2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım Allah tüm hasta bebişlerimize şifa versin

canım sütümün azaldığından bahsetmiştim hala aynı günde 125 anca çıkıyor
demekki az süt geliyor yavrucağa bol bol su içmeliyim sanırım
humana çay içiyorum şuanda off ne yapsam ki

canım sütümün azaldığından bahsetmiştim hala aynı günde 125 anca çıkıyor
demekki az süt geliyor yavrucağa bol bol su içmeliyim sanırım
humana çay içiyorum şuanda off ne yapsam ki

Her bünyeye farklı şeyler süt yapıyor canım,,bana en çok uyku ve boza süt yapıyor mesela,,still tee bende hep içiyorum.
Ama artık benim sütüm de de ciddi azalma var!

hep bebişlerimiz hasta olmuş son 2-3 sayfaya baktımda herkese geçmişler olsun. bizdede sırayla ece iyileşti ben hastalandım. burada oturan arkadaşlarım gelip aldı beni doktora götürdü. tiroidlerim yine kudurmuş. ilacımın dozajını artırdılar. ece etkilenmicekmi deyince ona da bir test yapalım dediler. çok şükür iyi çıktı onun sonuçları arada kanınada baktırdım gayet iyimiş. ben napıcam bu hormonlarımla bilmiyorum. beni eve bırakmadılar onlarda kaldım 2 gündür. geçmişe bakamıcam çok sayfa var. evde tam takır. dışarıda fırtına da var. ece terliklerimi yalıyor. ben burnumu çekip duruyorum. ıyyy karabasan gibiyiz şu an:))

Canimmm enisteye kocamanindan en buyugundenmaasallah aynen bacim benim esimde oyle hizli mutfak toplarki sasip kalirim tabi onlar yuzeysel yapiyorlar hayatim ondan yani

oda sana bir guzel derdi"butun gun temizlik yaptim yoruldum"diyeee

canim sizede cok gecmis olsun kardesinede ayrica gecmis olsun anacim sizin basinizda bir ugursuzluk var valla bi sadaka verin

Tatlim sanada gecmis olsun ecos umuda cok op benim yerime annesi yok yok opme iyilesince opersin

canım güzel dileklerin çok çok sagoll inş bütün bebelerimiz annelerini üzmeyen akıl küpleri olurlarrrr buarada hatırladım sende pupp olmuştun ama az demiştin ya benim öyle kötüydükii meleğimm, allah düşmanımın başına vermesin

zeynonunda arda bağırganlığı tutuyor ama senin minnoş abartmış baya bu işi, dikkatini başka bir yöne çekmekte işe yaramıyorsa hoşunamı gidiyor acaba bağırmak, yinede bir uzman tavsiyesi lazım gibi canımcımm

canım bende aynenn süzülerek çıkıyorum evden ve mümkünde ben çıkarken görmesini istemiyorum o oadasında oyuna dalmışken kaçıyorum evdenn henüz alışma çabası sürüyor zeynonun ama umutluyuz dün akşamdan beri ışık var yani inşş

Planner: Zeynomuzun babanneyle arası nasıl?
M.Ali Birand: Mekanın cennet olsun!

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Güzel geçecek bir haftasonunun startını vericez birkaç saat sonra:129:

canım sagol aralar limoni babaneyle zeynodaa ama alışacak sanırım yavaş yavaş gevşemeye başladı sanki, bakalım annem gitti busabah ama eşim evde haftasonu bende evdeyim, pzt,salı eşim yine evde artık alıştı alıştı yoksa annemi getirecekler artık geri bize, kontrollerini burda yaptırız diye düşündük, yarın sabah ameliyat olcak inş, dua edin annem için kızlarr

Kendime pessss diyorum.
Bir de planner le zadaya yarın kızım 8 aylık olacak yazmışım.
Kızım 8 aylık olmuş bile kızlar.
SIYIRAN MAYIS ANNELERİ diye bi topik açıcam benim gibileri bekliyorum.

