2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla ben ap ayrı birşey bekledim huzurlu olcaktım bebegi yedir uyut altını al tarzı düşündüm ama düşünmekle olmuyor canım tam tersini yasadım sen kendin dedin benim bebegim makul kullanıslı uysal bir bebek diye yani herkezin bebegi öyle degil canım oyuzden beni benim gibi bebegi olanlar iyi anlar

Sabah doktora gittik.Kan tahlili yaptırmak istiyorum mümkünse dedim.Doktor "önce bir muayene edeyim,gerekli görürsem isterim" dedi
Neyse muayene etti,kulak boğaz göğüs temiz.Kilosu 1 haftada hiç değişmemiş
Sonra konuşurken konu kan ilacına geldi.Ben Kayra kusuyor o yüzden kullanamıyorum ama kan sayımınıda merak ediyorum dedim.Doktor onu duyunca tamam o zaman hem ona bakalım hem de enfeksiyon var mı yok mu bakalım dedi
Neyse oğluşum kan verirken minnacık ağladı o kadar.Sonuç 1 saat sonra alınacak eşim tarafından.
Boncuğum çok halsiz bugün.1 saat uyuyor,1 saat oynuyor...Hain virüsler
Neyse rabbim dermansız dert vermesin...

Cumartesi anneme gidince tahmin edin annem diyecek bana

amin inş canım benim cok isterim. benim eşimde dogdugu günden beri elim ayagımdır bebekle ilgilidir ama lohusalık istemek istememkle alakalı oldugunu sanmıyorum bilmedigim bir durumun kötüsünü düşünmedimki hep öptügüm kokladıgım uyuttugumda saatlerce uyuyan bir bebek düşündüm ama gel görki rabbim kafamıza yada takıntılarımıza göre degil nasibimize göre veriyor

çok sağolun annecikler. o zaman kafaya takmıyoruz bu durumu, kızım sapasağlam gelicek inşallah ve alışveriş konusu... kendimi nasıl tutuyorum inananamıyorum tek bir çöp bile almadım daha, dediğiniz gibi cebinde paran olunca en fazla 1 haftada gezmesiyle tozmasıyla biter o iş ama oda da yapacağız hem de yeni baştan yani evde yıkım filan olacak o nedenle onu beklemem gerek ama en azından bir pazar araltırması yapabilirim sanırım, neler almam gerektiği konusunda da yardımcı olursunuz bana dimi annecikler :18:

ah hayatım inş sende bende plannercimde normali tadarızzz

Turuncunun annesi:Gözüme görünmeyin,,el kadar bebeğe bakamadınız hasta ettiniz
-Şu kadarcık çocuğu nasıl olurda "hasta edersiniz" Bi de ikinciyi düşünüyorsun,,daha torunuma bakamıyorsunuz
Gel annanemmm gel,,ben iyileştirirm yavrumu Kayraaaa söyle annanem ne istiyorsun
Turuncu
NoT: Bunlar annemin repliklerinden alıntıdır
Geçmiş olsun canım

ohhh agzına saglık anacıgının senin heryerini yerim ben dişlerim kamastı şimdi kac benden okşimmm

Bende bendeBende "sayfamıza da yazın arkadaşlarımı da bilgilendirin" demiştim
Dağcı kızımızı hayalimizde canlandırıcaz artık
:128:

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun gecsin gitsin insallah dert keder hastalik kimseye ugramasin

Şimdiiiii nasıl düşünürsen öyle olur felsefesi bende işlemedi maalesef

Müthiş güzel ve rahat bir hamilelik geçirdim...Hatta burdakiler bilir,9 ayın üstüne bir 9 ay daha olsa seve seve kabul ederdim.O kadar rahattım yani...
Doğum sonrasında çok mutlu olacağımı ve biricik yavruma kavuşacağımın hayali ile geçirdim zamanı.Hiiç depresyonmuş,doğum stresiymiş yaşamadım.
Seve seve yattım sezeryan masasına ve oğluma kavuştuğum o an hayatın bizim için yeniden başladığını anladım.
Bebeğim o kadar sakindi ki ne karnımdan çıktıktan sonra ne de 2 gün kaldığımız hastanede hiiiiç ağlamadı.Ben emzirir koyardım,sonra ya uyur ya etrafı seyrederdi.(annemle abartıp doktora bile sorduk bu çocuk niye ağlamıyor diye )
Hastaneden çıkıp eve geldiğimiz gün başladı herşey...Emziriyorum memede uyuyor,yerine yatırıyorum ağlıyor.Tekrar meme veriyorum tekrar uyuyor....derken 2 gün uyku uyuyamadım hiç.
Sonra dedik hadi mama verelim belki açtır,çocuk mamayı içince bir güzel uyku çekti
Kontrol için doktora gittiğimizde ,sütünün hala gelmediğini öğrendim.Bebeği doyuramama kaygısına girdim,doğumdan 5 gün sonra da kocam işi için yanımdan ayrılmak zorunda kaldı veee bu şekilde lohusalığın dibine vurdum...
Yani bütün bunlar günlerce ağlama sebebimdir,yoksa hormonlar tarafından mı yaşanıyor bu duygusallık bilmiyorum ama çok ağladım.
Hayatımda en hatırlamak istemediğim dönem lohusalığımdır...

