2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bana deli diyebilirsiniz ama ben size yazarken liseli asiklar gibi heyecanlaniyorum,yani hepiniyi gercekten cok seviyor ve ozluyorum umarim bu bag hic kopmaz yillar sonrada devam eder,birbirini yuzyuze gormeyen Mayis Annesi kalmaz

ALYE16 evet canim ya evlilik yili ve yasin dogru orantili oldugu dunulebilir degilmi,heyyyyyy arkadaslar ben kucuk evlendim yanlis anlasilmasin ltfen
BAMBUCAN, oncelikle kocaman kossskocaman bir maasallah diyorum size,allah devamini getirsin insallahMalesef benim esimde zada ve melegimgillerden Nevar sanki birazcikta bizim eslerimize verseniz eslerinizin iyi huylarindan,paylasmak guzeldir dimi

Kizim kalkti meyve saati sonra devam edecegim kizlar

Babyceren: Buyuk gecmiş olsun canım,,gece gece okudum ağlattın beni
Çağla şimdi iyiymiş çok sevindim,,keşke yakın olsak,,sana gelirdim balkonda! bir türk kahvesi içerdik beraber
Tatlıcadı: Tarık Bugra resmen nazar olmuş canımAman diyim dikkat et,,misafirlerin
falan arkasından bebeğin yüzünü 3 kez besmeleyle tersten yıka canım
Nagihan & Turuncu& Zada: Bebişler nasıl kızlar? Merakta bırakmayın,,dün gece hep dua ettim,şifa istedim Rabbimden..
Yavrukedicim: Mira'yı dün gece ilk kez ağlayarak uyuttum gece 01:30da şuan da bile çok üzgünüm... Ben çocuk ağlamasına hiç dayanamıyorum çok etkilendim,,kahroldum resmen. akabinde 3 kez uyandı,,resmen bana gücenmiş gibi uyanmalarında da ağladı hep.Bugün kendimi affettiricem inşallah
Planner: Zeynomuzun babanneyle arası nasıl?
Elif: Gönül'ü de sorayım,,tekmeledi mi dün gece çok
M.Ali Birand: Mekanın cennet olsun!

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Güzel geçecek bir haftasonunun startını vericez birkaç saat sonra:129:

Kızım uyanmadan alelacele okudum ama yarısını anladım yarısını anlamadım unuttuklarım olursa küsmesinler hepinizi seviyorum şekerler

BABYCEREN canım çok üzüldüm Çağla'nın yaşadıklarına. Neyse ki gelmiş geçmiş. Allah'ım bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.

TURUNCU- NAGİHAN çok geçmiş olsun bebişler hastalanmış umarım daha iyilerdir.
Bu arada turuncu paylaşımların için teşekkürler(hemen kaydettim). Kayra'nın demir sonucuna da çok sevindim inşallah hep böyle devam eder.

MUTLU ANNE gece kuşu miramız umarım gece uyumuştur. Bu arada hediye fikri çok hoş ben varım.

PLANNER 8. ayınız ZADA 9. ayınız hayırlı olsun kızlar Allah kuzucuklarınıza daha nice 8-9 aylar seneler göstersin inşallah. Bu arada beste hanımın da yarın 8 ayı doluyor.

YAVRUKEDİ günaydın tatlım dün rapor işlerinden dolayı dışarıdaydım açamadım tükanı. SİNEMİSİMİZ rahatsızmış neden ağlıyor acaba diş olabilir mi? inşallah geçer canım çok geçmiş osun.

MELEĞİM mahir de huysuzlanmış canım geçmiş olsun dediğin gibi üst dişler yolda herhalde, inşallah hemen çıkarda rahatlar mahir paşamız.

CHİHİRO- ELİF_344 hoş geldiniz kızlar inşallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.

ÇİÇEK ÇİÇEK masal hala iyileşmemiş canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bir iyileşseydi şu kuzucuk artık.

TATLICADI tarık buğra bağırmaya başlamış yine bence nazar etmişler çocuğa. İnşallah düzelir canım. Bu arada ben de çok sulu göz oldum çıktım, her şeye ağlıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Kızlar hepinizi öpüyoruz minnoşumla

çok sağol çiçekcim...cnm çok doğru söyledin bizim bebişler tatlımı tatlı güzelmi güzel ama bir okdrda hassas çıktırlar..
neyse Allahım dermansız dert vermesin..
Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin yardımcısı olsun rabbim..
bende öpüyorum seni ve tatlı kuzunu hayatım..

