yves rocher'de 3 gün tüm ürünlerde %50 indirim olacakmış aman allahımmmmmmm
ben bu markanın şampuanını kullandığımdan beri saçım dökülmüyor kızlar çok memnunum
koltuk altı roll-onu da hiç akmıyor ve kıyafetlerimde iz bırakmıyor
eskiden hiç terlemezdm ne güzel
hamile kaldığımdan beri çok terliyorum
her detayıya gözümün önünde canlandı :)
ömer de uyduruktan ağlarsa boğazı gıcıklanır ve öksürmeye başlar sonra da canı tatlı gelir ağlamayı keser :)
dün akşam tezgaha oturttum ben salata yaparken soğanlarımdan çaldı ve emmeye başladı
hem yüzünü buruşturuyor inliyor hem de emiyor dişlerine sürüyor
bir bağ soğanın her milimetrekaresini yaladı sonra da elinden zorla alıp salataya doğradım
soslu değişik bir salata oldu biz bayıldık tadına!
bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii
Kizlar yaa okisim iki gundur melake gibi oldugerci nazindan aglamalari var tabiii ama cok yormuyor beni aferim kara gozlu kizima bu arada okis in yuzu daha dogrusu yanaklari kuruyor dr bi krem verdi onu kullaniyoruz ama surmedigm zaman yine kuruyor veee sabah kahvaltisini yaparken 20cc ihlamur icti gozunuze az gelebilir tabiki ama ben cok mutlu oldum yemek miktarlarinida artirdim biraz onceden milupanin kucuk kavanozlari kadar yerdi baktim iki gundur bayagi yiyooo buyuk kavanozu kadar ekmek vermiyordum ekmegede basladim ve Turuncu geldi aklima tabii Kayra insallah yeme aliskanligini biraan evvel edinirde annesini uzmez diye bugun ekmek yapicam kiza bakalim nasil olacak
babyceren canim Cagla nasil oldu?
nagis cim Yaren nur nasil hayatim surekli ates tekrarlamasi yavrucagi bitkin dusurur yaa
turuncu Kayra nin atesi gectimi?
Calismak zorunda olmadigini biliyorum zeynepcim Allah yardimcin olsun gun icinde ise guce dalinca biraz rahatlarsin ama sabahlari zor gelirAnaaa Mira.yi Kayra mi kaptiiiii Omer.i kulotlu corapla bulusmaya getirirsem olacagi buydu
YAVRUKEDI benim sutum de zaman zaman azaliyor
Oyle oldugunda isyerinde sagmayip aksam doner donmez emziriyorum cunku Omer emdikce sizlaya sizlaya geliyor sagarken ise bu sizlama daha az oluyor
Ben emzirirken ve sagarken su iciyorum
Aksamlari da bol bol yesillik
Hele cig kuru sogan yok mu ahh ne guzel sut yapar ooo tabi yersen! Bana esim yasakladi onun yerine 1liotre fazla su ic ama sogan yeme nolur diye :1
BABYCEREN NAGIHAN HEJAR INANIN COK UZULDUM
Safii ismiyle sifa diliyorum Rabbimden
Kuzucuklarim benim yaaa
MYBABYLOVE aslina bakarsan benimki garip bir durum
Calismak zorunda degilim cok sukur
Ama isim ve su anki pozisyonum gayet iyi
Yoneticimle aram desen Abi diye hitap ederim
Biraksam standartlarimiz muhakkak etkilenir ama skinti cekmeyiz
Bir yandan da Omerin egitimi gelecegi vs vs
Ne zaman birakmayi dusunsem isyerinde iyi bir gelisme oluyor akllim celiniyor
Hicbirsey oglumdan kiymetli degil tabi ki
Ama onun icin calisiyorum ondan ayri kalarak
Zor arkadasim cok zor
Bugun cok duygusalim
Yazarken tutamiyorum kendimi
Sicaciktir simdi yumusacik
Sabah kardesim diyor ki: tulumunu bir aciyorum firindan yeni cikmis ekmek gibi dumani ustunde buram buram kokuyor'
