebiş haberi gelirmiş
Sorma canim ya dogdu dogali verceksin vermicem kavgasi :)anneZEYNEP ; Sevgili kazazede arkadaşım
Artık bebişler çok hareketlendikleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.Yediği miktarı arttırabilirsin belki ?Annene selam söyle,mis gibi anasının sütü varken sakın bulaşmasın aptamile maptamile.
ayy biri beni sormus
burdayım cnm benim bende özledimm
okurken bian korktum
geçmiş olsun cnm yaa o oklayı unutmaya calıs eceyede allah şifa versin
canım herzaman inşallhh böyle olunn
allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah
cnm cok sağol iyiyiz espri olsunj diye yazmıstım zaten buarada seninle aynı tarihlerde evlenmişizz benimde 4 yıl 5 ay ? gün oldu ayyy çok olmus sinirim bozuluyorr
cnm senin oğlusun kilosu gayet iiyidi anneciğin zayıf bacak görmemıs bide bizimkini gorse
PLANNER annen ne ameliyati oluyor kacirmisim ben
Simddien gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Zeynoyu en sevdigi seylerle oyalayarak babaneye alistirin bence
Annen yedirmeye basliyorsa sonra ona versin
Uyandiginda en sevdigi oyuncakla babane karsilasin vs
Yabancilayan cocuklar zor oluyor kimseye birakamiyor insan
Aksam yine misafirim var!
Bu sefer sanal kek ve kurabiye yaptim!
Butik bir pastane var siparis verdim havuclu kek yapiyorlar simdi bana :)
Aksam da dolaptan borek indirecegim!
Ilk defa hazira konacagim ama napiim sen calisiyorsun demeyenler utansin!
canım kilolarında hayırlı olsun annezeynebimizde kazazede olmus bide bebiş haberi gelirmiş
arkadaşlar merhaba herkeseee
ben işe daha yeni geldimm, çünkü sözde annem sabah esk e gidecekti ve ben zeynoya birazcık daha destek olup öyle işe gelecektim, malesef annem gidemedi, göndermedik zaten oda bırakıp gidecek halde değildi, resmen evde hepimiz üzüntüden hasta olduk, annem ve kv nın tansiyonu çıktı zeyno hepimizi çok üzdü, dün annem markete çıkmış biraz yalnız kalsınlar diye ama annem gelene kadar zeyno ortalığı yıkmış sürekli ağlıyor kesinlikle babanesine gitmiyor ancak uzaktan bakıyor okadar, ama annanesi başka odaya geçse kıyamet kopuyor evde sanırım onu bırakıp gidecek diye korku sardı kızımı, işimiz çok zor yani kızlar çok moralim bozuldu biz bukadar tepki beklemiyorduk zeyno resmen yıktı bizi, şimdi annem cmt ye kadar bizde ve pzt ameliyat olacak kadın, biz evde olacağımızdan idare edicez zeynoyu pzt salı da babası izin aldı kv ile birlikte evde kalacak inş alışır zeyno çünkü ben kalsam evde yol katedemicez yine buseferde benım kucağımdan kv ye gitmicek yine, offf offff çok dertliyim kederliyim bakalım gelecek günler ne getirecek, dua edin bize çok ihtiyacımız varrr
buarada sabah hazır evde kalmışken gidip sağlıkocağında kızamık aşısını yaptırdım zeynoya, işyerinde bir arkadaşımın eşi öğretmen bizim orda oturuyorlar ve ilkokullarda birsürü çocuk kızamık çıkarmış durum ciddi demişti doktorumuz zaten bir doz mutlaka yaptırın demişti korktuk sanırım sonuçta yaptırdık yani bakalım inş ateşsiz ve kolay geçer bu süreçte bide aşı eklendi yaniii
canım öncelikle kazazede olmamana sevindim hakkında hayırlısı diyelim ömerciğin üstüne gül koklama hemen yahuucanım annem için sagol, tetik parmak diye birşey oldu parmakları istemsiz kasılıp kalıyor ve çok ağrı yapıyor, tek yolu ameliyat olması yanii ahh canım neler neler deniyoruz sorma yani ama yok olmuyor bakalım sabırlı davranmaya çalışıyoruz dua et zeynom için zeynep teyzesii
Maşallah Orhan Cemal'eDemek ciddi bir bebek,,Allah bağışlasın Aramıza hoşgeldin canım
Burası arada "Mad House" olureee o kadar da kusurumuza bakmazsın dimi Bebişleri sakın karıştırma bak o konu önemli
Ben özellikle çook rahatsız olurum,,gece de uyuyamam karıştırdın diyeSana kızar, evde eşimden çıkartırım acısını çaktırmadan merak etme canım
Senin neyine haftaici misafir agirlamak pastaci bir guzel kazikladi beni :)
Nagihancim ben 5.yilda kutlamak istiyorum 10a kadar catlarim :)
Gelinligime hala sigiyorum umarim 2yil sonra da sigiyor olurum
Gerci o zamana hamile kalirim kesin beyimdeki bu kibidoyla :):)
cnm annene şimdiden geçmiş olsun. bizim kızlar çok alıştılar gerçekten. Yaren Nur da babanneye çok düşkün. demekki sevgilerini çok derinden hissttirdiler eee aylardır da onlar bakıyor. benim kız annemden falan zor yer mesela ama babannesi çok kolay yediriyor. babanne odadan çıksın ağlıyor.bir ben, bir de babası için ağlıyor. geri kalan umrunda değil.
neyse inş. zeynep adamız duruma alışır.annene de acil şifalar cnm slmımı iletirsen sevinirim güzel arkadaşım..
cnm benim annemde de vardı o da ameliyat oldu 1 sene oldu ama tam düzelme olmadı. inş. annen şifa olur. ya kızlar benim annemde de var deyip duruyorum yanlış anlaşılmasın ama annemin başına gelmeyen hastalık kalmadı neredeyse o yüzden. en büyük hastalığı zaten şeker hastalığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?