2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar okis im artik kendi biberonunu kendi tutabiliyor biliyorsunuz ben kizi yatirinca biberonunu battaniyesine tutturup cikiyordum o kendi kendine emer uyur bitincede atardi ama biberon şeş kaza dustuyse vay halimize yani kiyamet kopardi o zaman son 1 haftadir biberon kayinca agzindan cikinca biraz ugrasarak iki eliyle tutuyor ve emmeye devam ediyormaasallah kizima diyorum artik kendini kurtardigini ispat etti iyice yavrum kara gozlu kizim bu arada babasindan bana sakin sakin 4-5 adim atiyorrrroyle guzelki agzii ayirarak eller havada yavas yavas geliyorgecen hafta bodoslama kosuyordu resmen ama 2-3 gundur resmen emin bir sekilde sakin sakin adim atiyor az kaldi yuruyecek insallahhhh:118:

Pinarcim sana tafsiyem kendini uzme hayatim ve bulundugun sehir de suan hava ne durumda bilmiyorum ama senin biraz kafani dagitmaya ihtiyacin var Doga yida giydir sıkica anne kiz biraz cikin ve hava alin esin evde ise o ununla beraber gidin hayatim surekli evdesin ve temiz havaya ihtiyacin var canim benim o yuzden boyle kucuk detaylar canini sıkiyor aslinda kucuk degil ama sen uzuldugunle kaliyorsun dedigimi yap ve ailecek bir yerlere gidin hava iyi ise disarda biraz yuruyus yapin aksam eve geldiginde de anlat bize nasil oldugunu

kızlar dün oglusuma kıyafet aldım lcwadan işte oglusumun cicileri buarada 2yas aldım Eki Görüntüle 609984
Senin tipine kurban olurum ben yaaa bi an kirmizi ve lacivert in icinde canlandi gozumdecokkk yakisacagindan eminim buyumus abi olmusta artik pantolon giyiyor demek annesi bu oglan yaaa
Haaaa beykoczum iki yas aldim dedin ya anacim dar gelmesin bu seneye giysin diyemi aldin bacim

Son düzenleme:
beykozum güle güle giysin Enesimiz inşallah.

pınarda Allah sağlık verdikten sonra herşey boş yarın unutacaksın bile bugünü o yüzden üzülmeye değmez kimse senin için birşey yapmıyorsa sen kendin için birşey yap şımart kendini. iyi ki doğdun...

okişim speddy gonzalesim maşallah sana:)))

babyceren bende sana yazacaktım keşke eşim yanımda olsa diye bu kadar mı duamı kabul eder rabbim bilemedim. zaten eşimi görünce ağladım o da istersen gideyim diye takılmaya başladı:)) haftaya pazara kadar burada bende o gün izmire gidicem artık nasipse.

Teyzesi okis imin resmini koydum sen gormedin miiiicanim senin esin supriz yapinca abimin askerlik anilari geldi aklima
birgun tekefonda konusuyoruz gece saat iki neyse kapi caldi abim diyorki acsana kapiyi kim o demeden acma bende goremiyorumki karanlik diyorum telefonda ben korktum tabiii annemler uyuyor neyse otomatin isigida yanmiyor ki goreyim korka korka kapiyi actim bi baktim abim elinde telefon sirtinda cantasi nasil zipladiysam kucagina karsi komsunun kapisina kadar gittikertesi gunu annemler bir yere gitti abimke ben oturuyoruz kapi caldi yogurtcusakin bir sekilde abla evdemi dedi:26:ablan kim senin dedi abimde yaaa benden her hafta yogurt aliyor falan dedi adam cagiz karistirmis binalariabim bana dondu sen yogurt aliyormusun dedi yooooo dedimordan kaldi benim adim yogurtcuyu eve attim diyeabim diyorki tabiii annemlerin disari gidecegi belliydi sen su satte gel dedin adam geldi ama benim cikip gelecegimi kestiremedi tabi normal diye gulduk gectik yogurtcu sutcu favori esnaflarim arasindadir
esine deseydin sende sutcuyu bekliyordum diye

Günaydın herkese;
Meleğim bende sana nın hamurişi kitabı var. Ordan senin için ekliyorum. Sen popaca îstemiştin ana ben extra olarak kıyır poğac ve tuzlu kurabiye tarifi de ekliyorum. Karısık gelmesin bi resimde içindekiler birinde hazırlanışı var.

