Hani bi ihtimal duzelme sansin varsa diye dedim sekerimbakirkoy de olur hem daha yakin sana dimiiii
Aslinda agresif degilim beni icinizde gorenler var ben espri mayetinde yazmistim ama senin bu kadar dik ve kinayeli cevap yazman beni uzdu dogrusu bundan sonra espri yapacagim yada sececegim insanlara dikkat etmem ferektigini hatirlattin bana tesekkur ederimhayatım senin yol uzaklık mesafesi falan hiç bilgin yok heralde
bana ankara daha yakın..ben antakyada yaşıyorum
eşinin klinigi vardı dimi ama pek faydalı olacagını sanmıyorum..
düzelme ihtimalin olsa sen düzelirdin diye düşünüyorum
biraz agrasif göründünde gözüme
kızlar dün bana ne oldu ya:)) babycerenim sordu ne istersen olsun diye cevap veremeden kapı çaldı komşum mısır patlatıp getirmiştir diye açtım ki eşim süpriz yapıp gelmiş çok mutlu oldum.......
canım ya keşke resimlerle değilde gerçeğiyle haşır neşir olabilsek dimi
belki bir gün tr de yollarımız kesişir ne dersin?
sen bana bir önceki mesajda huni takman lazım gel buraya düzeltelim yazdın..peki ben bunları yazıncamı suçlumu oldum..hayatım senin yol uzaklık mesafesi falan hiç bilgin yok heralde
Aslinda agresif degilim beni icinizde gorenler var ben espri mayetinde yazmistim ama senin bu kadar dik ve kinayeli cevap yazman beni uzdu dogrusu bundan sonra espri yapacagim yada sececegim insanlara dikkat etmem ferektigini hatirlattin bana tesekkur ederim
Bak canim benim buradaki paylasimlarim kizimin ustunden ama yeri geliyor kv kp ükv yada mesleklerimiz hakkinda konusuyoruz esimin yaptigi is ve benim yasadigim sikintilari baglaman hos degil bana yardimi olmuyor evet bu dogru cunku esiyim ben onun onu bir uzman olarak degil es olarak dinleyebiliyorum ama gun gelipte duzelseydin sen duzelirdin diye laf vurman beni ziyadesiyle uzdu ve son cumlendede yine bir vurgulama var ben hos gorulu yaklasip bu konuyu kapatiyorum lutfen sende ustunde durma!!!sen bana bir önceki mesajda huni takman lazım gel buraya düzeltelim yazdın..peki ben bunları yazıncamı suçlumu oldum..
madem sen espri yaptın evet bende espiri yaptım..
biraz agrasif göründün gözüme yazmamdaki amaçta sadece o işaretleri dikkat çekmekti...
ben ne dik nede kinayeli bir şey yazmadım..
kimseyi üzmek ne aklımdan geçer nede severimm..
üzdüysem kusura bakma..
kimseyi kırmak huyum degildir..
agır laf söylemekte huyum degildir..
her lafın altında başka şeylerde aramak huyum degildir...
yanlış anlaşılmalar düzelmeden bu konuyu kapatmıycam...Bak canim benim buradaki paylasimlarim kizimin ustunden ama yeri geliyor kv kp ükv yada mesleklerimiz hakkinda konusuyoruz esimin yaptigi is ve benim yasadigim sikintilari baglaman hos degil bana yardimi olmuyor evet bu dogru cunku esiyim ben onun onu bir uzman olarak degil es olarak dinleyebiliyorum ama gun gelipte duzelseydin sen duzelirdin diye laf vurman beni ziyadesiyle uzdu ve son cumlendede yine bir vurgulama var ben hos gorulu yaklasip bu konuyu kapatiyorum lutfen sende ustunde durma!!!
Valla canim cok iyi olmus cok sevindim hayatim rengin yerine gelir biraz olsun ecos ada iyi gelir babasini ozlemistirmybabylovecım vurdutcanmı beni sütçüymüş:)) uyuyorum yada korkarım diye komşuma tel açtırmış mısır patlattık sanada getiricez diye bende o beklentiyle açıverdim görünce şok oldum tabi:))
cnm cam rendedenmi geçiricem yoksa haslama flnmı yapıcam..muhallebiye eklemek istersem yine haslamammı gerek bilemedim hiç..
ah cnm ahh neler denemiyorumki..işten geliyorum ahh şimdi çok özlemiştir lok lok emer ümidiyle ama daha emme pozisyonunu alırken bile anlıyor kendini kasıyor ağlıyor emmemek için..3. ayında emmeyi bırakacaktı zaten benim zorumla bu günlere kadar zarlo zorla emzirdim ama artık işe başladığımdan beri dahada isteksiz...uyurken işte biraz emiyor..çok istedim bana musallat olsun habire emmek istesin diye ama malesef olmadı yakındada bırakır heralde..havluyu bile denedim ama fayda etmedi cnm..
ve ben emsin diye zorladıkça birşeyler yedirmek için ısrar edince çocuk bendende soğudu sanırım..ben odaya girince kaçıyor babasına..
bugün çok içerledim benden babasına atlıyor..gel kızım bana diyorum kafayı çeviriyor.. babası bırakınca ağlıyor alsın onu diye..
benim muzur kocamda kaçalım kızım kaçalım bize yemek vericek kaçalım diye kaçıyolar benden(
kızım beni sevmiyor sanırım..
:selam teyzeler
Az once kontrolden geldik ve Omer cok sukur annesinin pimpirikli olmasinin karsiligini doktorun tesekkuru esliginde verdi
Boyumuz da kilomuz da 1yas degerinde cikti ve doktorumuz tesekkurun yaninda bazi tavsiyelerde bulundu
Tam tahil ekmegi kullanmamak
hazir cicibebe kullanmamak
Muhallebilerimizi hep ayni malzeme ile yapmamak. Tam bugday yulaf irmik pirinc unu gibi cesitlendirmek
Corbalarina ekmek dogramamak
200cc su icirmek
Ciftlik baligina el surmemek
Vb vb notlarimi paylasirim
Bazen abarttigimi dusunenler oldu. Kah ozelden kah forumdan 'guzelim azicik relaks ol'lar esliginde bu kadar detayli dusunmeye gerek olmadigina ikna edilmeye calisildim
Gucenmedim hemen kendimi sorguladim ve yoluma devam ettim
Iyi ki de beni bayan pimpirik ilan edenlere kulak asmamisim!
Asla kustahlik gibi algilanmasin ama bunaldim
Oglumla, beslenme seklimizle, ilac kullanmayisimizla ilgili birseyler paylasma istegim iyice azaldi
Melegim Tatlicadim azraEcem Plannerim Nagisim Turuncum Biyologum Bambucanim MYBABYLoveim Mutluannem Lillacim Ilkimim Cicekcicegim Pinardam (eyvaah kesin birini unuttum :18:) hepinizi ciddi anlamda seviyorum
Hele kizlariniza ogullariniza bayiliyorum!!
Bundan sonra bir sekilde ogrendigim ama kaniksanmasi zor birseyler olursa ozelden yazarim diye dusunuyorum
Son not: taze beynir Brusella hastaligina yol acarmis doktorumuz evde yapip verme dedi!!
Ahanda sustum optum kokladim
hayatım senin yol uzaklık mesafesi falan hiç bilgin yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?