Günaydın mutlu anne, dün gece yaşattıkları tekmelemeden ziyade ımm nasıl anlatılır bilmiyorum karnımın içinde adeta bi balık var gibiydi ordan oraya dönüp durdu lump lump diye Hala da devam ediyor.

Canım: 'Yetkiniz olmayan bir yere girmeye çalışıyorsunuz' diye altta bir yazı çıkıyor ya. İşte oradan kullanıcı adını ve şifreni yazıp giriş yapınca yazdıkların silinmiyor ve gönderiliyor

Kendime pessss diyorum.
Bir de planner le zadaya yarın kızım 8 aylık olacak yazmışım.
Kızım 8 aylık olmuş bile kızlar.
SIYIRAN MAYIS ANNELERİ diye bi topik açıcam benim gibileri bekliyorum.

Selam canım, yazdıklarına inan cok uzuldum Bebişine geçmiş olsun,,kardeşin için de acil şifalar diliyorum...
Kilo hedefine ulaşmana çok sevindim..Borçlarını ödemene de Darısı başıma

Bilmiyorum canım alt iki dişimiz var üstten mi çıkıyor bilemiyorum ki :26:

Günaydın mutlu anne, dün gece yaşattıkları tekmelemeden ziyade ımm nasıl anlatılır bilmiyorum karnımın içinde adeta bi balık var gibiydi ordan oraya dönüp durdu lump lump diye Hala da devam ediyor.

ayy çok şeker yaa insan nasıl özlüyor tadını çıkar bol bol

Seni unutmuşum tatlım kusura bakma mutlu anne yazınca hatırladım.
Kardeşine acil şifalar diliyorum canım.

cnm bugün daha iyi..ateş yok en azından..öksürük ve iştah ta düzelir inş..
ya biliyormusun hep miranın güzel gözleri geliyor aklıma tekrar maşşallah kuzuma benim..

Kendime pessss diyorum.
Bir de planner le zadaya yarın kızım 8 aylık olacak yazmışım.
Kızım 8 aylık olmuş bile kızlar.
SIYIRAN MAYIS ANNELERİ diye bi topik açıcam benim gibileri bekliyorum.

sağol tatlım oluyor bazen öyle..bende dün planer kızım 8 aylık oldu diyince tarihe baktım ve kızımın 9 aylık olduğunu farkettim...bu bıdıklar bizde akıl bırakmıyorlar..
sizinde 8. ayınız hayrlı olsun tatlım..

bir kaç gündür kızımın çiş sayısında azalma olduğunu düşünüyorum
özellikle sabah açtığım zaman altını bezi dolu dolu olurdu
şuan öyle değil neden acaba :44:

suyuda çok seviyor annem sürekli yemek yedirdiğinde su veriyor bende öyle :44:

sabah emziriyorum 2 saat sonra kahvaltısını yapıyor 60 - 90 cc süt ile

120 cc süt +çorba+yoğurt ve ben gelincede emziriyorum

miktarları yazmıyorum çünkü bazen çok az bazen normal 100 cc yi geçmez ama hiçbir zaman

en ufak doygunluk hissinde bırakıyor yemeyi

mesela bu sabah 90 cc süt ile hazrlamıs annem kahvaltısını yarısını yedi diyor

hayırlı cumalar hepinize kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
berbat bir gece geçirdim oğlum doğduğundan beri hiç bu kadar kötü olmamıştı
bütün gece uyumadık oğlum öksürdü öksürdükçe ağladı sonra bende ağladım
bir yandanda kardeşim çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın
hasta olan bebişler varmış hepsine rabbim şafii ismiyle şifasını versin
kardeşim şu sıralar hastanededir inşallah güzel sonuçlarla döner:26:
hepiniz Allaha emanet olun oğlum uyandı onunla ilgileneyim güzel dualarınız için tekrar teşekkürler hepinize
iyi ki varsınız

cnm bugün daha iyi..ateş yok en azından..öksürük ve iştah ta düzelir inş..
ya biliyormusun hep miranın güzel gözleri geliyor aklıma tekrar maşşallah kuzuma benim..

