2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaarrr,,uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum,,o da bebekli ve bir face grupları varmış,
yılbaşında aralarında ufak bir limit belirleyip(20TL) çekiliş yapmışlar(1'i juri olmuş,herkese numara vermişler evde kura çekmiş,kim kime denk geldiyse mail atmış)bebişlere kargo ile hediye göndermişler,arkadaşımın bebişe de odası için nazar boncuğu gelmiş hatıra Çok hoşuma gitti,,bizde ara sıra böyle aktivasyonlar yapalım katılmak isteyenlerle ne dersiniz? Meleğim'e de proforma ile göndeririz artık Ama fikri şahsen beğendimMesela Nisan/Mayıs ayında hayata geçirelim,,doğumgünü hediyesi gibi hemde hatıra olur...

Merhaba tatlı cadı karnımızı doyurduk bizde bebişimle ve geldik iyi dileklerin için çok teşekkürler.Rahatlığın keyfini çıkar bol neşeli ve sohbetli zaman geçirmen dileğiylee.

ben bu fikre bayıldımmm ben varım yani harika olurrr mutlu-anne yaz beni listeye şekerimmmm

canım cok güzel dua etmişsin amin ve nekadar güzel isimleri var kuzularımızın böyle yazınca içim coştu

mutlu anne bende istiyorum ama daha bebeğim bile yok hesaptaaa
:d

ben bu fikre bayıldımmm ben varım yani harika olurrr mutlu-anne yaz beni listeye şekerimmmm

Eğer bebişler aklımızı başımızdan almazsa,,Nisan başında listeyi yaparız inşallah.
Elifçim seni de yazarız tamam,,gerçi sen o zaman bizi hatırlamazsın bilevaktin bile olmaz Gönülle uğraşmaktan

Ayıp ettin size her zmn vakit bulurum gönülle de uğraşırım sizinle de

tşk ederim mutlu anne yaa bende bi gün sizin kadar rahatlamış olacakmıyım bebeğimi kucağıma alıp çoook uzak geliyor.

canım hayırlı olsun öncelikle inş rabbimin izniyle sende bizim gibi olacaksın ailenden cok sanslısın canım Allahım bozmasın buarada normalmi yapcaksın

canım hayırlı olsun öncelikle inş rabbimin izniyle sende bizim gibi olacaksın ailenden cok sanslısın canım Allahım bozmasın buarada normalmi yapcaksın

Teşekkür ederim beykoz inşallah dileğin gibi olur ben normal doğumdan yanayım acısını sancısını herşeyiyle göze aldım biraz acı çekmeyeceksek anneliğin yüceliği nerde kalır, neyseki şimdilik doktorumda anormal bi durum olmadığını söylüyor yani inşallah hayati risk olmadığı sürece normal doğumda direticem.

nagihancım ya yavrumuza ne oldu böyle bir iyileşemedi oranın havası nasıl hayatım cok üzülüyorum küçücükler daha zor herseyleri anlatamıyorlarda rabbim sifa versin ...

turuncumunda kayrası hastalanmıs mikrop havası demek cok gecmş olsun bir daha hiç bir bebegimiz hastalanmaz inş canlarım sizi ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadasimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder insallah bu arada bebek karninda ohhh catir catir butun iletilere cevap yazdigin gozden kacti sanmaaaa

merhaba arkadasimm Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eder insallah bu arada bebek karninda ohhh catir catir butun iletilere cevap yazdigin gozden kacti sanmaaaa

