merhaba kknın en güzel anneleri
beni arayan soran merak eden özleyen özlemeyen herkesi kucaklıyorum :)))
yoğun geçen çalışma hayatıma kızcemin dişi de eklendi
bir dişimiz çıktı ikincisi de yolda,
gündüz iş, gece hanımefendinin huysuzluğuyla uğraşıyorum
he bunlar yetmiyor bana
bir de yüksek lisansa başvurdum :))
yalnız 4 üzerinden 3,50 ortalamam olsaydı ücretsiz okuyabilecekken benim ortalamam 3,41
hayatta olumsuz birşeyle karşılaşınca yaşadığın diğer olumsuzluklar akla gelir
ve hep böyle şeyler yaşadığını düşünür ya insan
işte o insan ben oldum :)))
ortalamam tutmuyor ama çok yakın, yine de talep ediyorum bakalım
inşallah olur diyorum ama tabiki hayırlısı olsun
bizden haberler böyle..
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm
Annezeynep istemiyor değil Rabbim hayırlısını versin....kazalar kazalar amanın 1 sene kadar uzak olabilir bana. Ama Rabbim nasip ederse hayır demeyecem. tek derdim kilolarım....
canım çok sagol, tetik parmak teşhisiymiydi annendekide canım üzüldüm ya bizimde komşumuzun bütün parmakları oldu hepsinden ameliyat oldu şimdi örgü bile örüyor düşün yani çok iyiyim diyor inş senin annende benimkide, canım buarada söylemeyim dedim ama dün gecede seni gördüm rüyamdaaaayaren nur da vardı buluşmuşuz ama zeyno yoktu ben mınnoşunu seviyorum falan güzel bir rüyaydı söylemeden geçemedimm hayır olsun diyelimm canım
inş yarın güzel haberlerle gelirim zeynomla ilgili teyzelerii çok öpüyorum hepinizii, gideyim bakalım zeynonun maceraları ne alemdeeee:26:
[QUOTE
Ben c.tesi diyetisyene gittim. 70 kilo benim için idealmiş.Çünkü kemiklerim iriymiş:=) Ben 60 olmadan bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.
hayırlı olsun cnmcım.ağır ablamız da gösterdi demek incisini.merak ettim valla seni. yaren nur da geçen hafta perş ilk dişini çıkardı.dün 2.cisini de çıkardı. bende gece huysuzluğuyla uğraşıyorum valla. ateş falan yapmasında katlanırız Allah'ın izniyle.
Evet teyzesi bizde 4. Ayda idrar yolu enfeksiyonu olmustuya o zaman mamasini hazirlarken suyunu biraz fazla koy demisti dr bende artik oyle yapiyorum evet dedigin gibide olabilir su ihtiyacini karsiliyordur biraz daha buyuyunce belkikediliginden icer bu bidiklar insallah
sağol nagihancım, Yaren hanımın dişi de hayırlı olsun :)
nasıl fıstığım? onda da gece huysuzluğu yaptı demek
sağlıcakla gelsinler de başımızın üzerinde yerleri var
Kızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?
kızlar kızım azrayla hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
1. p.tesi günü kızımın teyzesinin farketmesiyle incimizin geldiğini gördük
ben devamlı bakarken gelmeyen diş, teyzesine gösterdi kendiniteyemizde hediyesini alsın artık dimi
2. sonraaaa c.tesi günü ilk reglimi oldum.. daha doğrusu hafif bir lekelenme sonrası hala birşey yok bu normalmi kızlar? sizdede böyle oldumu?
3. ben hala azrayı yatırırken yastık kullanmıyorum. sizler kullanıyor musunuz?
4. int. ile malum çok haşır neşiriz. bebeklerinizle aynı odadaykenmi kullanıyorsunuz yoksa bebişler uyurken falan ayrı odadamı?
5. hayatım ömrüm vs. ile evleneli .....sene oldu yazısından istiyorum bnde nasıl yapılıyor?
