2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet canım oğlum 8 aylık yeni dişi çıktı bizdede baya bir heycan var diş buğdayı yapmak istiyorum nette çok araştırdım ama yapanlarla birebir konuşmak daha iyi olur diye düşündüm sence neler yapsam dişten pasta yapcam bide diş şeklinde kurabiye filan düşünüyorum

gözünüz aydın canım eminim çok güzel bir duygudur, diğerleri de acısız sancısız gelsin inş.
eğer olurda bir gün bizim de dişimiz çıkarsa bende yapmayı düşünüyorum
gelen misafirlerine o günün anısına küçük hediyeler ya da kurabiyeler verebilirsin hani şu üstü şeker hamurundan olan, renkli renkli..
yani çok bir bilgim yok canım yapanlar sana daha çok yardımcı olacaktır
oğluna ve sana kocaman

evet canım gelen misafirlere diş şeklinde kurabiye yapcam şeker hamuruyla bizim buralarda yapan hiç görmedim sadece aile arasında tek diş buğdayı ile kutluyorlar ama ben eş dost arkadaşları çağırıp yapmak istiyorum değişik şeyler arıyorum çok teşekkür ederim darısı kızının başına çok güzel duygu yanlız bu aralar biraz huysuzlaştı o kadar kızın kaç aylık

canım yaptığında bizlerle de paylaşır mısın benim için güzel bir fikir olur
benim kızım 8.5 aylık, huzursuzluk bizde de var canım
her ay bir gidip bir geliyorlar, erken ergenlik diye düşünüp kafama takmıyorum bile

çalışan anneler uçuppp kuzularına gitmişlerrr
kızlar biyolog slm söylemişti herkese üzerimde kalmasınnnn
Ben akşama yemek diye didinip durdum eşim taziyeye gidicekmiş yemeğide orda yiyceklermiş yarına kaldı basit yemeklerim

nereyi kapatıyon kızbiz hala burdayız

sanada iyi hafta sonları gııı(bendende tiksindinmi gııı)

:86::86:neşen daim olsun canımm
Şekerim sen buraya ne zaman katılmıştın:44:
Çok önceden beri burdaysan ve ben seni fark etmediysem kendime kızıcamda

Benim kuzuyada süper gelmiş olucak ki reddetmiyo:)
Migros'tan yulaf ezmesi aldım canım irili ufaklı olucak şekilde çektim
Sabah kahvaltısında yeni kullanmaya başladım..çorbalarına ve muhallebisinide bazen ekliyorum
Sabah kahvaltısını devam sütü ile hazırlıyorum içerisine yulafı ve diğer eklemem gerekenleri ekliyorum
Topkekide yine devam sütü kullanarak yaptım ama diğerlerini hep göz kararı ekledim kek hamuru gibi akışkan bi kıvama gelince bu tamamdır dedim..tatlandırmak için pekmez konulabilir aklıma yeni geldi
Bi dahaki sefere havuçlu yapıp resmini çekerim
Kurabiyeleri ek gıda topiğindeki gibi yaptım canım bende yağını daha az kullanıyorum son yapışımda kuru meyveleri biraz fazla ekledim çok güzel oldu..ben biraz gevrek yapıyorum sonra toz haline getiriyorum
En sonraki duan içinde kocaman âminnnn diyorum..tüm bebişlerimize yarasın yedikleri

Bizimkiler 32-36 hafta arasındalar ve çok hareketliler canımEmekleyeni de var tay tay duranı da

slm aranızda bebeğin dişi çıkan ve diş buğdayı yapan var mı

Dişi çıkan çok var cnm..bi kaç arkadaşımız diş buğdayı yaptı

Son düzenleme:
tatlıcadıcımmm canım benim kızımda da aynen o bağırmalar kendini kasıp kusturmalar var
ben normal gelişim sürecine bağlıyorum, bir de aşırı ilgi beklentisine çünkü ne zaman onun yanındayken başka bir şeyle ilgilensek ozaman yapıyor

