hayırlı cumalar hepinize kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
berbat bir gece geçirdim oğlum doğduğundan beri hiç bu kadar kötü olmamıştı
bütün gece uyumadık oğlum öksürdü öksürdükçe ağladı sonra bende ağladım
bir yandanda kardeşim çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın
hasta olan bebişler varmış hepsine rabbim şafii ismiyle şifasını versin
kardeşim şu sıralar hastanededir inşallah güzel sonuçlarla döner:26:
hepiniz Allaha emanet olun oğlum uyandı onunla ilgileneyim güzel dualarınız için tekrar teşekkürler hepinize
iyi ki varsınız
Canım bazen Mira'da da aynı şey oldu,,ben araştırdım,kötü senaryoları da hemen yazdım tabi ama sonra da 1-2 güne normale döndü,,bildiğim; su miktarının ve emzirmenin arttırılması böyle durumda. Kendi kendine düzeldi yani bizimki
Sende gözlemlemeye devam et cicim
canım sütümün azaldığından bahsetmiştim hala aynı günde 125 anca çıkıyor
demekki az süt geliyor yavrucağa bol bol su içmeliyim sanırım
humana çay içiyorum şuanda off ne yapsam ki
Canimmm enisteye kocamanindan en buyugundenazranın sanırım 2. dişide yolda..
dün gece 12de yttı sabah 6da uyandı. bgn gündüz hiç uyumadı ve bu saate kadar durdu.
bnmde feleğimi şaşırtı. işin garibi kucağımdan inmiyo. ben nerde azra orda kollarını aça aça geliyo fındık kızım.
tabi bnm her yerim mahvolmuş durumda o ayrı..
neyse bgn eşim evdeydi. sabah azra erken kalktı ben uyuyamadım yoruldum fln diye sen yat ben bakarım azraya dedi. saat 9du.
10a kadar uyumuşum. kalktığımda sen dinlen ben kahvaltı hazırlarım dedi. hazırladı yedik içtik.. sen otur dedi gitti bulaşıkları yıkadı..
şimdi buraya kadar olan kısımı bnm için normal. allah razı olsun ara sıra çok yorgun görürse bni yemek yapar çnk.
beni şaşırtan kısım (ki eminim sizde şaşıracaksınız) bulaşıklarıda yıkadıktan sonra elektrik süpürgesini çıkardı.
bi kova su hazırladı. evi süpürdü sildi toz aldı ama ne temizleme. buzdolabını bulaşık mak. çekti altlarına kadar aldı.
petekleri kapıları sildi ya inanırmısnız bilmem prizlere kadar toz aldı. banyo tuvalet temizledi.
tabi ben arkasından gidiyorum ya şurayıda bn yapayım bırak diyorum yok elimi hiçbirşeye sürdürmedi.
sonrada aynen bnm taklidimi yaparak ' e ben çok yoruldum dışardan birşey söylersin artık' dedi.
gülüştük dışardan geldi yemeğimizide yedik
cam silsek bayram temizliği yaptık yazardım..
allah eşimden razı olsunbgn beni çok mutlu etti yani anlıyacağınız...
oda sana bir guzel derdi"butun gun temizlik yaptim yoruldum"diyeeetatlıcadım yok okadar değil..
dedimya bu bir ilk oldu.. en fazla yemek yapar (genelde hep balıktır oda)
kokudan rahatsız olduğum için kendide temizler.
ama bugün yaptıkları takdire şayandı yani..
yalnız bütün işi 2 saatte bitirdi, ben olsaydım sabhtan akşama kadar uğraşırdım
neyse kocamı çok seviyorum bugün gönlümü fethetti nede olsa:123:
bende onun gönlünü fethediyim dedim amaazra izin vermedi
meleğim sen böyle yazdıkça inan üzülüyorum.
umarım eşin kıymetini anlarda bu serzenişlerin bir son bulur..
allah herkesi farklı imtihanlarla sınıyor. seninkide bu sanırım..
