2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gece gozlu sevgilim derim ben hep babamiza ama kizginim
Her agladiginda kucaga aldigi icin
Yemek ve uyku saatlerinin kaymasina sebep oldugu icin
O saatleri oyunla gecirmesine ve surekli oyun ve kucak istemesine sebep olduğu icin
kizginim sana askim anam agladi valla bugun yaaa
valla kizlar kizin yanina gidince sarmasik gibi kollarini dolayi veriyor hemen kucagina al diye ayyyy daraldim valla 8.aydan sonra yeni adet cikarttilar basima yaaa neyse ikisininde sagligi yerinde cok sukur Okis hanimda alisacak yine eski duzenine
bu arada biyologla gorustum kizlar selami var iyiymis Asya hnm emeklemeye calisiyor koltuktan tutunup ayaga kalkmaya calisiyor yemesi icmesi bayagi duzene girmis maasallah prensesime

Aman canim dilini issir:26:nazar degmesin Orhan babayaadi gibi kisiligide benziyor demekki agir abi olacak oda

canım öncelikle hoşgeldin aramızaa, oğlunada maşallah canım allah bozmasın adının ciddiyetini yaşatıyor kuzu size napsınn, benim kızımda birazcık ciddi olsaydı keşke

Maşallah Orhan Cemal'e Demek ciddi bir bebek,,Allah bağışlasın Aramıza hoşgeldin canım
Burası arada "Mad House" olur eee o kadar da kusurumuza bakmazsın dimi Bebişleri sakın karıştırma bak o konu önemli
Ben özellikle çook rahatsız olurum,,gece de uyuyamam karıştırdın diye Sana kızar, evde eşimden çıkartırım acısını çaktırmadan merak etme canım

canım kilolarında hayırlı olsun annezeynebimizde kazazede olmus bide bebiş haberi gelirmiş
Duble kazazede oldum kuzu
Beyimi dolunay carpti galiba
Bakiniz sonuc:
Sorma canim ya dogdu dogali verceksin vermicem kavgasi :)
Yolculuk ne zaman?

AZRAECE sen yine de kilitlemeden yatma cnm
Ben cok tirsagimdir kapida 3kiiit var hepsini de kilitlerim
Sonra da bir Ayetel Kursi tamaaam

CHIHIRO hosgeldin detayli okuyamadim kizin mi var oglun mu?

PLANNER annen ne ameliyati oluyor kacirmisim ben
Simddien gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Zeynoyu en sevdigi seylerle oyalayarak babaneye alistirin bence
Annen yedirmeye basliyorsa sonra ona versin
Uyandiginda en sevdigi oyuncakla babane karsilasin vs
Yabancilayan cocuklar zor oluyor kimseye birakamiyor insan

Aksam yine misafirim var!
Bu sefer sanal kek ve kurabiye yaptim!
Butik bir pastane var siparis verdim havuclu kek yapiyorlar simdi bana :)
Aksam da dolaptan borek indirecegim!
Ilk defa hazira konacagim ama napiim sen calisiyorsun demeyenler utansin!

cok güldüm kız vay erkek adama bak annesini sindirmiş bıdık ismi cok güzel adıyla yasasın artık orhan cemal bizimde oglusumuz

ay valla mı çok sevindim cnm ya. zilan84 de bize çok yakın bir tarihte evlenmiş şimdi hatırlayamadım konuşmuştuk da. sen nerede oturuyordun cnmcım?

balayına gitmiş miydiniz?

bu arada beni senelerin geçmesi hiç üzmüyor. geçsin gitsin zaman huzurla,neşeyle, sağlıkla. bebeler büyüsün, evliliğimize dönüp bakınca vay be beraber .... sene geçmiş diyelim. ne bilim hoşuma gidiyor benim. hatta 10. yılda yeniden nikah tazeleme, eş dostla bir tören eğlence düzenlemeyi düşünüyorum. yaren nur 6 yaşında olacak. eteklerimi tutar artık.... nasip ederse Rabbim çok istiyorum yaaaa...

