2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Super olur valla tuttum ben bunu, cak bakiyim,aklinna yasa iyi fikir ..beni dert etmeyin canlar bir sekilde hallolur..

Anneyyy diye seslenirsede çok komik oluryakında başlar mahircikte
Canım dondurucuda hazır olunca o kadar rahat oluyo ki..boş zamanımda hazırlıyorum misafir gelince çıkarıp pişirmesi kalıyo
Doğumdan öncede çok hazırlamıştık ablam sağolsun yardım etmişti..şimdide yavrum izin veriyoda yapıyorum huysuz,hareketli bi bebek olsa bende yapmazdım
Ramazandan öncede çok yapar hazırlarım..geceleri yer yer şişeriz

turuncu cnm sonuçlarınıza çok sevindim maşallah kayraya
başından beri verdiğin uğraşın karşılığını almış olmana çok sevindim..
ateşinizde en kısa sürede geçer ve anane yanında turp gibi olup gelirsinz inş.
keşke bnmde annem hayatta olsaydıda .................
kayrayı çok öpüyorum senide özlicem cnm arkadaşım..

nagihan kızımız hastamı oldu? çok geçmiş olsun cnm..
en kısa sürede iyileşti haberlerini yaz bize inş..
hastalandı iyileşti derken bu zamana geldik.. allahım en hafif şekilde atlatmanızı nasip etsin:26:

hejar cnm çok geçmiş olsun.. hakkında hayırlısı olsun inş.. görme problemi inş geçer sapasağlam olur..
küçükte olsa büyükte olsa hadtalık kimseye yakışmıyor malesef..
allah şifa versin.. :26:

melegim canım senin neyin var neden moralin bozuk..
evet çocuktur hasta olacak ama dedimya benim ömrümden ömür alan kanların fışkırması oldu..
ya gece uyurken olsaydı ya ben görmeseydimm..
hemşirenin dedigine göre ben görmesem bile kan bir süre sonra pıhtılaşırmıştı ama ne kadar ken kayberdedi
sonucu ne olurdu dşünmek istemiyoruummmmm..
bir de ceren hiç hastalanmazdı sadece yılda bir kaç kez grip olurdu o kadar..ee bu neden böyle oluyo
kafam çorba gibi..neyse allahım dermansız dert vermesin kimseye..
o gün demiştim ya çok kötü rüya gördüm bak çıktı hepsi..

tatlıcadı canım sagol teşekkür edrim..
bronşit ama akut veya başka birşeymi bilmiyorum..
sekrol ve calpola devam dedi..
bide üst dişleri çok şişmiş dedi calpol acısını alır günde 4 defa ver dedi..

Bizimkide cok bagiriyor ama sesini kistiracak derecede degil tabiii, ben hic orali olmuyorum hatta bagirdiginda ne bakiyorum nede yaninda duruyorum bakiyorum susuyor sonra..siz eminimki her yontemi denemissinizdir mutlaka ama bu bir gelisim atagi gibi geliyor bana,sen yinede dr bir danis. umarim bir sorundan dolayi degildir bu durum..
Yalniz benim aklima senin kuzunun bagirmasindan cok senin her defada aglaman dikkatimi cekti, cnm yazik o guzelim goz yaslarina aglama tatlim bu zamanlarda elbet gecicek..guzel gunlerimiz ins yakindir :))

hay allah neden bu kadar bagırıyo ki..
devamlı oluyomuydu yoksa yeni huymu..
bir yeri acıyo olsa aglardı heralde..
google dan bir bak hatta yarında devam ederse doktora git canım
bogazı kızarmasın abimizin

cnm sanada geçmiş olsun..
azrayı yeni uyuttum bi bakayım dedim, herkese geçmiş olsun demekle geçti şurdaki 2 dk.
garip garip huylar ediniyolar bu yaramazlar..
azrada sanki kabızmış gibi kendini kasıyo ağzı kapalı bağrıyo
napiyon kız korkutma bni diyip bi şiişşşşt diyorum susuyo sonra tekrar yapıyo..
ama aynen kıpkırmızı oluyo.. umarım ömer gibi bunu huy edinmez ve umarım ömer de bu huyundan vazgeçer..
bi yerinin ağrıdığını sanmıyorum cnm, öyle olsa kucağına aldığında altını değiştirirken yani her daim dokunulduğunda ağlar..
bizi sinir etmek için yapıolar sanırım. bruno reklamındaki diolarya ''bizde her numara var'' ohesap yani

Son düzenleme:

Ne yapim canım ya dayanamıyorum..biraz bağırıp sussa çok fazla önemsemem ama saatlerce devam ediyo kıpkırmızı oluyo nefes alamıyor kusuyo..sonrasında bi şeyler mırıldandı baktım sesi kısılmış dayanamadım
Ben hızımı alamadım hala ağlıyorum zaten çok duygusal sulu gözümdür anne olunca kat kat katlandı

Hay allah kas yaparken goz cikardim galiba ( bazen hastalanir cocuktur gecer elbelt falan diyorum ama bu durumu basite indirgemek icin degilde daha cok belki rahatlatir diye soyluyorum,sorry ,, tabiki kotu seyler yasiyoruz..Mahirde cok kotu oldu, nefes alamiyordu ve bir hastaneden bir hastane ambulansla acile gonderildik sabaha kadar kaldik..dedigin gibi rabbim dermansiz dert vermesin , acilarini gostermesin..
Bizim ust disler cok kabarmis ve dun gece biz hic uyumadik nerde ise saat tuttum 10 veya 15 uyuyup uyandi, dusunun halimizi perisaniz..sekersizyesilcay cnm derler yaaa beterin beteri var diye benimde oyle oldu..beterin beteri oldu resmen...Babyceren calpol kullandiktan sonra geri donusumleri yazarsan cok sevinirim, bakalim ise yaricakmi bende merak ettim

hay allah ya çok üzüldüm memet li birand ölmüş şimdi gördüm..
allah rahmet eylesin..
pargalı ibrahide ölmüş..
bugün eşimde 2 tane horozu öldürmüş:)
gitmiş kan akıtmış başımıza gelenler için..
dedim bu olanların suçunu 2 horozdan aldın..onlara üzüldüm..

