süpersin, süper!!!
anne olmak, anne olabilmek böyle bişi sanırım. Allah razı olsun senden, ayyyy çok mutlu oldum.ben de listelemeye başlamıştım ama kafam karman çormandı, sağ ol, var ol
evet yenidoğan ı az almam gerektiğini sayenizde öğrendim, birkaç hafta daha bekleyip kendimi sınamaya devam edicem
17 nisan tatlım bizimki biraz aceleci davrandı gününü beklemedi o yüzden nisan annesi oldum ama mayıs diye beklediğimiz için hep bu topiği takip ettim...
bende öpüyorum kocamından Zeynoları...
Bununla gecmis olsun canimKayra inek sütü içmenin vucutta demir eksikliği yapmadığının canlı şahitidir
O kadar dengesiz beslenme ve iştahsız olmasına rağmen demir deposu full dolu.
6 ayda yaptığımız tahlilde demir 10.8 iken bugün itibari ile 12.4
İnek sütüne gönül rahatlığı ile devam yani
Bu arada enfeksiyon değerleri düşük geldi.Viral enfeksiyon geçiriyor.Eminim bir kaç güne kadar kendiliğinden düzelecek.Gözlemlemeye ve ateş düşürücüye devam.Bol su ve bol bol dinlenmeyede tabi
Kayra inek sütü içmenin vucutta demir eksikliği yapmadığının canlı şahitidir
Bu arada enfeksiyon değerleri düşük geldi.Viral enfeksiyon geçiriyor.Eminim bir kaç güne kadar kendiliğinden düzelecek.Gözlemlemeye ve ateş düşürücüye devam.Bol su ve bol bol dinlenmeyede tabi
güzel zeynep ada'm tam 8 aylık oldu bugünnnçok şükür allaha daha nice güzel günlerini görmek nasip etsin hepimize inşş, zeyno doğduğunda 7-8 aylık bebekler çok büyük gelirdi gözüme sanki onlar abi abla benim kızım daha bebek derdim ama ne çabuk geldi o günler ya zaman su gibi akıp gidiyor kızlar, daha kaçıncı yıllarınıda burda paylaşırmıyız acaba diye merak ediyorum bazen nekadar bu forumda mayıs anneleri olarak paylaşımda bulunucaz aacabaa kuzularımız bugun ilkokula başladı falan gibi meselaaa:26: bugün hamilelik ve yeni doğum yapmış hallerimi hatırlamakda ne güzel olduuu
Herkese Merhaba arkadaşlar.
Sadece son sayfaya göz gezdirebildim kuzularımız hasta olmuş. Çok çok geçmişler olsun inş. tez zamanda atlatırlar. Bizimkide geçen hafta öksürük grip vardı. Şimdilik geçti gibi. Turuncu , öksürük ve ateş ile ilgili bilmediğim bilgiler yazmışsın..Bunları sana doktorun mu demişti..Aslında bebeklerde hemen ilaca başlamak iyi değil... Bazı doktorlar ilaç yazmaya çok meraklı bizimkisi gibi. En son vitamin yazdı..Veriyorum ama vermemeli miyim acaba?
Değerli arkadaşlarım çok vaktim olmadığından geçmişe bakamıyorum...Benden özet geçersem Doruğun EEG randevusu vardı. İlkinde çekemedik. 20 gün sonra 2. için tekrar randevu verdiler. Bu kez oldu..Sonucunu PZT aldık. Şükür temiz çıktı. ( Bilmeyenler için oğlumda kafasını sağa sola anlık titremeler oluyordu ) Doktor olabilecek refleksler bunlar dedi.
Kendinize çok iyi bakın..Bebişlerinizi benim yerime koklayın...
Hadi bakalım inşaallah faydası olur...Geniş bir zamanında yazılarıda okumanı tavsiye ederim
Bebeklerle ilgili milyon kerede okusam hiç bir konudan sıkılmıyorum.
Dışardan takip edip sıkılanlara uykusuz bir bebek fikri süper.Ben de iştahsız bir bebek diliyorum sıkılanlara
Kızlaarrr,,uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum,,o da bebekli ve bir face grupları varmış,
yılbaşında aralarında ufak bir limit belirleyip(20TL) çekiliş yapmışlar(1'i juri olmuş,herkese numara vermişler evde kura çekmiş,kim kime denk geldiyse mail atmış)bebişlere kargo ile hediye göndermişler,arkadaşımın bebişe de odası için nazar boncuğu gelmiş hatıraÇok hoşuma gitti,,bizde ara sıra böyle aktivasyonlar yapalım katılmak isteyenlerle ne dersiniz? Meleğim'e de proforma ile göndeririz artık Ama fikri şahsen beğendim Mesela Nisan/Mayıs ayında hayata geçirelim,,doğumgünü hediyesi gibi hemde hatıra olur...
