deme yaa üzüldüm şimdicanım ikimizinkinin birbirine benzer yerleri var
yalnız senin sonucun daha iç açıcı gibi geldi banaaman dikkat et kendine ilerlemesin
benimkine gelince
bende düzleşme,yükseklik kaybı,keseye ve sinire bası,anüler yırtık.daralma daha neler nelerrr..ben ölmüşümde ağlayanım yok euheuheuh
ayyy ikinciye çok güldüm hala da gülüyorum
sen maşallah babycerenden şanslıymışsınBu para bulma olayını biz çok sık yaşıyoruz.Geçen hafta eşimin 2 pantalonunu yıkamak için ceplerine baktım ve toplam 50 lira para çıktı.
Hooop cebime
İşin garibi adam hiç farketmiyor bile.Ben söyleyince "aaa doğru "diyor
azraece canım çok geçmiş olsun sana
nasıl oldunuz şimdi, ikinizde iyi misiniz?
sevindim canım iyi olmanıza hastalıklar uzak olsun inşallahçok şükür iyiyiz sağol şekerimşerbetim. salı günü izmire gitmeyi planlıyorum ananemiz bizi bakıma alır:) şimalimi palmiye saçlarını özledik:))
sen maşallah babycerenden şanslıymışsın
ya bozukluk buluyor ya da en fazla 5 lira
babyceren canım sen çocukların kıyafetlerinde tabi fazla bulamazsın
bak turuncu kocasının pantolununda bulmuş
bence sende dene tatlımmm
Valla mesajımı tekrar okuyunca bana da öyle geldi
Mutlu-anne ;Mira ile Kayra mutlu olsunlarda ben çorbalarını pişiririm her gün
Yazılarını okurken blog okuyormuşum gibi oluyor
Var mı böyle yazma merakı
Wavv menüye bakkk
Çok yaratıcısın canım.Ayrıca afiyet olsun tarık buğraya.
Yulafın yumuşaması için pişirmek gerekmiyor mu?
Veya çok sıcak su/sütte bekletmek ?
Güzel haberlerini bekliyoruz zeynonun
Bu para bulma olayını biz çok sık yaşıyoruz.Geçen hafta eşimin 2 pantalonunu yıkamak için ceplerine baktım ve toplam 50 lira para çıktı.
Hooop cebime
İşin garibi adam hiç farketmiyor bile.Ben söyleyince "aaa doğru "diyor
Ben de merak ettiydim,öğrenmiş oldum
deme yaa üzüldüm şimdi
çok geçmiş olsun canım
ben dikkat ederim de canım sen daha çok dikkat et canım malum evi mis gibi kokutmalar falan
Allah yardımcımız olsun canım daha da ilerlemesin
canım benim kocam 2 defa bakar ceplerine malesef
çok eminimdir asla cabinde para unutmaz bende o yüzden hiç bakmam
valla turuncuyu bende çok kıskandım ne şanslıymışsın canım ya..
ben hamileyken pastaneye gidiyodum yolda 50 lira buldum..hop ışık hızıyla kaptım parayı
ne saga baktım ne sola hızlı adımlarla marş marş
dönüştede o yoldan geçmedimyolumu uzattım dolandım eve geldim
ya bu para bulma olayı ile ilgili kötü bir anım varcanım benim kocam 2 defa bakar ceplerine malesef
çok eminimdir asla cabinde para unutmaz bende o yüzden hiç bakmam
valla turuncuyu bende çok kıskandım ne şanslıymışsın canım ya..
ben hamileyken pastaneye gidiyodum yolda 50 lira buldum..hop ışık hızıyla kaptım parayı
ne saga baktım ne sola hızlı adımlarla marş marş
dönüştede o yoldan geçmedimyolumu uzattım dolandım eve geldim
canım benim bende resimleri sen istemeden bir saat önce yüklemiştim gerçekten kalbin temizmiş,valla aptala malum olur derler ya daha ne isteseymişim şimali gördüm gözüm gönlüm açıldı maşallah kızımıza sağol annesi:))
Sağol canım benim ilk fırsatta yükleyecem seni ve zeynomu öpüyorumcanım güzel dileklerin çok çok sagollinş bütün bebelerimiz annelerini üzmeyen akıl küpleri olurlarrrr buarada hatırladım sende pupp olmuştun ama az demiştin ya benim öyle kötüydükii meleğimm, allah düşmanımın başına vermesin
zeynonunda arda bağırganlığı tutuyor ama senin minnoş abartmış baya bu işi, dikkatini başka bir yöne çekmekte işe yaramıyorsa hoşunamı gidiyor acaba bağırmak, yinede bir uzman tavsiyesi lazım gibi canımcımm
canım bende aynenn süzülerek çıkıyorum evden ve mümkünde ben çıkarken görmesini istemiyorum o oadasında oyuna dalmışken kaçıyorum evdennhenüz alışma çabası sürüyor zeynonun ama umutluyuz dün akşamdan beri ışık var yani inşş
canım sagol aralar limoni babaneyle zeynodaaama alışacak sanırım yavaş yavaş gevşemeye başladı sanki, bakalım annem gitti busabah ama eşim evde haftasonu bende evdeyim, pzt,salı eşim yine evde artık alıştı alıştı yoksa annemi getirecekler artık geri bize, kontrollerini burda yaptırız diye düşündük, yarın sabah ameliyat olcak inş, dua edin annem için kızlarr
canım sorma bu bıdılar akılmı bıraktı bizde yahuuusiiznde 8. aynızı hayırlı uğurlu olsun şekerimm, besteciğide özledik yeni fotolar eklede görelimm şekeriii
canım çok üzüldüm, hem yavruna hem kardeşine acil şifalar versin allah, güzel haberlerle dön bizeee
canım ateştendir iştahsızlığı, iyileşir inş güçlü bir bebek yaren nur, annesine çekmişşş
canım geçmiş olsun, ececikinde tiroid takibini yaptırman iyi olmuş, anlattıkların gözümün önünde canlandı biran, böyle bile süpersiniz şekerim moralını bozma lütfennn
her detayıya gözümün önünde canlandı :)
ömer de uyduruktan ağlarsa boğazı gıcıklanır ve öksürmeye başlar sonra da canı tatlı gelir ağlamayı keser :)
dün akşam tezgaha oturttum ben salata yaparken soğanlarımdan çaldı ve emmeye başladı
hem yüzünü buruşturuyor inliyor hem de emiyor dişlerine sürüyor
bir bağ soğanın her milimetrekaresini yaladı sonra da elinden zorla alıp salataya doğradım
soslu değişik bir salata oldu biz bayıldık tadına!
bu sabah işe gelirken çok ağladım
sabah oynadık emiştik hatta çok şükür kusana kadar emdi elinde tahta kaşıkla kafama geçire geçire
babasıyla banyoda elini yüzünü yıkadı saçını taradı çok keyifliydi
ananey giderken yolda en sevdiği türküyü söyledim kikirdedi durdu
bıraktıktan sonra bize baybay yaparken yüzü o kadar değişti ki boğazım düğümledi
bir yandan el sallıyor bir yandan da bomboş donmuş bir halde niye gidiyorsunuz der gibi bakıyor
arabaya biner binmez koptum tabii
gözünüz aydın canım, emeklemeden yürüyen bebekler oluyormuşKızlar totosunu kaldıramayan kızım bugün sıraladı çok mutluyum.
Emeklemesini desteklemek için çalışma yapıyoruz ama cııııık... yüzüstü yatınca sinirleniyo hanım:84:.
Sanırım emeklemeden yürüyecek minnoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?