canım sorma bu bıdılar akılmı bıraktı bizde yahuuu siiznde 8. aynızı hayırlı uğurlu olsun şekerimm, besteciğide özledik yeni fotolar eklede görelimm şekeriii

canım çok üzüldüm, hem yavruna hem kardeşine acil şifalar versin allah, güzel haberlerle dön bizeee

canım ateştendir iştahsızlığı, iyileşir inş güçlü bir bebek yaren nur, annesine çekmişşş

canım geçmiş olsun, ececikinde tiroid takibini yaptırman iyi olmuş, anlattıkların gözümün önünde canlandı biran, böyle bile süpersiniz şekerim moralını bozma lütfennn

ben geldimm
kızlar gece eşleriniz bebekle ilgilenmek için uyanmıyosa yapmanız gereken şey çok basit..bebeğinizin kakasını yapması ve sizinde eşinizin yanında altını değiştirmeniz..
dün gece burda gece kuşu gibi takılırken Tarık Buğra uyandı kakasını yapmışş çok kötü kokuyodu..eşimde o sırada horluyodu kuuzmun poposunu temizledim kokusunu uyandı
odayıda havalandıramadık o satte kokulu bi gece geçirdik
oğlum henüz bağırmaya başlamadı inş başlamaz..başlarsada nasıl susturucam diye tedirgin olmamaya rahat olmaya çalışıcam..

gece sıpam çok uyandı kaç kez uyandığını sayamadım bile..gece 03:30 gibi uyudum sabah 9 a kadar 6 kez uyandı galiba..halim içler acısı

son sayfalarda hep bebişlerimizin rahatsızlığıyla dolu..pis virüsler
yapmam gereken çok iş var ama yapmaya hiç halim yok

Elif_344;canım sen burda hamileliğinden..bebek alışverişinden bahsedince 2. bebek için isteğim tavan yapıyo

yavrukedicanım sütün azalmışbol bol su iç canım şaşalı al yanına dik kafana:)bana sütte çok süt yapıyodu süte sevmiyosan sütlaç olarak tüket..inş karagözlü Sinemisimiznde ağlama krizi geçer

mutlu_annedaha öncede bağırdığı için nazar hiç aklıma gelmedi ama gece bu kadar çok uyanınca nazar değdirdiler diye düşündüm..arıycam birazdan ikisinide içimi dökmeliyimm

Merhaba kızlaar
Kayranın ateşi düştü çok şükür.En son dün gece ateş düşürücü verdim ve şuana kadar hiç çıkmadı ateş...İnşaallah böyle devam eder.
Ama bir sorun var.Çocuğun huyu 1 günde değişti.Gece uyumamak ve uyutmamak için elinden geleni yaptı.Hayır uykusu var biliyorum.
1-Kucağıma alıyorum uyuyor,yerine yatırıyorum uyanıyor
2-aramızda yatırıyorum uyuyor,15 dk sonra kendiliğinden uyanıp yalancı ağlama krizine giriyor.Hiç bir şekilde avutulmuyor.
3-sarılıp uyutuyorum,uyanmasın diye yerinede yatırmıyorum ama beyimiz kucağımda yüz üstü yatmak istiyor,yatamayınca basıyor yaygarayı .
4-ayakta sallıyorum ama inatla karnıma karnıma geçiriyor ve bağırıyor
Kısacası uykusu olduğu halde geceyi zehir etmek için elinden geleni yaptı.En son dayanamadım ve attım yatağına.Korkuluklarıda kaldırdım ki bizi görmesin diye.O kadar çok bağırıyor ki arada boğazı gıcıklandığı için öksürüyordu.Gözünden bir damlacık bile yaş akmadı valla.Sadece istediği olmadığı için yapıyor bunu.
Hele böyle ağlayıp zırladıktan sonra arada bir susup bizim sesimizi dinlemesi yok muuuu
Önce dinliyor sonra biz yanına gelmeyince devam ediyor sıpa
Neyse 15 dakikadan sonra kendi kendine uyudu ama.
Gece 3 te tekrar başladı,yine elimden geleni yaptım ve yine bağırma devam edince attım yatağına.Bağıra bağıra uyudu 20 dakikada vee sabah 8de kalktı
Eminim bu gecede böyle yapacak ve ben yine aynı şekilde yapacağım.3. gece pes etmiş olacak

canım çok çok geçmiş olsun, gitsin birdaha gelmesin hastalıklar inş, bronşit birsürü bebekte yaşanan bir hastalık bu aylarda, bunada şükür diyelim allah beterinden korusun canım kendini suçlama sakın, cerenin okuldan mikrop getirmesi çok normal birsüre ara verip yine devam eder belki anasınıfındaydı değilmii? en azından şu hastalıklı kış ayları geçse birazcık:26:

yves rocher'de 3 gün tüm ürünlerde %50 indirim olacakmış aman allahımmmmmmm
ben bu markanın şampuanını kullandığımdan beri saçım dökülmüyor kızlar çok memnunum
koltuk altı roll-onu da hiç akmıyor ve kıyafetlerimde iz bırakmıyor
eskiden hiç terlemezdm ne güzel
hamile kaldığımdan beri çok terliyorum

Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinizede çok teşekkür ederim

Babyceren ; canım hiçç konuya girmeden sana çok ama çok geçmiş olsun diliyorum.Yaşadıklarını ta içimde hissetim ve içim yandı...
Rabbim acil şifalar versin..

