dişçiyi arayıp randevu almam lazım ama elim hiç telefona gitmiyo:18:
sanırım dişim çürümüş çok agırıyo..dolgumu yapacak acaba..
hamilelikte hiç süt içememiştim midem bulanıyodu sütten,etten,tavuktan,balıktan...
bunları hiç yemedim ya düşünebiliyomusunuz
insanoglunun en korktugu doktor dişçi olsa gerek
canım 3 saat çok degilmi bilmem ben her istediginde emziriyorum ama hiç 3 saat bekledigimi hatırlamıyorum..
neden saat tutuyosun ki..
bırak ne zaman istiyosa emsin..hem sütünde hiç azalmaz..
ben sürekli emzirdigim için maşallah sütüm hep var..
benim kızım koltugu tutarak sıralarken bile emiyo
meme her daim onun emrinde
çok tuhaf neden dişçiden korkmuyosun canımBende insanoğluyum ama en çok jinekologtan korkarım cicim
bilmiyorum.doktorlar hep öyle diyo cnm ya
hep bebişlerimiz hasta olmuş son 2-3 sayfaya baktımda herkese geçmişler olsun. bizdede sırayla ece iyileşti ben hastalandım. burada oturan arkadaşlarım gelip aldı beni doktora götürdü. tiroidlerim yine kudurmuş. ilacımın dozajını artırdılar. ece etkilenmicekmi deyince ona da bir test yapalım dediler. çok şükür iyi çıktı onun sonuçları arada kanınada baktırdım gayet iyimiş. ben napıcam bu hormonlarımla bilmiyorum. beni eve bırakmadılar onlarda kaldım 2 gündür. geçmişe bakamıcam çok sayfa var. evde tam takır. dışarıda fırtına da var. ece terliklerimi yalıyor. ben burnumu çekip duruyorum. ıyyy karabasan gibiyiz şu an:))
bizde bugün tam 8 aylık olduk..çok mutluyuzzz:))
az aldı yaşlarına sabırsıkla bekliyorum mayıs ayını..
Canım gayet normal,,zamanla uzar,daha yeni sayılır Zeynonun dişiBazı bebeklerin! de saçı yok,, o da uzar dimi
postiş için erken dimi
Merhaba kızlaar
Kayranın ateşi düştü çok şükür.En son dün gece ateş düşürücü verdim ve şuana kadar hiç çıkmadı ateş...İnşaallah böyle devam eder.
Ama bir sorun var.Çocuğun huyu 1 günde değişti.Gece uyumamak ve uyutmamak için elinden geleni yaptı.Hayır uykusu var biliyorum.
1-Kucağıma alıyorum uyuyor,yerine yatırıyorum uyanıyor
2-aramızda yatırıyorum uyuyor,15 dk sonra kendiliğinden uyanıp yalancı ağlama krizine giriyor.Hiç bir şekilde avutulmuyor.
3-sarılıp uyutuyorum,uyanmasın diye yerinede yatırmıyorum ama beyimiz kucağımda yüz üstü yatmak istiyor,yatamayınca basıyor yaygarayı .
4-ayakta sallıyorum ama inatla karnıma karnıma geçiriyor ve bağırıyor
Kısacası uykusu olduğu halde geceyi zehir etmek için elinden geleni yaptı.En son dayanamadım ve attım yatağına.Korkuluklarıda kaldırdım ki bizi görmesin diye.O kadar çok bağırıyor ki arada boğazı gıcıklandığı için öksürüyordu.Gözünden bir damlacık bile yaş akmadı valla.Sadece istediği olmadığı için yapıyor bunu.
Hele böyle ağlayıp zırladıktan sonra arada bir susup bizim sesimizi dinlemesi yok muuuu
Önce dinliyor sonra biz yanına gelmeyince devam ediyor sıpa
Neyse 15 dakikadan sonra kendi kendine uyudu ama.
Gece 3 te tekrar başladı,yine elimden geleni yaptım ve yine bağırma devam edince attım yatağına.Bağıra bağıra uyudu 20 dakikada vee sabah 8de kalktı
Eminim bu gecede böyle yapacak ve ben yine aynı şekilde yapacağım.3. gece pes etmiş olacak
çok tuhaf neden dişçiden korkmuyosun canım
istisna bir insan oldugun belliydi zaten
yves rocher'de 3 gün tüm ürünlerde %50 indirim olacakmış aman allahımmmmmmm
ben bu markanın şampuanını kullandığımdan beri saçım dökülmüyor kızlar çok memnunum
koltuk altı roll-onu da hiç akmıyor ve kıyafetlerimde iz bırakmıyor
eskiden hiç terlemezdm ne güzel
hamile kaldığımdan beri çok terliyorum
her detayıya gözümün önünde canlandı :)
ömer de uyduruktan ağlarsa boğazı gıcıklanır ve öksürmeye başlar sonra da canı tatlı gelir ağlamayı keser :)
dün akşam tezgaha oturttum ben salata yaparken soğanlarımdan çaldı ve emmeye başladı
hem yüzünü buruşturuyor inliyor hem de emiyor dişlerine sürüyor
bir bağ soğanın her milimetrekaresini yaladı sonra da elinden zorla alıp salataya doğradım
soslu değişik bir salata oldu biz bayıldık tadına!
bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii
................