6. nerden bu resmiyet anlamadım niye böyle konuştum ben yahu???
malesef bende azranın çorbasını ve aynı anda ocakta olan mercimek çorbasını yaktım
şimdi iyi bir halt etmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla geçmişi okumaya gidiyorum
CNM yAREN nUR ABARTMIYORUM 200 ML YADA 300 ML CİVARI SU İÇİYORDUR GÜNDE O DA ANNESİNE ÇEKMİŞ HERHALDE BENDE ŞİŞESİZ GEZMEM HİÇ
Cigse verme canim benceKızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?
Cnm benim gecens eferki 3hafta gec gelmisti hatirlarsan. Bu sefer gecikmedim ama asiri uyku ve bulanti hali baslayinca tedirgin oldum. Bir de esim sagolsun bir ara cosmustu anlatmiim simdi. Gidecem taktiracam bu gidisle spirali kafam rahat edecek!annezeynepcim senin regl gectimiki sanki aynı zamanlarda regl olmustuk gibi hatırlıyorum biyolog ben falan 23aralık olduk sen öncemi olmustun gıı erken oldugu için cıkmamıs olabilirmi gııı
Brit baglamali olusunun da faydasiyla sigiyorum :) dugunde 60 idim simdi de 63 ama gobegim var nagisim. Bizim sirkete diyetisyen basladi sutu azaltmadan yag eritmenin yollarini soracagim.ay cnm 5. yıl çok kısa olur diye düşündüm ben. ne bileyim. bak bir şarkı geldi aklıma;
"seneler doldurmuş gamzelerini, ama gözlerine dokunmamış yar"
İnşallah size de kutlamak nasip olur.Gelinliğe hala sığabilmen de müthiş birşey! ne demek ki sen hep formdasın maşallah şekerim
Canım benim ne güzel yazmışsın öyle sen de ismin gibi çok tatlısın.Slm şekerlerrr
Biz yine dışarı çıkıcazda çıkmadan bi bakim dedim:)dün 4 saat dışarıdaydık hava çok güzeldi
Bi kaç bebek mağazasına girdim kızlar için olan kıyafetleri görünce ağlıycaktım..onları görünce oğlum için bişey beğenemedim elimiz boş döndük
Bu günde hava alsın kuşum güzel havaları değerlendirmek lazımm
azraececanımçokgeçmiş olsun Allah tan erken uyanmışsın çok üzüldümiyiki komşuların yanında..canım sende saat kur bundan sonra..artık yakmadan falan konuşmayalım güzel şeyler konuşalım güzel olsun inş. Ben tırsmaya başladım:18:ecemede tez zamanda şifa diliyorum
zadahoşgeldin tatlım..geçmiş olsun kuzumainş çabucak iyileşir
nagihan2.dişinizde çıkmış hayırlı olsunn ve hafızana hayranım canım yaa unutmada herkesi yazıyosun
mutluannemira çıldırmış euheuhe ayağa kalkmalar falan maşallah boncuk gözlüme...azraecenin eklediği resim aynı mira masum ve duru
Çiçek gibi çiçeğim,Beykozum fingirdeğim,melek meleğim,güzel anne ilkimim,turuncum siyahlalem yavrukedim Zadam anneZeynebim,plannerim,nagihanım,dilberegem,zilanım,ecesuelifim,minikellerim,mutlu annem,azraecem ne kalabalıkmışız ayol kesin yine unuttuğum kalmıştır içimden geldi hepinizi öpüyorummm güzel bi gün geçirmenizi diliyorummm
Babyceren nerelerin şekerim ses ver bizeçağla nasıl olduu:26:
Ahh canım aynı dertten muzdaribim. Ben de içiremiyorum bir türlü. Püskürtüp duruyo.Kizlar biliyorsunuz benim kiz su icmekten pek haz etmiyor hatta sevmiyor diye bilirimsizler suyu nasil veriyorsunuz denemedigim yol kalmadi valla yaaa
kasikla
biberonla
Kendi bardagi ile
cam su bardagi ile
Avent in biberona takilan agizligi ileAvent Bardak Ucu 3 Ay+
Avent alistirma bardagi ileAvent Magic Cup Alıştırma Bardağı 260 ml
yok yani ne yaptiysam sevdiremedim suyu yaaa dun dun aldigim avent in bardagi ile sabah icti ohh dedim ama agzinda bekletip sessizce akitiyor agzindan o cok hosuna gidiyor sizinkiler ne kadar iciyor likir likir iceniniz varmi?
