Kizlar ecemi bir hatun olarak pazar gunu gelicek olan bir veya iki arkadasimi nasil agirlayacagimi dusunuyorum, bu yuzden bana guzel bir poca tarifi lazim, internetten bir kac siteye baktim ama bana tecrube ile sabitlenmis tarif daha isime yaracagi gorusundeyim..bilenlerden bekliyorum, bilgi paylastikca cogalirhadiii cogalalim :))
ilkimcim beste sıralamaya başlamış afferim kızıma benim..sanada kolay gelsin tatlım dikkat et ilk başlarda bilemeyip düşüyorlar..öptüm güzel prensesimi
Teşekkür ederim canlar öpüldünüz
Maşallah Besteyeeee
Aferim kuzuma kalkmayan totoyu kaldırmış
Darısı totosunu kaldıramayanların başına
Canım ben hiç vermedim cevabı merak ettim doğrusu bir de ben deneyeyim meyve sevmeyen kızıma. Zeyno da inşallah iştaha gelir bir an önce annesi.kızlar avakadoyu nasıl veriyosunuz bebişlere ben aldım ama nasıl vereceğimi bilmiyorum bi yardım edin..satan adam tatlandırman lazım dedi..tabi bizimki yerse..bu kız yüzünden sinir hastası olucam..hiç birşy yemiyor..memeden nefret ediyor..işe başladığımdan beri iyice unuttu uyanıkken emmiyor..çok üzülüyorum..
Kizlar ecemi bir hatun olarak pazar gunu gelicek olan bir veya iki arkadasimi nasil agirlayacagimi dusunuyorum, bu yuzden bana guzel bir poca tarifi lazim, internetten bir kac siteye baktim ama bana tecrube ile sabitlenmis tarif daha isime yaracagi gorusundeyim..bilenlerden bekliyorum, bilgi paylastikca cogalirhadiii cogalalim :))
Ooo Ceren zenginmis borc istesem verirmiydi acepbu aralar sikisigimda..
Annesi sakin kizcenin parasina el koyma hi..sen kesin cepe atmissindir parayi :))
cnm cam rendedenmi geçiricem yoksa haslama flnmı yapıcam..muhallebiye eklemek istersem yine haslamammı gerek bilemedim hiç..
ah cnm ahh neler denemiyorumki..işten geliyorum ahh şimdi çok özlemiştir lok lok emer ümidiyle ama daha emme pozisyonunu alırken bile anlıyor kendini kasıyor ağlıyor emmemek için..3. ayında emmeyi bırakacaktı zaten benim zorumla bu günlere kadar zarlo zorla emzirdim ama artık işe başladığımdan beri dahada isteksiz...uyurken işte biraz emiyor..çok istedim bana musallat olsun habire emmek istesin diye ama malesef olmadı yakındada bırakır heralde..havluyu bile denedim ama fayda etmedi ycnm..
ve ben emsin diye zorladıkça birşeyler yedirmek için ısrar edince çocuk bendende soğudu sanırım..ben odaya girince kaçıyor babasına..
bugün çok içerledim benden babasına atlıyor..gel kızım bana diyorum kafayı çeviriyor.. babası bırakınca ağlıyor alsın onu diye..
benim muzur kocamda kaçalım kızım kaçalım bize yemek vericek kaçalım diye kaçıyolar benden(
kızım beni sevmiyor sanırım..
cnm cam rendedenmi geçiricem yoksa haslama flnmı yapıcam..muhallebiye eklemek istersem yine haslamammı gerek bilemedim hiç..
ah cnm ahh neler denemiyorumki..işten geliyorum ahh şimdi çok özlemiştir lok lok emer ümidiyle ama daha emme pozisyonunu alırken bile anlıyor kendini kasıyor ağlıyor emmemek için..3. ayında emmeyi bırakacaktı zaten benim zorumla bu günlere kadar zarlo zorla emzirdim ama artık işe başladığımdan beri dahada isteksiz...uyurken işte biraz emiyor..çok istedim bana musallat olsun habire emmek istesin diye ama malesef olmadı yakındada bırakır heralde..havluyu bile denedim ama fayda etmedi cnm..
ve ben emsin diye zorladıkça birşeyler yedirmek için ısrar edince çocuk bendende soğudu sanırım..ben odaya girince kaçıyor babasına..
bugün çok içerledim benden babasına atlıyor..gel kızım bana diyorum kafayı çeviriyor.. babası bırakınca ağlıyor alsın onu diye..
benim muzur kocamda kaçalım kızım kaçalım bize yemek vericek kaçalım diye kaçıyolar benden(
kızım beni sevmiyor sanırım..
