2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yaaa yavruşlari ayaginizda sallayinca nasil yerine yatiriyorsun anacim benim zilliyi salliyorum uyuyorrr eee yere birakiyorum yatagina koyayim diye ses yok kucagima alinca uyaniyor yaaa emzik zaten almiyor eee karni tika basa dolu mama da vermek istemiyorum mama varsa ses yok uyumaya devam eder ama yoksayemegini yedirdim yatirdim ustune iki-3 tane mandalina emdi ama birinin yarisini emerken kapti agzina tabi benim parmak tetikte cignedi cignedi yuttudigerinide emerken yine verdim agzina bakalim ne yapcak diye yalniz mandalinalarin suyu cekilmis halde yani korkmadim butun dilim olsa tikardi gerci okonularda soguk kanliyimdir gayet relax bir sekilde ceker alirim neyse ikinciyi emdi emdi agzinda iyice sadece zarini verdigorseniz sakiz cigniyor gibiydi

Hani bi ihtimal duzelme sansin varsa diye dedim sekerimbakirkoy de olur hem daha yakin sana dimiiii

hayatım senin yol uzaklık mesafesi falan hiç bilgin yok heralde
bana ankara daha yakın..ben antakyada yaşıyorum
eşinin klinigi vardı dimi ama pek faydalı olacagını sanmıyorum..
düzelme ihtimalin olsa sen düzelirdin diye düşünüyorum
biraz agrasif göründünde gözüme

Aslinda agresif degilim beni icinizde gorenler var ben espri mayetinde yazmistim ama senin bu kadar dik ve kinayeli cevap yazman beni uzdu dogrusu bundan sonra espri yapacagim yada sececegim insanlara dikkat etmem ferektigini hatirlattin bana tesekkur ederim

kızlar dün bana ne oldu ya:)) babycerenim sordu ne istersen olsun diye cevap veremeden kapı çaldı komşum mısır patlatıp getirmiştir diye açtım ki eşim süpriz yapıp gelmiş çok mutlu oldum.......

Gozun aydin cnm, bencede ne guzel surpriz olmus..rabbim muhabbetinizi daim etsin,size iyi hasret gidermeler dilerim

canım ya keşke resimlerle değilde gerçeğiyle haşır neşir olabilsek dimi
belki bir gün tr de yollarımız kesişir ne dersin?

Aayy cnm cok isterdim inan, Simal i yemek benimde cok arzu ettigim bir durum..Ben yalniz bebekleri hasin severim ona gore. kibar sevmekten pek anlamiyorum. soyle hoplata hoplata evire cevire yiye yiye severek ancak meramimi aliyorum,korkma ama simdiye kadar sevdigim bebeklerin hepsinin gazlarini itina ile cikarmisimdir :))

sen bana bir önceki mesajda huni takman lazım gel buraya düzeltelim yazdın..peki ben bunları yazıncamı suçlumu oldum..
madem sen espri yaptın evet bende espiri yaptım..
biraz agrasif göründün gözüme yazmamdaki amaçta sadece o işaretleri dikkat çekmekti...

ben ne dik nede kinayeli bir şey yazmadım..
kimseyi üzmek ne aklımdan geçer nede severimm..
üzdüysem kusura bakma..
kimseyi kırmak huyum degildir..
agır laf söylemekte huyum degildir..
her lafın altında başka şeylerde aramak huyum degildir...

Son düzenleme:
Bak canim benim buradaki paylasimlarim kizimin ustunden ama yeri geliyor kv kp ükv yada mesleklerimiz hakkinda konusuyoruz esimin yaptigi is ve benim yasadigim sikintilari baglaman hos degil bana yardimi olmuyor evet bu dogru cunku esiyim ben onun onu bir uzman olarak degil es olarak dinleyebiliyorum ama gun gelipte duzelseydin sen duzelirdin diye laf vurman beni ziyadesiyle uzdu ve son cumlendede yine bir vurgulama var ben hos gorulu yaklasip bu konuyu kapatiyorum lutfen sende ustunde durma!!!

