Allah senden de razı olsun ve bebişlerimizi esirgesin.Çok heyecanlıyım acaba minik meleğim nasıl doğacak, kime benzeyecek .... Aklımda çok fazla soru işareti var ve günler geçmiyor çok sabırsızım hele ki alışverişini yaptıktan sonra iyiden iyiye arttı, bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum meleğimi.
ah canım yaa...çok geçmiş olsun...
Ben zaten hasta olacağından emin gibiydim.Malum babası hasta olunca bebeğe geçmemesi imkansız.Zaten grip virüsüde 3 günde geçtiği için özellikle dün tetikteydim.Ve aynen beklediğim sonuç....
Rabbim şifa versin yavrulara.
Ateş hala yüksek seyrinde...Babadan hastalık geçtiği kesin..
Eşim dün sabah ateşliydi yine ama insan 7de yatıp sabah 6da uykusunu alıp sesleri duymazmı yaaaa.
Tmm o da hasta ama 4 gün oldu,ilaçlarla iyi olduğunu görebiliyorum ne bileyim.Yanına geldiğimizde hiç olmazsa kalkıp "hatun sen 1 saat uyu ben bakayım"dese olmazmıydı....
Çok beklentiye giriyorum ben yaaa.Silkele herifi,kaldır yatağından,Şu çocuğa bakkk ben yatacağım de ve bırak git.
Benim adam anca bundan anlıyor
Gecmiş olsun Turuncu.Hastalık çok yıpratıyor insanı,,Kayra'ya Allah'tan acil şifalar,,sana da sabır diliyorum canım
Yaren Nur kızımıza da geçmiş olsun canım,,tam bişeyler yoluna giriyo derken uffffUmarım çabucak geçer bu hastalıklar...
Gerçekten şükret canım haline,,annem h.sonu geliyor,,zaten geçen haftasonu da geldi kadıncağız İzmitten.Onun da yükü ağır,felçli ananem ve depremden bize kalan kardeşim (dayımın oğlu) var,oğlanın da nörolojik ve psikolojik problemleri var,,annemin kendi işi var,,ee hal böyle olunca ondan pek bişey bekleyemiyorum canım.
Daha önce de yazmıştım canım,,yemek konusu benim için çok hassas,çok önemsiyorum,doğumdan bu yana yese de yemese de hep saatli emzirdim,saatli yer yemeğini.Malesef bu açlıkla ilgili bir durum değil,,keşke öyle olsa hattaHuy annezeynocum huy edindi,,
vazgeçirmek için(erken uyutmak için)uğraştığımda çok ağlıyor,büyük insan gibi direniyor resmen.Dün gece ben emziriken sızmışım,,
gözümü bi açtım yüzümü seviyo gülümsüyo banaKendimi resmen bu konuda beceriksiz ilan ediyorum,,zaten ben gazını da çıkaramam,,doğumdan bu yana hep eşim çıkarttı Dr.un her dediğini yaptım,,yordum(emekliyor da artık ama yorulmuyor),öğün arttırdım,uyutmaya hazırlanırken sessiz,loş ortam sağladım, konuşmadık Okuyunca sizlere imkansız gelebilir ama malesef benim kızım uykuyu sevmiyor Bunu yazarken bile yıpranıyorum
Allah'ımm...Nerde uyumayan bebek,yemeyen bebek,hasta bebek varsa şifasını ver inşallah çok zor
Saniyesinde giriş yaptım,,yenileniyoruz yazıyo sayfada ama mail vermişler,,hemen döşiyim afilli bi yazı soriim bakalım
Sağol canım,sizlerle paylaşıyorum ki teyzeleri bi çare olur diye,,umarım sizi sıkmıyorum bu konuyla, birileri çıkıp bundan da bıkıp yakınmaz inşallahbişey diyen olursa da ona uykusuz bebek dilerim o anlar
Az kalmış canım,,hadi hayırlısı,,Kız mı erkek mi?İsmi ne olacak ?Nasıl güzeldir o ciciler şimdiIşte misin bilemedim ama akşamları yusuf suresini cok oku/dinlemeni tavsiye ederim...
fizikçiyim, doktora yapıyorum. dişti emeklemeydi derken bu aralar huzursuzlar sanırım. 1-2 aya kadar hepsi geçecek, yürüyecekler ve biz bebeklerimizin elinden tutup babalarını evde bırakıp alışverişlere gideceğiz inşallah. bu arada zeyno ile orhan cemal aynı gün (16 mayıs) doğmuş olabilirler. ben de TURUNCU'dan öğrendim başka bebeklerin doğum tarihine bakmayı :)
görüşmek üzere diyorum. bebeğinizi benim için öpünüz ve hoşça bakınız zatınıza :)
cnmmm sıkılan olursa bana da söyle.bende sıkıyorumdur o zaman.istemeyen okumasın napalım yani.biz burda evlatlarımızın her türlü durumunu konuşup fikir ediniyor,yardımlaşıyoruz...kimse kusura bakmasın...