milupanin hipp in meyve caylari falan olursa iyi kotu iciyor bende bazen 100 cc ye 3-4 granul atiyorum tadi degissin diye bazen iciyor pekmez hak getirevalla bi el ativerin bacilar yaaa
ay onun tempo tutan ellerini yerim ben şirinem benim.Hepimiz mutluyuz,, çünkü hepimiz anneyiz
Dün gece saat 02:40,,kızı; salıncakta,beşikte,yatağında,kucağımda sallamışım...uyumamış,,son çare ayağıma almışımmm...
sallıyorum ve eee eee huuu hu demekten harap ve bitap düşmüşümIşık loş ,gözleri nihayet uyumak için kapanmış,yüzde saate göre anlamsız bir gülümseme ve hareket şu Çocuğum ninnime tempo tutuyor Sizi okurken ekrana gözüm daldı ,,misafir de gelmicek ama dedim:44:
Çok mutluyum kızlar çookk
Canım moralini bozma lütfen. Bence 1-2 güne kalmaz alışır Zeynep.arkadaşlar merhaba herkeseee
ben işe daha yeni geldimm, çünkü sözde annem sabah esk e gidecekti ve ben zeynoya birazcık daha destek olup öyle işe gelecektim, malesef annem gidemedi, göndermedik zaten oda bırakıp gidecek halde değildi, resmen evde hepimiz üzüntüden hasta olduk, annem ve kv nın tansiyonu çıktı zeyno hepimizi çok üzdü, dün annem markete çıkmış biraz yalnız kalsınlar diye ama annem gelene kadar zeyno ortalığı yıkmış sürekli ağlıyor kesinlikle babanesine gitmiyor ancak uzaktan bakıyor okadar, ama annanesi başka odaya geçse kıyamet kopuyor evde sanırım onu bırakıp gidecek diye korku sardı kızımı, işimiz çok zor yani kızlar çok moralim bozuldu biz bukadar tepki beklemiyorduk zeyno resmen yıktı bizi, şimdi annem cmt ye kadar bizde ve pzt ameliyat olacak kadın, biz evde olacağımızdan idare edicez zeynoyu pzt salı da babası izin aldı kv ile birlikte evde kalacak inş alışır zeyno çünkü ben kalsam evde yol katedemicez yine buseferde benım kucağımdan kv ye gitmicek yine, offf offff çok dertliyim kederliyim bakalım gelecek günler ne getirecek, dua edin bize çok ihtiyacımız varrr
buarada sabah hazır evde kalmışken gidip sağlıkocağında kızamık aşısını yaptırdım zeynoya, işyerinde bir arkadaşımın eşi öğretmen bizim orda oturuyorlar ve ilkokullarda birsürü çocuk kızamık çıkarmış durum ciddi demişti doktorumuz zaten bir doz mutlaka yaptırın demişti korktuk sanırım sonuçta yaptırdık yani bakalım inş ateşsiz ve kolay geçer bu süreçte bide aşı eklendi yaniii
anneZEYNEP ; Sevgili kazazede arkadaşım
Artık bebişler çok hareketlendikleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.Yediği miktarı arttırabilirsin belki ?Annene selam söyle,mis gibi anasının sütü varken sakın bulaşmasın aptamile maptamile.
