2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnmcım.ağır ablamız da gösterdi demek incisini.merak ettim valla seni. yaren nur da geçen hafta perş ilk dişini çıkardı.dün 2.cisini de çıkardı. bende gece huysuzluğuyla uğraşıyorum valla. ateş falan yapmasında katlanırız Allah'ın izniyle.

Rüyan hayırlara çıksın inş. buluşalım artık ama mayıs falan gelince artık herhalde. zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi plannercim?

annem de tetikparmak kasılıyordu ve öylece kalıyordu kadının parmağı. şimdi yine takılmaya başladı

[QUOTE

Ben c.tesi diyetisyene gittim. 70 kilo benim için idealmiş.Çünkü kemiklerim iriymiş:=) Ben 60 olmadan bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.

merhaba,
ben de diyetisyene gitmiştim ama 8 aylık bebeğinin emdiğine şükret, evine git ve emzirmen bitinceye kadar da gelme dedi. siz diyetisyene gitmişsiniz. neler söyledi kilo vermek adına? yada yememize nasıl dikkat edip kilo verebiliriz? birkaç ipucu verebilir misiniz?[/QUOTE]

bana keşke doğumdan sonra gelseydiniz dedi. sütünüz kesilmeden süt artırıcı formüller ekleyerek zayıflamanızı sağlardık dedi.bende keşke dedim.

bence dr.'um kötü niytli değildi çünkü nette de okudum emzirirken kilo verilebileceğini.çok fazlalığın yoksa şimdilik uğraşma derim ben.günde 5 dilim ekmek, 3 grissinim var tam buğday olacak.

sabah sıcağa yakın limonlu tarçınlı su.

her yemekten önce 2 su bardağı su.

sabahh;
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
domates salatılık yeşillik serbest

öğünlerde 4 yemek kaşığı susuz yerinden sebze yemeği
1 köfte yada onun kadar et
1 su bardağı yoğurt
sınırsız yağsız salata,limon sirke hardal doğal olanından serbest

meyve porsiyonla

saat 10:30'da,17:00'de,21:30'da.

günde 4-5 bardak yeşilçay

2,5 litre su çok önemli

bu şekilde.

ama ben artık emzirmiyorum.bu emziren anneler için değil yani...

sağol nagihancım, Yaren hanımın dişi de hayırlı olsun :)
nasıl fıstığım? onda da gece huysuzluğu yaptı demek
sağlıcakla gelsinler de başımızın üzerinde yerleri var

CNM yAREN nUR ABARTMIYORUM 200 ML YADA 300 ML CİVARI SU İÇİYORDUR GÜNDE O DA ANNESİNE ÇEKMİŞ HERHALDE BENDE ŞİŞESİZ GEZMEM HİÇ

Chihiro hosgeldin aramiza canim

annezeynep gecmis olsun canim kazazede olmussun aman dikkat

Turuncu kayra düsmüstü nasil oldu suan iyi dimi?

beykozcum esin askere ne zaman gidiyor belli mi?

tatlicadi bizde seni opuyoruz unutmadign icin tesekkur ederiz

Biyoloog nerelerdesin hayatim??

bende mybabylove,babyceren,melegi,dilaradg,zilan84,pampis,mutluanne,lillac,nagihan,planner ismini unuttugum arkadaslarim affola bu aralar pek giremiyorum sohbet edemiyorum hepiniz aklimdasiniz canlarim sekerlerim bitanelerim

sağol nagihancım, Yaren hanımın dişi de hayırlı olsun :)
nasıl fıstığım? onda da gece huysuzluğu yaptı demek
sağlıcakla gelsinler de başımızın üzerinde yerleri var

aynen cnm benim. yaren nur'a alerjik bronşit teşhisi konuldu.ilaçlarımız var kullanıyoruz. keyfi yerinde çok şükür. en az 3-4 gecedir sağolsun uyutmuyor beni.

okulla da ilgili inş. olur ve altından kalkarsın. ben şuan okula devam edemiyorum altında kalırım diye şu puanlar yok mu ahhhhh ahhhh ucu ucuna bende senin gibi düşünenlerdenim. kpss öylece kalmıştı ya. bu arada 68 kusürle yine de başvuru yapabiliyormussun ama ben de sanırım o treni kaçırdım. puan tutmuyor olunca ilgilenmedim ve sonradan duydum bunu.

Kızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?

kızlar kızım azrayla hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
1. p.tesi günü kızımın teyzesinin farketmesiyle incimizin geldiğini gördük
ben devamlı bakarken gelmeyen diş, teyzesine gösterdi kendini teyemizde hediyesini alsın artık dimi
2. sonraaaa c.tesi günü ilk reglimi oldum.. daha doğrusu hafif bir lekelenme sonrası hala birşey yok bu normalmi kızlar? sizdede böyle oldumu?
3. ben hala azrayı yatırırken yastık kullanmıyorum. sizler kullanıyor musunuz?
4. int. ile malum çok haşır neşiriz. bebeklerinizle aynı odadaykenmi kullanıyorsunuz yoksa bebişler uyurken falan ayrı odadamı?
5. hayatım ömrüm vs. ile evleneli .....sene oldu yazısından istiyorum bnde nasıl yapılıyor?
6. nerden bu resmiyet anlamadım niye böyle konuştum ben yahu???

malesef bende azranın çorbasını ve aynı anda ocakta olan mercimek çorbasını yaktım
şimdi iyi bir halt etmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla geçmişi okumaya gidiyorum

Kızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?

cnm neden pişmediğini bilmiyorum ben hiç yapmadım ama seni görünce atlayayım dedim hemen.

kuzuşların resmini gördüm maşallah iyice büyümüşler annesi. pek ballı olmuşlar.

keyifleri, yiyip içmeleri iyi mi?