Hejar ; canım hem bebeğin için hemde kardeşin için çok geçmiş olsun.Keşke bu bebişler hiç hasta olmasa

Zada-Nagiş ; Kızlar yavruların son durumu iyi imiş..İnşaallah çabucak toparlanırlar ve iştahları açılır.Tabi bizimkide :)

Tatlıcadı ; tatlım tarık buğra sadece bağırıyormu yoksa ağlamayla karışık bir bağırmamı ?Tamam Kayrada bağırıyor,kendisini kasıp kıpkırmızı oluyor falan ama böyle kusana kadar devam etmiyor.Bağırdığında siz ilgilenmeyince veya odayı terk edince yine aynısını yapıyormu?

Çiçek ; canım keşke peditus hiç kullanmasaydın.Hiç bir işe yaramıyor o ilaç.At çöpe gitsin.Burnu için serum fizyolojike devam

azraece ; çok geçmiş olsun canım ya...

her detayıya gözümün önünde canlandı :)
ömer de uyduruktan ağlarsa boğazı gıcıklanır ve öksürmeye başlar sonra da canı tatlı gelir ağlamayı keser :)
dün akşam tezgaha oturttum ben salata yaparken soğanlarımdan çaldı ve emmeye başladı
hem yüzünü buruşturuyor inliyor hem de emiyor dişlerine sürüyor
bir bağ soğanın her milimetrekaresini yaladı sonra da elinden zorla alıp salataya doğradım
soslu değişik bir salata oldu biz bayıldık tadına!

bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii

Kizlar yaa okisim iki gundur melake gibi oldugerci nazindan aglamalari var tabiii ama cok yormuyor beni aferim kara gozlu kizimabu arada okis in yuzu daha dogrusu yanaklari kuruyor dr bi krem verdi onu kullaniyoruz ama surmedigm zaman yine kuruyorveee sabah kahvaltisini yaparken 20cc ihlamur ictigozunuze az gelebilir tabiki ama ben cok mutlu oldum yemek miktarlarinida artirdim biraz onceden milupanin kucuk kavanozlari kadar yerdi baktim iki gundur bayagi yiyooo buyuk kavanozu kadar ekmek vermiyordum ekmegede basladim ve Turuncu geldi aklima tabii Kayra insallah yeme aliskanligini biraan evvel edinirde annesini uzmez diyebugun ekmek yapicam kiza bakalim nasil olacak
babyceren canim Cagla nasil oldu?
nagis cim Yaren nur nasil hayatim surekli ates tekrarlamasi yavrucagi bitkin dusurur yaa
turuncu Kayra nin atesi gectimi?

................

Turuncu geldi aklima tabii Kayra insallah yeme aliskanligini biraan evvel edinirde annesini uzmez diye
turuncu Kayra nin atesi gectimi?

Hem maaşallah kızıma hem de afiyet olsun.Artık büyüdükleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.İyi yapmışın miktarı arttırmakta...
Bizimki çorbayı severse 1 küçük kavanoz yer ama canı istemezse yarım kavanozu zor yedirirm:)
Amaaaann yemezse yemesin,nasıl olsa evlenince karısının elinden zehir çıksa yer

Mutlu_anne ; miraya bol bol çorba yapmasını öğret emi,oğlum çorbayı çok seviyorda

Bu arada ateşimiz düştü canım.Rahatladık şimdilik

Turuncum senin oglan aglayarak istedigini yaptirmaya alismis bacim yaaa hastalandigi donemleri iyi kullanmis boncugum ama en iyisini yapiyorsun yaaa ben varya carsida pazarda yere yatip aglayan cocuklara sinir olurum insallah okis oyle olmaz diyorum