Kız olacak inşallah.İsmide Gönül düşünüyorum çok rastlanılan bir durum değil ama gönül kayınvalidemin ismi ve ben bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğim an ismi Gönül olacak dedim çünkü onu çok seviyorum dünyanın en iyi yürekli, en güzel insanı kayınvalidem kızımında ona benzemesi ümidiyle ismini Gönül koyacağız kısmetse.Ayrıca yusuf suresini değil ama eşim her akşam yatmadan önce elini karnımın üzerine koyup dakikalarca okuyo kızımıza ama bu tavsiyeyi dikkate alıyorum ve hemen bu akşam yusuf suresine başlıyoruz. Ve yine ayrıca evet çalışıyorum şuan iş yerindeyim.
Kız olacak inşallah.İsmide Gönül düşünüyorum çok rastlanılan bir durum değil ama gönül kayınvalidemin ismi ve ben bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğim an ismi Gönül olacak dedim çünkü onu çok seviyorum dünyanın en iyi yürekli, en güzel insanı kayınvalidem kızımında ona benzemesi ümidiyle ismini Gönül koyacağız kısmetse.Ayrıca yusuf suresini değil ama eşim her akşam yatmadan önce elini karnımın üzerine koyup dakikalarca okuyo kızımıza ama bu tavsiyeyi dikkate alıyorum ve hemen bu akşam yusuf suresine başlıyoruz. Ve yine ayrıca evet çalışıyorum şuan iş yerindeyim.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. merakların kayda değer.bizler de böyleydik çünkü. çok şükür kokularını duymayı nasip etti Rabbim.
Güzel kızın zamanında yuvanıza teşrif eder inş. Kendini çok yorma. KV. sevgini de tebrik ve takdir ediyorum.ne kadar güzel bu durum. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Böyle hoşuma gid,iyor. Bizde kv. ile çok iyi anlaşırız.severiz birbirimizi.....
Wauvvv güzel isim
Allah gönlüne göre versin herşeyiBende 8,5 ay calistim,,izne ayrıldım kızım doğdu
Ayy sayende yakın geçmişe gidip gidip geldim
Bende sabahtan beri bunu dinliyodum,,demek içime doğmuş
Kayahan - Gönül Sayfam - YouTube
tşk ederim mutlu anne yaa bende bi gün sizin kadar rahatlamış olacakmıyım bebeğimi kucağıma alıp çoook uzak geliyor.
Canim bu super bir haberrrkızlar yöneticimle görüşüp gidemeyeceğimi söyledim ve o da ısrarcı olmadı
sizinle paylaşmamışım sanırım salı günü konuştuk
gitsen daha iyi olurdu senin için dedi
ben de ben kalıp daha iyi yapacağım emin olabilirsin dedim :)
özetle: KALIYORUMMM
Canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama senin şuanki halin daha rahat,,ki ben(şahsi fikrim): hamileliğin, bebekli yaşama göre
daha zor olduğunu savunurum hep,,,çünkü sen taşıyorsun,sorumluluk tamamen sendedir,kendine hep dikkat etmen gerekir...Ama çocuk olunca öyle değildir...Yanında babası,teyzesi,dedesi de vardır.(el eli yıkar,iki el yüzü yıkar gibi)Bu yüzden hamilelik daha zordur benim fikrimce...Ama rahatlık...çocuksuz yaşamda daha bi fazladır, daha bi rahatsındırAnneliğin kuralıdır sanki...Anneysen rahat olamazsın gibi Şurada yazı yazarken bebeğini düşünmeden yazan 1 anne bile yoktur...Tadını çıkar,,eşinle guzel guzel gez,toz canım...ilk 40 gun neredeyse bi dr.a çıkılıyo çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/283898-kk8217ya-video-ekleme-resimli-anlatim.html
meleğim baktım video ekleme olarak bunu buldum
bi denesen canımmm
hay sen cok yasa emı yaaa gulmekten alamıyorum kendımı senın yorumlarınaBuldum yazışmayı ,Yukarıdaki linki yollamış lillac,,meleğim denemiş ama olmamış sanırım,gerçi kendisi daha net anlatır,,
ama özele ekleniyomu onu bilemiyorum canım.Eklenirse bende eklerim size özel
bu bebeğin böyle huzurlu ve makul olacağı taaa hamileliğimde belliydi aslında zira kusma, aşırı uyku, yorgunluk vs hiçbirşey yaşatmadı bana. her işimi rahat rahat yaptım. doğumdan 10 gün önce tiyatroya ve universitenin bahar şenliklerine bile gitmiştim. merdivenleri hoplayarak iniyordum. herkese de şahit olsunlar diye söylemiştim: bu çocuk çok huzurlu, makul ve kullanışlı olacak diye. "hep öyle derler. daha dur sen neler yaşayacaksın. uykusuz geceler, ağlama krizleri, hastanelerde gecelemeler vs vs vs"demişlerdi ama hiçbiri olmadı çok şükür. sürekli şükrediyorum, Allah'ım benim beceriksizliğimi bildin de böyle bir makul çocuk verdin diye :) bu arada zeyno çok şirin bir kıza benziyor "PLANNER" hanım, yusuf emre de çok şaşkın ve masum bakmış, memeyi reddedecek bir bebek gibi durmuyor :)
herkese güzel bir gün, bebeklere de yeni keşifler diliyorum (çekmecelerde hergün aynı şeyler var. lütfen içeriklerini yenileyelim bebeklerin keşif iştahları kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?