merhaba canım forumda bir ikimiz varız o yüzden ben cevaplayayımslm aranızda bebeğin dişi çıkan ve diş buğdayı yapan var mı
merhaba canım forumda bir ikimiz varız o yüzden ben cevaplayayım
benim kızımın dişi çıkmadı ama forumda dişi çıkan çok bebeğimiz var
diş buğdayı yapanda var yapmayanda
sen yapmayı mı düşünüyorsun?
gözünüz aydın canım eminim çok güzel bir duygudur, diğerleri de acısız sancısız gelsin inş.evet canım oğlum 8 aylık yeni dişi çıktı bizdede baya bir heycan var diş buğdayı yapmak istiyorum nette çok araştırdım ama yapanlarla birebir konuşmak daha iyi olur diye düşündüm sence neler yapsam dişten pasta yapcam bide diş şeklinde kurabiye filan düşünüyorum
gözünüz aydın canım eminim çok güzel bir duygudur, diğerleri de acısız sancısız gelsin inş.
eğer olurda bir gün bizim de dişimiz çıkarsa bende yapmayı düşünüyorum
gelen misafirlerine o günün anısına küçük hediyeler ya da kurabiyeler verebilirsin hani şu üstü şeker hamurundan olan, renkli renkli..
yani çok bir bilgim yok canım yapanlar sana daha çok yardımcı olacaktır
oğluna ve sana kocaman
canım yaptığında bizlerle de paylaşır mısın benim için güzel bir fikir olurevet canım gelen misafirlere diş şeklinde kurabiye yapcam şeker hamuruyla bizim buralarda yapan hiç görmedim sadece aile arasında tek diş buğdayı ile kutluyorlar ama ben eş dost arkadaşları çağırıp yapmak istiyorum değişik şeyler arıyorum çok teşekkür ederim darısı kızının başına çok güzel duygu yanlız bu aralar biraz huysuzlaştı o kadar kızın kaç aylık
nereyi kapatıyon kızbiz hala burdayız
sanada iyi hafta sonları gııı(bendende tiksindinmi gııı)
dişçiyi aradım meşgul çaldı..bu bir işaret vardır bir hayır diyerekten vazgeçtim bir daha aramadım
bir kaç gün sonra bi daha denerim:18:umarım sekreter kız yine dedikodu yapıyodur telefonda
akşam yemeginden kurtuldum ohhh..eşim aradı yemek yapma bendensin dedi..
süper sende bendensin o zaman dedim
gelen gidene bir stop mola verin diyesim var..
eve kim girip çıkıyo belli degil..kapıyı açık bıraktım zil sesi beynimde ötüyo..
gelen salona geçiyo oturuyo gidiyo
kv ve kp de gitti..harçlık bile aldık tam tamınaaa 20 tl
cerene çağlaya ve banaymışallah ım hiç gülecegim yoktu
bu çok kaynana nasıl biterecez bu parayı
neyse yinede sagolsun diyorum
ihtiyacı olan varsada paylaşabilirim gerçekten
öpüyoruz sizi
TATLICADIm kahvaltilariniz super geliyor kulaga
Yulafi nasil kullaniyorsun merka ettim?
Bir de topkekleri ve bebek kekini!!
Bir de bir de kurabiyeleri ek gida topigindeki gibi mi yaptin?
Bizimki yagli oluyor diye yagini iyice azalttim. Ne gevrek ne yumusak oluyor sizinki de oyle mi?
Koca adama bal kaymak lokum ekmek ilim irfan sifa olsun!!
Bizimkiler 32-36 hafta arasındalar ve çok hareketliler canımEmekleyeni de var tay tay duranı da
slm aranızda bebeğin dişi çıkan ve diş buğdayı yapan var mı
canım yaptığında bizlerle de paylaşır mısın benim için güzel bir fikir olur
benim kızım 8.5 aylık, huzursuzluk bizde de var canım
her ay bir gidip bir geliyorlar, erken ergenlik diye düşünüp kafama takmıyorum bile
yakındır canım ondan huzursuzlanıyordur bizimki bügün sinir küpüydü yanına yaklaşmaya korktum bi ara odada beni gördü kaşlarını çatmasını görmen lazım oturuyordu kendini yere atıp dümdüz duruyo birde göğüsünün şişirip indiriyor ağzıylada sesler çıkartıyor çok komikti
tatlıcadıcımmm canım benim kızımda da aynen o bağırmalar kendini kasıp kusturmalar var
ben normal gelişim sürecine bağlıyorum, bir de aşırı ilgi beklentisine çünkü ne zaman onun yanındayken başka bir şeyle ilgilensek ozaman yapıyor
tatlıcadı sana mesaj attım acil baksana
canım ya ne tesadüftür ki az önce cerenin montuna baktım 5 tl buldumEki Görüntüle 609373
babyceren bunu görünce aklıma sen geldin
neden acabaaa
(canım bu arada o güzeller güzeli kızına çok geçmiş olsun)
tatlıcadı sana mesaj attım acil baksana
daha fazla ilgi herhalde 24 saat kesintisiz ilgi olur, koyun koyunaDemek ki belli dönemlerde çoğu bebekte oluyo canım bu
Bende gelişim evlerini okurken 9-12 ay arası bebeklerin dikkat çekmek için bağırıcağını okudum
Daha fazla nasıl ilgileneceğiz bu kuzuyla anlamadım
Hep akşamları yapıyo bunu acaba babasından mı daha fazla ilgi istiyo:44:bizimki çok babacı babasını görünce yüzünde güller açıyor
Hiç sıkılmadan göğsünde yatıyo..babasına söyleyim kafasına çıkasın artık
Mesaja baktım ama geç kaldım galiba
vay bee tam da denk gelmiş desenecanım ya ne tesadüftür ki az önce cerenin montuna baktım 5 tl buldum
dünde makinaya atmıştım montu..para biraz solmuş ama hala eskisi gibi gıcır gıcır
biz hastanedeyken dedesi vermiş megerse haberim yok..
