2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Az kalmış canım,,hadi hayırlısı,,Kız mı erkek mi?İsmi ne olacak ?Nasıl güzeldir o ciciler şimdi Işte misin bilemedim ama akşamları yusuf suresini cok oku/dinlemeni tavsiye ederim...

Eşimden Allah razı olsun.Kızımız hastalanınca uyumaz birlikte bekleriz.ben uykusuzsam hadi sen yat biraz der yada hastaysam da öyle.

Bizim kız da muhtemelen babası ve babannsesinden kaptı.eşim 3 gündür grip bu da senin söylediğin zamanlamayla eşdeğer bir surum.oysa hepimiz evde maskeyle dolaşıyoruz cnm. RaBBİM HASTALIKLARDAN UZAK EYLESİN CÜMLEMİZİ.AMİN AMİN AMİN

Sağol mutluannecim. umarım şifa bulur bir an evvel.şuan keyfi yerindeymiş konuşup duruyor.Keşke evde yanında olsaydım bende hastayım ama ne kadar hasta da olsam asla başından ayrılmam ve ayrılmazdım

Senin durumunda çok zor cnm ya.Mira da inş. uyur artık bir düzene girer çok zor uykusuz kalmak biliyorum.3-4 gündür böyle ve bende pertim.
Yüzümü sevdi dedin ya gözlerim doldu vallahi.Onun o ellerini sevsinler.

cnmmm sıkılan olursa bana da söyle.bende sıkıyorumdur o zaman.istemeyen okumasın napalım yani.biz burda evlatlarımızın her türlü durumunu konuşup fikir ediniyor,yardımlaşıyoruz...kimse kusura bakmasın...

Az kalmış canım,,hadi hayırlısı,,Kız mı erkek mi?İsmi ne olacak ?Nasıl güzeldir o ciciler şimdi Işte misin bilemedim ama akşamları yusuf suresini cok oku/dinlemeni tavsiye ederim...

Kız olacak inşallah.İsmide Gönül düşünüyorum çok rastlanılan bir durum değil ama gönül kayınvalidemin ismi ve ben bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğim an ismi Gönül olacak dedim çünkü onu çok seviyorum dünyanın en iyi yürekli, en güzel insanı kayınvalidem kızımında ona benzemesi ümidiyle ismini Gönül koyacağız kısmetse. Ayrıca yusuf suresini değil ama eşim her akşam yatmadan önce elini karnımın üzerine koyup dakikalarca okuyo kızımıza ama bu tavsiyeyi dikkate alıyorum ve hemen bu akşam yusuf suresine başlıyoruz. Ve yine ayrıca evet çalışıyorum şuan iş yerindeyim.

canım zeynom 17 mayıs doğumlu, sanırım aynı gün doğan bir bebeişimiz yok forumda hep bir gün teğet geçiyoruz 16 mayıs doğumlu bebelerimiz var daha diye hatırlıyorum, sende ciddi erkekin orhan cemali öp benim içinnn ayrıca birara tanıştır bizide minnoşunla

ayyy acaba benim içinde öyle derlermii şekerlerr yaaa zeynonun sıkıcı, babanesine alışma süreci amann napayım ya bende takmıyorum zaten sıkılanlarıı