hamileliğimde de loğusalığımda da tek başımaydım, kimsem yoktu ama insan hemen adapte olup kendini programlayıveriyor. bebeğim 5 günlükken akşam esintisinde parka gitmemizi unutamıyorum. zaten havalar ısınında da ana-oğul sokaklardaydık hep. dediğim gibi kimsem yoktu ama anne-bebek gezmeleri, anne-bebek gazete okumaları, anne-bebek kahvaltı hazırlamaları da ayrı güzel. uykusuz kalacağım, depresyona gireceğim, hayatım mahvolacak diye düşünmezsen mahvolmuyor. ne bekliyorsan onu buluyorsun diyebilirim. güzel, hoş, huzurlu ve kendi segmentinin makul modellerinden beklersen Allah verir :)
Sekerim sana yazdim ama gormedin Ankaranin neresindesin hayatim?
süpersin, süper!!!
anne olmak, anne olabilmek böyle bişi sanırım. Allah razı olsun senden, ayyyy çok mutlu oldum.ben de listelemeye başlamıştım ama kafam karman çormandı, sağ ol, var ol
evet yenidoğan ı az almam gerektiğini sayenizde öğrendim, birkaç hafta daha bekleyip kendimi sınamaya devam edicem
geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin kardeşineiyi akşamlar kızlar
oğlum çok huysuz bu aralar o yüzden giremedim
üstelik 2 gündür grip oldu dahada huysuzlaştı yavrum
ne bişey yiyebiliyor ne rahat nefes alabiliyor:26:
çok üzülüyorum böyle görünce
bu arada 5 kilo verdim hedefime ulaştım yani
hemde yazın tutmadığım oruçları tutuyorum 19 günüm kaldı
bu akşam litvanyadan kardeşim geldi biraz sonra onu görmeye gidicez
kızlar sizden kardeşim için dua istiyorum
oradaki doktorlar sağ gözünde %80 görme kaybı var demişler
acil ameliyat demişler yarın hemen doktora gidicek inşallah düzelebilecek birşeydir
çok üzülüyorum bu aralar herşey üstüste geliyor sanki Allahım sen bütün hastalara şifa ver dermansız dert verme amin
amin plannercım tşk ederimlillac canım uzun süredir yoktun bak özletiyorsun, yüksek lisans fikrin için sebi tebrik ediyor ve darısı başıma diyorum canım allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşzeynomun malum durumu hakkında bilirkişi olarak fikrini almayı çok isterim canımcım, sana özelden yazıyorumm ve beyzacıkla seni kocaman öpüyorummm
Kızlar Yaren Nur yine hasta!:
kızlarrr, evet galiba ben bebek doğduğunda daha az yorulanlardanım, çünkü hamileliğim doğuma 3 hafta kalana kadar süper rahat geçmesine rağmen son üç haftada "pupp" denen kaşıntı illeti yüzünden korkunç günler yaşadım ve çok şükür doğum sonrası hem pupp lardan kurtuldum (tam olmasada çünkü 40 gün daha hafif hafif sürmüştü) hemde daha bir haftalık bebeğim varken dışarı çıktım eşimle yürüyüş yaptım sahilde, bebişi emzirip, annem bırakıp hep çıktım dolaştım eşimin ısrarrıyla ve hiçbir şekilde lohusalık depresyonuna falan girmedim ben çok şükür allaha, doğumdan önce de hiç yok lohusa depresyonuna gireceğim yok çok uykusuz geceler vs. diye düşünüp doldurmadım hiç kendimi ve çok şükür hiçç sıkıntı çekmedim geceleri bile annemle eşim zeynoyu kucağıma verdiler emzirmem için hopp geri uyudum takiii 30 günlük zeyno artık geceleri hiçç uyanmadan uyumaya başlayana kadar ondan sonrada daha kırkım çıkmadan rutin hayat başladı benim için, yani 3 haftalık pupp illetini saymazsak doğum önceside sonrasıda hiçç sorunsuz ve harikaydı ya ne güzel geldi şimdi hatırlamak sırf buyüzden bile ikinciyi doğurmayı sabırsızlıkla bekliyorum ve ikinci bebeğiminde zeyno gibi problemsiz olacağına inanıyorum, özlüyorum bile hem hamilelik hallerimi hem yeni doğum yapmış günlerimiiiii
kızlar çok çok teşekkür ediyoruz geçmiş olsun dilekleriniz için..tek tek alıntı yapmadım çok yer kaplamasın diye..hepiniz saolun tatlı annişler..
benim kız açlık grevinde sadece kahvaltı yapıyor..sora sadece su ile geçiriyor günü..
hasta olan tüm bebişlere benimkide dahil bol şifalar diliyorum...
diş çıkaran bebişlerimizin incileri hayırlı olsun...
su içmeyen okiş bol bol su içsin inş.
turuncum kayranın 9. ayı hayrlı olsun...ateş berbat bir olay bizim 4. gün hala devam ediyor..geçmiş olsun..
yarennur Allah diyomuş maşşallah benim kuzuma...bende öğretiyim bakım...
ve tarık buğra, beyza,azra,asya,mahir,ömer,enes,mira,defne,ece,zeyno,okiş,yarennur,kayra,doğa,beste,ceren,çağla,tarık ve adını yazmayı unuttuğum bütün bebişleri kokulu kokulu öpüyorum..Allahım hepsini hastalıklardan kazalardan belalrdan korusun..sağlıklı sıhatlı uzun ömürler nasip etsin...amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?