aile huzurunuz hayırlısıyla düzelir inşallah:26:
canim sizede cok gecmis olsun kardesinede ayrica gecmis olsun anacim sizin basinizda bir ugursuzluk var valla bi sadaka verinhayırlı cumalar hepinize kızlar
hepiniz Allaha emanet olun oğlum uyandı onunla ilgileneyim güzel dualarınız için tekrar teşekkürler hepinize
iyi ki varsınız
Tatlim sanada gecmis olsun ecos umuda cok op benim yerime annesihep bebişlerimiz hasta olmuş son 2-3 sayfaya baktımda herkese geçmişler olsun. bizdede sırayla ece iyileşti ben hastalandım. burada oturan arkadaşlarım gelip aldı beni doktora götürdü. tiroidlerim yine kudurmuş. ilacımın dozajını artırdılar. ece etkilenmicekmi deyince ona da bir test yapalım dediler. çok şükür iyi çıktı onun sonuçları arada kanınada baktırdım gayet iyimiş. ben napıcam bu hormonlarımla bilmiyorum. beni eve bırakmadılar onlarda kaldım 2 gündür. geçmişe bakamıcam çok sayfa var. evde tam takır. dışarıda fırtına da var. ece terliklerimi yalıyor. ben burnumu çekip duruyorum. ıyyy karabasan gibiyiz şu an:))
Umarim hayatinin her alaninda sorunsuz gecer herseyin, ikinci bebegininde Zeyno gibi akilli bidik oldu mu tamamdir :))
Pupp denilen seyi bende az yasadim, hamileligin sonlarina dogru sanki uyuz olmus gibi kasiniyordum, ozellikle bacanlarim boydan boya dayanilmaz kasindi..
Bu akşam Tarık Buğra beni çok üzdü yine bağırmaya başladı
Ama o kadar çok bağırıyo ki suratı kıpkırmızı oluyo nefes alamıyor unutmuştu ne güzel bu akşam yine başladı
Bağırmaktan 2 kez kustu..sesi kısıldı artık..ne yaptıysak susturamadık bağırtısını oyun,şarkı,kucakta gezdirme,üzerindekileri çıkarınca mutlu oluyo diye soydum,elini yüzünü yıkadım ayaklarını yıkadım yok banamısın demedi..
Sesi kısılınca oturdum ağlamaya başladım
Babası dışarı çıkardı kucağında gezdirdi biraz dışarıda da bağırdı
Geçte uyudu kuzum
Kara kara yarında devam ederse diye düşünüyorum
Doktora mı götürsem ne yapsam bilmiyorum..bi yeri acısa ağrısa ağlar diye düşünüyorum
Başıma ağrı girdi
günaydınn şekerler tatlı bebişleerr kuzularım benimm
ben kuzumu evde bıraktım geldiimm sabahın 7 sinde saatim çalınca o da bir güzel uyandı şarkılar söylüyor
ayaklarını ağzına götürüyor efendime söyliyim beni gezdir diyorkarnıma sokup işe gelemedim ya onu
gözlerinin önünden kuğu gibi süzüleek çıktım kapıdan
-planner zeyno babannesine alıştımı ?
Planner: Zeynomuzun babanneyle arası nasıl?
M.Ali Birand: Mekanın cennet olsun!
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Güzel geçecek bir haftasonunun startını vericez birkaç saat sonra:129:
Kendime pessss diyorum.
Bir de planner le zadaya yarın kızım 8 aylık olacak yazmışım.
Kızım 8 aylık olmuş bile kızlar.
SIYIRAN MAYIS ANNELERİ diye bi topik açıcam benim gibileri bekliyorum.
hayırlı cumalar hepinize kızlar
iyi ki varsınız
Kuzuşum dün sabahtan akşama 4 defa ateşlendi. en son sbh 05:40'da kalktık 39,4'tü.ateşinden gözünün yaşıyla ağladı yavrum.içim gitti.sanki derman istiyor bizden.çok moralimiz bozuldu.neyseki saat 07:00'de 36,5'a düştü.şimdilik ateşi yok.devamlı takipteyim ve evi arayıp tacizde bulunuyorum.
dün akşam üzeri yeni enf. hast. uzmanı dr.'umuzu aradım.durumu anladım.ateşi çok yükselince calpol,fitil'den başka hiçbir şey vermeyin dedi. Şuan çok yaygın bir viral enfeksiyon var dedi.2-3 yada 5 gün sürebilir dedi. ateşi devamlı kontrol altında tutun dedi.o öyle söyleyince hafif rahatladım.
eşim de hala hasta evde.ben kendimi bir nevi sürükleyerekten işe geliyorum.imş. geçer şu ateş.dünden beri iştahsızlık başladı Yaren Nurda. İNŞ. ÇABUCAK GEÇER.
