ZADA, canim oncelikle cok gecmis olsun sanada,zaten yakinda forumun ismini HASSAS MAYIS BEBISLERI olarak degistirebiliriz,patir patir hastalaniyorlar tam atlatip nefes alalim deken hoppalaaaaa tekrar don basa.Bakici ablanizdan memnun olmana hakikaten cok sevindim,daha once yazdigim gibi inanin hep dua ediyorum Yuce Rabbim calisan annelerin karsisina iyi insanlar cikarsin yavrularini emanet edecegi,gozumuzden sakindigimiz canlarimizi baskasina emanet etmek kolaymi,allah yardimciniz olsun arkadasim,sizide opuyorum kocaman
NAGIHANCIM,hep gecmis olsunlarla devam ediyorum ama napalim,su kis bitsinde artik gecmis olsun msjlarida bitsin, sizede gecmis olsun tatlim kurtulamadiniz bizim gibi hastaliktan bir turlu.
Kisaca unuttugum butun hasta bebislere cook gecmis olsun...
Babyceren: Buyuk gecmiş olsun canım,,gece gece okudum ağlattın beni
Çağla şimdi iyiymiş çok sevindim,,keşke yakın olsak,,sana gelirdim balkonda! bir türk kahvesi içerdik beraber
Tatlıcadı: Tarık Bugra resmen nazar olmuş canımAman diyim dikkat et,,misafirlerin
falan arkasından bebeğin yüzünü 3 kez besmeleyle tersten yıka canım
Nagihan & Turuncu& Zada: Bebişler nasıl kızlar? Merakta bırakmayın,,dün gece hep dua ettim,şifa istedim Rabbimden..
Yavrukedicim: Mira'yı dün gece ilk kez ağlayarak uyuttum gece 01:30da şuan da bile çok üzgünüm... Ben çocuk ağlamasına hiç dayanamıyorum çok etkilendim,,kahroldum resmen. akabinde 3 kez uyandı,,resmen bana gücenmiş gibi uyanmalarında da ağladı hep.Bugün kendimi affettiricem inşallah
Planner: Zeynomuzun babanneyle arası nasıl?
Elif: Gönül'ü de sorayım,,tekmeledi mi dün gece çok
M.Ali Birand: Mekanın cennet olsun!
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Güzel geçecek bir haftasonunun startını vericez birkaç saat sonra:129:
TURUNCU canim cokkkkk gecmis olsun cok uzuldum, yakisikli kayramiz hastalanmis ama bir yandan tahlil sonuclarinada cok sevindim,bizim doktor inatla bir yasinda yapilacak tahlil diyor ve yine inatla demir ilacini kullanmami soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum bulundugum yerdeki en iyi doktor bide bu. Tatlim simdi sen tatile gideceksin ya bana dert oldu foruma girememe ihtimalin,lutfen deki yoooookk ben gittigim yerlerden girerim,bende bir rahatlim hi canim
BABYCEREN,cok gecmis olsun,yoklugunda umarim kotulesmemistir diye dilemistim arkadasim ama malesef korktugum basina gelmis.Umarim bu yasadiginiz ve yasayacaginiz son hastalik olur,kiyamam yavruma,optum ucunuzude
( kisa kisa gonderiyorum ama napim hepsi silinince cok uzuluyorum malum bebislerden kolay yazmiyoruz
iyi akşamlar kızlar
oğlum çok huysuz bu aralar o yüzden giremedim
üstelik 2 gündür grip oldu dahada huysuzlaştı yavrum
ne bişey yiyebiliyor ne rahat nefes alabiliyor:26:
çok üzülüyorum böyle görünce
bu arada 5 kilo verdim hedefime ulaştım yani
hemde yazın tutmadığım oruçları tutuyorum 19 günüm kaldı
bu akşam litvanyadan kardeşim geldi biraz sonra onu görmeye gidicez
kızlar sizden kardeşim için dua istiyorum
oradaki doktorlar sağ gözünde %80 görme kaybı var demişler
acil ameliyat demişler yarın hemen doktora gidicek inşallah düzelebilecek birşeydir
çok üzülüyorum bu aralar herşey üstüste geliyor sanki Allahım sen bütün hastalara şifa ver dermansız dert verme amin
YAVRUKEDİ günaydın tatlım dün rapor işlerinden dolayı dışarıdaydım açamadım tükanı. SİNEMİSİMİZ rahatsızmış neden ağlıyor acaba diş olabilir mi? inşallah geçer canım çok geçmiş osun.
Günaydın mutlu anne, dün gece yaşattıkları tekmelemeden ziyade ımm nasıl anlatılır bilmiyorumkarnımın içinde adeta bi balık var gibiydi ordan oraya dönüp durdu lump lump diye Hala da devam ediyor.
Babyceren: Buyuk gecmiş olsun canım,,gece gece okudum ağlattın beni
Çağla şimdi iyiymiş çok sevindim,,keşke yakın olsak,,sana gelirdim balkonda! bir türk kahvesi içerdik beraber
Tatlıcadı: Tarık Bugra resmen nazar olmuş canımAman diyim dikkat et,,misafirlerin
falan arkasından bebeğin yüzünü 3 kez besmeleyle tersten yıka canım
Nagihan & Turuncu& Zada: Bebişler nasıl kızlar? Merakta bırakmayın,,dün gece hep dua ettim,şifa istedim Rabbimden..
Yavrukedicim: Mira'yı dün gece ilk kez ağlayarak uyuttum gece 01:30da şuan da bile çok üzgünüm... Ben çocuk ağlamasına hiç dayanamıyorum çok etkilendim,,kahroldum resmen. akabinde 3 kez uyandı,,resmen bana gücenmiş gibi uyanmalarında da ağladı hep.Bugün kendimi affettiricem inşallah
Planner: Zeynomuzun babanneyle arası nasıl?
