kızlar yaa ne çok yazmışsınız bu gün aşk olsun yaniiiii
ben en iyisi son sayfaya gidim kalanını daha sonra okuyim dedim 2 sayfam kalmış zaten ama sonra okuycamgerçi okumayada gerek yok alıntılardan okumadığım bi kaç şeyi gördüm
Kayra nın kan değeri süperşu anda kullandığım devam sütü bitince bende keçi sütüne geçmeyi planlıyorum..temin edemezsem inek sütü kullanıcam
bu arada Mehmet Ali Birand vefat etmiş çok üzüldüm mesleğine yıllarını vermiş önemli bi gazeteciydi:2:
misafirlerim geldiler..beni sinir edip gittiler..sağolsunlar yardımlarını esirgemediler ama
büyük kuzen 'aaaa bu çocuk kocaman olmuşşş neyle besledin kız sen bunu'
diğer 'ohooo ben böyle 10 tgane çocuk büyütürüm'
sırayla'yatağına bırakınca kendisi tek başına mı uyuyo','yaa bu çocuk büyümüşte küçülmüş gibi nasıl bebek bu hiç ağlamıyo','boyu ne kadar uzun bacaklarıda tombul yemeklerini güzel yiyo galiba' vs. vs. bi dolu şeyy
tabii en sonunda sinirlendim ya siz oturup sohbet etmeye mi geldiniz çocuğumu inceleyip aaaa diye başlayan yorumlar yapmaya mı geldiniz dedim..ablamda sinir oldu
geldiğinizden beri o kadar yorum yaptınız ağzınızdan bi maşallah çıkmadı dedim..
yorum yapanlardan büyük kuzenimin 2 çocuğu var ikisinde de emzirirken göğsünü bi çıkarırdı süt fışkırırdı..diğerininde 2 çocuğu var 2 çocuğunda da ağlamak nedir görmedim ve yataklarına bıraktığı anda uyurlardı..
siz gittikten sonra oğlum huysuzlanır ve ağlarsa çekeceğiniz var benden arar sizi çağırırım ilgilenirsiniz dedim
yarennur ve zeynep ada da iyileşememişşbu minik yavrulara hiç yakışmıyo hastalık..dilleride yok ki yavruların dertlerini anlatsınlar çok üzülüyorum bebekler hasta olunca
diğer zeynomuz ananne diyomuşş yerim ağzını onun
eski günlere gitmişsiniz kızlar çok duygulandımmbenim gebeliğim çok zor ve sıkıntılı geçti riskli bi gebelikti sadece wc ye gitmek serbestti..kullanmam gereken ilaçları mide bulantısından içemiyodum..20. haftadan sonra doktorum gezebilirsin dedi..ve ben dışarıdan içeriye girmedim..çantam bulantım olur yolarda diye minik poşetlerle dolu oluyodu
normal doğumu çok istedim sancıyla hastaneye gittim herşey çok çabuk ilerlemişti doktorum bana ıkınmaaaa bebek geliyo diye bağırıyodu:))ben bebeğime kavuşucağımın heyecanı ve mutluluğuyla gayet rahat konuşup gülüyodum..herkes şoktaydı senin sancıların var nasıl böyle rahatsın diyeama kuzumun kilosu sebebi ile sez. oldum..hayırlısı ne diyelim..
bende çok yazdım galiba..ama sizde öğlen çok yazmışsınız
ay cnm ne kdr sinir etmişler seni kuzenlerin valla okurken bende sinir oldum...çok korkarım nazardan hiç ağzımdan düşürmem maşşallahı...bol bol oku cnm kuzucuğu nazar değmesin paşaya...
iyi akşamlar kızlar
oğlum çok huysuz bu aralar o yüzden giremedim
üstelik 2 gündür grip oldu dahada huysuzlaştı yavrum
ne bişey yiyebiliyor ne rahat nefes alabiliyor:26:
çok üzülüyorum böyle görünce
bu arada 5 kilo verdim hedefime ulaştım yani
hemde yazın tutmadığım oruçları tutuyorum 19 günüm kaldı
bu akşam litvanyadan kardeşim geldi biraz sonra onu görmeye gidicez
kızlar sizden kardeşim için dua istiyorum
oradaki doktorlar sağ gözünde %80 görme kaybı var demişler
acil ameliyat demişler yarın hemen doktora gidicek inşallah düzelebilecek birşeydir
çok üzülüyorum bu aralar herşey üstüste geliyor sanki Allahım sen bütün hastalara şifa ver dermansız dert verme amin
cnm geçmiş olsun..bu ay hastalık ayı sanırım biçok bebişimiz hasta..Allahım şifa versin..