Allah iyiliğini versin:)bende aaaa Ömer ne zaman bağırmayı huy edindi diye düşünüyorum
Topikteki bütün bebekler kendini kaybetti diye içimden geçirdim ki
Sonradan isimleri karıştırdığını anladım
Büyüme atağı galiba bu çocuk hep böyle atakta olursa ses teli falan kalmaz
İnş yarın unuturak uyanır:)

Bütün bebişler hasta,hasta olmayanlarda analarını hasta ediyoAllah hiç birine dermansız dert vermesin

Dur gizz oyle deme ben aglayana dayanamam zaten okurken gozlerim doldu,Tarik Bugraya uzuldugunu ve bir anne olarak dayanamadigini biliyorum ve anliyorum cnm, bende oyleyim anne oldugumdan beri cok sulu goz oldum..ama karar aldim artik biraz daha dik durcam..bu goz yaslari artikin mutluluk goz yaslari olsun isterim, ins

Horozlar iicin agittt yapayim bende barii..gettiiii gettii guzelim horozlar..allah kabul etsin, dunya iki calar saatten kurtardi hayirli ugurlu olsun
Memmet Ali Brand a bende cok uzuldum, allah ragmet etsin,..surekli gozler onunde olan insanlar gocunce insan gercekten sersemliyor..

azranın sanırım 2. dişide yolda..
dün gece 12de yttı sabah 6da uyandı. bgn gündüz hiç uyumadı ve bu saate kadar durdu.
bnmde feleğimi şaşırtı. işin garibi kucağımdan inmiyo. ben nerde azra orda kollarını aça aça geliyo fındık kızım.
tabi bnm her yerim mahvolmuş durumda o ayrı..
neyse bgn eşim evdeydi. sabah azra erken kalktı ben uyuyamadım yoruldum fln diye sen yat ben bakarım azraya dedi. saat 9du.
10a kadar uyumuşum. kalktığımda sen dinlen ben kahvaltı hazırlarım dedi. hazırladı yedik içtik.. sen otur dedi gitti bulaşıkları yıkadı..
şimdi buraya kadar olan kısımı bnm için normal. allah razı olsun ara sıra çok yorgun görürse bni yemek yapar çnk.
beni şaşırtan kısım (ki eminim sizde şaşıracaksınız) bulaşıklarıda yıkadıktan sonra elektrik süpürgesini çıkardı.
bi kova su hazırladı. evi süpürdü sildi toz aldı ama ne temizleme. buzdolabını bulaşık mak. çekti altlarına kadar aldı.
petekleri kapıları sildi ya inanırmısnız bilmem prizlere kadar toz aldı. banyo tuvalet temizledi.
tabi ben arkasından gidiyorum ya şurayıda bn yapayım bırak diyorum yok elimi hiçbirşeye sürdürmedi.
sonrada aynen bnm taklidimi yaparak ' e ben çok yoruldum dışardan birşey söylersin artık' dedi.
gülüştük dışardan geldi yemeğimizide yedik
cam silsek bayram temizliği yaptık yazardım..
allah eşimden razı olsun bgn beni çok mutlu etti yani anlıyacağınız...

bütün fıstıklara iyi uykular diliyorumm...
şükredelim evimizdeyiz çocuklarımız yanımızda..
ne kadar huysuz,uykusuz ve hastada olsalar onlar için herşey deger..
Allahım kimseye yoklugunu çektittirmesin..amin

eheheeh ömer nerden çıkmış yahu tarık buğra yazıcaktım pardon hayatım

ohhh yine yaptın yapıcağını:)
allah neşeni eksik etmesin canım..
iyi dileklerin için bende amin diyorum..

benim fındık yine uyandı şuan omzumda uyuyor

Masallah masallah
Ne esler var dunyada valla helal olsun beyine, bende az evvel cay partimizden kalan bulasiklari yikadim ellerim buz kesti..sabahtan beri kostururum evde parya misali..bizim adam gelir yer icer yatar..bazen esler konusunda burda cok isyan duyuyorum yaa benimki artik isyani asti..sesim kesildi haykirmaktan gayri..

Ne güzel olmuş valla bi daha ki evde olduğu günde camları sildir canım
Seni taklit etmesinede çok güldümm
Ben olsam sürekli iş yaptırır yemek söylerdim

Sanada iyi uykular canımm
Çok şükür canım hepimizin yavrularının ufak tefek rahatsızlığı olsada geçicek inş

Allah rahatlik versin cnm sana, ins misil misil hepberaber guzel bir uyku cekersiniz..
Bu delikanlilardan biri benimki digeride Tarik Bugra olsun,malum suan iki online anneyiz yaa..
ve hitap ettikleride Azra ve Cagla olsun :)) alinmayin ama esprik yaptik

Canım ya çok üzüldüm geçen bende salata malzemelerini yıkarken soğuk su kullandım ellerim dondu
Orda ki ısınma sisteminiz nasıl?muslukta sıcak su yok mu?
Her soğuk su kullanma mecburiyetinde kaldığımda sıcak suyu akmayanların Allah yardımcısı olsun diyorum
Sonrada gidip buz gibi ellerimi eşimin göğsüne sokuyorum euheuhe yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…