Canim sen boyle yazinca benim icim aciyor yaaa kndimi sansli annelerden sayiyorum birde ben magazaciydim yani dusunsene calisiyor olsaydim en iyi ihtimalle 11 de evde olurdum magaza yonetim personel derken sorumluluk ve stresli bir is yani cok sukur halimize ve calismak zorunda degilim diyorum
kizlar ben kacarr okis hanimla ilgileneyim biraz uyandi lego yapacaz bugun

AAAAa Aşkolsun Turuncu,,sen benim kızımın çorba yapamadığını nerden çıkardın aaa
Resmini ekliyorum,,bak hemen kaldırıcam sonra

Canım benim oğlan uyku konusunda çok uyumludur maaşallah.
Yatağına bırakır çıkarım.Kendi kendine oynar,sonra da uyur kalır.Öğlen uykularında da aynı...
Ama ne zaman ateşlense bu şekilde ağlamalara başlıyor.
Ben ve eşimde çarşıda pazarda böyle istediğini yaptırmak için ağlayan çocuk olmasını istemiyoruz.Zaten onu yaparsada yerde oturur ağlar çünkü bu konuda ikimizde taviz vermeyiz.
Zaten bu durumlardan korktuğum için geçen burda kayranın davranışlarının normal olup olmadığını sormuştum.Bir çok bebekte aynı davranışlar olunca kısıtlama konusunda biraz geri çekildim ama beni kullandığını hissettiğim an kimin patron olduğunu çok iyi öğretirim

AAAAa Aşkolsun Turuncu,,sen benim kızımın çorba yapamadığını nerden çıkardın aaa
Resmini ekliyorum,,bak hemen kaldırıcam sonra

Eeeee hamarat annenin hamarat kızııı

Evet kızlar 7 saattir ateşimiz çıkmadı. Şuanda da normal seyrinde devam ediyor. Çok şükür…
Kızlar aklımda kalıp yazamadıklarım ve sonlarda da yakaladıklarımdan yorumlarımı beyan etmek istedim.

Papatya2507; cnm çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına. İnş. Hep sağlıklı, keyfi yerinde olur…

Mutluanne; cnm fikrini çok beğendim. Neden olmasın? Yaparız inş. Duaların için sağol cnm. Rabbim kabul etsin. İnanın her dua ettiğimde sizlerin de adı geçiyor. Mira ağlamış. Yavrucak ama belki de böyle böyle alışacak cnm. Bende dayanamıyorum ağlamalarına. Ama belki bu şekilde de olsa biraz zorluk çeker sonra bir düzen oluşur. Ne dersin? Umarım şu uyku problemi çözülür artık mira’nın.Bu arada h.sonu karşıya geçebiliriz ben istersen buluşalım diyecem ama hasta olduğundan dolayı buluşalım desem mi demesem mi bilemiyorum…Buluşmayalım….

Şekersizyeşilçay; sağol cnm. Yakamızı bırakmadı hastalıklar inş. bir an evvel iyileşir hepsi. Sende çok zor zamanlar geçirmiştin. Allah bir daha göstermesin ins.

Hejar; Oğluşumuz hastaymış. İnş. Hastalıkları da huzursuzlukları da geçer. Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim. Öksürük için zencefil,bal,limon iyiymiş ama bizim bebelere verilebilir mi ki bilmiyorum.bir de içinde bal var ya. Dr.’a sormak lazım aslında sifa niyetine belki bala izin olur.bir sorsana cnm? Kardeşine de geçmiş olsun. O da şifa bulur inş. Kilon için ise süper diyorum 5 kilo. Ne kadar zamanda verdin ve neler yaptın merak ettim cnm. Süt veriyordun herhalde. Sütünü etkilememiştir inş. Kendini çok üzme cnm benim tamam mı?

Lillac; inş. lillaccım inş. Düzelir. Şuanlık ateş yok. Genelde 6 satte bir oluyor izlemim bu şekilde ama 7 saattir de ateş yok şükürler olsun.

Zada; cnm size de tekrar tekrar geçmiş olsun. Ne kadar sık hastalanır oldular değil mi? Nerede yanlış yapıyoruz diyorum ama aslında bizim engelleyemediğimiz çok sebep var. İnsanlarla iç içe olmak, otobüslere binmek, kalabalık alanlarda bulunmak en büyük etken sanırım… Bir an önce şifa bulsunlar ve Rabbim daha vahimleriyle karşılaştırmasın bizi.

Beykoz; sağol cnm. O pis virüsleri bir görsem bir elimle tutabilsem hayatlarına son verecem. Yeter artık ya….

