2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece güldürdün canım yaakaptık güzel kızları rahat rahat uyuruz artıkk

Cnm burda merkezi sistem var, sicak su bitebiliyor, bir daha isinmasi icin beklemen lazim..mesela kaliforlerde belli saatlerde yanar..o saatlere uyuyorsun, yani kimse senin bebegin var fazla saat isinsin demiyor malaseff. tasinicam bu derme catma yerden ama acaip pahali kiralar..suan sadece 1050 pounds oduyoruz,,bu paraya bogazda kirada evde otururduk herhalde..uyuz bir sehir ama ne yapalim actik cadiri burda ve yasiyoruz..

tatlıcadım yok okadar değil..
dedimya bu bir ilk oldu.. en fazla yemek yapar (genelde hep balıktır oda)
kokudan rahatsız olduğum için kendide temizler.
ama bugün yaptıkları takdire şayandı yani..
yalnız bütün işi 2 saatte bitirdi, ben olsaydım sabhtan akşama kadar uğraşırdım
neyse kocamı çok seviyorum bugün gönlümü fethetti nede olsa:123:
bende onun gönlünü fethediyim dedim ama azra izin vermedi

meleğim sen böyle yazdıkça inan üzülüyorum.
umarım eşin kıymetini anlarda bu serzenişlerin bir son bulur..
allah herkesi farklı imtihanlarla sınıyor. seninkide bu sanırım..
aile huzurunuz hayırlısıyla düzelir inşallah:26:

valla bnde çok güldüm.. nerdende aklına geldi
off kız anası olmakta ayrı bir dert canııııım içim yandı nası verecem ellere

hehe bende çok yaparım onu..
çok soğuk çok soğuk derim hoopp sokuveririm ellerimi...
offf be hatun der oda.. doğru diyosun yaşasın kötülük

canlar öperim sizi ben yatıyorum.
umarım azrada bi güzel uyurda bende uyurum..
sizleri ve yavrularınızı kocaman öpüyorum

Kizlar ben artik uyuyorum sizlere guzel ruyalar dilerim, umarim benim gibi zirt pirt kalmayip deliksiz bir uykunuz olur...
Benim oglan basladi mesaisine hadi bana kolay gele...
Bambucan cnm bizimde alt dis ciktiktan iki gun sonra hemen yanindaki cikti, sonra iki ay gecti aradan halan ustleri bekliyoruz...cok cektiriyorlar bizim oglanin tum huysuzlugu ondan kanimca..umarim Azra kolay atlatir..

cnm ya sabah sabah okudum cok üzüldüm..hastane adı bile kötü gelir bana ki siz 3 gün kalmışsınız..çok ama çok geçmiş olsun...tez vakitte iyileşsin çağlamız...
cnm lütfen kendini suçlu hissetme sen elinden geleni yapsanda cocuklar işte hasta olaola büyorlar..Allahım tekrarını yaşatmasın...

benim kızda pazardan beri hasta doktor okula giden cocukları cok fazla eve sokmayın dedi mikrop genelde yuva cocuklarından geliyormuş..bizede karsı komsunun oglu gelmişti adayla oynamaya ve cocuk oksuruyodu sanırım ondan geçti..daha almam eve:))
yanı cnm ceren seneye 1. sınıfamı başlıycak yoksa daha varmı eger varsa bu sene gitmemesi iyi olabilir çağla için..ama 1. sınıfa gideceksede gitmesi bu sefer ceren için iyi olur tabi..
zor bir karar tatlım...

cnm maşşallah eşine yaa..alkışlıyorum valla..nazar değmesin tatlım böle devam etsin inş.

benimki asla elini hiç birşeye sürmez..yemeğini bile yer kalkar tabağını koymaz makinaya..yapmadığı gibi bide dağıtır...arada rüşvetle b.makinasını boşaltır..karşılığında 1 saat ayak masajı yaptırır..ve o masajı yaptırmadan ne cenesınden kurtulabilirim ne kendinden..

