slm kızlar nasılsınız anneler ve bebeler:))
bu gün çok mutluyummmm..duble mutlu anne oldumben yatakta oğluşumun uyanmasını bekliyodum oğlum uyanarak anneee diye seslendi hınnee diyodu ilk defa anne dedi yavrum..tabii bende oturdum ağladım..eşimi aradım söyledim mutluluğumu paylaşim dedim..bencil herif akşam biraz çalışalımda uyandığı zaman baba diye seslensin dedi..
şu erkekler ne kadar duygusuzlar..çok sevindim aşkım deyip biraz süslü cümleler söylemesini isterdim
bi kaç sayfa gelişi güzel baktım..kayra ateşlenmiş gece geçmiş olsun boncuk gözlüye
Mira yine uyumamışyerim onuuu..
elif_344 inş sağlıkla kavuşursun bebeğine Allah bi avazda kurtarsın inşş:)bebeğinin ismini çok beğendim Gönüll
kızlar misafir gelicekmişş bu sabah haber verdiler..yabancı değiller kuzenlerim gelicekte yinede hazırlık yapmak lazım
balkabaklı cevizli kek yapılıcak(ben yapıcam)
kısır yapılıcak(büyük kuzen yapıcak)
dondurucuda patetesli ve kıymalı olmak üzere 2 çeşit börek var onları fırın pişiricek
kurabiye yapılıcak(ablam evde yapıp getiricek)
yanına bi şey daha eklemek lazım onuda küçük kuzen bulsun ve yapsın
bunları biraz fazla yaptırıcam akşamada kalsın kocişim sever bu yazdıklarımın hepsini..akşamda eşimi arıycam altın günü menüsü hazırladım sana altınını al gel diycem
oh ne raha lüküss hayatbende evi toparladım kuzum uyudu gidim kekimi yapim oturim tv izleyerek misafir bekleyim
Kızlaarrr,,uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum,,o da bebekli ve bir face grupları varmış,
yılbaşında aralarında ufak bir limit belirleyip(20TL) çekiliş yapmışlar(1'i juri olmuş,herkese numara vermişler evde kura çekmiş,kim kime denk geldiyse mail atmış)bebişlere kargo ile hediye göndermişler,arkadaşımın bebişe de odası için nazar boncuğu gelmiş hatıraÇok hoşuma gitti,,bizde ara sıra böyle aktivasyonlar yapalım katılmak isteyenlerle ne dersiniz? Meleğim'e de proforma ile göndeririz artık Ama fikri şahsen beğendim Mesela Nisan/Mayıs ayında hayata geçirelim,,doğumgünü hediyesi gibi hemde hatıra olur...
kızlar çok çok teşekkür ediyoruz geçmiş olsun dilekleriniz için..tek tek alıntı yapmadım çok yer kaplamasın diye..hepiniz saolun tatlı annişler..
benim kız açlık grevinde sadece kahvaltı yapıyor..sora sadece su ile geçiriyor günü..
hasta olan tüm bebişlere benimkide dahil bol şifalar diliyorum...
diş çıkaran bebişlerimizin incileri hayırlı olsun...
su içmeyen okiş bol bol su içsin inş.
turuncum kayranın 9. ayı hayrlı olsun...ateş berbat bir olay bizim 4. gün hala devam ediyor..geçmiş olsun..
yarennur Allah diyomuş maşşallah benim kuzuma...bende öğretiyim bakım...
ve tarık buğra, beyza,azra,asya,mahir,ömer,enes,mira,defne,ece,zeyno,okiş,yarennur,kayra,doğa,beste,ceren,çağla,tarık ve adını yazmayı unuttuğum bütün bebişleri kokulu kokulu öpüyorum..Allahım hepsini hastalıklardan kazalardan belalrdan korusun..sağlıklı sıhatlı uzun ömürler nasip etsin...amin...
Kızlaarrr,,uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum,,o da bebekli ve bir face grupları varmış,
yılbaşında aralarında ufak bir limit belirleyip(20TL) çekiliş yapmışlar(1'i juri olmuş,herkese numara vermişler evde kura çekmiş,kim kime denk geldiyse mail atmış)bebişlere kargo ile hediye göndermişler,arkadaşımın bebişe de odası için nazar boncuğu gelmiş hatıraÇok hoşuma gitti,,bizde ara sıra böyle aktivasyonlar yapalım katılmak isteyenlerle ne dersiniz? Meleğim'e de proforma ile göndeririz artık Ama fikri şahsen beğendim Mesela Nisan/Mayıs ayında hayata geçirelim,,doğumgünü hediyesi gibi hemde hatıra olur...
ben bu fikre bayıldımmmben varım yani harika olurrr mutlu-anne yaz beni listeye şekerimmmm
Eğer bebişler aklımızı başımızdan almazsa,,Nisan başında listeyi yaparız inşallah.
