2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm ne kdr sinir etmişler seni kuzenlerin valla okurken bende sinir oldum...çok korkarım nazardan hiç ağzımdan düşürmem maşşallahı...bol bol oku cnm kuzucuğu nazar değmesin paşaya...

cnm geçmiş olsun..bu ay hastalık ayı sanırım biçok bebişimiz hasta..Allahım şifa versin..

5 kilo gitmiş süper cnm tebrikler...ben suan duraklama dönemine girdim..ama vazgeçmek yokk...

lillaccım sende pek girmiyorsun sanırım artık..hayırlısı olsun cnm Alllah kalbine göre versin..inş tam burslu istediğin gibi bi yer olur cnm..
tatlı yanaklı beyzacımı kocaman öpüyorum..

canım işe başlamak bana iyi geldi kızımı özlüyorum evet ama evde nekdr bunaldığımı işe başlayınca daha iyi anladım..biraz daha yoruluyorum ama kendime geldim resmen..evdeyken ne makyaj ne fon ne suslenme iyiyce salmısım kendimi..tekrar eski bakımıma kavuştum..bakıcımızdanda cok memnunum her dediğimi yapıyor saolsun..zaten öğleden sonrada annem bakıyor.annem yemeğimide yapıyor Allah razı olsun..şimdilik iyi gidiyor..minnoşumda iyileşirse değmeyin keyfime..

Hey masallah ne hafiza varmis sende cnm yaa..butun bebekleri yalayip yutmussun haberimiz yokmus:)) cnm Mahir teyzesinin ellerinde cok opuyor,kizcenede bol selam yolluyormus,

el öpenleri çok olsun benim miinik kuzumun..teyzesi de gıgısından öpüyor paşayı...kızımda gel gel yapıyor mahire..gelsinlerde buluşalım diyor...
meleğim benim bu güzellikleri nasıl unuturum.....bu aralar cok giremedim ya hepsi gözümün önünden geçiyor ara ara..hepsi birbirinden güzel maşşallah...

o kadar çok şey yazdım ki ama sonunu getirene kadar sistemden çıkmışım
biz 3 gündür hastanede yatıyorduk..
çağlayı yatırdık
neyse birazdan detaylı yazacam..önce kuzumu yatırıyım geliyorum

canım hayırdır ne oldu hayatım bizde neden yok diyoruz gözlerimiz aradı seni canım yaaa...

o kadar çok şey yazdım ki ama sonunu getirene kadar sistemden çıkmışım
biz 3 gündür hastanede yatıyorduk..
çağlayı yatırdık
neyse birazdan detaylı yazacam..önce kuzumu yatırıyım geliyorum
Aaaa insallah onemli bir seyi yoktur canim gecmis olsun neyi var kuzumuzun:18:

herkese meraba..çok zor 3 gün geçirdik..en son pazar yazmıştım çağla çok öksürüyo diye..
gece uyamadık zaten dahada arttı öksürügü ve gögsünden ses gelmeye başladı sabahı zor ettik..
sabah uyandık hemen doktora..dr baktı film istedi çektik falan dediki bronşit olmuş hemen yatırmamız lazım
ilaçla düzelmez dedi..neden böyle oldu evden dişarı bile çıkarmıyorum kızımı dedim..dediki ceren okula gidiyo
büyük ihtimal o getiriyodur mikrobu dedi..neyse eve gittik eşya falan aldık döndük hastaneye...
hemşire geldi dedi serum takacaz damar yolu açalım ne damarı ne serumu ne diyosun sen dedim..
dedi günde 7 tane ignesi var onları seruma koyup öyle verecez..yoksa günde 7 defa igne yapmamız gerekiyo..
mecbur izin verdim..çıktım odadan dişarı ben bakamam çünkü..döndüm odaya ayagından takmışlar..ton ton diye elinde bulamamışlar damarı..
1.gün herşey normal geçti..hatta çağlanın bir anda öksürügü kesildi çok keyifliydi gülücükler atıyodu herkese..
öyle olunca bizimde moralimiz düzeldi...
2.gün akşama kadar herşey yolundaydı akşam 21.30 civarı amcamlar abimler falan gelmişti tam gidiyolardı bende onlarla kapıya kadar gidiyim dedim..
çağlanın önüne birkaç oyuncak bıraktım aman allahım bir baktım ayagından kan akıyo
koşarak hemşireyi çagırdım koluna yapıştım odaya getirdim..benim gidip gelmem 20 veya 30 saniye sürdü..
odaya bir girdim beynimden vuruldum resmen yatak kanlar içinde..annem çıglıklar atıyo,eşim çaglayı tutmuş,ceren bana koştu aglıyo
çekilin,ne yaptınız,kiim dokunduuu diye bagırmışım ben(hatırlamıyorum hiçbirşey,bunları yengem bugün anlattı bana)...
hemşire hemen igneyi çekti yerinden kanı durdurdu..aldım çaglayı o aglıyo ben aglıyorum...
neyse sakinleştik herkes gitti..annem kalacaktı yanımda ama onunlada kavga edince evine yolladım..eşimle cerenide eve yolladım..kaldım tek başıma
sonra tekrar hemşire geldi dedi tekrar takacaz serumu off offff
3 hemşire tuttu çaglayı ben dişarı çıkıyodum dedi hayır kal seni görsün korkmasın..
ben cerende ve çaglada ne aşılarında ne kan alınırken hiçbir zaman yanlarında bulunmadım..dedim tamam..
onlar damar ararken çagla çıglık çıglıga gözerini gözlerime dikmiş yalvarıyo onu kurtarıyım diye..(o anı hiç unutamayacam)
kendimden nefret ettim o an..hiçbirşey yapamamak çok kötü oldum..

