evet banyo suyunu biraz daha dusureyim bakalim cocuk haslanmasincanım evet banyo suyunuda çok sıcak yapma vucudu olmasada yüzü daha ince ve hassas ya ondan belki yüzü kuruyordur yada ıslak mendille falan siliyormusun yüzünü oda yapar, yada yüzünü çok soğuk suylamı yıkıyorsun oda yapabilirr, hımmmm aklıma bunlar geldi şekerimm:26: atopik kuruluk için olan ürünlerdenmi verdi doktorun, ben zeynoya mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum hep banya sonrası ve sadece vucuduna çok memnunum ama atopik ciltler için olan ürünleride var bir bak istersen, benim cildim çok kuru ve hassas olduğundan çok uğraşıyorum mesela oyuzden zeynomda kuru ciltli olmasını hiç istemiyorum yaa
Aslinda okis in cildi cok kuru degil ama anlamadim baska yerinde yok bakalim kremini duzenli bir kullanayim bugunde pamuk gibi cildimybabylove__canım o yanaklardaki kuruluk kızarıklık 1 haftadır bizdede var..
sanırım nemlendiriciye ihtiyaçları var..cerenin cildi atopik bizde..
eklem yerleri çok kaşınırdı kuruluktan doktor ithal bir krem verdi düzeldi biraz..
ve benim cildim aşırı kuru sanırım kızlarımda bana çekmiş..
önlemini al canım..
canim benim mama saatine uy ama emzirme saatini tutma derim ben zaten akillari fikirleri oyun emse emse ne kadar emerki???sen surekli ver sutun varsa mama ya yuklenme ek gida+anne sutu yeterli degilmi?cok zorda kalirsan mama ver derim ben tabi sen bilirsin bu benim fikrimbilmiyorum.doktorlar hep öyle diyo cnm ya
Beykozcum evlilik cizelgesinde asker safak cizelgeside var gordunmu bacim artik yaza onuda eklersin zirt pirt safak kac diye sordurtma bize
azraecem gül yüzlü arkadasım gecmiş olsun kıyamam sana ben troid bendede var ama düşük dozda evlendikten sonra bozulmuslar benim 25lik olmasına ragmen herseyim bozulmustu senin yüksek cok kötü eder insanı buarada aksatma kullan canım hapını biz ecemizi seni cok özlüyoruzzz gecmiş olsun ...
cicek_cicekcim eşin askerdi dimi canım suan nasıl gidiyor ??? kader arkadasım benim ah yanına gelip teselli etmek cok isterim Allahım sagsalim gelmelerini askerlerimzin nasip eylesin amin...
Hayatim senin porsumus halinde guzeldir eminimgeçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. yaz gelince kurtulmuş olucaz inşallah geçmiş olsunlardan:)) ya forumda hiç 19 mayıs doğumlu bebiş yok bizden başka. bende güzel bir tarih olduğu için çok doğum olmuştur diye düşünmüştüm. 19 mayısın 2 özelliği var benim için. biri gençlik bayramı diğeri de 19.05 yazıldığında 1905 galatasarayımın kuruluş tarihi oluyor:) ben doğumdayken çok yakın fanatik fenerli bir erkek arkadaşım gelmiş helal olsun valla zeynoya çocuğu doğuştan gs li yaptı demiş. tabi benim kocaya inme iniyormuş o sırada. doğumdan çıktım babam gelip söyleyince fark ettim yoksa hiç öyle düşünmemiştim. kocam tutturdu 2.yi 19.03 de doğuracağım şekilde ayaralayacakmış(rüyasında görür:))
fırtına var diye sağlık ocağına ptesi gideyim diye düşünürken komşumun kocası erken gelince çocuğunu ona bırakıp tetanoz aşısı vurulmaya gidicekmiş arabayla bizide aldı. hastalığına ve iştahsızlığına rağmen iyi kilo almış ece beni mahçup etti. ebe ve komşum tam dayaklıksın dediler:)) boyunu ölçmeye yatırınca hanfendi bi gücendi bi ağlamak ölçemedik tabi. ikimizede tarhana yapayım alışverişe yarın giderim artık. bu arada ayda 6 kilo verdim kızlar:)) ama tabi heryerim pörsüyor spor yapıp sıkılaşamadığım için ne yapıcamki(
tatlım şirketteyken girip o sayfaya bakıp yazabiliyorsam yazıp çıkabiliyorum ancakzeynepcim sana yazmıstım ama cevabımıı diger mesajında aldım ?ve canım regl oldunmu 21de olmussun gecen ay diye yazdım ama görmedin sanırım ...
ömrün uzun olsun güldükçe seneler eklensin ömrünüze ailecekkkkkızlar ya ben cok güldügüm esprileri elli kez okuyup gülüyorum normalmi bu şimdi annezeynepcim külotlu corabı elli kez okurum
işe feci dalıyorum hatta dün süt iznimden yedim yarım saatCalismak zorunda olmadigini biliyorum zeynepcim Allah yardimcin olsun gun icinde ise guce dalinca biraz rahatlarsin ama sabahlari zor gelir
cnm ben 2aylık olduğundan beri her ağladığında meme vermiyorumkızlar bebişlerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? Ben bir meme bir mama o şekilde ayarladım
Canim bizim su sorunumuzuda sorarmisinnnnnntatlım şirketteyken girip o sayfaya bakıp yazabiliyorsam yazıp çıkabiliyorum ancak
geçmişe pek dönemediğimden kaçırmış olabilirim kusuruma bakma kuzum
işte geçen ay beraber olmuştuk daha gelmedi reglim
dev gibi semsert bir göbüşle dolaşıyorum ortada gelse de rahatlasam
bu arada ben karnımda ömer varkenki gibi kıpırtılar hissettiğim için test yapmıştım biliyor musunuz
evet erken ama üzerine görme durumu fln vardıysa ayı büyüktür diye düşünmeye başlamıştım
hala da hissediyorum ama gaz herhalde
gerçi bu ihtimal daha kötü
o kadar gazı n apcaksam!!