Elifçim seni de yazarız tamam,,gerçi sen o zaman bizi hatırlamazsın bilevaktin bile olmaz Gönülle uğraşmaktan
tşk ederim mutlu anne yaa bende bi gün sizin kadar rahatlamış olacakmıyım bebeğimi kucağıma alıp çoook uzak geliyor.
canım hayırlı olsun öncelikle inş rabbimin izniyle sende bizim gibi olacaksın ailenden cok sanslısın canım Allahım bozmasın buarada normalmi yapcaksın
merhaba arkadasimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder insallah bu arada bebek karninda ohhh catir catir butun iletilere cevap yazdigin gozden kacti sanmaaaaTeşekkür ederim beykoz inşallah dileğin gibi olur ben normal doğumdan yanayım acısını sancısını herşeyiyle göze aldım biraz acı çekmeyeceksek anneliğin yüceliği nerde kalır, neyseki şimdilik doktorumda anormal bi durum olmadığını söylüyor yani inşallah hayati risk olmadığı sürece normal doğumda direticem.
merhaba arkadasimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder insallah bu arada bebek karninda ohhh catir catir butun iletilere cevap yazdigin gozden kacti sanmaaaa
Canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama senin şuanki halin daha rahat,,ki ben(şahsi fikrim): hamileliğin, bebekli yaşama göre
daha zor olduğunu savunurum hep,,,çünkü sen taşıyorsun,sorumluluk tamamen sendedir,kendine hep dikkat etmen gerekir...Ama çocuk olunca öyle değildir...Yanında babası,teyzesi,dedesi de vardır.(el eli yıkar,iki el yüzü yıkar gibi)Bu yüzden hamilelik daha zordur benim fikrimce...Ama rahatlık...çocuksuz yaşamda daha bi fazladır, daha bi rahatsındırAnneliğin kuralıdır sanki...Anneysen rahat olamazsın gibi Şurada yazı yazarken bebeğini düşünmeden yazan 1 anne bile yoktur...Tadını çıkar,,eşinle guzel guzel gez,toz canım...ilk 40 gun neredeyse bi dr.a çıkılıyo çünkü
fizikçiyim, doktora yapıyorum. dişti emeklemeydi derken bu aralar huzursuzlar sanırım. 1-2 aya kadar hepsi geçecek, yürüyecekler ve biz bebeklerimizin elinden tutup babalarını evde bırakıp alışverişlere gideceğiz inşallah. bu arada zeyno ile orhan cemal aynı gün (16 mayıs) doğmuş olabilirler. ben de TURUNCU'dan öğrendim başka bebeklerin doğum tarihine bakmayı :)
görüşmek üzere diyorum. bebeğinizi benim için öpünüz ve hoşça bakınız zatınıza :)
Gorceksin canim Allah in izni ile ben aldigim kilolar odemler yuzunden haaa birde ayak numaram 39 iken 42-43 olmuyordu diye son ayimda artik gel be kizim ha oyle ha boyle uykusuz kalacam yani gelde seninle uykusuz kalayim diyordum haaa mide kaynamasini yazmamisimHakikaten şimdi benimde dikkkatimi çekti içinizde bi ben sektirmeden cevaplıyorum bütün iletileri demekki mutlu anneninde dediği gibi böyle çok daha rahat uykusuzluk sorunu yok acıktı sorunu yok kustu sorunu yok ağladı sorunu yok hasta sorunu yok ohh bee son günlerimi iyi değerlendireyim diyorum ya şimdi hayır aslında gerçekten böyle düşünmüyorumm ben bebeğimi kucağımda görmek istiyorum herşeye rağmen
Sekerim sana yazdim ama gormedin Ankaranin neresindesin hayatim?bende fizikçiyim ylisans yaptım şuan çocuk bakıcılığı yapıyorum:)))))
Teşekkür ederim beykoz inşallah dileğin gibi olur ben normal doğumdan yanayım acısını sancısını herşeyiyle göze aldım biraz acı çekmeyeceksek anneliğin yüceliği nerde kalır, neyseki şimdilik doktorumda anormal bi durum olmadığını söylüyor yani inşallah hayati risk olmadığı sürece normal doğumda direticem.
yanında birileri varsa yardım ediyorlarsa bebek dogdugunda daha az yorulursun ama dogurduktan sonra bile yanlızsan hiçte hamilelikten kolay degildir.
buda benim sahsi fikrim.
hamileliginde cekmişle cekmemişide ayırmak lazım.
ben cekmedim dogduktan sonra cektim bana göre hamilelik daha kolay.
ama cekene daha zor yada dogduktan sonrada cektiyse ikiside zordur .
ama dogduktan sonrada normalse oooo bal kaymak derim yani.
sadece su konuda hemfikirim anneysen rahat olamazsın illaki birsey cıkar
Gorceksin canim Allah in izni ile ben aldigim kilolar odemler yuzunden haaa birde ayak numaram 39 iken 42-43 olmuyordu diye son ayimda artik gel be kizim ha oyle ha boyle uykusuz kalacam yani gelde seninle uykusuz kalayim diyordum haaa mide kaynamasini yazmamisimbol bol dinlen valla canim gez eglenmene bak bebeklide geziliyor egleniliyorda tatilede gidiliyor ama onsuz birsey yapinca sucluluk duygusu icini sariveriyor keyfine bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?