neyse taktılar ben sabaha kadar oturdum ya yine çıkarsa diye..Allah korusun ya gece çağla uyurken ayagından çıksaydı igne..ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...
biraz mola veriyim devam ederim sonra

Herkes gittiiiibend gidiyorum iste yatayim kocisko cagiriyor babyceren canim cok merak ettim insallah bir seyi yoktur prensesin
Kayra ve Yaren nur icin guzel bir gece olsun yarina turp gibi kalksinlar insallah
Miaraya da uykulu bir gece diliyorum iyi geceler kizlar

Ay canim yaaa buyuk gecmis olsun ama anladigim kadari ile seni caglanin hasta olusu degil kan etkilemis kanmi tutuyor seni hayatim suan nasil?Allah dusurmesinde aratmasinda hastanalere cok uzuldum kiyamam ben yavruma yaaa

sabaha kadar oturdum o ara telefondan hep sizi okudum ama giriş yapamadıgım için
bir türlü yazamadım..beni soran merak eden herkese tteşekkür ederim..

3.gün çağlayı 1sn bile yanlız bırakmadım neyse bir sorun olmadı..çağla çok hareket ettigi için ayagından çıkmış igne..
ama 3.gün öyle çok sıkıldı ki sürekli kolarını açıyo onu alıyım diye..zor idare ettik..tabi o gece onlar oldu yarım saat sonra agzımın içinde
şişlik oldu neden oldu anlamadım ama büyüdükçe büyüdü..sonra kendi kendine indi..çok tuhaf..

bu sabahta doktor taburcu etti bizi..
az biraz hırıltısı var ama sekrol ve calpola devam edecez 10 gün daha..

cereni öyle güzel büyüttüm ki hastalık nedir bilmedik biz..ne bronşit ne kulak iltihabi ne idrar yolu hiç yaaa bunları yaşamadık..
kendimi çok suçladım nerde hata yaptımda bu çocuk 2 defa bronşit oldu..
ilkinde igne yedi..ikincide hastanelik oldu..
çağlaya gereken özeni göstermiyomuyum beynim bu sorularla dolu..
cerenin okul işinide askıya aldık..düşünüp taşınıp karar verecez gidip gitmeyecegini..

cok gecmiş gözlerim dolu dolu okudum ne denir bilmiyorum ben kötü oldum ki sen gördün ve onun annesisin rabbim yar ve yardımcın olsun caglaya sifa versin

Ay canim yaaa buyuk gecmis olsun ama anladigim kadari ile seni caglanin hasta olusu degil kan etkilemis kanmi tutuyor seni hayatim suan nasil?Allah dusurmesinde aratmasinda hastanalere cok uzuldum kiyamam ben yavruma yaaa

teşekkür ederim canım..evet bizi yıkan öldüren şey kan olayı..beni kan tutmuyo ama öyle bir kanı akmışki çağlanın..
geniş bir servis tabagını düşün onun çapı kadar..öyle görünce şok oldum..
ilk aklıma gelen bu kan durmuycak oldu..o an zaten hiçbirşeyi saglıklı düşünemiyosun ki aklım başımdan gitti

cnm çok geçmiş olsun. allah birdaha yaşatmasın inan çok üzüldüm..
hastanede olmak bile insanı psikolojıkman zoralarken senin bunları yaşaman ne kadar güç..
gözlerim doldu gerçeketen, bu son olur birdaha yaşamazsınız inşallah
sen neden kötü anne olasın.. bizler bir çocukla başa çıkamayıp burda sıkıntılarımızı dile getirirken sen 2 çocukla birden ilgileniyosun.
buna rağmen ne kadar pozitif bir insansın hiç şikayet etmiyosun.. kendini sakın suçlama..
çağlamı çok öpüyorum.. allahım sana sabır güç versin ..allah biran önce şifa versin güzel kızıma:26:

keşke kimse alıntı yapmasa yazdıgıma..tekrar tekrar yazdıklarımı görmek istemiyorum..
moralimiz şuan iyi..çağlada iyi mışıl mışıl uyuyo kurban olduğum..
bir kaçgüne daha iyi olacaz inşallah..
eve geldik temizlik yaptım çocukları yıkadım sonra uyumuşuz tam 2buçuk saat..
o yorgunlugun üstüne çok iyi geldi..
şimdide uyku tutmuyo..
hasta olan bebeklerimiz varmılş çok geçmiş olsun hepsinee acil şifalar diliyorum..