mybabylovecım vurdutcanmı beni sütçüymüş:)) uyuyorum yada korkarım diye komşuma tel açtırmış mısır patlattık sanada getiricez diye bende o beklentiyle açıverdim görünce şok oldum tabi:))

yanlış anlaşılmalar düzelmeden bu konuyu kapatmıycam...
herkesin burda bulunma amacı tabiki çocuklarımız..
yeri geliyo hepimiz derdimizi sıkıntımızı,güzel anılarımızı paylaşıyoruz..son derece normal şeyler..
eşinin yaptıgı işi ilk ortaya atan sensin''gel buraya düzeltelim yazdın''...
bak sana şunu söyliyim asla ama asla insanların zayıf noktalarını kullanmam ben..
ne aklımdan kv nede kp geçti..inanıp inanmamak sana kalmış..
benim çogu paylaştıgım yazılarda hep sana bir açıklama yapmak zorunda kalıyorum..
bilmem farkettinmi..
evet son cümlemde bir vurgulama vardı haklısın..
herkesten özür diliyorum..
buranın tadını kaçırmak istemezdim

mybabylovecım vurdutcanmı beni sütçüymüş:)) uyuyorum yada korkarım diye komşuma tel açtırmış mısır patlattık sanada getiricez diye bende o beklentiyle açıverdim görünce şok oldum tabi:))
Valla canim cok iyi olmus cok sevindim hayatim rengin yerine gelir biraz olsun ecos ada iyi gelir babasini ozlemistir

iyi akşamlar güzel yürekli arkadaşlarım
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
hasta olan bebişlerede acil şifalar
kardeşim bugün ameliyat oldu ameliyat güzel geçmiş şükür
birazdan bende onu görmeye gidicem
oğlumunda iştahsızlığı devam ediyor ne yapcam ben bu çocukla çok az yiyor
öksürüğü azaldı şükür
ilaç tedavisi devam ediyor perşembe kontrolümüz var bakalım
hepinizi çok öptük

yogun gecen gunler iş telaşı ev telaşı ve farklı streslere yenık düşen vücudum grıbe teslim oldu. ne kadar ugrastıysan agzımı kapamaya kızımı öpmemeye çalıştıysam da olması Reyyan.ımı hasta ettım. şimdı kuzucugunun kucuk bedenı benım yuzumden sıkıntı çekıyo. rabbım kızıma ve hastalıkla bogusan tum yavrucaklara sıfa versın.
gunlerdır gıremedım foruma bakalım neler olmus mayıs annelerrı ne tecrubelerde bulunmus...

benım kızım da cok zorluyo emerken hatrılayanlar vardır belkı.
ben o zamanlarda cozum olarak uykuyu buldum
kızmı sallardım ve uykuya dalmak uzereyken emzırıdım. oyle daha kolay oluyo. daha az savasıyoruz. savası ben kazanıyoeum. kucuk cadım degıl

Merhaba arkadaslarim En son iki gun once sabah kizima meyve yedirip yorumlara devam edecem yazmistim ancak gelebildim Buyuk cabayla yarisini mama sandalyesinde yarisini koltukta yarisinida yurutecte yedirdigim meyvelerin hepsi on dakika sonra hopppppppppp geri cikti Benimde tummmm enerjim gitti bitti,evet cok sacmaliyorum ama kizlar benim kizim kusunca ben cok uzuluyorum halbuki ara ara kusabilir dimi ama ne bilim iste

AZRAECE, canim cooook sevindim senin adina,ahhh o kapi bir kezde benim icin calsa tatlim yaaaaa,ozledim,hassaslastim,yoruldum...

BEYKOZ,evet tatlim esim asker ve gunler bir sekilde geciyor gecmek zorunda,umarim senin esinde bir solukta gider gelir ama benim esimin askerligi malesef bitmiyor, meslegi o,yani yazin bitiyormu yoksa yeni bir ayrilikmi basliyor belli degil.

SEKERIMSERBETIM, cok tsk ederim dualarinda bizide dusundugun icin :16

BABYCEREN, guzel sozlerin beni nasil mutlu etti anlatamam cok tsk ederim canim guzel dusundugun icin oyle goruyorsun sagol tatlim.

HEJAR, cok gec oldu canim ama cok gecmis olsun hem bebisin hemde kardesin icin,hep aklimdaydi yazmak ama bir turlu yazamadim.

LEYLABAHAR, dizede gecmis olsun canim,hemen iylessin kuzucugum.