Canım kendi yaptığım tarifi yazıyorum
1 su bard ılık süt
1su bard ılık su
1 su bard yağ
1 yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bard şeker
Alabildiği kadar un(biraz yumuşak bi hamur olması lazım)
Mayanın üzerine ılık su ve sütü ekleyip erit sonra malzemelerin hepsini karıştır ve yoğur yarım saat kadar beklet mayalansın..sonrasında şekil ver ve içerisine malzemeni koyarak kapat..yarım saatte tepside beklet üzerine yumurta sarısı sür..hopppp fırına
Cnm ben simdi cumartesi aksamindan yapsam pazara taze kalirmi, birde benim maya toz maya , bir kutunun icinde paketler seklinde bunlardan bir paket koysam kafi gelirmi,
Aldin basina dert gordunmu :)), yardim ediyim dedin elini verdin simdi kolun gidicek :))
Birde mahlep koysam az guzel olurmu sence..aha simdi kendimi yiyecem, bu kadarda acemilik olurmu ehehueheuh
Teşekkür ederim canlar öpüldünüz
Canım ben daha önce hiç poğaça yapmadım yoksa hemencecik yazardım sorry
Canım ben hiç beklemedim yaptıktan sonra:44:
Ama yapıp pişirip dondurucuya koymuştum misafirlerim gelince dondurucudan çıkarıp ısıtmıştım yeni yapılmış gibi olmuştu
Toz maya dediğin instant maya mı canım?eğer öyleyse 1 paket yeter
Mahlepte içine hiç eklemedim canım sen 1 tatlı kaşığıda mahlep koy içinde kalmasın güzel olur bence
Bence önce bi sade ver. Benim kuz sade cok sevdi meyve yemeyen kuzu meyve yemeye basladısevmezse tatlandırıp verirsin mesela muzla karıstırıp???
Canım zaten yumuşak olduğu için ben çatalla eziyorum üzerine muhallebiyi boşaltıyorum pişirmiyorum yanii
Zeynep ada da Tarık Buğra gibiymiş bizimkide 3.ayında bırakmaya kalktı o zamandan beri çabalıyorum
Daha bi kaç hafta öncesine kadar gündüz emmiyo diye geceleri oturup emziriyodum gözlerimin altı çöktü mosmor
Bırakır artık sadece geceleri emer diye düşündüğüm bi vakit emmeye başladı çok şükür
İnş zeynepada da başlar emmeye canım..gece uyurken sık sık emzir diycem ama çalışıyorsun Allah yardımcın olsun
Kız çocukları zaten babacı oluyorlar canım seni sevmediğinden değildir öyle düşünme
Seni bi süre göremesin o zaman başlar yaygaraya:)
Hadi senin ki kızda babacı...benimkine ne oluyo
Babası varken suratıma bakmaz,kucağıma gelmez,kucağımdayken bile hayranlıkla babasını izler
Sevmez olur mu hiç annesi dediğin gibi belki zorladığın için gelmek istemiyor olabilir.
Canım bence yemek konusunda çok ısrarcı olma(biliyorum gerçekten zor ama) ileride hiçbir şey yemeyen bir çocuk olabilir ve telafisi daha zor olur. Benim kızım da meyve yemiyor ve çok iştahlı bir çocuk da değil bakıyorum ağzını açmıyor ben de kaldırıyorum tabağı evet üzülüyorum ama vicdanen de rahatım; çünkü her yolu deniyorum.
Koyum dimi..gercekten icimde kalir, tr den ne buyuk heveslerle aldim getirdim, gorende evde her hafta pasta corek pisiyor sanir..birde bulabilmek icin tum marketi alt ust etmistim hatta bulamadim tum market calisanlari ile mahlep aradik ehueheu yani o kadar cok istiyorum denemek, toz mayada evt dediginden cnm tam isabet
Benim dişçim de istisna da ondan sanırım
Ağzın açık ve içi aletlerle doluyken, sana soru sorup cevap bekleyen istisna bir hatun
1 saatlik işi 3 saatte yapar,,feministtir,erkekleri kötüleyip rahat ettirir insanı,sanki dişçiye değil terapiye geldim sanırsın
Bi bakmışsın dolgun bitmişAma jinekolog oylemi,,yıllarca sakladığın hazineyi lakayt bir tavırla görmek ister,,"yat çatala":18:
kolaysa sen yat dersin, ama "içinden"
cnm benim çok güzel bir tarifim vardı çok basit ve hafif oluyor soğuyuncada kıyıl kıyıl oluyor ama defterimi bulamıyorum..aklımdada hiç tutamıyorum..ama aramaya devam ediyorum olmadı sabah ablamdan alır yazarım hemn sana..
Canim cok guzel oluyor denemelisinKizlar ecemi bir hatun olarak pazar gunu gelicek olan bir veya iki arkadasimi nasil agirlayacagimi dusunuyorum, bu yuzden bana guzel bir poca tarifi lazim, internetten bir kac siteye baktim ama bana tecrube ile sabitlenmis tarif daha isime yaracagi gorusundeyim..bilenlerden bekliyorum, bilgi paylastikca cogalirhadiii cogalalim :))
Kuzumun ateşi yükseliyo daha yarım saat önce hiç bi şeyi yoktu şimdi ateşi 37.5 inş hasta olmaz
Canim cok guzel oluyor denemelisin
Ayyy sevinmistim bende yaaa tarifin oldugu sayfayi kopy yaptim ulennnn dedim goruyon mu resimde kopyalaniyormus ipad denta i olmamis neyse tarif yaziyorum bacim
250 gr tereyagi
2 yumurta ama birinin sarisi ustune surulecek
1 tk tuz
1 tk seker
1 kahve fincani ilik sut
1 adet maya
Un
Yumusak kivamli ele yapisan cinsten bir hamur yapilirrr veee dinlendirilir eger acele ise firinda mayalayabilirsin sonra sekil ver ve ustune yumurta sarisini sur sonra cizikler at ve firina sur sonra afiyetke yeee pazilarini kucuk tutarsan daha guzel olur deli gibi kabariyor cunku firinda mayalayacaksan 20 dk 50/70 derece firinda mayala pisirirken 180 e al tereyagli oldugu icin kipir kipir oluyor cok guzel ve kolay afiyet olsun sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?