5 kilo gitmiş süper cnm tebrikler...ben suan duraklama dönemine girdim..ama vazgeçmek yokk...
uykusuz anneler, ben de yanınızdayım((
gecemiz kızımla uğraşmakla ve onu susturmakla geçtiğinden
işe zombi gibi gittimüstüne yorgunluk
ne çok söyleniyorum dimi
ben de sıkıyorsam söyleyin
sıkmaya devam edeyim
Yaren ve Kayra rahatsızlanmış, geçmiş olsun..
şimdi nasıl durumları anneler?
kıyamam onlara ya, iyileşsin ve bir daha hasta olmasınlar inşallah..
bu arada Kayranın kanlı canlı çıkmasına çok sevindim
darısı hepimizin bebişlerinin başına :))
Zadacım da hastaymış kaçırdım galiba :26:
geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin fıstık Adaya..
nasıl şimdi, nasıl gidiyor iş ev hayatınız?
beykozcum sen nasılsın? senin eşinde yaza asker yolcusu demek..
sayılı gün çabuk geçer, size de öyle gelir umarım. Enesimi öptüm
mutlu-anne fikrini çok beğendim, seni ve Mirayı da öpesim geldi
geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin kardeşine
ameliyat çözüm olacaksa bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..
amin plannercım tşk ederim
geçmiş olsun, annene şifalar versin rabbim..
cevap yazdım aslında ama sorular yazdım mı demeliydim :)))
biz de sizi öptük
ilkim, nagihan, turuncu, tatlicadi, meleğim, yavrukedi, planner, sekersizyesilcay güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum
benim bölüm psikoloji de yüksek hem çok gerekli hem de devlette çok sınırlı olduğundan özele bakıyorum mecburen.
bu yüzden tam burslu şansım varsa değerlendiricem yoksa artık kızım en azından yaşını geçsin, sütten kesilsin diyeceğim sanırım.
gönlüm olsun diyor işte ama hayırlısı olsun diyorum canlarım
malum eğer olursa ekstradan yoğunluk katacak hayatımıza..
hepinize bebişlerinizle mışıl mışıl uykular tatlı tatlı rüyalar diliyorum
lillaccım sende pek girmiyorsun sanırım artık..hayırlısı olsun cnm Alllah kalbine göre versin..inş tam burslu istediğin gibi bi yer olur cnm..
tatlı yanaklı beyzacımı kocaman öpüyorum..
canım işe başlamak bana iyi geldi kızımı özlüyorum evet ama evde nekdr bunaldığımı işe başlayınca daha iyi anladım..biraz daha yoruluyorum ama kendime geldim resmen..evdeyken ne makyaj ne fon ne suslenme iyiyce salmısım kendimi..tekrar eski bakımıma kavuştum..bakıcımızdanda cok memnunum her dediğimi yapıyor saolsun..zaten öğleden sonrada annem bakıyor.annem yemeğimide yapıyor Allah razı olsun..şimdilik iyi gidiyor..minnoşumda iyileşirse değmeyin keyfime..
Hey masallah ne hafiza varmis sende cnm yaa..butun bebekleri yalayip yutmussun haberimiz yokmus:)) cnm Mahir teyzesinin ellerinde cok opuyor,kizcenede bol selam yolluyormus,
el öpenleri çok olsun benim miinik kuzumun..teyzesi de gıgısından öpüyor paşayı...kızımda gel gel yapıyor mahire..gelsinlerde buluşalım diyor...
meleğim benim bu güzellikleri nasıl unuturum.....bu aralar cok giremedim ya hepsi gözümün önünden geçiyor ara ara..hepsi birbirinden güzel maşşallah...