arkadaşlar merhaba herkeseee
ben işe daha yeni geldimm, çünkü sözde annem sabah esk e gidecekti ve ben zeynoya birazcık daha destek olup öyle işe gelecektim, malesef annem gidemedi, göndermedik zaten oda bırakıp gidecek halde değildi, resmen evde hepimiz üzüntüden hasta olduk, annem ve kv nın tansiyonu çıktı zeyno hepimizi çok üzdü, dün annem markete çıkmış biraz yalnız kalsınlar diye ama annem gelene kadar zeyno ortalığı yıkmış sürekli ağlıyor kesinlikle babanesine gitmiyor ancak uzaktan bakıyor okadar, ama annanesi başka odaya geçse kıyamet kopuyor evde sanırım onu bırakıp gidecek diye korku sardı kızımı, işimiz çok zor yani kızlar çok moralim bozuldu biz bukadar tepki beklemiyorduk zeyno resmen yıktı bizi, şimdi annem cmt ye kadar bizde ve pzt ameliyat olacak kadın, biz evde olacağımızdan idare edicez zeynoyu pzt salı da babası izin aldı kv ile birlikte evde kalacak inş alışır zeyno çünkü ben kalsam evde yol katedemicez yine buseferde benım kucağımdan kv ye gitmicek yine, offf offff çok dertliyim kederliyim bakalım gelecek günler ne getirecek, dua edin bize çok ihtiyacımız varrr
buarada sabah hazır evde kalmışken gidip sağlıkocağında kızamık aşısını yaptırdım zeynoya, işyerinde bir arkadaşımın eşi öğretmen bizim orda oturuyorlar ve ilkokullarda birsürü çocuk kızamık çıkarmış durum ciddi demişti doktorumuz zaten bir doz mutlaka yaptırın demişti korktuk sanırım sonuçta yaptırdık yani bakalım inş ateşsiz ve kolay geçer bu süreçte bide aşı eklendi yaniii
Ah be melegim keske icsede bede kara kara dusunmesem mesela 5 olcege 150 cc su yerine 160-170 cc su koyarim ama iste yine su icmesinide istiyorum ama diger yavruşlarida okuyunca himmmm dedim sorun okiste degil demkki bir cogu suyu sevmiyor dedim ama icse cok iyi olacak ayran hic denemedim yarin bir deneyim tesekkur ederiz teyzesiCnm sivi ihtiyacini sadece sudan mi karsilayabiliyorlar.,bazen yemeklerin suyuda kafii gelmesede su ihtiyacini az da karsilar, mama diyorsun mesela oda oyle sudan yapiliyor ve onunda etkisi olur,,
bence mamasina suyu fazla koyarak karsilayabilirsin , yada yogurtla arasi ise ayran yap bol sulu,,
Ben bazen yazin ve kisin cok cay icerek su icmedigimi bilirim, su ihtiyaci (sivi ihtiyaci) sadece sudan karsilanir diye birsey yok benim fikrimce,, ama icce idi tabiki harika olurdu ama icmiyorsa sende sulu seyleri vermeye yogunluk verirsen bence cozum olur,
Yari yatarak yaziyorum, bu yuzden bir turlu cumle kuramadim sorry
evet, forumda yeniyim. bebeğimle yaşadıklarımın bize has olmadığını ve dünyanın birçok yerinde başka başka annelerin de aynı sorun ve güzellikleri yaşadığını bilmek çok hoş. bir sürü anne ve bebek var burda, anne ve bebekleri doğru eşleştirmeye ve karıştırmamaya dikkat etmem gerekiyor sanırım, yoksa forumdan atılırım :) bu arada bebeğimin adı Orhan Cemal. kayınbaba ismi gibi duruyor ama eşimle severek koyduk. son derece makul ve ciddi bir bebek. şuana kadar hiç hasta olmadı ve dikkate değer bir sorun yaşamadık maşallah. çok hareketli ama bizi en çok ciddiyeti korkutuyor. bazen o kadar ciddi ve dikkatli bakıyor ki annesi olarak ben bile içimi okuduğundan korkuyorum. böyle makul, ciddi ve kullanışlı bir model herkesin başına diyorum :) görüşmek üzere
Duble kazazede oldum kuzu
Beyimi dolunay carpti galiba
Bakiniz sonuc:Eki Görüntüle 607039
Sorma canim ya dogdu dogali verceksin vermicem kavgasi :)
Yolculuk ne zaman?