ömrün uzun olsun güldükçe seneler eklensin ömrünüze ailecekkkk
işe feci dalıyorum hatta dün süt iznimden yedim yarım saat
çalışmaya öyle dalmışım ki saat 5i geçtiğinde fark ettim ve tası tarağı toplayıp koşmaya başladım
arkadaşlar ardımdan bağırıyor noldu yaa hayırdır diye
işte zorunluluk mu değil mi oğlum için çalışıyorum diyorum ama onun için yanında olmam mı daha iyi ne bileyim ya bindik bir alamete işte bacım
cnm ben 2aylık olduğundan beri her ağladığında meme vermiyorum
atıştırma şeklinde azıcık em sonra oyna yine em sonra uyu bu döngüler içime sinmiyor
genelde tam öğün şeklinde beslenebilmesi için 2,5 3saat aralarla emziriyorum -ki bu süt üretimi ve kalitesi açısından da daha faydalıymış-
bu arada aile hekimimizin ebesi yani aile ebemiz aradı
9. ayınız doldu sütünüz azalacak paniklemeyin dedi
bayılıyorum bu kadına doktorlardan daha çok bilgi veriyor burnu büyük olmadığından bilmese bile hemen araştırıyor gerçekten beslenme uzmanı gibi
ciğer 9.ayda yiyebilir ama ben önermiyorum geldiğinizde anlatırım dedi
bir de ömerin 6kereye varan macun kıvamındaki kakasını çok beğendi
koyu renkli sert su gibi yiltihaplı ya da kokulu olmadığı ürece sorun yokmuş.
bizimki lahanagillerin alayını yemiş gibi kokutuyor dedim
o normalmiş
pazartesi aile ebemizle, yarın da 1acıbadem 1 doğumdaki doktorumuzla randevumuz var
PINARDACIM SENİN NOTLARIN HAZIRDA
BİR DE TURUNCUNUN CİĞER SORUSUNU HATIRLIYORUM
BAŞKA SORUSU OLAN VARSA NOT ALIP DOKTORLARIMIZA SORARIM ARKADAŞLAR
hayırlı haftasonları diyorum ve dükkanı kapatıyorum. hoşça bakınız zatınıza
Akşama yemeğim; biber dolması,,domates çorbası,,z.yaglı pırasa(çorba hariç dün geceden yaptım)
Basit yemek önerim: *kıymalı makarna*garnitürlü pilav&hazır(köfte/tavuk) *patatesli yumurta* fırın poşetinde haşlanmış sebze&et
aklıma bunlar geldi canım
............çok sağol şekerim inş Mira gece mışıl mışıl uyur
dişçiyi aradım meşgul çaldı..bu bir işaret vardır bir hayır diyerekten vazgeçtim bir daha aramadım
bir kaç gün sonra bi daha denerim:18:umarım sekreter kız yine dedikodu yapıyodur telefonda
akşam yemeginden kurtuldum ohhh..eşim aradı yemek yapma bendensin dedi..
süper sende bendensin o zaman dedim
gelen gidene bir stop mola verin diyesim var..
eve kim girip çıkıyo belli degil..kapıyı açık bıraktım zil sesi beynimde ötüyo..
gelen salona geçiyo oturuyo gidiyo
kv ve kp de gitti..harçlık bile aldık tam tamınaaa 20 tl
cerene çağlaya ve banaymışallah ım hiç gülecegim yoktu
bu çok kaynana nasıl biterecez bu parayı
neyse yinede sagolsun diyorum
ihtiyacı olan varsada paylaşabilirim gerçekten
öpüyoruz sizi
canım sizin çok akraba tanıdık falan var galiba yakınınızda, bu gelen gidenler falan bana okadar uzakkk geliyorkii, hangisi daha iyi bilemedim şimdiii:26:
Kızlar kachaftalıksınıs hareket durumları nasıl
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. yaz gelince kurtulmuş olucaz inşallah geçmiş olsunlardan:)) ya forumda hiç 19 mayıs doğumlu bebiş yok bizden başka. bende güzel bir tarih olduğu için çok doğum olmuştur diye düşünmüştüm. 19 mayısın 2 özelliği var benim için. biri gençlik bayramı diğeri de 19.05 yazıldığında 1905 galatasarayımın kuruluş tarihi oluyor:) ben doğumdayken çok yakın fanatik fenerli bir erkek arkadaşım gelmiş helal olsun valla zeynoya çocuğu doğuştan gs li yaptı demiş. tabi benim kocaya inme iniyormuş o sırada. doğumdan çıktım babam gelip söyleyince fark ettim yoksa hiç öyle düşünmemiştim. kocam tutturdu 2.yi 19.03 de doğuracağım şekilde ayaralayacakmış(rüyasında görür:))
fırtına var diye sağlık ocağına ptesi gideyim diye düşünürken komşumun kocası erken gelince çocuğunu ona bırakıp tetanoz aşısı vurulmaya gidicekmiş arabayla bizide aldı. hastalığına ve iştahsızlığına rağmen iyi kilo almış ece beni mahçup etti. ebe ve komşum tam dayaklıksın dediler:)) boyunu ölçmeye yatırınca hanfendi bi gücendi bi ağlamak ölçemedik tabi. ikimizede tarhana yapayım alışverişe yarın giderim artık. bu arada ayda 6 kilo verdim kızlar:)) ama tabi heryerim pörsüyor spor yapıp sıkılaşamadığım için ne yapıcamki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?