2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zada__ canım zeynep ada annesiçok ama çok seviyo..sakın öyle düşünme..

tatlıcadı__neden canım ya hay allah inşallah artmaz ateşi..bence birşey verme bekle..
38 i geçerse müdahale edersin canım..inş geçmez..

melegim__ne güzel biryer orası..ne güzel karda yagmış..kardan adam yapmayı unutma..
gerçektende orda evlerde balkon yokmuş ya ne tuhafff:)

ay sekerimserbetim nasıl yazmıs buruk bir ileti oldugunu hissettim cünkü bende dişi cıkmayan bir bebegin anasıyım derdine ortagım kardesim inş bizde görcez o dişi yada o göstercek bize

canım sana hitaben demiş gibi olcam ama ben yada eşim yerde para bulsak onu camiye veririz cnkü harcamak içime sinmez

kızlar dün bana ne oldu ya:)) babycerenim sordu ne istersen olsun diye cevap veremeden kapı çaldı komşum mısır patlatıp getirmiştir diye açtım ki eşim süpriz yapıp gelmiş çok mutlu oldum.......

kızlar regl oldum 23aralıkta olmustum ...
32günde birdim aylardır şimdi 4gün önceden oldum pembe suanda düzenemi giriyor acaba canlar
Kiz beykoz aynisi bendedevar bugun dur dedim beykoza sorayim ne durumda hani gecen ay sen ben biyolog ayni gun olmustuk yaaa onlar ne durumda acaba erkenmi oldum dur tarih bakayim dedim bacim dedigin gibi duzene giriyor galiba

kızlar dün bana ne oldu ya:)) babycerenim sordu ne istersen olsun diye cevap veremeden kapı çaldı komşum mısır patlatıp getirmiştir diye açtım ki eşim süpriz yapıp gelmiş çok mutlu oldum.......
Kiz birde kizarsin adama bak cikmis gekmis aferim enisteye super valla cok sevindim canim Allah bozmasin muhabbetinizi bol bol hasret giderin

Yanlis duymadim dimi, guzel mavisin resimlerini mi yukledin annesi..teyzesi cok ozlemisti onla ozel ilgilenicem artik:~)) resimleri ile yani yanimda olsa yerdim ne yapalim ancak resimlerle ovunuyoruz..
canım ya keşke resimlerle değilde gerçeğiyle haşır neşir olabilsek dimi
belki bir gün tr de yollarımız kesişir ne dersin?

ay sekerimserbetim nasıl yazmıs buruk bir ileti oldugunu hissettim cünkü bende dişi cıkmayan bir bebegin anasıyım derdine ortagım kardesim inş bizde görcez o dişi yada o göstercek bize
ayy görürüz dimi beykozcum, ne bileyim ya dert oldu bu diş olayı çünkü bizim 4. ayda ağzımız salyalanmaya başlamıştı ha çıktı çıkacak derken 4.5 ay oldu
rüyalarıma giriyor bacımmmm o derece
neyse yalnız değilmişim
ağrısız sancısız çıkarsınlar dilerim tatlım
çıkınca hemen resim yüklicemm

gözün aydın canım
çiçeğe ve sana çok dua ediyorum Allah'ım yardımcınız olsun
tez zamanda temelli kavuşun inşallah..

slm herkeseee
dün gece kuzum ateşlendi nöbetteydik..2 çekyatı birleştirdik büyük bi yatak oıluşturduk kendimize üçümüz birlikte yattık kuzum mutlu olsun diye..
ateşliydi ama keyfi yerindeydi 03:30 a kadar ailecek hareket halindeki oyuncak treni izledik
ateşi çok hızlı yükseldi..38.5 olduğunda ateş düşürücü şurup verdim..öncesinde mendil ıslatıp anlına falan koyduk ama faydası olmadı
bu arada biz ateş düşürücü olarak pedifen kullanıyoruz çok iyi geliyo..3 aylıkken ateşlenmişti calpol düşürmeyince doktoru kg sini göz önünde bulundurarak bnu vermişti
şu anda ateşi 37 lerde uyuyo kuzum

azraececimm gözün aydın çok sevindim eşinin gelmesine hasret giderin bol bolll..gelişi güzelde dönüşü zor olur sizin için

Oturup saatlerce aglamak istiyorum
Dun isten ciktigimdan beri sadece uyumak icin popom yer gordu
3posta camasir bir onceki gecenin misafirinden kalma bulasik Omeri ablama biraktigim gunku oyuncaklarin kap kacaklarin sterilizasyonu annemdeki kiyafetlerin yikanmasi omerin esyalarinin sterilizasyonu
balkonlari yikamak zaten ayri bir dert sukurler olsun balkonu severdim 3balkonum oldu ama yika yika bezdim artik belim kopuyor banyo deseniz hala ebeveyn banyoya gecemedigimiz icin her misafirde bastan asagi ugrastiriyor
Gercekten asiri derecede bunaldim
Evde su kalmamis sitedeki marketten istedim yok niye 3degil de 4istemisim ne sacma bir muhabbet ya su sisesine de kusur bulunur mu
Zaten dolmusum sut ureticem diye aliyorum keyfimden degil ama sende bu kafa oldukca ben zor sut uretirim dedim ve dunden beri esimle konusmuyorum
Belkki ben hataliyim fazla tepki verdim belki o inanin umurumda degil sadece dinlenmek istiyorum
Sut iznime bile cikamadim deli gibi is var ogle yemeklerim kosturmaca
1haftadir yogurt mayalayamiyorum ya tutmuyor ya eksiyor
Buhar olup ucmak istiyorum

Canım en azından temizliğini yapacak birilierini bulsan?Hem daha çok rahatlarsın.