Ben sana o zmanlarda olusturdugum listemi ekliyorum sen kendine göre elersin canım,,

canım normali en güzeli tabi bende bukonuda çok kararlıydım hatta bu yüzden iki doktor değiştirdim ve normal yapmam konusunda beni destekleyen doktorumu bulduğumda çok mutlu ve azimliydim ama 38+0 zor bekledim 35. haftadan sonra bu pupp olayı çok ağır geçti bende 3 hafta hiç uyumadım desem yeridir yani varya o pupplu resimlerimi koysam korkarsınız yani okadar ve gidip doktora neolur sezeryen olmak istiyorum dedim ki kadın bana böyle baktıı o günlerde tek düşüncem doğumdan sonra geçecek bu kaşıntı sadece bunu düşünüyordum, çok üzülerek sezeryen oldum yani ama çok şükür allaha hem kızım hem ben çok sağlıklı bir doğum süreci geçirerek kavuştuk birbirimize, allah böyle kısmet etmiş yani, çok şükrediyorum

canım sonucu bizede haber ver, inş kan değerleri iyi çıkar kayranın, annende sana hasta etmişsiniz kuzumu der kesin napcan işte anne yüreği anlıyoruz onları artık ama onlarda bizi anlasa biraz değilmi

canım bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım, zıbınlar tulumlar neler neler ve salak kafam çoğunu yeni doğan almıştım ve sadece 1 hafta giydi yenidoğan takımlarını sonra hepsi küçüldü çok hızlı büyüyorlar ilk günlerde, oyüzden 3 aylık kıyafetlerini daha çok albence yenidoğan yerine ve nacizane fikrim eğer alabiliyorsan ilk yenidoğan takımlarını ve iç zıbınlarınıda organik pamuklu olanlardan al ben hala kızımın iç badilerini organik alıyorum

canım gerçekten zor geçirmişssin sende dediğin gibi nasıl hayal etsekte nasıl olacaksa o gelip bizi buluyor ve süreç kendini işletmeye devam ediyor, inş ikinci bebeğinde bol sütlü musmutluu bir lohusalık geçiririsin canım benim, mesela bu süt olayıda böyle nekadar merak konusuydu bende varya hele sezeryen olmaya karar verdiğimde artık aklımda hep sütüm gelecekmi gelmezse naparım diye üzülüyordum ama insanın elinde olan birşey değil bu işler kısmet gerçketen beni hasta yatağıma koydular yarı ayılmıştım daha zeynomun yüzünü gördüm hemen dayadılar mememe ve cuk cuk emmeye başladı yavrum hemşireler falan şaşırdı foşur foşur süt akıyordu memelerimden hastanden çıktığım ikinci günü sağmamı gerektirecek kadar çoktu sütüm ama şimdi iki öğün zor doyuruyorum yavrumu napalım kısmetimiz böyleymiş işte işe başlamasam hala full emziriyor olurdum diye hayıflanıyorum hala ama sonra üzülmeyip şükretmeliyim diyorum, sütlü yada sütsüz, depresyonda yada mutlu, çok şükürki allaha bize evlat sevgisini tattırdı isteyen dileyen herksede nasip etsin inşş, kuzularımızdan ve allahtan gelen herşey kabulumüz

cnm çok güzel bir fikir..benide ekleyebilirsin listeye

canım cok güzel dua etmişsin amin ve nekadar güzel isimleri var kuzularımızın böyle yazınca içim coştu

evet cnm bende yazarken aynı seyı düşündüm..bebişlerimizin isimleride kendileri gibi çok güzel..

ayrıca sana dündende bir teşekkür borcum var unuttum sanma minnoşum

cnm 8. ayınız hayırlı olsun...bizimde bugün 9. ayımız bitti..tam 1 ay büyük benim zeynom senin zeynondan...

turuncum pardon cnm ya ben sana 9. ayınız hayrlı olsun demişim halbuki daha sizin 9 gününüz var kafa gitti benim kızlar günlerden haftalardan haberim yok..bu kız aklımı aldı benim..

senin zeynep ada'ndamı 17 mayıs doğumluuu aaaa ne güzel yaa tesadüflere bakk sizinde 9. ayınız hayırlı olsun şekerim, öpüyorum kocamann duble duble zeynep ada'larımızıı

Ben sana o zmanlarda olusturdugum listemi ekliyorum sen kendine göre elersin canım

süpersin, süper!!!
anne olmak, anne olabilmek böyle bişi sanırım. Allah razı olsun senden, ayyyy çok mutlu oldum. ben de listelemeye başlamıştım ama kafam karman çormandı, sağ ol, var ol

evet yenidoğan ı az almam gerektiğini sayenizde öğrendim, birkaç hafta daha bekleyip kendimi sınamaya devam edicem

senin zeynep ada'ndamı 17 mayıs doğumluuu aaaa ne güzel yaa tesadüflere bakk sizinde 9. ayınız hayırlı olsun şekerim, öpüyorum kocamann duble duble zeynep ada'larımızıı

17 nisan tatlım bizimki biraz aceleci davrandı gününü beklemedi o yüzden nisan annesi oldum ama mayıs diye beklediğimiz için hep bu topiği takip ettim...
bende öpüyorum kocamından Zeynoları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…