Hem maaşallah kızıma hem de afiyet olsun.Artık büyüdükleri için enerji ihtiyaçları daha fazla oluyor.İyi yapmışın miktarı arttırmakta...
Bizimki çorbayı severse 1 küçük kavanoz yer ama canı istemezse yarım kavanozu zor yedirirm:)
Amaaaann yemezse yemesin,nasıl olsa evlenince karısının elinden zehir çıksa yer
Mutlu_anne ; miraya bol bol çorba yapmasını öğret emi,oğlum çorbayı çok seviyorda
Bu arada ateşimiz düştü canım.Rahatladık şimdilik
şuan evimde misafir var ve ben size yazıyorum..
hatta misafir mutfakta bize kahve yapıyo
komşum geçmiş olsuna geldi,dedi sen yorgunsundur otur ben yaparım kahveyi
ee hadi yap bakalım
şekerli olsun canım unutmaaaaa
ayıp bana ya kalkıyım da bakıyım
Tatlıcadı ; tatlım tarık buğra sadece bağırıyormu yoksa ağlamayla karışık bir bağırmamı ?Tamam Kayrada bağırıyor,kendisini kasıp kıpkırmızı oluyor falan ama böyle kusana kadar devam etmiyor.Bağırdığında siz ilgilenmeyince veya odayı terk edince yine aynısını yapıyormu?
O zmn ne duruyorsun tatlı cadı tekrar yaşamaya değer bi heyecan kesinlikle hem sabırsızım hem doyamıyorum şu anlara yinede bebeğimi kucağımda görmeyi tercih ederim tüm bu olanlara
Anaaa Mira.yi Kayra mi kaptiiiii Omer.i kulotlu corapla bulusmaya getirirsem olacagi buydu
YAVRUKEDI benim sutum de zaman zaman azaliyor
Oyle oldugunda isyerinde sagmayip aksam doner donmez emziriyorum cunku Omer emdikce sizlaya sizlaya geliyor sagarken ise bu sizlama daha az oluyor
Ben emzirirken ve sagarken su iciyorum
Aksamlari da bol bol yesillik
Hele cig kuru sogan yok mu ahh ne guzel sut yapar ooo tabi yersen! Bana esim yasakladi onun yerine 1liotre fazla su ic ama sogan yeme nolur diye :1
BABYCEREN NAGIHAN HEJAR INANIN COK UZULDUM
Safii ismiyle sifa diliyorum Rabbimden
Kuzucuklarim benim yaaa
MYBABYLOVE aslina bakarsan benimki garip bir durum
Calismak zorunda degilim cok sukur
Ama isim ve su anki pozisyonum gayet iyi
Yoneticimle aram desen Abi diye hitap ederim
Biraksam standartlarimiz muhakkak etkilenir ama skinti cekmeyiz
Bir yandan da Omerin egitimi gelecegi vs vs
Ne zaman birakmayi dusunsem isyerinde iyi bir gelisme oluyor akllim celiniyor
Hicbirsey oglumdan kiymetli degil tabi ki
Ama onun icin calisiyorum ondan ayri kalarak
Zor arkadasim cok zor
Bugun cok duygusalim
Yazarken tutamiyorum kendimi
Sicaciktir simdi yumusacik
Sabah kardesim diyor ki: tulumunu bir aciyorum firindan yeni cikmis ekmek gibi dumani ustunde buram buram kokuyor'
hasta bi bebişimiz var sanırım geçmiş olsun.benimki de dogdu dogalı hep idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor.hep hastanedeyiz.bu ay tahlilimiz temiz çıktı.inş iyileşiyoruzdur.bebişleriniz kaç kilo kızlar.benimki hep hasta oldugu için bellki zayıftır die sordum
hamarat mayıs anneleri akşama ne yemek yaptınız?ya da ne yapıcaksınız?akşam için uyduruk ve basit bi yemek tarifi bekliyorum
sabahkahvaltı üç saat sonra emiyo sonra üçsaat sonra bişi yediriyorumsonra üç ssat geçiyo emiyo.bu şekildeiyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?