2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ilkim82 çok sevindim..bebeklerin bir günü diger gününü tutmuyo
az kaldı yürüyecekler artık..insan nasılda heyacanlanıyo degilmi..
benim kızda emeklemiyo ve emeklemeyecekte yüzüstüdurmaktan nefret ediyo..

ilkimcin gözün aydın artık bütün gün arkasında durmaya alış anne=airbag:))

beykozum ben unumu eledim eleğimi astım:)) şekerim Allah sana nasip etsin martta bir bebiş ben almayım:))

ecede uyku saatini kaçırınca sersemliyor sarhoş gibi bir oraya bayılıyor bir buraya pişmiş pişmiş gülüp duruyor ama çok tatlı oluyor nihayet uyudu maşallah:))

Sağol canım 81 e az kaldı ha gayret
Öyle valla eşim evlilik yıldönümümüzde elinde anahtarla gelse canım sana araba aldım dese bu kadar sevinmem(sevinir miyim acep? yalan olmasın şimdi:44:)

Sağol hayatım öyle valla artık oyum oyum oynatırlar bizi yaramaz kediler.

Beste siralamaya baslamis duyduguma gore, masallah sonunda seni guldurdu yaa cok sevimdim,hadi bakalim daha nice yeniliklere diyim..

azraecem canım hamile fotomu istemiştin:)
senin için araştırdım buldum ekledim
çağlaya hamileyken olan 2 foto buldum...

cerene hamileyken 22 kilo almıştım o fotoyuda koymak istedim ama çok büyük geldim
sistem kabul etmedifotom çok yer kaplıyomuş 5 sayfa kadar

Yanlis duymadim dimi, guzel mavisin resimlerini mi yukledin annesi..teyzesi cok ozlemisti onla ozel ilgilenicem artik:~)) resimleri ile yani yanimda olsa yerdim ne yapalim ancak resimlerle ovunuyoruz..

noluyor ya ölcemmi nedir şimalin resimlerinden sonra senin resimler kırmayıp eklediğin için sağol kuzum:))

Oyy cnm yaa anlatmandan bile korktum, sen senin bebeginden bahsediyorsun dimi, sanki korku filimlerinden cikmis birinden bahseder gibi olmus,, umarim duzelir

kızlar avakadoyu nasıl veriyosunuz bebişlere ben aldım ama nasıl vereceğimi bilmiyorum bi yardım edin..satan adam tatlandırman lazım dedi..tabi bizimki yerse..bu kız yüzünden sinir hastası olucam..hiç birşy yemiyor..memeden nefret ediyor..işe başladığımdan beri iyice unuttu uyanıkken emmiyor..çok üzülüyorum..

ilkimcim beste sıralamaya başlamış afferim kızıma benim..sanada kolay gelsin tatlım dikkat et ilk başlarda bilemeyip düşüyorlar..öptüm güzel prensesimi

Maşallah Besteyeeee
Aferim kuzuma kalkmayan totoyu kaldırmış
Darısı totosunu kaldıramayanların başına

Ooo Ceren zenginmis borc istesem verirmiydi acep bu aralar sikisigimda..
Annesi sakin kizcenin parasina el koyma hi..sen kesin cepe atmissindir parayi :))

Tatlım pekmezle tatlandırabilirsin
Tarık Buğra avakado sevmediği için ben sevdiği meyvelerle karıştırıp veriyorum..öylede deneyebilirsin
Emmemesi çok üzücü ve yıpratıcı şarkı söyleyerek emzirmeyi dene bi canım yada karanlık bi oda da

Kizlar ecemi bir hatun olarak pazar gunu gelicek olan bir veya iki arkadasimi nasil agirlayacagimi dusunuyorum, bu yuzden bana guzel bir poca tarifi lazim, internetten bir kac siteye baktim ama bana tecrube ile sabitlenmis tarif daha isime yaracagi gorusundeyim..bilenlerden bekliyorum, bilgi paylastikca cogalir hadiii cogalalim :))

Bence önce bi sade ver. Benim kuz sade cok sevdi meyve yemeyen kuzu meyve yemeye basladı sevmezse tatlandırıp verirsin mesela muzla karıstırıp???

cnm cam rendedenmi geçiricem yoksa haslama flnmı yapıcam..muhallebiye eklemek istersem yine haslamammı gerek bilemedim hiç..

ah cnm ahh neler denemiyorumki..işten geliyorum ahh şimdi çok özlemiştir lok lok emer ümidiyle ama daha emme pozisyonunu alırken bile anlıyor kendini kasıyor ağlıyor emmemek için..3. ayında emmeyi bırakacaktı zaten benim zorumla bu günlere kadar zarlo zorla emzirdim ama artık işe başladığımdan beri dahada isteksiz...uyurken işte biraz emiyor..çok istedim bana musallat olsun habire emmek istesin diye ama malesef olmadı yakındada bırakır heralde..havluyu bile denedim ama fayda etmedi cnm..

ve ben emsin diye zorladıkça birşeyler yedirmek için ısrar edince çocuk bendende soğudu sanırım..ben odaya girince kaçıyor babasına..
bugün çok içerledim benden babasına atlıyor..gel kızım bana diyorum kafayı çeviriyor.. babası bırakınca ağlıyor alsın onu diye..
benim muzur kocamda kaçalım kızım kaçalım bize yemek vericek kaçalım diye kaçıyolar benden(

kızım beni sevmiyor sanırım..

Cnm ins sizin en guzeli ve en iyisi olur, dualarim sizinle ..

azraececim enişte haklı 19.03 varken enişte helal sana dogru yolu biliyorsunnn
ve ben 19.03 dogumluyum ve beşiktaslıyım

Cak gizz bende sendenim,.oleyyyyy

Hehehe benim oglan bu listeye gore normal gozukuyor, ohh be icime su serpildi inan,.takilip duruyordum...sagol beykoz baci, iyiki koydun bu listeyi..optun seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…