İlkim; çok sağol cnm. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

Azraece; cnm sana da geçmiş olsun. Bir ece, bir sen. Bir an evvel düzel ve mis kokulunu doya doya öp. Ben de öpemiyorum ya :=(

Çiçek-çiçek; cnm masalın düzelememesine çok üzüldüm. Viral enfeksiyon denilen bir illet dolaşıyormuş ortada. İnş. Masal da iyileşir. Burnunu çekebiliyor musun? Devamlı doluyor mu? Dediğin gibi “Hassas Mayıs Anneleri ve Bebekleri” şeklinde de olabilir. Tez zamanda hepimiz şifa buluruz inş.

Mybabylove; çok sağol cnm.daha iyi olacak inş. Senin kuşun iyi değil mi? Yeni afacanlıklar peşindedir kesin.Güzel okişim benim…

Bambucan; maalesef cnm yine hasta. İnş. Biran evvel iyileşir ve bende yazarım. Eşine de kocaman bir maşallah diyorum…

Tatlıcadı; bu kadar sesi kısılacak ve kusacak kadar bağırması biraz değişik geldi bana. Tamam adamdır bir şey demiyorum ama niye bu kadar yırtıyor ki kendini kuzucuk?araştırdın mı internetten birşeyler bulabildin mi merak ettim.

Yavrukedi; cnm merak etmişsin sağol. Ateşimiz yok ama tetikteyiz. Sinemis’in de huysuzluğu geçer inş. dişler mi acaba?

Turuncu; ateşinin kesilmesine çok sevindim. Ateşle ateşkes imzaladınız sanırım. İnş. Tekrar çıkmaz. Yalancı ağlamalar he. bak sen şu akıllı bıdığa. Güldürdün beni valla. İnş. Huyu suyu yerine gelir ve olmayan iştahı olur ve açılır.

Annezeynep; cnm şu hasretlik, şu özlem gözlerimi doldurdun… Offfff özledim bende:=(

Kızlar şimdilik benden bu kadar.Hoşçakalın hepinizi öpüyorum…

Anaaa Mira.yi Kayra mi kaptiiiii Omer.i kulotlu corapla bulusmaya getirirsem olacagi buydu

YAVRUKEDI benim sutum de zaman zaman azaliyor
Oyle oldugunda isyerinde sagmayip aksam doner donmez emziriyorum cunku Omer emdikce sizlaya sizlaya geliyor sagarken ise bu sizlama daha az oluyor
Ben emzirirken ve sagarken su iciyorum
Aksamlari da bol bol yesillik
Hele cig kuru sogan yok mu ahh ne guzel sut yapar ooo tabi yersen! Bana esim yasakladi onun yerine 1liotre fazla su ic ama sogan yeme nolur diye :1

BABYCEREN NAGIHAN HEJAR INANIN COK UZULDUM
Safii ismiyle sifa diliyorum Rabbimden
Kuzucuklarim benim yaaa

MYBABYLOVE aslina bakarsan benimki garip bir durum
Calismak zorunda degilim cok sukur
Ama isim ve su anki pozisyonum gayet iyi
Yoneticimle aram desen Abi diye hitap ederim
Biraksam standartlarimiz muhakkak etkilenir ama skinti cekmeyiz
Bir yandan da Omerin egitimi gelecegi vs vs
Ne zaman birakmayi dusunsem isyerinde iyi bir gelisme oluyor akllim celiniyor
Hicbirsey oglumdan kiymetli degil tabi ki
Ama onun icin calisiyorum ondan ayri kalarak
Zor arkadasim cok zor
Bugun cok duygusalim
Yazarken tutamiyorum kendimi
Sicaciktir simdi yumusacik
Sabah kardesim diyor ki: tulumunu bir aciyorum firindan yeni cikmis ekmek gibi dumani ustunde buram buram kokuyor'

Ayy şu ateş çıkmasın lütfen çok korkutucu oluyor:18: Resmen nazar değdi kuzularımıza ya
Evet canım ağladı ama uyudu da ,,bu da bir yolu olabilir alışmasını ama yüreğim el vermiyor ağlatmaya işte
Karanlık odada o ağladı ben ağladım Gelirsen ve musait olursan alo de bana gelirim bende koşa koşa,,ama bebişler de nanemolla
bilemedim canım yani,,nasılsa gelirsiniz siz daha..Vatan cd. de bizimkilerin cafe'si var,,orada buluşuruz rahat ederiz
Yaren Nur'u öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…