şifa dileyen tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim hepsine şifa versin....
hep bebişlerimiz hasta olmuş son 2-3 sayfaya baktımda herkese geçmişler olsun. bizdede sırayla ece iyileşti ben hastalandım. burada oturan arkadaşlarım gelip aldı beni doktora götürdü. tiroidlerim yine kudurmuş. ilacımın dozajını artırdılar. ece etkilenmicekmi deyince ona da bir test yapalım dediler. çok şükür iyi çıktı onun sonuçları arada kanınada baktırdım gayet iyimiş. ben napıcam bu hormonlarımla bilmiyorum. beni eve bırakmadılar onlarda kaldım 2 gündür. geçmişe bakamıcam çok sayfa var. evde tam takır. dışarıda fırtına da var. ece terliklerimi yalıyor. ben burnumu çekip duruyorum. ıyyy karabasan gibiyiz şu an:))
Merhaba kızlaar
Kayranın ateşi düştü çok şükür.En son dün gece ateş düşürücü verdim ve şuana kadar hiç çıkmadı ateş...İnşaallah böyle devam eder.
Ama bir sorun var.Çocuğun huyu 1 günde değişti.Gece uyumamak ve uyutmamak için elinden geleni yaptı.Hayır uykusu var biliyorum.
1-Kucağıma alıyorum uyuyor,yerine yatırıyorum uyanıyor
2-aramızda yatırıyorum uyuyor,15 dk sonra kendiliğinden uyanıp yalancı ağlama krizine giriyor.Hiç bir şekilde avutulmuyor.
3-sarılıp uyutuyorum,uyanmasın diye yerinede yatırmıyorum ama beyimiz kucağımda yüz üstü yatmak istiyor,yatamayınca basıyor yaygarayı .
4-ayakta sallıyorum ama inatla karnıma karnıma geçiriyor ve bağırıyor
Kısacası uykusu olduğu halde geceyi zehir etmek için elinden geleni yaptı.En son dayanamadım ve attım yatağına.Korkuluklarıda kaldırdım ki bizi görmesin diye.O kadar çok bağırıyor ki arada boğazı gıcıklandığı için öksürüyordu.Gözünden bir damlacık bile yaş akmadı valla.Sadece istediği olmadığı için yapıyor bunu.
Hele böyle ağlayıp zırladıktan sonra arada bir susup bizim sesimizi dinlemesi yok muuuu
Önce dinliyor sonra biz yanına gelmeyince devam ediyor sıpa
Neyse 15 dakikadan sonra kendi kendine uyudu ama.
Gece 3 te tekrar başladı,yine elimden geleni yaptım ve yine bağırma devam edince attım yatağına.Bağıra bağıra uyudu 20 dakikada vee sabah 8de kalktı
Eminim bu gecede böyle yapacak ve ben yine aynı şekilde yapacağım.3. gece pes etmiş olacak
bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii
Turuncu geldi aklima tabii Kayra insallah yeme aliskanligini biraan evvel edinirde annesini uzmez diye
turuncu Kayra nin atesi gectimi?
Turuncum senin oglan aglayarak istedigini yaptirmaya alismis bacim yaaa hastalandigi donemleri iyi kullanmis boncugum ama en iyisini yapiyorsun yaaa ben varya carsida pazarda yere yatip aglayan cocuklara sinir olurum insallah okis oyle olmaz diyorumMerhaba kızlaar
Kayranın ateşi düştü çok şükür.En son dün gece ateş düşürücü verdim ve şuana kadar hiç çıkmadı ateş...İnşaallah böyle devam eder.
Ama bir sorun var.Çocuğun huyu 1 günde değişti.Gece uyumamak ve uyutmamak için elinden geleni yaptı.Hayır uykusu var biliyorum.
1-Kucağıma alıyorum uyuyor,yerine yatırıyorum uyanıyor
2-aramızda yatırıyorum uyuyor,15 dk sonra kendiliğinden uyanıp yalancı ağlama krizine giriyor.Hiç bir şekilde avutulmuyor.
3-sarılıp uyutuyorum,uyanmasın diye yerinede yatırmıyorum ama beyimiz kucağımda yüz üstü yatmak istiyor,yatamayınca basıyor yaygarayı .