PINARCIM, iyiki dogdun canim ve iyiki seni tanidim,her daim aklimda olan cok sevdigim bir arkadasimsin,iyiki varsin

selam teyzeler
Az once kontrolden geldik ve Omer cok sukur annesinin pimpirikli olmasinin karsiligini doktorun tesekkuru esliginde verdi
Boyumuz da kilomuz da 1yas degerinde cikti ve doktorumuz tesekkurun yaninda bazi tavsiyelerde bulundu

Tam tahil ekmegi kullanmamak
hazir cicibebe kullanmamak
Muhallebilerimizi hep ayni malzeme ile yapmamak. Tam bugday yulaf irmik pirinc unu gibi cesitlendirmek
Corbalarina ekmek dogramamak
200cc su icirmek
Ciftlik baligina el surmemek
Vb vb notlarimi paylasirim

Bazen abarttigimi dusunenler oldu. Kah ozelden kah forumdan 'guzelim azicik relaks ol'lar esliginde bu kadar detayli dusunmeye gerek olmadigina ikna edilmeye calisildim
Gucenmedim hemen kendimi sorguladim ve yoluma devam ettim
Iyi ki de beni bayan pimpirik ilan edenlere kulak asmamisim!

Asla kustahlik gibi algilanmasin ama bunaldim
Oglumla, beslenme seklimizle, ilac kullanmayisimizla ilgili birseyler paylasma istegim iyice azaldi

Melegim Tatlicadim azraEcem Plannerim Nagisim Turuncum Biyologum Bambucanim MYBABYLoveim Mutluannem Lillacim Ilkimim Cicekcicegim Pinardam (eyvaah kesin birini unuttum :18:) hepinizi ciddi anlamda seviyorum
Hele kizlariniza ogullariniza bayiliyorum!!
Bundan sonra bir sekilde ogrendigim ama kaniksanmasi zor birseyler olursa ozelden yazarim diye dusunuyorum

Son not: taze beynir Brusella hastaligina yol acarmis doktorumuz evde yapip verme dedi!!
Ahanda sustum optum kokladim

TATLICADIMMMM, karizmatik ekegimizdemi hastalandi gecmis olsun, insallah ciddi birsey yoktur.

TURUNCU, nasil oldu Kayracigim?

ILKIM, ya ben ruyamdami gordum yoksa Beste siralamayami basladi,ege ruya degilse hayirli olsun darisi pitir pitir yurumesine olsun

MYBABYLOVE, canim kocaman kocaman maasallah ile baslamak istiyorum,senin zilliyi kim tutar daha, yurusun kuzucum, yaa cok tatli hep yuzunuzu guldursun Okisimiz

:

Canim kontrolunuzun iyi gecmesine sevindim,Omere ve butun bu guzellikleri saglayan AnneZeynepe kocaman Canim inan bende seni ve Omerimi cooooook seviyorum,yaptiklarina gelince imrenerek takip ediyor ve hayatimda senin gibi bir insan oldugu icin hem cok mutlu oluyor hemde Allahima sukur ediyorum lutfen bilgilerini esirgeme bizden cokkk sey ogrendim senden ve dige arkadaslarimdan.Okadar belirsizdiki hesey kafamda sayenizde bir bir netlesti hersey,simdi benim doktorumda seni yilin annesi seciyorum dedi yurekten takdir ediyorum dedi bende icimden sen birde bizim annezeynebi gor, bende neyim dedim Doktora bile gitmesem sayenizde hicc eksiklik hissetmem,cunku doktora gidince ben onu dinleyecegime oturup o beni dinliyor sonrada ilave edecek birsey birakmadin bana diyor bende sizden bahsettim,bilgi alisverisimizden,iyiki varsiniz Cok uzattim dimi,seviyorum yazinca sevindirik oldum sanirim

son cumle ve isaretin MYBABYLOVEa yonelik bir kizginlik ifadesi olmadigina kalibimi basarim
Zaten yukarida da o isareti gorunce aklima sen geliyorsun demisti babyceren

Yazi dili bazen anlasilmiyor ikiniz de sakayla karisik yazarken yanlkis anladiniz bence birbirinizi
AGZIMIZIN TADI BOZULMAAsIN KIZLAR (hayriye hanim-yaprak dokumu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…