1- azra'nın dişi hayırlı uğurlu olsun cnmmm. darısı diğer incilerin başına.
2-regl benim de 2 gün leke geldi damla sonra söküldüm.
3-ben Yaren Nur'u yatırırken çoğunlukla yastık kullanmıyorum ama bazen kullandığım da oluyor.
4-benim telde internet nadir zamanlarda 1 mt ötemdeyken elime aldığımda oluyor.
5-profiline gri.hitap şekli,yıldönümü,söz-nişan-düğün,birde resim seç/değişikleri kaydet
6-valla bende anlamadım bambucanım
7- tebrik ederim yakan yakana da Allah büyük kaza vermesin.

öpüyorum seni ve azramızı....

ay ne güzel ya biraz relax takılabildim ben de çok şükür. hepinize patır patır cevap yetiştirmeye çalışıyorum.

yazarken harfleri yuttuğum oluyor affola.....

CNM yAREN nUR ABARTMIYORUM 200 ML YADA 300 ML CİVARI SU İÇİYORDUR GÜNDE O DA ANNESİNE ÇEKMİŞ HERHALDE BENDE ŞİŞESİZ GEZMEM HİÇ
Bakakaldim yaaa maasallah anacim eee nasil becerdin sekerim neyle iciriyorsun kiz almadigim biberon suluk kalmadi yaaabende cok su icerim hele gebelikte deli gibi iciyordum ama yok bacim icmizyor benim zilli

Cigse verme canim bence
Disi kabuk gibi olunca pisti sandin sanirim. Sonra firini kapatip 5dk daha tutuyorum ben
Bu arada o bidiklar ne oyle ya bayildim Allahin birligine emanet!
annezeynepcim senin regl gectimiki sanki aynı zamanlarda regl olmustuk gibi hatırlıyorum biyolog ben falan 23aralık olduk sen öncemi olmustun gıı erken oldugu için cıkmamıs olabilirmi gııı
Cnm benim gecens eferki 3hafta gec gelmisti hatirlarsan. Bu sefer gecikmedim ama asiri uyku ve bulanti hali baslayinca tedirgin oldum. Bir de esim sagolsun bir ara cosmustu anlatmiim simdi. Gidecem taktiracam bu gidisle spirali kafam rahat edecek!
Brit baglamali olusunun da faydasiyla sigiyorum :) dugunde 60 idim simdi de 63 ama gobegim var nagisim. Bizim sirkete diyetisyen basladi sutu azaltmadan yag eritmenin yollarini soracagim.

Eveeet misafirlerden 2si gelemeyecekmis geriye sadece 2aile kaldi :):):)

Canım benim ne güzel yazmışsın öyle sen de ismin gibi çok tatlısın.
Biz de besteyle seni ve yakışıklı oğluşun tarık buğrayı kocaman öpüyoruz.
Ahh canım aynı dertten muzdaribim. Ben de içiremiyorum bir türlü. Püskürtüp duruyo.
ay onun tempo tutan ellerini yerim ben şirinem benim.
Canım moralini bozma lütfen. Bence 1-2 güne kalmaz alışır Zeynep.
Her şeyini birlikte yapmaya çalışın ve sen de kv ne yakın davran ki senden dolayı Zeynep de ona güven duysun aklıma bunlar geldi. Allah kolaylık versin canım.

Ah canım ah seni çok iyi anlıyorum umarım geçici bir durumdur. Bugün besteyle kayra yer değiştirmişler. Beste hanım da 06:40 da uyandı.
Biz en iyisi seninle uykusuz mayıs anneleri diye yeni bir topik açıp orada takılalım şekerim.
Chihiro canım sen ve ciddi oğluşun Orhan Cemal aramıza hoşgeldiniz.
Canım valla sen bu kazalarla en sonunda 'hamileyim' diye yazacan gibime geliyor.
Allah gönlüne göre versin.

Hoş geldin canım. İnciniz hayırlı olsun. Demek bu ay mayıs bebişlerinin huysuzluk ayı. Çoğumuzunki kök söktürüyor.
Yüksek lisans işin de inşallah olur canım. Arada gel merakta bırakma bizi.

Son düzenleme:
Bakakaldim yaaa maasallah anacim eee nasil becerdin sekerim neyle iciriyorsun kiz almadigim biberon suluk kalmadi yaaabende cok su icerim hele gebelikte deli gibi iciyordum ama yok bacim icmizyor benim zilli

valla özel bir çaba sarfetmedim ilk zamanlar kaşıklaydı, sonra biberonla, şimdi bazen çay bardağyla.

zeynepcim 3 kilo nedir yaaaaaaa.ağlamak istiyorum maşallah arkadaşım dert eetmeeeeegider gider günde 2,5-3 lt. su abur cubur, hamur,çikolata,kızartma yasakkkk....

Inciniz hayirli olsun hayatim teyzesi hediyesini alir artik
ben daha adet olamadim hayatim bilmiyorum benimkide normalmidir
yastik ben de kullanmiyorum ama ince bi yastik veya battaniyeyi katlayip koy diyolar
Ben tel.den giriyorum bilyrm zararli ma heran yanimizda
evlilik tjblosu da profilden evlilik bilgileri var ordan ayarliyosun canimcim

kizlar ben cikiyorum simdilik kardesim eve birak cak markete gidicem görüsürz opthepinizi

agustosta inş canım gitcek gitsinde bitsin istiyorum cnkü yapacaklar var engel askerligi mesela bizim üst kata geccez oranın içi yaptırılcak tabi eşimin burda olması lazım canım sag salim gidip gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…