Omer ve senin adina cok sevimdim, eminimki ilerleyen zamanlarda daha nice firsatlarin olucaktir, ama Omerin suan seninle dolu dolu saglikli gecirmesi gereken zamani bir kere olur..bu yuzden kararini destekliyorum ve taktir ediyorum ..bence hayirlisi olmus..

Yedim onin anne diyen agzini..aferin ona benimkide acidir ama soylemesi soyluyum babaaa diye uzun hava cekerek bir soyleyisi var deli oluyorum,..darisi anneyyy demesine diyom artikin :)) ben daha cok beklerim gibi geliyor... :))

Bu ara soylemeden edimicem sizin su dondurucadaki ve buzluktaki boreklere goz koydum, anam gelen borek cikariyor ordan burdan :)) ne tadarikli annelersiniz siz oylleeeemasallah subhanallah birsey olursa benden bilmiyen ha masallah dedik :))

Ayy cnm ben deli gibi borekten corekten bahsediyordum ki seni gorene kadar simdi mihlandim, ne diyecegimi bilemedim, cok uzuldum ..gelmeyince anladim birseyler oldugunu rabbim sifa versin minik kuzumuza...bu gece ismi ile dua edicem ins hersey yoluna girer..gecmis olsun

canım ya lütfen sen böyle yazınca üzüldüm lütfen herkes ne yazmak istiyosa yzsın,ben kimsenin
moralini bozmak istemem üzülünde istemem..ben ve çağla çok iyiyizz..
buraya takılıyorum yazdıklarınızla keyfim neşem yerine gelsin diye..
devam edin canım benim..
bende birkaç güne eski neşeme dönerim inşallah..sonra ben sizi güldürürümmm:)

eski searcbhau yeni bambucanım canım çok teşekkür ederim güzel arkadaşım:)

Canım yaa neler yaşamışsınız tutamadım kendimi çok üzüldüm
Allah kimseye yaşatmasın kötü günler geçirmişsiniz
Minik bedeniyle neler yaşamış kuzum şimdi iyi olmasına sevindim
Kendini suçlama canım..çağla nın ki akut bronşit oluyo..1 haftaya kadar düzelir inş
Bende bebekliğimde geçirmişim...yeğenimde oldu öksürük solunum yollarını temizlediği için doktoru öksürük şurubu kullandırmamıştı..siz kullanıyormusunuz?
Rabbim şifa versin çağlaya

Gecmis olsun cnm,hastalik bu aralar epey cogaldi..virustik durumlar cok yaygin, valla bende cok tirsiyorum bizimki hasta olsunca tam oluyor, ve bir haftadan oncede geciremiyoruz...Mevlam hepsini sifa olsun ins.
Kardesin icinde uzuldum cnm, ins ameliyati basari olur, dualarimla sizinle..

Benimde moralim cok bozuk, kendi kendime dusunuyordum bizim gizz olsaydi gulerdim,senin sayende aksamlari nerde ise altima islayacak derece gulmeye baslamistim..bak uc gundur yoksun bende bozuk atiyordum,. cnm, ins hepsi iyi olucaklar..malum cocuklar bunlar... kim hasta olmadan buyudu ki ...ben mesela cok olmusum , canim anamin anasi aglamis..oyle boyle degil hani..mevlam ins hepsini her hastaligi en azindan kolayca atlatmayi ve daha saglam vucut direnci ile cikmayi nasip etsin..amin

Bu akşam Tarık Buğra beni çok üzdü yine bağırmaya başladı
Ama o kadar çok bağırıyo ki suratı kıpkırmızı oluyo nefes alamıyor unutmuştu ne güzel bu akşam yine başladı
Bağırmaktan 2 kez kustu..sesi kısıldı artık..ne yaptıysak susturamadık bağırtısını oyun,şarkı,kucakta gezdirme,üzerindekileri çıkarınca mutlu oluyo diye soydum,elini yüzünü yıkadım ayaklarını yıkadım yok banamısın demedi..
Sesi kısılınca oturdum ağlamaya başladım
Babası dışarı çıkardı kucağında gezdirdi biraz dışarıda da bağırdı
Geçte uyudu kuzum
Kara kara yarında devam ederse diye düşünüyorum
Doktora mı götürsem ne yapsam bilmiyorum..bi yeri acısa ağrısa ağlar diye düşünüyorum
Başıma ağrı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…