Ayyyy Zadacan teyzesiiii Çok zarifsin,,sağol
Bende Zeynonun gri gözlerini merak ettimSenden de güzel fotolar bekliyoruz
Şöyle içimiz açıla açıla sevelim Aman ateş uzak olsun bebişlerimizden,,inşallah geçecek kızlar az kaldı sabredelim
Birbirimizle teselli bulalım

Lillac: Seni özlüyoruz,,Yuksek lisans fikri cok iyi olmuş canım,,darısı başıma,bir de piyano ve 3Dmax kursu hayalim var,,ne zaman gerçekleşecek yoksa hayal olarak mı kalacak acaba:26:bilmiyorum

Sağol canım. Unutkanlık bende hep vardı ama bu boyutta değildi. Azıcık var olan aklım kızımla uçtu gitti.
Neyse önemli olan onların sağlıklı olmaları, Zeynep Adamıza çok geçmiş olsun canım inşallah yakın zamanda düzelir.

Canım bazen Mira'da da aynı şey oldu,,ben araştırdım,kötü senaryoları da hemen yazdım tabi ama sonra da 1-2 güne normale döndü,,bildiğim; su miktarının ve emzirmenin arttırılması böyle durumda. Kendi kendine düzeldi yani bizimki
Sende gözlemlemeye devam et cicim

Aynen canım. Beterin beteri var. Cok sukur bu gece nispeten daha iyiydi ama ne zaman iyi desem diğer gece kötü geciyo veya tam tersi. O yuzden düşünmüyorum artık günlük tuttum 1 hafta gözlemledim ama onda da iyi uyuduğu gecelerdeki gündüz aktiviteleri hep farklılık gösterdi. Kısacası sağlıklı olsunlar da varsın uyumasın napalım...

Babyceren; csnım çok gecmiş olsun. Zor bi surec yasamısssınız ama gecîp gitmiş cok sukur. O serumları iğneleri bîr de bana sor... Üstünden ne kadar zaman gecerse gecsîn unutulmuyor maalesef. Allah kimseyi evladı ile sınamasın ayrıca onu sen hasta etmedin kuzum kendini suçlama... Kötü bi anne olsan cerencîm de hasta olurdu bak kendin yazmışsın. Demek ki çağlamın bünyesi daha hassas mikroplara karşı...

Herkese musmutlu bi gün diliyorum

Kuzuşum dün sabahtan akşama 4 defa ateşlendi. en son sbh 05:40'da kalktık 39,4'tü.ateşinden gözünün yaşıyla ağladı yavrum.içim gitti.sanki derman istiyor bizden.çok moralimiz bozuldu.neyseki saat 07:00'de 36,5'a düştü.şimdilik ateşi yok.devamlı takipteyim ve evi arayıp tacizde bulunuyorum.

dün akşam üzeri yeni enf. hast. uzmanı dr.'umuzu aradım.durumu anladım.ateşi çok yükselince calpol,fitil'den başka hiçbir şey vermeyin dedi. Şuan çok yaygın bir viral enfeksiyon var dedi.2-3 yada 5 gün sürebilir dedi. ateşi devamlı kontrol altında tutun dedi.o öyle söyleyince hafif rahatladım.

eşim de hala hasta evde.ben kendimi bir nevi sürükleyerekten işe geliyorum.imş. geçer şu ateş.dünden beri iştahsızlık başladı Yaren Nurda. İNŞ. ÇABUCAK GEÇER.

şifa dileyen tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim hepsine şifa versin....

cnm çok geçmiş olsun bitanem. çok üzüldüm. ah bu yavrucaklar canımız, kanımız.. Okurken malesef etkilendim ki sen birebir şahitsin duruma ve annesisin. Bronşit başa bela. inş. kurtulur bu hastalıktan daha daha iyi olur cnm. Sen iyi bir annesin aksini asla aklının ucundan geçirme. her anne gibi fedakar, yavrusu için içi titreyen bir annesin ve evlatlarına karşı kocaman bir yürekte kocaman bir sevgin var. Veeee kocaman bir yüreğin var bunu hissettim cnm. Kıyamam hiçbirinize..... Allah'a emanetiz....

Amin sağol meleğim. tek istediğim bu pis virüslerin çocuklarımızın vücudundan defolup gitmesi. yeterince kaldıklarını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…