Elif: Gönül'ü de sorayım,,tekmeledi mi dün gece çok
M.Ali Birand: Mekanın cennet olsun!
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Güzel geçecek bir haftasonunun startını vericez birkaç saat sonra:129:
Kızım uyanmadan alelacele okudum ama yarısını anladım yarısını anlamadım unuttuklarım olursa küsmesinler hepinizi seviyorum şekerler
BABYCEREN canım çok üzüldüm Çağla'nın yaşadıklarına. Neyse ki gelmiş geçmiş. Allah'ım bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.
TURUNCU- NAGİHAN çok geçmiş olsun bebişler hastalanmış umarım daha iyilerdir.
Bu arada turuncu paylaşımların için teşekkürler(hemen kaydettim). Kayra'nın demir sonucuna da çok sevindim inşallah hep böyle devam eder.
MUTLU ANNE gece kuşu miramız umarım gece uyumuştur. Bu arada hediye fikri çok hoş ben varım.
PLANNER 8. ayınız ZADA 9. ayınız hayırlı olsun kızlar Allah kuzucuklarınıza daha nice 8-9 aylar seneler göstersin inşallah. Bu arada beste hanımın da yarın 8 ayı doluyor.
YAVRUKEDİ günaydın tatlım dün rapor işlerinden dolayı dışarıdaydım açamadım tükanı. SİNEMİSİMİZ rahatsızmış neden ağlıyor acaba diş olabilir mi? inşallah geçer canım çok geçmiş osun.
MELEĞİM mahir de huysuzlanmış canım geçmiş olsun dediğin gibi üst dişler yolda herhalde, inşallah hemen çıkarda rahatlar mahir paşamız.
CHİHİRO- ELİF_344 hoş geldiniz kızlar inşallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
ÇİÇEK ÇİÇEK masal hala iyileşmemiş canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bir iyileşseydi şu kuzucuk artık.
TATLICADI tarık buğra bağırmaya başlamış yine bence nazar etmişler çocuğa. İnşallah düzelir canım. Bu arada ben de çok sulu göz oldum çıktım, her şeye ağlıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Kızlar hepinizi öpüyoruz minnoşumla
Kendime pessss diyorum.
Bir de planner le zadaya yarın kızım 8 aylık olacak yazmışım.
Kızım 8 aylık olmuş bile kızlar.
SIYIRAN MAYIS ANNELERİ diye bi topik açıcam benim gibileri bekliyorum.
cnm bugün daha iyi..ateş yok en azından..öksürük ve iştah ta düzelir inş..
ya biliyormusun hep miranın güzel gözleri geliyor aklıma tekrar maşşallah kuzuma benim..
cnm bugün daha iyi..ateş yok en azından..öksürük ve iştah ta düzelir inş..
ya biliyormusun hep miranın güzel gözleri geliyor aklıma tekrar maşşallah kuzuma benim..
sağol tatlım oluyor bazen öyle..bende dün planer kızım 8 aylık oldu diyince tarihe baktım ve kızımın 9 aylık olduğunu farkettim...bu bıdıklar bizde akıl bırakmıyorlar..
sizinde 8. ayınız hayrlı olsun tatlım..
bir kaç gündür kızımın çiş sayısında azalma olduğunu düşünüyorum
özellikle sabah açtığım zaman altını bezi dolu dolu olurdu
şuan öyle değil neden acaba :44:
suyuda çok seviyor annem sürekli yemek yedirdiğinde su veriyor bende öyle :44:
sabah emziriyorum 2 saat sonra kahvaltısını yapıyor 60 - 90 cc süt ile
120 cc süt +çorba+yoğurt ve ben gelincede emziriyorum
miktarları yazmıyorum çünkü bazen çok az bazen normal 100 cc yi geçmez ama hiçbir zaman
en ufak doygunluk hissinde bırakıyor yemeyi
mesela bu sabah 90 cc süt ile hazrlamıs annem kahvaltısını yarısını yedi diyor
Hay allah kas yaparken goz cikardim galiba( bazen hastalanir cocuktur gecer elbelt falan diyorum ama bu durumu basite indirgemek icin degilde daha cok belki rahatlatir diye soyluyorum,sorry ,, tabiki kotu seyler yasiyoruz..Mahirde cok kotu oldu, nefes alamiyordu ve bir hastaneden bir hastane ambulansla acile gonderildik sabaha kadar kaldik..dedigin gibi rabbim dermansiz dert vermesin , acilarini gostermesin..
Bizim ust disler cok kabarmis ve dun gece biz hic uyumadik nerde ise saat tuttum 10 veya 15 uyuyup uyandi, dusunun halimizi perisaniz..sekersizyesilcay cnm derler yaaa beterin beteri var diye benimde oyle oldu..beterin beteri oldu resmen...Babyceren calpol kullandiktan sonra geri donusumleri yazarsan cok sevinirim, bakalim ise yaricakmi bende merak ettim
Gecmis olsun cnm, bu seferde hasta diyince icim ciz etti..minnacik bebekler nelerle ugrasmak veya savas vermek zorunda kaliyorlar..ins tez zamanda sifa bulur Yaren Nur muz
Umarim hayatinin her alaninda sorunsuz gecer herseyin, ikinci bebegininde Zeyno gibi akilli bidik oldu mu tamamdir :))
Pupp denilen seyi bende az yasadim, hamileligin sonlarina dogru sanki uyuz olmus gibi kasiniyordum, ozellikle bacanlarim boydan boya dayanilmaz kasindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?