Pinarcim sana tafsiyem kendini uzme hayatim ve bulundugun sehir de suan hava ne durumda bilmiyorum ama senin biraz kafani dagitmaya ihtiyacin var Doga yida giydir sıkica anne kiz biraz cikin ve hava alin esin evde ise o ununla beraber gidin hayatim surekli evdesin ve temiz havaya ihtiyacin var canim benim o yuzden boyle kucuk detaylar canini sıkiyor aslinda kucuk degil ama sen uzuldugunle kaliyorsun dedigimi yap ve ailecek bir yerlere gidin hava iyi ise disarda biraz yuruyus yapin aksam eve geldiginde de anlat bize nasil oldugunuDoğum günüm diye aklıma ailem ve eşim geliyor en evvel,fakat onlardan da tık yok.Eşimi size anlatsam ne kafar şanslısın diyeceksiniz fakat dünden beridir kırgınım ona,neden mi hediyemi dün sipariş etmiş de ondan...Ailem deseniz beni nasıl olsa kendi ayakları üstünde duruyor diye manevi açıdan bir şeye ihtiyacım olmadıklarını zannediyorlar,oysa ben evimi çook özledim,nerde o eski aile hayatım,geri gelsin lütfen.Çocuk kalmak isterdim nedir bu ya büyüdük de başımız göğe mi erdi...
Senin tipine kurban olurum ben yaaa bi an kirmizi ve lacivert in icinde canlandi gozumdekızlar dün oglusuma kıyafet aldım lcwadan işte oglusumun cicileri buarada 2yas aldımEki Görüntüle 609984
Teyzesi okis imin resmini koydum sen gormedin miiiibeykozum güle güle giysin Enesimiz inşallah.
pınarda Allah sağlık verdikten sonra herşey boş yarın unutacaksın bile bugünü o yüzden üzülmeye değmez kimse senin için birşey yapmıyorsa sen kendin için birşey yap şımart kendini. iyi ki doğdun...
okişim speddy gonzalesim maşallah sana:)))
babyceren bende sana yazacaktım keşke eşim yanımda olsa diye bu kadar mı duamı kabul eder rabbim bilemedim. zaten eşimi görünce ağladım o da istersen gideyim diye takılmaya başladı:)) haftaya pazara kadar burada bende o gün izmire gidicem artık nasipse.
ayy görürüz dimi beykozcum, ne bileyim ya dert oldu bu diş olayı çünkü bizim 4. ayda ağzımız salyalanmaya başlamıştı ha çıktı çıkacak derken 4.5 ay oldu
rüyalarıma giriyor bacımmmm o derece
neyse yalnız değilmişim
ağrısız sancısız çıkarsınlar dilerim tatlım
çıkınca hemen resim yüklicemm
KUTLAMANIZ İÇİN SÖYLEMİYORUM...
Bugün benim doğum günüm...
Kalbim kırık...
Kime mi?
Hayatımdaki herkese...
Sabahtan beri gözlerim dolu dolu...
Kutlanılmadığı için değil...
Onun için değil...
Ben herkes için çırpınırken,en azından benzer muameleyi beklerdim...
Senin tipine kurban olurum ben yaaa bi an kirmizi ve lacivert in icinde canlandi gozumdecokkk yakisacagindan eminim buyumus abi olmusta artik pantolon giyiyor demek annesi bu oglan yaaa
Haaaa beykoczum iki yas aldim dedin ya anacim dar gelmesin bu seneye giysin diyemi aldin bacim
Canim eline saglik bizimde isimize yarayacakGünaydın herkese;
Meleğim bende sana nın hamurişi kitabı var. Ordan senin için ekliyorum. Sen popaca îstemiştin ana ben extra olarak kıyır poğac ve tuzlu kurabiye tarifi de ekliyorum. Karısık gelmesin bi resimde içindekiler birinde hazırlanışı var.
Umarım begenirsin(iz) herkesin işine yarar
Eki Görüntüle 609988
Eki Görüntüle 609989
Eki Görüntüle 609991
Eki Görüntüle 609994
Eki Görüntüle 609996
Eki Görüntüle 609998
Eki Görüntüle 610032
Eki Görüntüle 610033
Eki Görüntüle 610034
Eki Görüntüle 610035
Yaaaama yan cıkmış fotolarneyse siz duzeltiverin. Telefondan bu kadar oluyo :)
Himmm daha ben okis ehic kazak giydirmedim tabi örme lerin kalibi dar olur normal yani annesi iyi gunlerde kullansin sari seker imcanım 1yası cok küçük geldi bende 2yas aldım ve kafasından 1yas kolay gecmiyor eneste aglaya aglaya giyiniyor bende büyük alıyım dedim
Canim benim yaaa senin huni takma vaktin gelmisbenim için bugün ters bir gün oldugu için hiçte yan yatmış görmedim tariflerini:))
çok güzel okunuyo canım eline saglık
sabahtan beri herkesle tartışıyorum kavga ediyorum..kimse beni anlamıyo
bulaşık makinesi:çatalı kaşıgı lekeli çıkarmış..oysa ben ne parlatıcısını ne tuzunu ne tabletini hiç eksik
bırakıyomuyum seninne zman ışıgın yansa ekliyorum ihtiyaçlarını
çamaşır makinesi:ya sennnn daha dün eşim en kaliteli en pahalı tozu almadımı sanane diye temizlemiyosun
çamaşırlarıtamam bazen bende sana çok yükleniyorum farkındayım ama ne yapıyım çamaşır çookkkkk
ütü: hele sen en çokta sennnn
suyunu doldurmadımmı ne diye buhar üflamiyosunn
sanki çok hevesliyim hergün senin yüzünü görmeyeee
sakinleşiyim geliyorummm
Canim benim yaaa senin huni takma vaktin gelmissen bi ankaraya ugrada sana bi seans verelim hemencik sakinlesirsin yuzunde guller acar valla utuyle makinalarla dost olursun
kızlar dün oglusuma kıyafet aldım lcwadan işte oglusumun cicileri buarada 2yas aldımEki Görüntüle 609984
Hani bi ihtimal duzelme sansin varsa diye dedim sekerimhayatım ankarada ne işim var..bakıköye gidecez tatlıcadıy la birlikte
öyle anlaşmıştık
ayrıca şu işareti yapıcaaklıma hep sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?