AZRAECE sen yine de kilitlemeden yatma cnm
Ben cok tirsagimdir kapida 3kiiit var hepsini de kilitlerim
Sonra da bir Ayetel Kursi tamaaam
CHIHIRO hosgeldin detayli okuyamadim kizin mi var oglun mu?
PLANNER annen ne ameliyati oluyor kacirmisim ben
Simddien gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Zeynoyu en sevdigi seylerle oyalayarak babaneye alistirin bence
Annen yedirmeye basliyorsa sonra ona versin
Uyandiginda en sevdigi oyuncakla babane karsilasin vs
Yabancilayan cocuklar zor oluyor kimseye birakamiyor insan
Aksam yine misafirim var!
Bu sefer sanal kek ve kurabiye yaptim!
Butik bir pastane var siparis verdim havuclu kek yapiyorlar simdi bana :)
Aksam da dolaptan borek indirecegim!
Ilk defa hazira konacagim ama napiim sen calisiyorsun demeyenler utansin!
Valla canim Allah razi olsun diyorum yaaa almasi gereken sivi miktari yeterli olmasa zaten kabiz olur ama tabiki suyun yerini tutmaz mama iciyor corba yogurt meyve yiyo ama Su icmesini istiyorum yaaa soyle likir likir icsin hatta icip hahh haahh yapmayi ogrensin istiyorummmmSuyun yerini sulu seyler tutmuyor diye biliyorum
Elbette kaskati yemekle bir olmaz ama yine de cmt doktora gidince soracagim
Peki niye doktora gidiyoruz:???
Cunku 9 aylik oluyoruuuuz!!!!
kitaplarda 9.aydan sonra aile sofrasina oturabilir yazardi da o 9.ay nasil gelecek hayal edemezdim!
Sukurler olsun Rabbime!
CIPSKOLAM kizlarina hayranim!
Ozel mesajina baksana
Annee enfess gorunuyoo bizim büskivi anneZeyep ablamıza tesekkurler:)Eki Görüntüle 607202
...
Saat 22 gibi odama gittim uyumak için.Kayranın hızlı nefes alış verişleri yüzünden bir türlü uyuyamadım.Hemen aklıma ateş geldi ve maalesef aklıma gelen başımada gelmiş oldu.
39 derece ateşi var şuan.Soydum ve fitil attım.Uyuması gereken saatte şuan oyuncakları ile oynuyor.Tatil arefesi hiç hoş olmadı.
Babası ateşli oğlu ateşli...
İnşaallah antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir...
Babamızın hastalığında bugün 3 gün ve evet doktorunda dediği gibi grip virüsü vucuda girdikten sonra 3.gün ortaya çıkıyor
:84: ağlamak istiyorum !
Kayranın ateşi düşünce sabah 4-6 arası 2 saat uyumuşum.Eşim ise dün akşam 7de yattı ve hala fosur fosur uyuyor...
Hayat erkeklere güzel sanırım.
Gece bir kaç kere Kayranın ağlama sesini duyunca yanımıza geldi (oturma odasında yatıyor),beni bitkin bir halde ayağımda sallarken gördü her seferinde ama sadece durumunu sorup geri gitti yattı.
Şimdide yanında tv izliyoruz oyuncak oynuyoruz ama kafasını bile kaldırıp bakmıyor...
Neden sadece anneler yavrularu için bu kadar fedakar
Kayranın ateşi düşünce sabah 4-6 arası 2 saat uyumuşum.Eşim ise dün akşam 7de yattı ve hala fosur fosur uyuyor...
Gece bir kaç kere Kayranın ağlama sesini duyunca yanımıza geldi (oturma odasında yatıyor),beni bitkin bir halde ayağımda sallarken gördü her seferinde ama sadece durumunu sorup geri gitti yattı.
