Kızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?
kızlar kızım azrayla hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
1. p.tesi günü kızımın teyzesinin farketmesiyle incimizin geldiğini gördük
ben devamlı bakarken gelmeyen diş, teyzesine gösterdi kendiniteyemizde hediyesini alsın artık dimi
2. sonraaaa c.tesi günü ilk reglimi oldum.. daha doğrusu hafif bir lekelenme sonrası hala birşey yok bu normalmi kızlar? sizdede böyle oldumu?
3. ben hala azrayı yatırırken yastık kullanmıyorum. sizler kullanıyor musunuz?
4. int. ile malum çok haşır neşiriz. bebeklerinizle aynı odadaykenmi kullanıyorsunuz yoksa bebişler uyurken falan ayrı odadamı?
5. hayatım ömrüm vs. ile evleneli .....sene oldu yazısından istiyorum bnde nasıl yapılıyor?
6. nerden bu resmiyet anlamadım niye böyle konuştum ben yahu???
malesef bende azranın çorbasını ve aynı anda ocakta olan mercimek çorbasını yaktım
şimdi iyi bir halt etmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla geçmişi okumaya gidiyorum
bu arada benim kızımda bugün 8 ayını doldurdu, rabbim bebeklerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler nasib etsin, bebeklerimizinde bebişleri olsun ve bizim şimdi hem kendi hemde bir başkasının bebeğine ettiğimiz dualar gibi kendi bebişlerine ve tanımadığı bebişlerede dualar etsinler, rabbim hiçbirini ömür boyunca uğursuza rast getirmesin hep gülsünler aminnnnnnnnnnn, gece gece çenem düştü ama çok duygulandım rabbim daha nice 8 lerini görmeyi nasib etsin aminnnnnnnnn, herkese iyi geceler, bebeklerimiz kadar tatlı rüyalar..
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere..
pazar günü Zeynep Ada çok hastalandı..ateş öksürük burun akıntısı..nefes almada güçlük..
önce doktora götürmedik..ama p.tesi işin içine kusmada girince aksam hemen acile gittik..o küçücük bedeniyle öksürmeye çalışıyor balgam çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyor ve kusuyor..neyse acildeki doktor kulak ve boğazları kızarmış dedi..antibiyotik verdi ama dedim 10 gün önce bitti daha antibiyotik zararlı olmasın dedim..doktorda bende kararsız kaldım ama kulak kızarıklıgında vermeden gecmez dedi..neyse benım ıcıme pek sinmedi hemen kendi doktorumuzu aradım dedim böle böle hemn sabah getirin bide ben goreyım dedi..götürdüm hemen salı sabahı..kulakta kızarıklık yok dedi boğazda var dedi..ama antibiyotik karaciğerini yorar daha yeni kullandınız 10 gun dedi ve vermedi..aferin ve balgam sökücü verdi...
ben bu doktorları hiç anlamıyorum birirn dediği diğerini tutmuyor..
kaç gündür bu şekilde koşturuyorum kızlar o yüzden pek foruma giremedim..
bu hastalık denen illet peşiimizi bırakmıyor..kızım öksürdükçe benim ciğerlerim acıyor sanki..
kızım yarın 9. ayını dolduruyor gitmişken onun kontrolünüde olduk..bu kdr hastalanmaya, ateşe,4 dişe ragmen 300 gr almış neyseki..ama boyu yarım cm azalmış o nasl olmuş onu anlamadım..
birde doktorumuz artık sizin yediklerinizden verebilirsiniz dedi(baklagil yemeklerinden) çok az tuz ekleyebilirmişim..salça yerine konserve domateslerden kullanabilirsin dedi..ben zaten baslamıstım vermeye bizim yiceklerden..
bu arada çizelge yapmışsınız sabah gördüm bende yaptım hemen..:)
Cigse verme canim bence
Disi kabuk gibi olunca pisti sandin sanirim. Sonra firini kapatip 5dk daha tutuyorum ben
Bu arada o bidiklar ne oyle ya bayildim Allahin birligine emanet!
Cnm benim gecens eferki 3hafta gec gelmisti hatirlarsan. Bu sefer gecikmedim ama asiri uyku ve bulanti hali baslayinca tedirgin oldum. Bir de esim sagolsun bir ara cosmustu anlatmiim simdi. Gidecem taktiracam bu gidisle spirali kafam rahat edecek!
Brit baglamali olusunun da faydasiyla sigiyorum :) dugunde 60 idim simdi de 63 ama gobegim var nagisim. Bizim sirkete diyetisyen basladi sutu azaltmadan yag eritmenin yollarini soracagim.
