Allah rahatlik versin cnm sana, ins misil misil hepberaber guzel bir uyku cekersiniz..
Bu delikanlilardan biri benimki digeride Tarik Bugra olsun,malum suan iki online anneyiz yaa..
ve hitap ettikleride Azra ve Cagla olsun :)) alinmayin ama esprik yaptik
Canım ya çok üzüldümgeçen bende salata malzemelerini yıkarken soğuk su kullandım ellerim dondu
Orda ki ısınma sisteminiz nasıl?muslukta sıcak su yok mu?
Her soğuk su kullanma mecburiyetinde kaldığımda sıcak suyu akmayanların Allah yardımcısı olsun diyorum
Sonrada gidip buz gibi ellerimi eşimin göğsüne sokuyorum euheuhe yaşasın kötülük
Gece gece güldürdün canım yaakaptık güzel kızları rahat rahat uyuruz artıkk
Allah rahatlik versin cnm sana, ins misil misil hepberaber guzel bir uyku cekersiniz..
Bu delikanlilardan biri benimki digeride Tarik Bugra olsun,malum suan iki online anneyiz yaa..
ve hitap ettikleride Azra ve Cagla olsun :)) alinmayin ama esprik yaptik
Canım ya çok üzüldümgeçen bende salata malzemelerini yıkarken soğuk su kullandım ellerim dondu
Orda ki ısınma sisteminiz nasıl?muslukta sıcak su yok mu?
Her soğuk su kullanma mecburiyetinde kaldığımda sıcak suyu akmayanların Allah yardımcısı olsun diyorum
Sonrada gidip buz gibi ellerimi eşimin göğsüne sokuyorum euheuhe yaşasın kötülük
dün bütün gün kayra'nın ateşiyle ve elif344' ün hamilelik telaşıyla uğraştık. hamilelik ve lohusalık günlerimizi hatırlayıp bazen aaah bazen oooff çektik. doğum tecrübelerimizi anlatıp kızcağızı korkuttuk, şaka şaka herkes çok güzel şeyler anlattı, anne adayımız da rahatladı :) tabi geri dönülmez bir yola girdiği için mecburen doğuracak, beğenmediğiniz ürünü 30 gün içinde iade de edemiyorsunuz. hamilelik böyle bir durum :) annelik ise parayı (acısını) peşin ödeyip ürünü daha sonra teslim alma durumu oluyor bu mantıkla gidersek :)
ay ne biçim bir mantık bu! kendimden tiksindim birden. bu kadar ulvi bir mevzuyu online alışverişe döndiürmek hiç yakışmadı bana. cık cık cık. elimi yüzümü yıkayıp geleyim
Chihiro79 ve Elif344 kizlar hasgeldiniz sefa getirdiniz.Chihiro,yeni bir zor isim daha canim yol yakinken gel degistir sen bu ismi nasil aklimda tutacam bilemedimsaka yapiyorum tatlim isminle hosgeldin
Elif344 insallah hakkinda hayirli olan nasil bir dogum sekli ise onu yasarsin canim,onemli olan sen ve bebeginin sagligi.Bende cok istedim normal dogum,kizlar eken gelir genellemesine ragmen tam 40 haftam doldu gelmedi,detaya girmeyim acil sezeyan oldum,cok sukur ki bebegim benimle,sanada kolay rahat bir dogum diliyorum.Kiyafete gelince arkadaslar cok guzel yazmislar acele etme ama nerde ne var arastirabilirsin alacaklarin kafanda netlesir sonra cok gezmeden patir patir alirsin
günaydınn şekerler tatlı bebişleerr kuzularım benimm
ben kuzumu evde bıraktım geldiimm sabahın 7 sinde saatim çalınca o da bir güzel uyandı şarkılar söylüyor
ayaklarını ağzına götürüyor efendime söyliyim beni gezdir diyorkarnıma sokup işe gelemedim ya onu
gözlerinin önünden kuğu gibi süzüleek çıktım kapıdan
cevaplar
Babyceren ; canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi acılarını göstermesin hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsünler
bambucan; şaştım kaldım yazdıklarınaeşini tebrik ediyorum bravoo
tatlıcadı; sinemis te 3 gündün akşm bir ağlama krizlerine giriyo biryeri acıyo sanırım oyle bir ağlama uykuya geçerken yapıyo
ne yapacağımı şaşırıyorum bende :26:
ilkim günaydınnn dün merak ettim ben sen tükanı açmayınca
sorular
-Mutluanne mira uyudumu bu gece ?
-planner zeyno babannesine alıştımı ?
-zada zeynepada iyileştimi ?
-nagihan yaren nur nasıl ?
Gunaydin canlarim,arkadaslarim,mayis annelerimBenim minik kusum hala iyilesmedi,cok sukur ilerleyip gogsune inmedi rahatsizlik ama 5 gun peditus ve serum fizyolojik kullanmamiza ragmen hicbir iyilesme olmadi burun geniz tikali ayni zamanda burun surekli akiyor,tam bir kusa dondu agzini kus gibi aciyor nefes alabilmek icin tabi uyuyamiyor bu sebeple,peditusu en fazla bes gun kullanabilecegimizi soylemisti doktor onu kestim mecbur sadece burun spreyi devam. Surekli takip ediyorum sizi okuyorum ama kizim izin vemiyor yazmama,o uyudugundada benim pilim bitiyor erkenden uyuyorum.Dusunsenize gece Masala bakmak icin her kafami kaldirisimda birde size bakiyorum,hepiniz yanimdaki diger yastiktasiniz malum koca olmayinca ehuehueheue Bu silinmeden gonderim de yorumlari sonra yazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?