Nasılsınız bakalım umarım keyifler yerindedir.
Dün int e giremedim maşallah sayfalar almış başını yürümüş.
Çenesi düşük arkadaşlarım benim neler kaynattınız yine

dün bütün gün kayra'nın ateşiyle ve elif344' ün hamilelik telaşıyla uğraştık. hamilelik ve lohusalık günlerimizi hatırlayıp bazen aaah bazen oooff çektik. doğum tecrübelerimizi anlatıp kızcağızı korkuttuk, şaka şaka herkes çok güzel şeyler anlattı, anne adayımız da rahatladı :) tabi geri dönülmez bir yola girdiği için mecburen doğuracak, beğenmediğiniz ürünü 30 gün içinde iade de edemiyorsunuz. hamilelik böyle bir durum :) annelik ise parayı (acısını) peşin ödeyip ürünü daha sonra teslim alma durumu oluyor bu mantıkla gidersek :)

ay ne biçim bir mantık bu! kendimden tiksindim birden. bu kadar ulvi bir mevzuyu online alışverişe döndiürmek hiç yakışmadı bana. cık cık cık. elimi yüzümü yıkayıp geleyim

ay ne biçim bir mantık bu! kendimden tiksindim birden. bu kadar ulvi bir mevzuyu online alışverişe döndiürmek hiç yakışmadı bana. cık cık cık. elimi yüzümü yıkayıp geleyim

Günaydınlar efenimm. Sizinle herşeyin tadı başka valla hiç öyle düşünme dün kendimi sayenizde çok iyi hissettim teşekkür ederim.

günaydınn şekerler tatlı bebişleerr kuzularım benimm

ben kuzumu evde bıraktım geldiimm sabahın 7 sinde saatim çalınca o da bir güzel uyandı şarkılar söylüyor
ayaklarını ağzına götürüyor efendime söyliyim beni gezdir diyor karnıma sokup işe gelemedim ya onu
gözlerinin önünden kuğu gibi süzüleek çıktım kapıdan

cevaplar

Babyceren ; canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi acılarını göstermesin hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsünler

bambucan; şaştım kaldım yazdıklarına eşini tebrik ediyorum bravoo

tatlıcadı; sinemis te 3 gündün akşm bir ağlama krizlerine giriyo biryeri acıyo sanırım oyle bir ağlama uykuya geçerken yapıyo
ne yapacağımı şaşırıyorum bende :26:

ilkim günaydınnn dün merak ettim ben sen tükanı açmayınca

sorular

-Mutluanne mira uyudumu bu gece ?

-planner zeyno babannesine alıştımı ?

-zada zeynepada iyileştimi ?

-nagihan yaren nur nasıl ?

Gunaydin canlarim,arkadaslarim,mayis annelerim Benim minik kusum hala iyilesmedi,cok sukur ilerleyip gogsune inmedi rahatsizlik ama 5 gun peditus ve serum fizyolojik kullanmamiza ragmen hicbir iyilesme olmadi burun geniz tikali ayni zamanda burun surekli akiyor,tam bir kusa dondu agzini kus gibi aciyor nefes alabilmek icin tabi uyuyamiyor bu sebeple,peditusu en fazla bes gun kullanabilecegimizi soylemisti doktor onu kestim mecbur sadece burun spreyi devam. Surekli takip ediyorum sizi okuyorum ama kizim izin vemiyor yazmama,o uyudugundada benim pilim bitiyor erkenden uyuyorum.Dusunsenize gece Masala bakmak icin her kafami kaldirisimda birde size bakiyorum,hepiniz yanimdaki diger yastiktasiniz malum koca olmayinca ehuehueheue Bu silinmeden gonderim de yorumlari sonra yazim