Eveeet misafirlerden 2si gelemeyecekmis geriye sadece 2aile kaldi :):):)
Günaydıııııııııııııııın
Kızım bugün 06.40 da uyanarak annesini çok mutlu etti
Tabii burda 8-9 a kadar uyuyan bebişlerin anneleri, delirmiş herhalde bu diyebilirlerama beste hanıma göre çok iyi bir saat
Ne güzel canım benimGezin tozun Mahir'imizle annesi Tel sararı daha önce de yazmıştık ama gözünden kaçtı demekki okurken,,hatta ben elleriye
deli deli yapmak gibi diye yazmıştım
Dun gece kızım butun evi talan etti,,Maşallah diyimdüne kadar totoyu kaldıramayan kızıma bi heller oldu,,emeklemede hızlanmalar,koltuğa tutunup
ayağa kalkmalar...Allah'ım nasıl da kararlamış herşeyi...Kızlar 1 gece de resmen değişir mi,,değişti..Tabi eşimle şoktayızBi yandan da kalbimiz çarpıyo ha düştü ha düşecek diye..Alt kattaki eltim uğradı bi ara,,kızıma kirazlı toka ve çorap almış Şaşkınlığımı ve endişemi dile getirdim,,"bu daha bişey değil,,sen asıl
yürümeye başlayınca gör endişeyi" dedi,,yandık walla emeklerken bi kayıyo,,kafa direk parkeye tossss,,bide beyaz tenli Dayan buza mutluanne
Benden haberler bunlar
Herkese çok neşeli güzel bir gün diliyorum canlar
Bebeğiniz hala altına yapıyorsa,, ters çevirin,üstüne yapsın
Canım elinle ampul takma hareketini yapıyorsun yaparken de şu şarkıyı söylüyorsun:
Tel sarar mahir tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar
Komşunun kızına da el sallar(el sallama hareketi)
Ben son kısmında komşunun oğluna el sallar diyorum eşim tabii çıldırıyo.
cnm neden pişmediğini bilmiyorum ben hiç yapmadım ama seni görünce atlayayım dedim hemen.
kuzuşların resmini gördüm maşallah iyice büyümüşler annesi. pek ballı olmuşlar.
keyifleri, yiyip içmeleri iyi mi?
Cigse verme canim bence
Disi kabuk gibi olunca pisti sandin sanirim. Sonra firini kapatip 5dk daha tutuyorum ben
Bu arada o bidiklar ne oyle ya bayildim Allahin birligine emanet!
Evet pıstı sandım anlamadım neden oldu ama gene denıycem tarıfını tesekkurler ıcınız acılsın dıye gelıyorum kızlar uyuyıunca amın hepımızın yavruları Allaha emanet
Brit baglamali olusunun da faydasiyla sigiyorum :) dugunde 60 idim simdi de 63 ama gobegim var nagisim. Bizim sirkete diyetisyen basladi sutu azaltmadan yag eritmenin yollarini soracagim.
Eveeet misafirlerden 2si gelemeyecekmis geriye sadece 2aile kaldi :):):)
iyi akşamlar kızlar
benim kızımında ateşi çıktı bugün 38 derece,çok huysuz mızmız,biz dişe yorduk ama
acaba diş mi geliyor sizin bebeklerinizde de oldumu ateş
birde diş çıkartırken ateş düşürücü kullandınız mı:26:
cevaplarsanız sevinirim
Tatlı CadımCadı Tatlım Pamuk kalbim,güzel temennim,yakışıklı erkek doğuranım,yemekleri yakanım,
eski bakkaldan gazete almayanım,komik olanım...Biz de sana bol güneşli güzel bir gün diledik gitti
Kizlar biliyorsunuz benim kiz su icmekten pek haz etmiyor hatta sevmiyor diye bilirimsizler suyu nasil veriyorsunuz denemedigim yol kalmadi valla yaaa
kasikla
biberonla
Kendi bardagi ile
cam su bardagi ile
Avent in biberona takilan agizligi ileAvent Bardak Ucu 3 Ay+
Avent alistirma bardagi ileAvent Magic Cup Alıştırma Bardağı 260 ml
yok yani ne yaptiysam sevdiremedim suyu yaaa dun dun aldigim avent in bardagi ile sabah icti ohh dedim ama agzinda bekletip sessizce akitiyor agzindan o cok hosuna gidiyor sizinkiler ne kadar iciyor likir likir iceniniz varmi?
milupanin hipp in meyve caylari falan olursa iyi kotu iciyor bende bazen 100 cc ye 3-4 granul atiyorum tadi degissin diye bazen iciyor pekmez hak getirevalla bi el ativerin bacilar yaaa
tatlıcadı cnm bende seni öpüyorum...ayrıca iki seferdir benide hatırladığın için bir daha öpüyorum...mutlu oldum:)) mutlu_anne oldum...bizim mutlu-anne gibi:)))....
maasallah hafıza diyo kendindeki hafızaya bak yavrusum bende öpüyorum seni kocaman yap bir kız al elbiseleri hayatımmm tarık bugracıgımızda ne abi olur kıza kök söktürür mini etek yok diye yakısıklı pasa
çok sağolun kızlar umarım düzelir, 8. ay sendromunu bilmiyodum eğer öyleyse geçici bi durumdur inşallah, biraz önce zorla verdim direndi baya ama sonra tuttu ali babanın çiftliği şarkısı eşliğinde emdibi süre ek gıda vermeyeyim diyorum ay nolur tüm bebişler sorunsuz güzel güzel emse yaaa
Kızlar ben sızden aldım tarıfı bugun yaptım tam olcuyle ama ıcı pısmedı neden olabılır? Genede robottan gecırıp yıdırsem olurmu?