Umarım begenirsin(iz) herkesin işine yarar

benimkide öyle erken basladı ama arastırmıstım o salyaları tutamadıklarından akan salyaymıs öyle ögrenmiştim herkez diş diyordu bekledim ama yok diş etlerinde belli diş ama gelmeye niyeti yok bende bekliyorum melül melül kızlar bide 1yas balonu ve 1yas mumunu şimdiden aldım

canım balım bitanem hayatım seni üzen kim gidip üstüne cöreklenelim ben sevmem yapana daha cok yapıcaksın tınlamayana daha cok yaparlar biliyorum kıyamayız biz sana ya bugun senin dünyaya geldigin gün bizim içinde önemli cünkü bak sendende bişeyler ögreniyoruz nasipte buda varmıs hayatım kocaman öpüyoruz seni nice senelere basta saglık mutluluk huzur ve ailecek girme dilegiyle İYİKİ DOGDUN CANCAGIZIM UNUTMA BİR SEN DAHA YOK DÜNYADA VE EN ÖNEMLİ SENSİN GERİSİ GERİDEN GELSİN BIRAK UMURSADIKLARI KADAR UMURSAKİ NE DEMEK İSTEDİGİNİ ONLARDA GÖRSÜN...

canım 1yası cok küçük geldi bende 2yas aldım ve kafasından 1yas kolay gecmiyor eneste aglaya aglaya giyiniyor bende büyük alıyım dedim

Canim eline saglik bizimde isimize yarayacakhemen sık kullanilanlara ekledim

Yaaaama yan cıkmış fotolar neyse siz duzeltiverin. Telefondan bu kadar oluyo :)

benim için bugün ters bir gün oldugu için hiçte yan yatmış görmedim tariflerini:))
çok güzel okunuyo canım eline saglık

sabahtan beri herkesle tartışıyorum kavga ediyorum..kimse beni anlamıyo

bulaşık makinesi:çatalı kaşıgı lekeli çıkarmış..oysa ben ne parlatıcısını ne tuzunu ne tabletini hiç eksik
bırakıyomuyum senin ne zman ışıgın yansa ekliyorum ihtiyaçlarını

çamaşır makinesi:ya sennnn daha dün eşim en kaliteli en pahalı tozu almadımı sanane diye temizlemiyosun
çamaşırlarıtamam bazen bende sana çok yükleniyorum farkındayım ama ne yapıyım çamaşır çookkkkk

ütü: hele sen en çokta sennnn
suyunu doldurmadımmı ne diye buhar üflamiyosunn
sanki çok hevesliyim hergün senin yüzünü görmeyeee

sakinleşiyim geliyorummm

canım 1yası cok küçük geldi bende 2yas aldım ve kafasından 1yas kolay gecmiyor eneste aglaya aglaya giyiniyor bende büyük alıyım dedim
Himmm daha ben okis ehic kazak giydirmedim tabi örme lerin kalibi dar olur normal yani annesi iyi gunlerde kullansin sari seker im

Canim benim yaaa senin huni takma vaktin gelmissen bi ankaraya ugrada sana bi seans verelimhemencik sakinlesirsin yuzunde guller acar valla utuyle makinalarla dost olursun

Son düzenleme:
Dilekmete haklisin cok inceliyorum bu da baya yoruyor beni
Biraz akisina birakayim diyorum ama soz konusu Omer olunca birakamiyorum
Bu hafta isyerindeki asiri yogunlugun ustune misafirler cok bunaltti beni
Haftasonu gelsin de dinlenelim derken sinirimi esimden cikardim kus kus oturuyoruz
Ben muhtemelen yine bu kadar pimpiriklenmeye devam ederim ama ev isleri konusunda PINARDAnin dedigi gibi kadini haftada 1cagiracagim sanirim
Zaten annemin arkadasi cok guvenilir titiz biri utumus yapsa bi silip supurse yeter
Size yazdigimdan beri agliyordum Omer uyaninca beni aglarken gordu gulmeye basladi haliyle beni de guldurdu

Isyeri biraz durulsa belki rahatlarim hergun cig gibi buyuyor yapilacaklar
Sut iznim is yollamalarina engel olmuyor haliyle tam gaz devam
Hoffff hoff

PINARDAcim
Guzel anne, dusunceli anne
Yeni yasin hayirli olsun. Nocelerini en az bugunku kadar saglik ve huzurla gor
Ben de cevremdeki herkese kutlama hazirlar kah maddi kah manevi hediyemle giderim
Ailem de her sene kutlar ama artik bir yastan sonra kutlamis olmak icin kutlamaya dondu
Onceki senelerde nasillardi?

Canim benim yaaa senin huni takma vaktin gelmissen bi ankaraya ugrada sana bi seans verelimhemencik sakinlesirsin yuzunde guller acar valla utuyle makinalarla dost olursun

hayatım ankarada ne işim var..bakıköye gidecez tatlıcadıy la birlikte
öyle anlaşmıştık
ayrıca şu işareti yapıca aklıma hep sen geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…