İlkim81; duy sesimiiiiiiiiii :84:...Bir kaç haftadır 6.30a kadar uyuyor dedimmmmmm ve kayra bu sabah 5te hortladı :111beni en iyi sen anlarsın canım arkadaşımmmm)
Mybabylove ; canım Kayra suya bayılır.Biberonla süt içmez ama lıkır lıkır su içer.Hele içtiği soğuksa değmeyin keyfine...Ama şu aralar su alımı baya azaldı.Ben bunu havaların soğuması ile canının artık su içmek istememesine bağlıyorum.Zaten susayan çocuk su teklif edildiğinde içermiş.Lütfen su içmiyor diye endişelenme çünkü yediği içtiği herşeyde yeterince su var.Özellikle içtiği mama bile hararetini alıp susuzluğunu giderir.Biz nasıl su yerine ayran içince rahatlıyorsak onlarda aynısı
PLANNER; tatlım zeyno tipik 8.ay sendromunda.Babaannenin kendisini beslemesine izin verin.Siz beraber oyuncak oynarken yanınıza gelsin babaanne ve hiç zeynoya bakmadan konuşsun seninle.Arada bir zeynoya laf atsın ve en önemlisi bol bol zaman geçirmeye çalışın babaanne ile.Kucağa geldiğinde ağlarsa bile babaanne gıdıklamaya çalışsın veya ilgisini farklı yöne çekmeye çalışsın...
Aklıma şimdilik bunlar geliyor tatlım ama zor alışacak gibi.
Ben de annemlere gidince muhtemelen aynı şeyleri yaşayacağım
chihiro79 ; canım aramıza yeni katıldın sanırım.Ben görmemişim..Hoşgeldin
mutlu_anne ; Çok enerjiksin.Bu lafları nerden buluyorsun çok merak ediyorum.Mirayada kocaman bir maaşallah
tatlıcadı ; sen gezdikçe özeniyorum valla sana.Burda havalar buzzz gibi.Üşeniyorum dışarı çıkmaya
edaack ; canım ben emzirmiyorum ama iştahsızlığı geçen haftalarda fazlasıyla yaşadım.Çoğu bebişte var şuan iştahsızlık.Üzerine gitme annesi,uyudukça emzir
azraece ; canım çok ama çok geçmiş olsun yaaa.Allah korumuş valla,iyi ki uyanmışın.
Akşamları mutlaka kapıyı kilitle canım ve yatmadan önce mümkünse cevşen oku.Peygamber efendimiz cevşenül kebir için "zırh gidibir"diyor.Türkçe yazılışı olanı al istersen, korku falan kalmaz Allahın izni ile
Babyceren nerelerde ?Çağla hastaydı en son?
Lillaaccc ;nerelerdesin ?
Forumun eskilerinden denizdery ve drvsyldrm da geçen aklıma geldi.Nerelerdesiniz ?
Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum umarım geçici bir durumdur. Bugün besteyle kayra yer değiştirmişler. Beste hanım da 06:40 da uyandı.evet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere
Canım valla sen bu kazalarla en sonunda 'hamileyim' diye yazacan gibime geliyor.Duble kazazede oldum kuzu
Beyimi dolunay carpti galiba
Bakiniz sonuc:Eki Görüntüle 607039
Sorma canim ya dogdu dogali verceksin vermicem kavgasi :)
Yolculuk ne zaman?
AZRAECE sen yine de kilitlemeden yatma cnm
Ben cok tirsagimdir kapida 3kiiit var hepsini de kilitlerim
Sonra da bir Ayetel Kursi tamaaam
CHIHIRO hosgeldin detayli okuyamadim kizin mi var oglun mu?
PLANNER annen ne ameliyati oluyor kacirmisim ben
Simddien gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Zeynoyu en sevdigi seylerle oyalayarak babaneye alistirin bence
Annen yedirmeye basliyorsa sonra ona versin
Uyandiginda en sevdigi oyuncakla babane karsilasin vs
Yabancilayan cocuklar zor oluyor kimseye birakamiyor insan
Aksam yine misafirim var!
Bu sefer sanal kek ve kurabiye yaptim!
Butik bir pastane var siparis verdim havuclu kek yapiyorlar simdi bana :)
Aksam da dolaptan borek indirecegim!