Şimdide yanında tv izliyoruz oyuncak oynuyoruz ama kafasını bile kaldırıp bakmıyor...
ibrahim öldü kızlar ya (muhteşem yüzyıl) dizinin keyfi kalırmıki artık üzüldüm
Aman canim dilini issir:26:nazar degmesin Orhan babayaadi gibi kisiligide benziyor demekki agir abi olacak oda
Allah iyiliğini versin İbrahim öldüyü okuyunca İbrahim tanıdık biri miydi neyin oluyordu diye panikledimibrahim öldü kızlar ya (muhteşem yüzyıl) dizinin keyfi kalırmıki artık üzüldüm
meleğim arasıra 10tane yufka alıp 2 saat boyunca aralıksız börek sarıp dolaba atıyorumZetnep cnm ne dolapmis ama borekler cikiyor cikiyor bitmiyor :)) ben bir el atayim istersen bitmesi icin
Havuclu kek gonderiyimmi :)) hazir ama
eminim denemişsindir ama ömer yemeğinden sonra aynı kaşıkla verdiğimde yarım bardak su içiyorValla canim Allah razi olsun diyorum yaaa almasi gereken sivi miktari yeterli olmasa zaten kabiz olur ama tabiki suyun yerini tutmaz mama iciyor corba yogurt meyve yiyo ama Su icmesini istiyorum yaaa soyle likir likir icsin hatta icip hahh haahh yapmayi ogrensin istiyorummmm
siz böyle yazdıkça annem yanımda diye bin kere şükrediyorumHeem annemi,,hemmm babamı,ben köyümü ozlediiim
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Cok yoruldum kızlar artıkCocuk dr.una değil pedagoga gidicem sorucam bu durumu
Bir de gülmesi var ki sormayın,,yine kıyamadım iste
merhaba kknın en güzel anneleri
beni arayan soran merak eden özleyen özlemeyen herkesi kucaklıyorum :)))
yoğun geçen çalışma hayatıma kızcemin dişi de eklendi
bir dişimiz çıktı ikincisi de yolda,
gündüz iş, gece hanımefendinin huysuzluğuyla uğraşıyorum
he bunlar yetmiyor bana
bir de yüksek lisansa başvurdum :))
yalnız 4 üzerinden 3,50 ortalamam olsaydı ücretsiz okuyabilecekken benim ortalamam 3,41
hayatta olumsuz birşeyle karşılaşınca yaşadığın diğer olumsuzluklar akla gelir
ve hep böyle şeyler yaşadığını düşünür ya insan
işte o insan ben oldum :)))
ortalamam tutmuyor ama çok yakın, yine de talep ediyorum bakalım
inşallah olur diyorum ama tabiki hayırlısı olsun
bizden haberler böyle..
hepinizi ve bebişlerinizi öptüm
Kızlar Yaren Nur yine hasta!
TURUNCU; cnm akşam saat 23:00 gibi yazını okuyup yattım uyudum ve Yaren Nurun gece ciyak ciyak ağlamasına kalktım.10 dk sakinleştiremedik. Ateşimiz 38,5 olmuş meğerse. Kızım ateşlendiğini haber verdi bize.calpol verdim.2 saat sonra düştü.03:30a doğru uyuduk.sabah 07:00de çok feci ağladı. Kalktık 38,8di 6 saat geçmişti. Tekrar calpol verdim. Bir 6 saat sonra sanırım tekrar çıkacak geçenlerde de böyle olmuştu. Ah virüsler nerden girdiniz hayatımıza? Benim kızım 4 ayına kadar hastalık görmedi. Nedir bu valla bilmiyorum. Bir de 3 gündür de antibiyotik falanda kullanıyoruz.sekrol,ventolin,makrol. Ya kafayı sıyıracam ben ya. Eşim evde kv. İle beraber. İşe gelmeyecektim. Sen git biz evdeyiz dedi.Neyse ateşi şimdilik düşmüş durumda.Ben de iyi değilim. İyi olmaya çok ihtiyacım var ama bu hastalıklar psikolojimi de bozuyor. Sanırım yaşlandım:=(
Kizamik isini en azindan halletmissiniz, malum bu yasta olan bebekler icin cok buyuk tehlike, gecmis olsun ins ates yapmadan atlatirsiniz..
