2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım sen yurtdışına gittiğin birara bol bol depola bu yves rocher ı, benim teyzem fransa da yaşıyor o gelirken bana yıllık kullanım kadar birsürü ürün getiriyor çünkü çok ama çok ucuzmuş orda ve burda bukadar pahalı olmasına feci sinirleniyor kesinlikle alma diye, bende sinir oluyorum doğrusu böyle olunc ancak çok indirimdeyse birkaç ürününü kullanıyorum bende, şampuanını hiç kullanmamıştım ama deneyim bakalımmm

ahh ahhh yapma şimdi ama şekerimm zaten çokkk duygusalım bugunlerde başlıcam şimdi ağlamayaaa

afiyet bal şeker olsun okişe annesi, kuruluk meselesine acil çözüm bul canım ilerlemesin gerçi şuanda kış mevsiminde dolayıda olabilir nemli tutmak lazım

kızlar zeynomun dişi çıkalı bir süredir oluyor ama hala okadar küçükki yarım değil çeyrek dişcik olmaya çalışıyor yani okadar küçücük, sizin kuzuların dişi nekadar zamanda uzadı, resimlerde görüyorum minnoşlarınızın dişleri ne güzel görünüyor ama benim zeynomun okadar uzamadı daha ya nedendir acabaa:26:

Calismak zorunda olmadigini biliyorum zeynepcim Allah yardimcin olsun gun icinde ise guce dalinca biraz rahatlarsin ama sabahlari zor gelir

aynen canim sanki mama yerde kalintilar kalir kururya oyle oluyor iste ama krem i surunce geciyor acaba banyo suyunumu sicak yapiyorum dicem ama oyke olsa vucut nemide azalir kuruluk olur

aynen canim sanki mama yerde kalintilar kalir kururya oyle oluyor iste ama krem i surunce geciyor acaba banyo suyunumu sicak yapiyorum dicem ama oyke olsa vucut nemide azalir kuruluk olur

canım evet banyo suyunuda çok sıcak yapma vucudu olmasada yüzü daha ince ve hassas ya ondan belki yüzü kuruyordur yada ıslak mendille falan siliyormusun yüzünü oda yapar, yada yüzünü çok soğuk suylamı yıkıyorsun oda yapabilirr, hımmmm aklıma bunlar geldi şekerimm:26: atopik kuruluk için olan ürünlerdenmi verdi doktorun, ben zeynoya mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum hep banya sonrası ve sadece vucuduna çok memnunum ama atopik ciltler için olan ürünleride var bir bak istersen, benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan çok uğraşıyorum mesela oyuzden zeynomda kuru ciltli olmasını hiç istemiyorum yaa

ben de zeyno'yu kıskanıyor, eşime de anlatıyordum başka bebekler diş çıkarmış diye zira bizimkinin diş adına beyazlığı bile yok

kızlar bebişlerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Ben bir meme bir mama o şekilde ayarladım

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
alıntı yapıp yer kaplamak istemedim çok sagolun..
çağlayı takipteyiz şimdilik iyi çok şükür inş dahada iyi olacak..

zada__canım sizede büyük geçmiş olsun..cerenin anaokul yaşı seneye aslında..
bu sene sırf evde sıkılmasın diye saat 12 yle 5 arası gidip geliyodu..
sanırım göndermeyecem artık..

hejar__sizede geçmiş olsun canım..kardeşinede acil şifalar diliorum..

nagihan__çok şükür ateşi düşmüş yavrunun çok sevindim canım..geçmiş olsun

turuncu__sizinde ateşiniz düşmüş çok sevindim..inş bir daha çıkmaz..geçmiş olsun canım..
kan degeri içinde çok sevindim..çok güzel bir haber..

çiçek-çiçek__hayatım çok üzüldüm kıyamıyorum ben bu kuzucuklara geçmiş olsun..
sen çok iyi niyetli temiz kalpli bir insansın..ne alaka diyecen bilmem içimden geldi..

biangel.kujum__sanada çookkkk teşekkür ederim tatlım..seninde tavşanın hastaymış
rabbim acil şifalar versin inş..

ahh daha akımda vardı kime yazacaktım..hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun..
öpüyorum herkesiiii

ben de zeyno'yu kıskanıyor, eşime de anlatıyordum başka bebekler diş çıkarmış diye zira bizimkinin diş adına beyazlığı bile yok

bende dişte diş diye sayıklıyordum canım ama nezaman canı isterse ozman çıkıyor bu dişler hatta canı istemezse uzamıyor galibaa bizimki minicik bembeyaz bir dişcik

bizde bugün tam 8 aylık olduk..çok mutluyuzzz:))
az aldı yaşlarına sabırsıkla bekliyorum mayıs ayını..

mybabylove__canım o yanaklardaki kuruluk kızarıklık 1 haftadır bizdede var..
sanırım nemlendiriciye ihtiyaçları var..cerenin cildi atopik bizde..
eklem yerleri çok kaşınırdı kuruluktan doktor ithal bir krem verdi düzeldi biraz..
ve benim cildim aşırı kuru sanırım kızlarımda bana çekmiş..
önlemini al canım..

hasta bi bebişimiz var sanırım geçmiş olsun.benimki de dogdu dogalı hep idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.hep hastanedeyiz.bu ay tahlilimiz temiz çıktı.inş iyileşiyoruzdur.bebişleriniz kaç kilo kızlar.benimki hep hasta oldugu için bellki zayıftır die sordum

sabahkahvaltı üç saat sonra emiyo sonra üçsaat sonra bişi yediriyorumsonra üç ssat geçiyo emiyo.bu şekildeiyi midir

dişçiyi arayıp randevu almam lazım ama elim hiç telefona gitmiyo:18:
sanırım dişim çürümüş çok agırıyo..dolgumu yapacak acaba..
hamilelikte hiç süt içememiştim midem bulanıyodu sütten,etten,tavuktan,balıktan...
bunları hiç yemedim ya düşünebiliyomusunuz
insanoglunun en korktugu doktor dişçi olsa gerek

Canım gayet normal,,zamanla uzar,daha yeni sayılır Zeynonun dişiBazı bebeklerin! de saçı yok,, o da uzar dimi
postiş için erken dimi

sabahkahvaltı üç saat sonra emiyo sonra üçsaat sonra bişi yediriyorumsonra üç ssat geçiyo emiyo.bu şekildeiyi midir

canım 3 saat çok degilmi bilmem ben her istediginde emziriyorum ama hiç 3 saat bekledigimi hatırlamıyorum..
neden saat tutuyosun ki..
bırak ne zaman istiyosa emsin..hem sütünde hiç azalmaz..
ben sürekli emzirdigim için maşallah sütüm hep var..
benim kızım koltugu tutarak sıralarken bile emiyo
meme her daim onun emrinde

ayrıcaa aşırı derecede aglıyor.uyku desen evde her çeşit yatak var ama uyutamıyoruz.duvara salıncak yaptık.çatlayana kadar ağlıyor öyle uyuyor

O zmn ne duruyorsun tatlı cadı tekrar yaşamaya değer bi heyecan kesinlikle hem sabırsızım hem doyamıyorum şu anlara yinede bebeğimi kucağımda görmeyi tercih ederim tüm bu olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…