4-ayakta sallıyorum ama inatla karnıma karnıma geçiriyor ve bağırıyor
Kısacası uykusu olduğu halde geceyi zehir etmek için elinden geleni yaptı.En son dayanamadım ve attım yatağına.Korkuluklarıda kaldırdım ki bizi görmesin diye.O kadar çok bağırıyor ki arada boğazı gıcıklandığı için öksürüyordu.Gözünden bir damlacık bile yaş akmadı valla.Sadece istediği olmadığı için yapıyor bunu.
Hele böyle ağlayıp zırladıktan sonra arada bir susup bizim sesimizi dinlemesi yok muuuu
Önce dinliyor sonra biz yanına gelmeyince devam ediyor sıpa
Neyse 15 dakikadan sonra kendi kendine uyudu ama.
Gece 3 te tekrar başladı,yine elimden geleni yaptım ve yine bağırma devam edince attım yatağına.Bağıra bağıra uyudu 20 dakikada vee sabah 8de kalktı
Eminim bu gecede böyle yapacak ve ben yine aynı şekilde yapacağım.3. gece pes etmiş olacak
Canim sen boyle yazinca benim icim aciyor yaaa kndimi sansli annelerden sayiyorum birde ben magazaciydim yani dusunsene calisiyor olsaydim en iyi ihtimalle 11 de evde olurdum magaza yonetim personel derken sorumluluk ve stresli bir is yani cok sukur halimize ve calismak zorunda degilim diyorumher detayıya gözümün önünde canlandı :)
ömer de uyduruktan ağlarsa boğazı gıcıklanır ve öksürmeye başlar sonra da canı tatlı gelir ağlamayı keser :)
dün akşam tezgaha oturttum ben salata yaparken soğanlarımdan çaldı ve emmeye başladı
hem yüzünü buruşturuyor inliyor hem de emiyor dişlerine sürüyor
bir bağ soğanın her milimetrekaresini yaladı sonra da elinden zorla alıp salataya doğradım
soslu değişik bir salata oldu biz bayıldık tadına!
bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii
................
Hem maaşallah kızıma hem de afiyet olsun.Artık büyüdükleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.İyi yapmışın miktarı arttırmakta...
Bizimki çorbayı severse 1 küçük kavanoz yer ama canı istemezse yarım kavanozu zor yedirirm:)
Amaaaann yemezse yemesin,nasıl olsa evlenince karısının elinden zehir çıksa yer
Mutlu_anne ; miraya bol bol çorba yapmasını öğret emi,oğlum çorbayı çok seviyorda
Bu arada ateşimiz düştü canım.Rahatladık şimdilik
Turuncum senin oglan aglayarak istedigini yaptirmaya alismis bacim yaaa hastalandigi donemleri iyi kullanmis boncugum ama en iyisini yapiyorsun yaaa ben varya carsida pazarda yere yatip aglayan cocuklara sinir olurum insallah okis oyle olmaz diyorum
Canim sen boyle yazinca benim icim aciyor yaaa kndimi sansli annelerden sayiyorum birde ben magazaciydim yani dusunsene calisiyor olsaydim en iyi ihtimalle 11 de evde olurdum magaza yonetim personel derken sorumluluk ve stresli bir is yani cok sukur halimize ve calismak zorunda degilim diyorum
kizlar ben kacarr okis hanimla ilgileneyim biraz uyandi lego yapacaz bugun
AAAAa Aşkolsun Turuncu,,sen benim kızımın çorba yapamadığını nerden çıkardın aaa
Resmini ekliyorum,,bak hemen kaldırıcam sonra
Evet kızlar 7 saattir ateşimiz çıkmadı. Şuanda da normal seyrinde devam ediyor. Çok şükür…
Mutluanne; cnm fikrini çok beğendim. Neden olmasın? Yaparız inş. Duaların için sağol cnm. Rabbim kabul etsin. İnanın her dua ettiğimde sizlerin de adı geçiyor. Mira ağlamış. Yavrucak ama belki de böyle böyle alışacak cnm. Bende dayanamıyorum ağlamalarına. Ama belki bu şekilde de olsa biraz zorluk çeker sonra bir düzen oluşur. Ne dersin? Umarım şu uyku problemi çözülür artık mira’nın.Bu arada h.sonu karşıya geçebiliriz ben istersen buluşalım diyecem ama hasta olduğundan dolayı buluşalım desem mi demesem mi bilemiyorum…Buluşmayalım….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?