yakındır canım ondan huzursuzlanıyordur bizimki bügün sinir küpüydü yanına yaklaşmaya korktum bi ara odada beni gördü kaşlarını çatmasını görmen lazım oturuyordu kendini yere atıp dümdüz duruyo birde göğüsünün şişirip indiriyor ağzıylada sesler çıkartıyor çok komikti

ooooo büyük adam olmuşta sinirlenmiş haaa, onun sinirini yirimmm

tatlıcadı sana mesaj attım acil baksana

Demek ki belli dönemlerde çoğu bebekte oluyo canım bu
Bende gelişim evlerini okurken 9-12 ay arası bebeklerin dikkat çekmek için bağırıcağını okudum
Daha fazla nasıl ilgileneceğiz bu kuzuyla anlamadım
Hep akşamları yapıyo bunu acaba babasından mı daha fazla ilgi istiyo:44:bizimki çok babacı babasını görünce yüzünde güller açıyor
Hiç sıkılmadan göğsünde yatıyo..babasına söyleyim kafasına çıkasın artık
Mesaja baktım ama geç kaldım galiba

Eki Görüntüle 609373
babyceren bunu görünce aklıma sen geldin
neden acabaaa

(canım bu arada o güzeller güzeli kızına çok geçmiş olsun)
canım ya ne tesadüftür ki az önce cerenin montuna baktım 5 tl buldum
dünde makinaya atmıştım montu..para biraz solmuş ama hala eskisi gibi gıcır gıcır
biz hastanedeyken dedesi vermiş megerse haberim yok..

tatlıcadı sana mesaj attım acil baksana

canım neden toplum içinde kulaktan kulaga konuşuyosunuz çok ayıp..
ne yazdın canım çok merak ettim banada mesaj atsana

tatlıcadı__canım seninde neşen hep daim olsun hayatım..
ben hamileligimden beri takip ediyodum ara ara ama sanırım çağla 3 aylıkken meraba diyebildim size..
aslında çok çekingenimdir...ama katıldım aranıza musmutluyummm

daha fazla ilgi herhalde 24 saat kesintisiz ilgi olur, koyun koyuna
benim rahatsızlığımdan dolayı kızımın beni özlediğini düşünüyorum, o yüzden de bağırmaları arttı
senin durumunda da sen sürekli temizlik yaptığın için kuzucuk seni özlüyor talıcadıcımmm
mesaj şimdi oldu sanırım tekrar bak şekerim

vay bee tam da denk gelmiş desene
canım tatlı cadı MR sonucumu istemişti onu yolladım
buraya yükleyip kalabalık yapmayım dedim
ha bide seni çekiştirdik dermişimmmmm

canım ikimizinkinin birbirine benzer yerleri var
yalnız senin sonucun daha iç açıcı gibi geldi banaaman dikkat et kendine ilerlemesin
benimkine gelince
bende düzleşme,yükseklik kaybı,keseye ve sinire bası,anüler yırtık.daralma daha neler nelerrr..ben ölmüşümde ağlayanım yok euheuheuh

daha şimdiden kvdelikmi seziyorum ben

Valla mesajımı tekrar okuyunca bana da öyle geldi
Mutlu-anne ;Mira ile Kayra mutlu olsunlarda ben çorbalarını pişiririm her gün

Yazılarını okurken blog okuyormuşum gibi oluyor
Var mı böyle yazma merakı

Wavv menüye bakkk
Çok yaratıcısın canım.Ayrıca afiyet olsun tarık buğraya.
Yulafın yumuşaması için pişirmek gerekmiyor mu?
Veya çok sıcak su/sütte bekletmek ?

Güzel haberlerini bekliyoruz zeynonun

Eki Görüntüle 609373
babyceren bunu görünce aklıma sen geldin
neden acabaaa

Bu para bulma olayını biz çok sık yaşıyoruz.Geçen hafta eşimin 2 pantalonunu yıkamak için ceplerine baktım ve toplam 50 lira para çıktı.
Hooop cebime
İşin garibi adam hiç farketmiyor bile.Ben söyleyince "aaa doğru "diyor

Bizimkiler 32-36 hafta arasındalar ve çok hareketliler canımEmekleyeni de var tay tay duranı da

Ben de merak ettiydim,öğrenmiş oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…