aynen canim sanki mama yerde kalintilar kalir kururya oyle oluyor iste ama krem i surunce geciyor acaba banyo suyunumu sicak yapiyorum dicem ama oyke olsa vucut nemide azalir kuruluk olurcanım sen yurtdışına gittiğin birara bol bol depola bu yves rocher ı, benim teyzem fransa da yaşıyor o gelirken bana yıllık kullanım kadar birsürü ürün getiriyor çünkü çok ama çok ucuzmuş orda ve burda bukadar pahalı olmasına feci sinirleniyor kesinlikle alma diye, bende sinir oluyorum doğrusu böyle olunc ancak çok indirimdeyse birkaç ürününü kullanıyorum bende, şampuanını hiç kullanmamıştım ama deneyim bakalımmm
ahh ahhh yapma şimdi ama şekerimm zaten çokkk duygusalım bugunlerde başlıcam şimdi ağlamayaaa
afiyet bal şeker olsun okişe annesi, kuruluk meselesine acil çözüm bul canım ilerlemesin gerçi şuanda kış mevsiminde dolayıda olabilir nemli tutmak lazım
aynen canim sanki mama yerde kalintilar kalir kururya oyle oluyor iste ama krem i surunce geciyor acaba banyo suyunumu sicak yapiyorum dicem ama oyke olsa vucut nemide azalir kuruluk olur
ben de zeyno'yu kıskanıyor, eşime de anlatıyordum başka bebekler diş çıkarmış diye zira bizimkinin diş adına beyazlığı bile yokkızlar zeynomun dişi çıkalı bir süredir oluyor ama hala okadar küçükki yarım değil çeyrek dişcik olmaya çalışıyor yani okadar küçücük, sizin kuzuların dişi nekadar zamanda uzadı, resimlerde görüyorum minnoşlarınızın dişleri ne güzel görünüyor ama benim zeynomun okadar uzamadı daha ya nedendir acabaa:26:
ben de zeyno'yu kıskanıyor, eşime de anlatıyordum başka bebekler diş çıkarmış diye zira bizimkinin diş adına beyazlığı bile yok
kızlar zeynomun dişi çıkalı bir süredir oluyor ama hala okadar küçükki yarım değil çeyrek dişcik olmaya çalışıyor yani okadar küçücük, sizin kuzuların dişi nekadar zamanda uzadı, resimlerde görüyorum minnoşlarınızın dişleri ne güzel görünüyor ama benim zeynomun okadar uzamadı daha ya nedendir acabaa:26:
sabahkahvaltı üç saat sonra emiyo sonra üçsaat sonra bişi yediriyorumsonra üç ssat geçiyo emiyo.bu şekildeiyi midir
ben geldimm
kızlar gece eşleriniz bebekle ilgilenmek için uyanmıyosa yapmanız gereken şey çok basit..bebeğinizin kakasını yapması ve sizinde eşinizin yanında altını değiştirmeniz..
dün gece burda gece kuşu gibi takılırken Tarık Buğra uyandı kakasını yapmışş çok kötü kokuyodu..eşimde o sırada horluyodu kuuzmun poposunu temizledim kokusunu uyandı
odayıda havalandıramadık o satte kokulu bi gece geçirdik
oğlum henüz bağırmaya başlamadı inş başlamaz..başlarsada nasıl susturucam diye tedirgin olmamaya rahat olmaya çalışıcam..
gece sıpam çok uyandı kaç kez uyandığını sayamadım bile..gece 03:30 gibi uyudum sabah 9 a kadar 6 kez uyandı galiba..halim içler acısı
son sayfalarda hep bebişlerimizin rahatsızlığıyla dolu..pis virüsler
yapmam gereken çok iş var ama yapmaya hiç halim yok
Elif_344;canım sen burda hamileliğinden..bebek alışverişinden bahsedince 2. bebek için isteğim tavan yapıyo
yavrukedicanım sütün azalmışbol bol su iç canım şaşalı al yanına dik kafana:)bana sütte çok süt yapıyodu süte sevmiyosan sütlaç olarak tüket..inş karagözlü Sinemisimiznde ağlama krizi geçer
mutlu_annedaha öncede bağırdığı için nazar hiç aklıma gelmedi ama gece bu kadar çok uyanınca nazar değdirdiler diye düşündüm..arıycam birazdan ikisinide içimi dökmeliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?