Gelelim Zeyno nun anneanne bagimliligina, bu konuda cnm size bir uzmana danismaniz tavsiyesinden baska aklima birsey gelmiyor, birilerine danismaniz daha bilincli hareket etmeniz belki sonuc getirebilir,ne biliyim bir cocuk terapistine veya psikologuna olabilir mesela...eger lillac ile iletisiminiz varsa bu yonde belki size tavsiyelerde bulabilir cnm..Uzme cnm ne olur zamanla alismasini umuyorum, rabbim yardimciniz olsun, gercekten zor..
Heem annemi,,hemmm babamı,ben köyümü ozlediiim
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Cok yoruldum kızlar artıkCocuk dr.una değil pedagoga gidicem sorucam bu durumu
Bir de gülmesi var ki sormayın,,yine kıyamadım iste
TURUNCU; cnm akşam saat 23:00 gibi yazını okuyup yattım uyudum ve Yaren Nur’un gece ciyak ciyak ağlamasına kalktım.10 dk sakinleştiremedik. Ateşimiz 38,5 olmuş meğerse. Kızım ateşlendiğini haber verdi bize.calpol verdim.2 saat sonra düştü.03:30’a doğru uyuduk.sabah 07:00’de çok feci ağladı. Kalktık 38,8’di 6 saat geçmişti. Tekrar calpol verdim. Bir 6 saat sonra sanırım tekrar çıkacak geçenlerde de böyle olmuştu. Ah virüsler nerden girdiniz hayatımıza? Benim kızım 4 ayına kadar hastalık görmedi. Nedir bu valla bilmiyorum. Bir de 3 gündür de antibiyotik falanda kullanıyoruz.sekrol,ventolin,makrol. Ya kafayı sıyıracam ben ya. Eşim evde kv. İle beraber. İşe gelmeyecektim. Sen git biz evdeyiz dedi.Neyse ateşi şimdilik düşmüş durumda.Ben de iyi değilim. İyi olmaya çok ihtiyacım var ama bu hastalıklar psikolojimi de bozuyor. Sanırım yaşlandım:=(
TURUNCU; cnm akşam saat 23:00 gibi yazını okuyup yattım uyudum ve Yaren Nurun gece ciyak ciyak ağlamasına kalktım.10 dk sakinleştiremedik. Ateşimiz 38,5 olmuş meğerse. Kızım ateşlendiğini haber verdi bize.calpol verdim.2 saat sonra düştü.03:30a doğru uyuduk.sabah 07:00de çok feci ağladı. Kalktık 38,8di 6 saat geçmişti. Tekrar calpol verdim. Bir 6 saat sonra sanırım tekrar çıkacak geçenlerde de böyle olmuştu. Ah virüsler nerden girdiniz hayatımıza? Benim kızım 4 ayına kadar hastalık görmedi. Nedir bu valla bilmiyorum. Bir de 3 gündür de antibiyotik falanda kullanıyoruz.sekrol,ventolin,makrol. Ya kafayı sıyıracam ben ya. Eşim evde kv. İle beraber. İşe gelmeyecektim. Sen git biz evdeyiz dedi.Neyse ateşi şimdilik düşmüş durumda.Ben de iyi değilim. İyi olmaya çok ihtiyacım var ama bu hastalıklar psikolojimi de bozuyor. Sanırım yaşlandım:=(
oyy 39u görmüşsünüz çok geçmiş olsun canım
erkeklerin genelinde kimse birşey talep etmediği sürece durağan kalmak var sanırım :)
bu arada eşin de titriyordu hasta olmuştu o nasıl oldu?
annene gidince rahatlayacaksındır
belçika.da da kalabalığa alışırsa bir sürü kişiyle oynarken zıplarken sana bağımlılığı azalır diye düşünüyorum
ben evde hiç boş oturmuyorum. otururken bile ya ömer için birşey araştırıyrum ya çamaşır katlyıorum ya yemek tarifi bakıyorum...
eşim gibi tv karşısında yayıldığım hç olmamıştır herhalde ömer doğdu doğalı
ama hakkını yiyemem ömer geceleri uyandığında fırlar soluğu odasında alır
uyutamıyorsa alır bana getirir emzireyim uyutayım diye
kakasını temizlemek ve emzirmek dışında herşeyini yapıyor
bir kısmını isteyerek bir kısmını ben söylediğimde ama çok şükür yükümü hafifletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?