Aslinda gunaydini gec yazinca bir ehemmiyeti kalmiyor ama yinede yazayim dedimdun bizim hatun babasini kamerada gorunce nasil atliyor al beni kurtar bu kadinin elinden der gibitabii baba keyifliydi is yok guc yok oyleee eblek eblek oturdu kiziyla oynasti eee utu bende yemek bende bulasik bende is guc bende kiza enerjim kalmiyor yaaa birde alistim 15 gundur oglene kadar yatmayaneyseki babamiz dun ise basladievimin icinde bomba atilmis gibi camasirrrr utuleneceklerrr yikanacaklarrr kurumayi bekleyenler asilmayi bekleyenleroffff offff bu 15 gunumuz misafirle gecti biri gitti hadiii nevresimleri yika en son hafta sonu bir grup daha aldik yatiya her yer sac kili nefret ederim sac kilindan tiksinirim hatta neyse dokulen killar yegenimin diye sesimi cikartmadimustune kucuk hanimin huysuzkuklari baslayincaaa sirazeden ciktimm veeee elimi hic bir seye surmuyorum daginik kalsin ne yapayim kendimi strese sokmaktansa az az yaparim dedim ama en cokta utu canimi sıkiyor biran evvel yapiyimda bitsin kuzenim var 15 yasinda okullarin tatil olmasini bekliyorumo gelir kiza bakar bende isimi yaparim bu sene salonumu kapattim hem isitamam diye hemde salon takimimin kenarlari sivri kizdan biraz korktum ev kazalarindan cok korkarim tabi birde temizlik sorunu var neyse bahar gelsede sere serpe salonumda oturabilsek zaten yaz gelince balkondan iceri girmiyoruz neyse uzatmayayim kizlar mutlu anne senin kizin uyku sorununu cozersen benide bilgilendir bacim yaaa bizimkide uyumak istemiyor gece hic sorun yok ama gunduz uyumamak icin direniyor baris caris yatiyor birde kizmayi ogrendi sanki istemedigi bir sey olunca cirliyorrrrkucaga alisan kizimi alacaksin yaninda oturacaksin ya lego yapacaksin yada yuruteceksinbu arada lego demisken ahsap lego almis babaannesikale yapiyorum sonra bi sekil gosteriyorum okise kizimmmm hadi bak bunu al annecim diye bir kac kez gosteriyorum veee gidip o gosterdigimi aliyor bakalim aksam yerde karisik bir sekilde gostercem bulup alabilecekmi:44:top oynamaya bayiliyor top baska yere gidince hadi getir kizim diyorum top oynayalim diyorum gidip aliyor getiriyor ama bana vermiyorrrrrbu donemde oyuncagini bulup getirmesi lazim ama biz hic bir oyuncagina isim takmadik yegenim in bir oyuncagi vardi kucuk bebek adi Tontik ti okis kadarken oyuncaklarin arasindan bulup getirirdi sizde varm bir gelisme tabiii bu yavruslarimizi kiyaslamak babinda degil degisik yontemler ogrenmek icin soruyoruminsanlarin adini tasidigini bende biliyorum eeee o zaman Okis adini kuduruguyla tescillemis oluyor dimi vay benim halime diyorum yaniii

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. merakların kayda değer.bizler de böyleydik çünkü. çok şükür kokularını duymayı nasip etti Rabbim.
Güzel kızın zamanında yuvanıza teşrif eder inş. Kendini çok yorma. KV. sevgini de tebrik ve takdir ediyorum.ne kadar güzel bu durum. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Böyle hoşuma gid,iyor. Bizde kv. ile çok iyi anlaşırız.severiz birbirimizi.....

Wauvvv güzel isim
Allah gönlüne göre versin herşeyi Bende 8,5 ay calistim,,izne ayrıldım kızım doğdu
Ayy sayende yakın geçmişe gidip gidip geldim
Bende sabahtan beri bunu dinliyodum,,demek içime doğmuş
Kayahan - Gönül Sayfam - YouTube

Amin çok çok teşekkür ederim Nagihan, sağolsun kayınvalidem kendimi yormama izin vermiyor zaten her akşam eve gittiğimde yemeğimiz hazır oluyor yemekten hmn sonrada kayınbabam yerimi hazırlıyor ve uzanıyorum uzunca bi müddet haftasonlarıda ablam gelip temizliğimi yapıyor.Zaten Allah' ıma şükürler olsun hamileliğim aileminde desteğiyle nerdeyse sorunsuz geçti. Çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama inşallah doğumum ve sonrasıda böyle rahat olur tabii sadece kendim için değil Allah herkese nasip etsin inşallah.

tşk ederim mutlu anne yaa bende bi gün sizin kadar rahatlamış olacakmıyım bebeğimi kucağıma alıp çoook uzak geliyor.

kızlar yöneticimle görüşüp gidemeyeceğimi söyledim ve o da ısrarcı olmadı
sizinle paylaşmamışım sanırım salı günü konuştuk
gitsen daha iyi olurdu senin için dedi
ben de ben kalıp daha iyi yapacağım emin olabilirsin dedim :)
özetle: KALIYORUMMM

tşk ederim mutlu anne yaa bende bi gün sizin kadar rahatlamış olacakmıyım bebeğimi kucağıma alıp çoook uzak geliyor.

Canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama senin şuanki halin daha rahat,,ki ben(şahsi fikrim): hamileliğin, bebekli yaşama göre
daha zor olduğunu savunurum hep,,,çünkü sen taşıyorsun,sorumluluk tamamen sendedir,kendine hep dikkat etmen gerekir...Ama çocuk olunca öyle değildir...Yanında babası,teyzesi,dedesi de vardır.(el eli yıkar,iki el yüzü yıkar gibi)Bu yüzden hamilelik daha zordur benim fikrimce...Ama rahatlık...çocuksuz yaşamda daha bi fazladır, daha bi rahatsındırAnneliğin kuralıdır sanki...Anneysen rahat olamazsın gibi Şurada yazı yazarken bebeğini düşünmeden yazan 1 anne bile yoktur...Tadını çıkar,,eşinle guzel guzel gez,toz canım...ilk 40 gun neredeyse bi dr.a çıkılıyo çünkü

Canim bu super bir haberrrgitseydin evet senin icin iyi olacakti orasi kesin ama Ömer de annsini ozleyecektineyse demekki hakkinizda boylesi daha hayirli imis canim

Evet mutlu anne çok çok haklısın.Şuanda bütün sorumluluk bende o halde bebeğimi daha fazla aç bırakamam hemen gidip bebeğimi doyurup geleyim. Kendimle alakası yok

Buldum yazışmayı ,Yukarıdaki linki yollamış lillac,,meleğim denemiş ama olmamış sanırım,gerçi kendisi daha net anlatır,,
ama özele ekleniyomu onu bilemiyorum canım.Eklenirse bende eklerim size özel
hay sen cok yasa emı yaaa gulmekten alamıyorum kendımı senın yorumlarına

slm kızlar nasılsınız anneler ve bebeler:))
bu gün çok mutluyummmm..duble mutlu anne oldumben yatakta oğluşumun uyanmasını bekliyodum oğlum uyanarak anneee diye seslendihınnee diyodu ilk defa anne dedi yavrum..tabii bende oturdum ağladım..eşimi aradım söyledim mutluluğumu paylaşim dedim..bencil herif akşam biraz çalışalımda uyandığı zaman baba diye seslensin dedi..
şu erkekler ne kadar duygusuzlar..çok sevindim aşkım deyip biraz süslü cümleler söylemesini isterdim

bi kaç sayfa gelişi güzel baktım..kayra ateşlenmiş gece geçmiş olsun boncuk gözlüye

Mira yine uyumamışyerim onuuu..

elif_344 inş sağlıkla kavuşursun bebeğine Allah bi avazda kurtarsın inşş:)bebeğinin ismini çok beğendim Gönüll

kızlar misafir gelicekmişş bu sabah haber verdiler..yabancı değiller kuzenlerim gelicekte yinede hazırlık yapmak lazım

balkabaklı cevizli kek yapılıcak(ben yapıcam)
kısır yapılıcak(büyük kuzen yapıcak)
dondurucuda patetesli ve kıymalı olmak üzere 2 çeşit börek var onları fırın pişiricek
kurabiye yapılıcak(ablam evde yapıp getiricek)
yanına bi şey daha eklemek lazım onuda küçük kuzen bulsun ve yapsın
bunları biraz fazla yaptırıcam akşamada kalsın kocişim sever bu yazdıklarımın hepsini..akşamda eşimi arıycam altın günü menüsü hazırladım sana altınını al gel diycem

oh ne raha lüküss hayatbende evi toparladım kuzum uyudu gidim kekimi yapim oturim tv izleyerek misafir bekleyim

yok canım ya bende bişey yasamadım hamileligimde okadar rahattımki dogum yapmaya gitmeden son gün saat 10da gittim latte içmeye 11e kadar yeme iznim vardı patso yemeye gittim gezdim ve enes bir dogdu herkez bilir burdaki ben aglaya aglaya enes aglaya aglaya günler gecirdik bana hiç öyle huzurlu makul kullanıslı bir bebiş vermedi rabbim inş bundan sonraki öyle olur diye dua ediyorum ama cok sanslısın bunuda unutma ablamında bebegi 1yasında orhan cemal gibi oldugu için 2.ye 4.5aylık hamile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…