canım neden toplum içinde kulaktan kulaga konuşuyosunuzçok ayıp..
ne yazdın canım çok merak ettim banada mesaj atsana
tatlıcadı__canım seninde neşen hep daim olsun hayatım..
ben hamileligimden beri takip ediyodum ara ara ama sanırım çağla 3 aylıkken meraba diyebildim size..
aslında çok çekingenimdir...ama katıldım aranıza musmutluyummm
vay bee tam da denk gelmiş desene
canım tatlı cadı MR sonucumu istemişti onu yolladım
buraya yükleyip kalabalık yapmayım dedim
ha bide seni çekiştirdikdermişimmmmm
daha şimdiden kvdelikmi seziyorum ben
eskiden ben ilkokula giderken (kağıt icat edilmemişti, o kadar eski yani) beslenme çantasına insanlar muz, et gibi şeyler koymazdı annelerimiz." alan var alamayan var dimi? cık cık cık çok ayıp" derdi. onun gibi, arkadaşım hayırlı olsun, vermişsin kilolarını Allah bağışlasın fekat neden forumlarda felan bunu açıklıyoruz? veren var veremeyen var :) şimdi kendimi nerelere atayım nerelere gideyim şu başımı alıp oy oy oooooooy 4 kilo oooy
eşim bir yandan "kadın dediğin biraz bakımlı olmalı dimi. biraz dikkat etsen" der, bir yandan yağlarım pantolonumdan pörtler, bir yandan aynalar bile yüzünü ekşitip "ayyy şu sefil haline bir bak, var mı senden şişmanı şu dünyada?" diye alay eder, bir yanda bebek süt bekler... oooooooooof offfff yapmayın etmeyin acıyın da açıklamayın verdiğiniz kiloları yahut paylaşın biz fakirlerle de nasıl verdiğinizihem paylaşmak sevaptır dimi gııı (gııı mı? ay ne öyle yapış yapış. bugün 2. kere tiksindim kendimden)
kızlar pazar gününden beri Tarık Buğraya her gün farklı kahvaltılar denedim çok şükür süperdi
yalnız yumurta sevmediği için 5 gün boyunca yumurta vermedim..yarın kaşarlı omlet yapıcam..
dün akşam ben keke yerken kek istedi kuzum sabah bebek keki yaptım
1. gün:avakadolu yulaflı kahvaltı+badem
2.güneynir+tuzu alınmış zeytin+tereyağı+tahin-pekmez+yarım çay bardağı elma suyu
3.gün:yulaf ekmeği ile kaşarlı tost yaptım minik lokmalar halinde yedirdim+portakal suyu
4:gün:8 tahıl eşliğinde+peynir+tahinpekmez+tereyağı
5.gün:erkenden kalktım minik topkek yaptımiçerisine 1 yumurta sarısı,1 çay brd devam sütü,bal kabağı püresi,yulaf unu ve birazda irmik ekledim..biraz ince bi kek oldu ama sevdi kuzum..kuru meyveler ekleyerekte yapıcam daha sonra
bu yazdıklarıma ek olarak bazı günle yaptığım bebe bisküvisini ekledim..bisküviyede son yaptığımda kuru kayısı,kuru incir ve kuru üzüm eklemiştim..güzel bi kurabiye oldu
biküvi vermediğim günlerde yulaf ekmeği yedi
kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi bir haftasonu diliyorummmbiz zeynom ve babanesiyle birlikte alışma sürecinde olucaz, dua edin bize kuzum üzülmeden alışsın ve sevsin babanesini vee anneciğimi çok özleyerek üzülmesinn inss
hepinizi ve tatlı kuzularınızıı kocamann öpüyorummm
Bizimkiler 32-36 hafta arasındalar ve çok hareketliler canımEmekleyeni de var tay tay duranı da
vay bee tam da denk gelmiş desene
canım tatlı cadı MR sonucumu istemişti onu yolladım
buraya yükleyip kalabalık yapmayım dedim
ha bide seni çekiştirdikdermişimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?