Annee enfess gorunuyoo bizim büskivi anneZeyep ablamıza tesekkurler:)Eki Görüntüle 607202
bazen annem aptamil ajanı mı diye düşünüyorum
çocuğum ek gıdasını gayet güzel yiyor kahvaltı çorba meyve yoğurt muhallebi hergün standart olarak tüketiyor
neymiş bacakları incelmiş mama evrcekmişiz
ben zaten en az 150-180cc arası süt bırakıyorum
sabah emzirip çıkıyorum akşam emzirip uyutuyorum gece kalkınca da emziriyorum
mama ne alaka anlamış değilim
gerçekten taktı mamaya doğdu doğalı
13temmuzda hiç unutmam benden gizli hazırladığı mamayı döktüm bir daha da mama girmicek bu eve dedim
cidden bacakları inceldi ama çok da hareketli
:130:
13 gibi 1 kase çorbasını içiyor
sonra uyuyp uyanınca 15:30da meyve yiyor 17:30da da ben gelişyorum beni emiyor tekrar uyuyor
uyanınca yoğurt, 2 saat sonra da 1kase muhallebi
meyve ve yoğurt hafif mi kalıyor acaba :26:
çok ama çok mutsuzum bebeğim 2-3 gündür sadece uyurken emiyor( dişten midir bilmiyorum 2 dişimiz çıktı gerçi ama özellikle dün ve bugün resmen direniyo memeyi almamamk için uyurken ise gayet güzel emiyor, uyumazsa 5 saat aç kalabiliyo napıcam kzılar lütfen yardım edin ((
Slm şekerlerrr
Biz yine dışarı çıkıcazda çıkmadan bi bakim dedim:)dün 4 saat dışarıdaydık hava çok güzeldi
Bi kaç bebek mağazasına girdim kızlar için olan kıyafetleri görünce ağlıycaktım..onları görünce oğlum için bişey beğenemedim elimiz boş döndük
Bu günde hava alsın kuşum güzel havaları değerlendirmek lazımm
Çiçek gibi çiçeğim,Beykozum fingirdeğim,melek meleğim,güzel anne ilkimim,turuncum siyahlalem yavrukedim Zadam anneZeynebim,plannerim,nagihanım,dilberegem,zilanım,ecesuelifim,minikellerim,mutlu annem,azraecem ne kalabalıkmışız ayol kesin yine unuttuğum kalmıştır içimden geldi hepinizi öpüyorummm güzel bi gün geçirmenizi diliyorummm
Babyceren nerelerin şekerim ses ver bizeçağla nasıl olduu:26:
Kizlar biliyorsunuz benim kiz su icmekten pek haz etmiyor hatta sevmiyor diye bilirimsizler suyu nasil veriyorsunuz denemedigim yol kalmadi valla yaaa
kasikla
biberonla
Kendi bardagi ile
cam su bardagi ile
Avent in biberona takilan agizligi ileAvent Bardak Ucu 3 Ay+
Avent alistirma bardagi ileAvent Magic Cup Alıştırma Bardağı 260 ml
yok yani ne yaptiysam sevdiremedim suyu yaaa dun dun aldigim avent in bardagi ile sabah icti ohh dedim ama agzinda bekletip sessizce akitiyor agzindan o cok hosuna gidiyor sizinkiler ne kadar iciyor likir likir iceniniz varmi?
milupanin hipp in meyve caylari falan olursa iyi kotu iciyor bende bazen 100 cc ye 3-4 granul atiyorum tadi degissin diye bazen iciyor pekmez hak getirevalla bi el ativerin bacilar yaaa
ben kıbrıstayım eşimin işi dolayısıyla 2 sene burdayız geleli 6 ay oldu sonra tr dçncezay valla mı çok sevindim cnm ya. zilan84 de bize çok yakın bir tarihte evlenmiş şimdi hatırlayamadım konuşmuştuk da. sen nerede oturuyordun cnmcım?
balayına gitmiş miydiniz?
bu arada beni senelerin geçmesi hiç üzmüyor. geçsin gitsin zaman huzurla,neşeyle, sağlıkla. bebeler büyüsün, evliliğimize dönüp bakınca vay be beraber .... sene geçmiş diyelim. ne bilim hoşuma gidiyor benim. hatta 10. yılda yeniden nikah tazeleme, eş dostla bir tören eğlence düzenlemeyi düşünüyorum. yaren nur 6 yaşında olacak. eteklerimi tutar artık....nasip ederse Rabbim çok istiyorum yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?