Ilk defa hazira konacagim ama napiim sen calisiyorsun demeyenler utansin!
merhaba kknın en güzel anneleri
beni arayan soran merak eden özleyen özlemeyen herkesi kucaklıyorum :)))
yoğun geçen çalışma hayatıma kızcemin dişi de eklendi
bir dişimiz çıktı ikincisi de yolda,
gündüz iş, gece hanımefendinin huysuzluğuyla uğraşıyorum
he bunlar yetmiyor bana
bir de yüksek lisansa başvurdum :))
yalnız 4 üzerinden 3,50 ortalamam olsaydı ücretsiz okuyabilecekken benim ortalamam 3,41
hayatta olumsuz birşeyle karşılaşınca yaşadığın diğer olumsuzluklar akla gelir
ve hep böyle şeyler yaşadığını düşünür ya insan
işte o insan ben oldum :)))
ortalamam tutmuyor ama çok yakın, yine de talep ediyorum bakalım
inşallah olur diyorum ama tabiki hayırlısı olsun
bizden haberler böyle..
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm
Bakakaldim yaaa maasallah anacim eee nasil becerdin sekerim neyle iciriyorsun kiz almadigim biberon suluk kalmadi yaaa bende cok su icerim hele gebelikte deli gibi iciyordum ama yok bacim icmizyor benim zilli
Cigse verme canim bence
Disi kabuk gibi olunca pisti sandin sanirim. Sonra firini kapatip 5dk daha tutuyorum ben
Bu arada o bidiklar ne oyle ya bayildim Allahin birligine emanet!
Cnm benim gecens eferki 3hafta gec gelmisti hatirlarsan. Bu sefer gecikmedim ama asiri uyku ve bulanti hali baslayinca tedirgin oldum. Bir de esim sagolsun bir ara cosmustu anlatmiim simdi. Gidecem taktiracam bu gidisle spirali kafam rahat edecek!
Brit baglamali olusunun da faydasiyla sigiyorum :) dugunde 60 idim simdi de 63 ama gobegim var nagisim. Bizim sirkete diyetisyen basladi sutu azaltmadan yag eritmenin yollarini soracagim.
Eveeet misafirlerden 2si gelemeyecekmis geriye sadece 2aile kaldi :):):)
Inciniz hayirli olsun hayatim teyzesi hediyesini alir artikkızlar kızım azrayla hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
1. p.tesi günü kızımın teyzesinin farketmesiyle incimizin geldiğini gördük
ben devamlı bakarken gelmeyen diş, teyzesine gösterdi kendiniteyemizde hediyesini alsın artık dimi
2. sonraaaa c.tesi günü ilk reglimi oldum.. daha doğrusu hafif bir lekelenme sonrası hala birşey yok bu normalmi kızlar? sizdede böyle oldumu?
3. ben hala azrayı yatırırken yastık kullanmıyorum. sizler kullanıyor musunuz?
4. int. ile malum çok haşır neşiriz. bebeklerinizle aynı odadaykenmi kullanıyorsunuz yoksa bebişler uyurken falan ayrı odadamı?
5. hayatım ömrüm vs. ile evleneli .....sene oldu yazısından istiyorum bnde nasıl yapılıyor?
6. nerden bu resmiyet anlamadım niye böyle konuştum ben yahu???
malesef bende azranın çorbasını ve aynı anda ocakta olan mercimek çorbasını yaktım
şimdi iyi bir halt etmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla geçmişi okumaya gidiyorum
Chihiro hosgeldin aramiza canim
annezeynep gecmis olsun canim kazazede olmussun aman dikkat
Turuncu kayra düsmüstü nasil oldu suan iyi dimi?
beykozcum esin askere ne zaman gidiyor belli mi?
tatlicadi bizde seni opuyoruz unutmadign icin tesekkur ederiz
Biyoloog nerelerdesin hayatim??
bende mybabylove,babyceren,melegi,dilaradg,zilan84,pampis,mutluanne,lillac,nagihan,planner ismini unuttugum arkadaslarim affola bu aralar pek giremiyorum sohbet edemiyorum hepiniz aklimdasiniz canlarim sekerlerim bitanelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?