Senin neyine haftaici misafir agirlamak pastaci bir guzel kazikladi beni :)

Nagihancim ben 5.yilda kutlamak istiyorum 10a kadar catlarim :)

Gelinligime hala sigiyorum umarim 2yil sonra da sigiyor olurum
Gerci o zamana hamile kalirim kesin beyimdeki bu kibidoyla :):)

annezeynepcim senin regl gectimiki sanki aynı zamanlarda regl olmustuk gibi hatırlıyorum biyolog ben falan 23aralık olduk sen öncemi olmustun gıı erken oldugu için cıkmamıs olabilirmi gııı

canım öncelikle kazazede olmamana sevindim hakkında hayırlısı diyelim ömerciğin üstüne gül koklama hemen yahuu canım annem için sagol, tetik parmak diye birşey oldu parmakları istemsiz kasılıp kalıyor ve çok ağrı yapıyor, tek yolu ameliyat olması yanii ahh canım neler neler deniyoruz sorma yani ama yok olmuyor bakalım sabırlı davranmaya çalışıyoruz dua et zeynom için zeynep teyzesii

canım kilolarında hayırlı olsun annezeynebimizde kazazede olmus bide bebiş haberi gelirmiş

Annezeynep istemiyor değil Rabbim hayırlısını versin....kazalar kazalar amanın 1 sene kadar uzak olabilir bana. Ama Rabbim nasip ederse hayır demeyecem. tek derdim kilolarım....

cnm annene şimdiden geçmiş olsun. bizim kızlar çok alıştılar gerçekten. Yaren Nur da babanneye çok düşkün. demekki sevgilerini çok derinden hissttirdiler eee aylardır da onlar bakıyor. benim kız annemden falan zor yer mesela ama babannesi çok kolay yediriyor. babanne odadan çıksın ağlıyor.bir ben, bir de babası için ağlıyor. geri kalan umrunda değil.

neyse inş. zeynep adamız duruma alışır.annene de acil şifalar cnm slmımı iletirsen sevinirim güzel arkadaşım..

cnm benim annemde de vardı o da ameliyat oldu 1 sene oldu ama tam düzelme olmadı. inş. annen şifa olur. ya kızlar benim annemde de var deyip duruyorum yanlış anlaşılmasın ama annemin başına gelmeyen hastalık kalmadı neredeyse o yüzden. en büyük hastalığı zaten şeker hastalığı...

aramıza hoşgeldiniz Orhan Cemal ve sen. sanırım sende şu bizim misafirlerdendin. bebeğin ve ailenle sağlıklı, huzurlu, güzel bir yaşam dilerim size. Hiç hasta olmadı demişsin maşallah diyorum Orhan Cemal'e. Çünkü bizim topikte sanırım hasta olmayan bebek kalmadı. bunun sırrı nedir çok merak ettim doğrusu? Ayrıca adından da ciddi bir yakışıklı olacak sanırım. merak ettim çok bebişin resmini paylaşır mısın? bu arada nerede yaşıyorsunuz?biraz kendinden bahseder misin cnm? topikçe tanıyalım seni.

ya mutluannecim yine dedin diyeceğini ya. kıııızzzzz güldürdün yine beni şekerimmm

ay cnm 5. yıl çok kısa olur diye düşündüm ben. ne bileyim. bak bir şarkı geldi aklıma;
"seneler doldurmuş gamzelerini, ama gözlerine dokunmamış yar"

İnşallah size de kutlamak nasip olur.Gelinliğe hala sığabilmen de müthiş birşey! ne demek ki sen hep formdasın maşallah şekerim

merhaba kknın en güzel anneleri
beni arayan soran merak eden özleyen özlemeyen herkesi kucaklıyorum :)))

yoğun geçen çalışma hayatıma kızcemin dişi de eklendi
bir dişimiz çıktı ikincisi de yolda,
gündüz iş, gece hanımefendinin huysuzluğuyla uğraşıyorum
he bunlar yetmiyor bana
bir de yüksek lisansa başvurdum :))
yalnız 4 üzerinden 3,50 ortalamam olsaydı ücretsiz okuyabilecekken benim ortalamam 3,41
hayatta olumsuz birşeyle karşılaşınca yaşadığın diğer olumsuzluklar akla gelir
ve hep böyle şeyler yaşadığını düşünür ya insan
işte o insan ben oldum :)))
ortalamam tutmuyor ama çok yakın, yine de talep ediyorum bakalım
inşallah olur diyorum ama tabiki hayırlısı olsun

bizden haberler böyle..
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm

canım çok sagol, tetik parmak teşhisiymiydi annendekide canım üzüldüm ya bizimde komşumuzun bütün parmakları oldu hepsinden ameliyat oldu şimdi örgü bile örüyor düşün yani çok iyiyim diyor inş senin annende benimkide, canım buarada söylemeyim dedim ama dün gecede seni gördüm rüyamdaaaa yaren nur da vardı buluşmuşuz ama zeyno yoktu ben mınnoşunu seviyorum falan güzel bir rüyaydı söylemeden geçemedimm hayır olsun diyelimm canım

inş yarın güzel haberlerle gelirim zeynomla ilgili teyzelerii çok öpüyorum hepinizii, gideyim bakalım zeynonun maceraları ne alemdeeee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…