Chihiro79 ve Elif344 kizlar hasgeldiniz sefa getirdiniz.Chihiro,yeni bir zor isim daha canim yol yakinken gel degistir sen bu ismi nasil aklimda tutacam bilemedim saka yapiyorum tatlim isminle hosgeldin

Elif344 insallah hakkinda hayirli olan nasil bir dogum sekli ise onu yasarsin canim,onemli olan sen ve bebeginin sagligi.Bende cok istedim normal dogum,kizlar eken gelir genellemesine ragmen tam 40 haftam doldu gelmedi,detaya girmeyim acil sezeyan oldum,cok sukur ki bebegim benimle,sanada kolay rahat bir dogum diliyorum.Kiyafete gelince arkadaslar cok guzel yazmislar acele etme ama nerde ne var arastirabilirsin alacaklarin kafanda netlesir sonra cok gezmeden patir patir alirsin

TURUNCU canim cokkkkk gecmis olsun cok uzuldum, yakisikli kayramiz hastalanmis ama bir yandan tahlil sonuclarinada cok sevindim,bizim doktor inatla bir yasinda yapilacak tahlil diyor ve yine inatla demir ilacini kullanmami soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum bulundugum yerdeki en iyi doktor bide bu. Tatlim simdi sen tatile gideceksin ya bana dert oldu foruma girememe ihtimalin,lutfen deki yoooookk ben gittigim yerlerden girerim,bende bir rahatlim hi canim

BABYCEREN,cok gecmis olsun,yoklugunda umarim kotulesmemistir diye dilemistim arkadasim ama malesef korktugum basina gelmis.Umarim bu yasadiginiz ve yasayacaginiz son hastalik olur,kiyamam yavruma,optum ucunuzude

( kisa kisa gonderiyorum ama napim hepsi silinince cok uzuluyorum malum bebislerden kolay yazmiyoruz

Teşekkür ederim çiçek hoşbuldum sefa buldum burda gerçekten sayenizde. Güzel dileklerinle dahaa hoşlaşıyorum . İki arkadaşımdan erken doğum yaptılar haberi aldım biri 7 hafta erken diğeri 3 hafta erken doğum yaptı.Bende korkumdan kaynanamı taktım koluma çıktık bebiş alışverişine geçtiğimiz hafta sonu şimdi yıkanıp ütülenmeleri kaldı sadece.

günaydın tatlım..aynen bende kuzumu evde bırakıp geldim..ne güzel geçen sene karnımızda bizle geliyorlardı..
sinemisi kocaman öp yerime eve gidince annesi..

cnm Adanın bugün nihayet ateşi yoktu çıkarken..neşeside yerindeydi..bakıcısı gelince sevindi bende baş baş yapıp çıktım.. ama öksürükçok fena kusuyor öksürürken ve iştah hiç yok..inş geçicek teyzesi çok sağol..

cnm çok geçmişler olsun hemen hemen bütün bebişler aynı şekilde hayatım..İnş düzelcekler en kısa sürede..

ZADA, canim oncelikle cok gecmis olsun sanada,zaten yakinda forumun ismini HASSAS MAYIS BEBISLERI olarak degistirebiliriz,patir patir hastalaniyorlar tam atlatip nefes alalim deken hoppalaaaaa tekrar don basa.Bakici ablanizdan memnun olmana hakikaten cok sevindim,daha once yazdigim gibi inanin hep dua ediyorum Yuce Rabbim calisan annelerin karsisina iyi insanlar cikarsin yavrularini emanet edecegi,gozumuzden sakindigimiz canlarimizi baskasina emanet etmek kolaymi,allah yardimciniz olsun arkadasim,sizide opuyorum kocaman

NAGIHANCIM,hep gecmis olsunlarla devam ediyorum ama napalim,su kis bitsinde artik gecmis olsun msjlarida bitsin, sizede gecmis olsun tatlim kurtulamadiniz bizim gibi hastaliktan bir turlu.

Kisaca unuttugum butun hasta bebislere cook gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…