Hakikaten şimdi benimde dikkkatimi çekti içinizde bi ben sektirmeden cevaplıyorum bütün iletileri demekki mutlu anneninde dediği gibi böyle çok daha rahat uykusuzluk sorunu yok acıktı sorunu yok kustu sorunu yok ağladı sorunu yok hasta sorunu yok ohh bee son günlerimi iyi değerlendireyim diyorum ya şimdi hayır aslında gerçekten böyle düşünmüyorumm ben bebeğimi kucağımda görmek istiyorum herşeye rağmen

yanında birileri varsa yardım ediyorlarsa bebek dogdugunda daha az yorulursun ama dogurduktan sonra bile yanlızsan hiçte hamilelikten kolay degildir.
buda benim sahsi fikrim.
hamileliginde cekmişle cekmemişide ayırmak lazım.
ben cekmedim dogduktan sonra cektim bana göre hamilelik daha kolay.
ama cekene daha zor yada dogduktan sonrada cektiyse ikiside zordur .
ama dogduktan sonrada normalse oooo bal kaymak derim yani.
sadece su konuda hemfikirim anneysen rahat olamazsın illaki birsey cıkar

bende fizikçiyim ylisans yaptım şuan çocuk bakıcılığı yapıyorum:)))))

Gorceksin canim Allah in izni ile ben aldigim kilolar odemler yuzunden haaa birde ayak numaram 39 iken 42-43 olmuyordu diye son ayimda artik gel be kizim ha oyle ha boyle uykusuz kalacam yani gelde seninle uykusuz kalayim diyordum haaa mide kaynamasini yazmamisimbol bol dinlen valla canim gez eglenmene bak bebeklide geziliyor egleniliyorda tatilede gidiliyor ama onsuz birsey yapinca sucluluk duygusu icini sariveriyor keyfine bak simdi

canım bencede normal yap rabbim bunu bize verdiyse vardır bir hikmeti ben sezeryan olan biri olarak pişmanım o anı yasayıp deneseydim diyorum hersey normal giderken eşim ypamazsın dr eger normal diyip sezeryan dersen sonra bozusuruz tarzı konusması doguma az zaman kalması ben vazgecmiştim hatta eşim ben bir daha o hastaneye gitmem dedi ve ben o masaya yattım 3-4sene sonra hamile kalıp normalı denicem sen kafanı hep yapıcam diye motive et kimseyi takma kötü dogum hikayelerine bakma rabbim sag salim kucagına almayı nasip eylesin canım

kızlarrr, evet galiba ben bebek doğduğunda daha az yorulanlardanım, çünkü hamileliğim doğuma 3 hafta kalana kadar süper rahat geçmesine rağmen son üç haftada "pupp" denen kaşıntı illeti yüzünden korkunç günler yaşadım ve çok şükür doğum sonrası hem pupp lardan kurtuldum (tam olmasada çünkü 40 gün daha hafif hafif sürmüştü) hemde daha bir haftalık bebeğim varken dışarı çıktım eşimle yürüyüş yaptım sahilde, bebişi emzirip, annem bırakıp hep çıktım dolaştım eşimin ısrarrıyla ve hiçbir şekilde lohusalık depresyonuna falan girmedim ben çok şükür allaha, doğumdan önce de hiç yok lohusa depresyonuna gireceğim yok çok uykusuz geceler vs. diye düşünüp doldurmadım hiç kendimi ve çok şükür hiçç sıkıntı çekmedim geceleri bile annemle eşim zeynoyu kucağıma verdiler emzirmem için hopp geri uyudum takiii 30 günlük zeyno artık geceleri hiçç uyanmadan uyumaya başlayana kadar ondan sonrada daha kırkım çıkmadan rutin hayat başladı benim için, yani 3 haftalık pupp illetini saymazsak doğum önceside sonrasıda hiçç sorunsuz ve harikaydı ya ne güzel geldi şimdi hatırlamak sırf buyüzden bile ikinciyi doğurmayı sabırsızlıkla bekliyorum ve ikinci bebeğiminde zeyno gibi problemsiz olacağına inanıyorum, özlüyorum bile hem hamilelik hallerimi hem yeni doğum yapmış günlerimiiiii

Evet bende senin gibi düşündüm ve artık hayatımızda bi bebiş istediğimiz için eşimle önce güzel bi tatile çıktık Antalya' da. Sonra da Rabbim kısmet etti ve bebişimiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…