KUTLAMANIZ İÇİN SÖYLEMİYORUM...
Bugün benim doğum günüm...
Kalbim kırık...
Kime mi?
Hayatımdaki herkese...
Sabahtan beri gözlerim dolu dolu...
Kutlanılmadığı için değil...
Onun için değil...
Ben herkes için çırpınırken,en azından benzer muameleyi beklerdim...

Son düzenleme:

çoğu zaman böyle olur canım..
sen deger verirsin ve verdigin degeri göremessin..
sıkma canını lütfen..bazen hayatın akışına o kadar kapılıyoruz ki
en sevdigimiz insanları bile unutubiliyoruz..
ben yinede kutlamak istiyorum..

eski yaşını şutluyorum yeni yaşını kutluyorum:))

farkındasınızdır artık eskisi kadar yazamıyorum ama senin yazını okuyunca aklıma benim doğumgunum geldi yazmak istedim. kızım 25mayıs ben 25 hazıran doğumluyum. kızım 1 aylıktı doğumgünü geldi çattı. sabahtan akşama kadar kapım çalınır herkes gelir diye bekledim ama sadece telden kutladılar ben dedim gene bir umut akşam belki süpriz yaparlar zaten lohusalık vrmuş başına. neyse akşam oldu eşim tek başına geldi çiçeği hediyesi onu kapıda tek görünce ben sinirlerimboşaldı bı başladım ağlamaya oda tabi şaşkın. valla dedim böyle böyle oldu karşdeşinden tutta kuzenlerine kadar kımse kapımı çalmadı diye döktüm içimi. ki ben hepsine her seferinde süpriz yaparım mutlaka elim boş asla olmaz ayrıca benide çok severler bende onlar ıseverim ama işte hepsinin bi boşluğuna geldi sonradan çok pişman oldular hepsi hatta görümcem ağlaya ağlaya aradı beni :) eşim demiş böyle böyle oldu akşam niye gelmediniz diye. valla ne yalan söyliyim seni en iyi ben anlarım bende herseferinde herkes için çırpınırım aman atlamayalım diye aman kırılmasınlar diye ama karşılığında aynı muamelyide ister insan doğal olarak. mesala salı gunu eşimin doğum günü ben süpriz duzenlıyorum gene. valla bu sene kimseden bişy beklemiyorum bari beklenti içine girmiyim dedim oyüzden pınarda cım sen sen ol takma kafana gün gelir devran dönerrrrrrrrr

seni okuyunca şok oldummmm
inanmıycaksın ama ben aslında şöyle yazmıştım geri sildim seni üzmemek için..

şanslı günündesin..hemen bir dilek tut kabul olsun..duan eşin olsun ve hemen gelsin...

Canimmmm yeni yasin sana saglik mutluluk ve ask getirmesini diliyorum hayatim
kutlamayanlar unuttular mi:44:yoksa oyle mi davraniyorlar canim senin en guzel hediyen Doga bence takilma boyle seylere ve uzme kendini bende cok takardim dogum gunlerimin hatirlanmamasini ama baktim ben hatirlanmiyorm o zaman bende kimseyi hatirlamam dedimsende aynisini yap veee bosverrrr esindemi hatirlamadi:26:

Son düzenleme:

valla canım şimdi bişyler söyliycem ama seeni kırmaktanda korkuyorum ne yalan söyliyim. foruma girdiğimden beri yani seni tanıdığımdan beri herşeyi çok ince eleyip sık dokuyosun be tatlım bunu farkettim ben. insansın sonuçta herşey elinden geldiğince biyere kadar. bi yerden sonra istesende bazı şeylere yetişemessin. ömer konusunda gitmediğin doktor okumadığın araştırmadın şey yok takdirle karşılıyorum emin ol ama bu kadar yıpratma kendini her çocuk büyür kılı kırk yararak belkide sadece kendini yıpratıyosun. gel görki elinde değil onunda farkındayım ama ömer büyüdükçe bu hızla gidersen hiç bişeye yetişemiyceksin. biraz akışına bırak herşeyi. gerçi bana söylemesi kolay senin adına ama söylmedende geçemiycektim kusura bakma

Doğum günüm diye aklıma ailem ve eşim geliyor en evvel,fakat onlardan da tık yok.Eşimi size anlatsam ne kafar şanslısın diyeceksiniz fakat dünden beridir kırgınım ona,neden mi hediyemi dün sipariş etmiş de ondan...Ailem deseniz beni nasıl olsa kendi ayakları üstünde duruyor diye manevi açıdan bir şeye ihtiyacım olmadıklarını zannediyorlar,oysa ben evimi çook özledim,nerde o eski aile hayatım,geri gelsin lütfen.Çocuk kalmak isterdim nedir bu ya büyüdük de başımız göğe mi erdi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…