gözünüz aydın canım, emeklemeden yürüyen bebekler oluyormuş
Beste demekki zaman kaybı olarak görüyor emeklemeyi aferin ona
Kızlar totosunu kaldıramayan kızım bugün sıraladı çok mutluyum.
Emeklemesini desteklemek için çalışma yapıyoruz ama cııııık... yüzüstü yatınca sinirleniyo hanım:84:.
Sanırım emeklemeden yürüyecek minnoşum.
Sağol canım 81 e az kaldı ha gayretilkim82 çok sevindim..bebeklerin bir günü diger gününü tutmuyo
az kaldı yürüyecekler artık..insan nasılda heyacanlanıyo degilmi..
benim kızda emeklemiyo ve emeklemeyecekte yüzüstüdurmaktan nefret ediyo..
ilkimcin gözün aydın artık bütün gün arkasında durmaya alış anne=airbag:))
beykozum ben unumu eledim eleğimi astım:)) şekerim Allah sana nasip etsin martta bir bebiş ben almayım:))
ecede uyku saatini kaçırınca sersemliyor sarhoş gibi bir oraya bayılıyor bir buraya pişmiş pişmiş gülüp duruyor ama çok tatlı oluyor nihayet uyudu maşallah:))
Beste siralamaya baslamis duyduguma gore, masallah sonunda seni guldurdu yaa cok sevimdim,hadi bakalim daha nice yeniliklere diyim..
canım benim bende resimleri sen istemeden bir saat önce yüklemiştim gerçekten kalbin temizmiş,
sizler ne güzel resim yükleyip benim gözümü gönlümü açtınız hasta yatarken, sizlerde sağolun canımmmm
azraecem canım hamile fotomu istemiştin:)
senin için araştırdım buldum ekledim
çağlaya hamileyken olan 2 foto buldum...
cerene hamileyken 22 kilo almıştım o fotoyuda koymak istedim ama çok büyük geldim
sistem kabul etmedifotom çok yer kaplıyomuş 5 sayfa kadar
noluyor ya ölcemmi nedir şimalin resimlerinden sonra senin resimler kırmayıp eklediğin için sağol kuzum:))
yakındır canım ondan huzursuzlanıyordur bizimki bügün sinir küpüydü yanına yaklaşmaya korktum bi ara odada beni gördü kaşlarını çatmasını görmen lazım oturuyordu kendini yere atıp dümdüz duruyo birde göğüsünün şişirip indiriyor ağzıylada sesler çıkartıyor çok komikti
Kızlar totosunu kaldıramayan kızım bugün sıraladı çok mutluyum.
Emeklemesini desteklemek için çalışma yapıyoruz ama cııııık... yüzüstü yatınca sinirleniyo hanım:84:.
Sanırım emeklemeden yürüyecek minnoşum.
canım ya ne tesadüftür ki az önce cerenin montuna baktım 5 tl buldum
dünde makinaya atmıştım montu..para biraz solmuş ama hala eskisi gibi gıcır gıcır
biz hastanedeyken dedesi vermiş megerse haberim yok..:
kızlar avakadoyu nasıl veriyosunuz bebişlere ben aldım ama nasıl vereceğimi bilmiyorum bi yardım edin..satan adam tatlandırman lazım dedi..tabi bizimki yerse..bu kız yüzünden sinir hastası olucam..hiç birşy yemiyor..memeden nefret ediyor..işe başladığımdan beri iyice unuttu uyanıkken emmiyor..çok üzülüyorum..
kızlar avakadoyu nasıl veriyosunuz bebişlere ben aldım ama nasıl vereceğimi bilmiyorum bi yardım edin..satan adam tatlandırman lazım dedi..tabi bizimki yerse..bu kız yüzünden sinir hastası olucam..hiç birşy yemiyor..memeden nefret ediyor..işe başladığımdan beri iyice unuttu uyanıkken emmiyor..çok üzülüyorum..
Tatlım pekmezle tatlandırabilirsin
Tarık Buğra avakado sevmediği için ben sevdiği meyvelerle karıştırıp veriyorum..öylede deneyebilirsin
Emmemesi çok üzücü ve yıpratıcı şarkı söyleyerek emzirmeyi dene bi canım yada karanlık bi oda da
kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi bir haftasonu diliyorummmbiz zeynom ve babanesiyle birlikte alışma sürecinde olucaz, dua edin bize kuzum üzülmeden alışsın ve sevsin babanesini vee anneciğimi çok özleyerek üzülmesinn inss
hepinizi ve tatlı kuzularınızıı kocamann öpüyorummm
azraececim enişte haklı 19.03 varken enişte helal sana dogru yolu biliyorsunnn
ve ben 19.03 dogumluyum ve beşiktaslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?