2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oncelikle pmerim sagliginin be grlisimin iyi olduguna coksevindim masallah ona allah nazarlardan korugun.sonrasinda verdigin bilgiler icin cok tesekkurler bilgide cesitlilik herzaman iyidir fikrindeyim.
Gelelim seni yildiran mevzuya . Sen iyi niyetle ve bilgilendirmek adina biseyler paylasiyosun yada icini dokuyosun bir nevi bize .bi gayet dogal ve olmadi gerektigi gibi. Senin fikrinde olmayanlar yada sana benim dedigim gibi relax ol diyenlerin de olmasi bi okadar normal.sonucta herkesin kendi fikri zikri var herkes kendi coccugu icin rn iyisini en dogrusunj ister.eleku burda paylasinca seninle ayni fikirde olmayan sana katilmayanlarda olucaktir buda gayet dogal.elestireye kapali bi insan olmadigini biliyorum bursa şahşen soyliyim benim yaptigim yorumlarda arni elestiren yeeren bi tavir asla olmadi olamazsa.herkesin yavrusunun uzerine titredigini cokk iyi biliyorum aksi dusunulemez zaten. Nasil her doktorun gorusu ayni olmassa bizimde oyle bursa paylastigin surece aksi yorumlar alabilirsin aaaa oyle olmaz boyledir sogrusu diye.doktorlar bile hemfikir olamazken cocuklara ne iyi ne kotu diye bizimde fatklilik gostermemiz normal.farkedildiyse ben hicbir zaman kizima sunu yedirdim soyle saglikliymis diyaloguna girmedim.cunku eminim benim yedirdikletimjn yaptiklarinda farkli ve ters gelicegi kisiler var oyuzden o yopa hiccc girmem.her anne cocugu icin en iyisini bilir kisaca elestiye acik olunmiycaksa bu tarz paylasimlari yapmamsm lazim kanaatimce.
Velhasil buda benim naçizane fikrim kizlar saygi ve sevgiyke kalin emi :)

Masallah aslan Omer e , cnm emeklerinin karsiligini gormene gercekten cok sevimdim..allah daim etsin..
Bizde seni ve Omeri cok seviyoruz, optuk sizleri

canım o kadar üzgünüm ki..yanlış anlaşılmak çok zoruma gitti..
bana şakayla tedavi öneren birine bende şakayla tedavi önerdim diye
olay büyüdü..
asla insanların zayıf noktalarını kullanmam ben..neden böyle anlaşıldım bilmiyorum..
evet o işaret ve o yazı tamamen şakaydı..
zaten işaretlerimin çogu gülücüklü..
yani aklımdan geçmeyen şeyler yazıya döküldü..anlamıyorumm..
ben sanırım espiri yapmayı abarttım biraz..daha dikkatli olacam..kiimseye takılmayacam..
evet agzımızın tadı bozulmasın..kimseyi rahatsız etmek istememm

kızlar dün oglusuma kıyafet aldım lcwadan işte oglusumun cicileri buarada 2yas aldım Eki Görüntüle 609984

Gule gule kullansin Enes pasamiz cok begendim , Lcw benimde begendigim bir firma, cizgisi ve cocuk giyimde bence cok zevkli seyler uretiyorlar..bende bir kac sey almistim gelirken halan kullaniyoruz biraz kuculduler ama :)) sapasaglam valla ne sarkma var nede deforme yani benim gozum kapali alisveris edebilecegim bir yer, ozellikle indirimleri takip edip cok iyi seyler alinabilir...

topikte hem boğa hemde ikizler burcu kuzuları var dimi:)BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs

Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler bebeği doğduğu ilk günden itibaren iz bırakmaya başlar. Büyük olasılıkla erken konuşmaya başlayacaktır. Meraklı ve kaşif ruhlu yapısı dolayısıyla mutlu olmak için merakını tetikleyecek ve bu merakı canlı tutacak çok sayıda uyarıcıya ihtiyaç duyar. Çünkü çok çabuk sıkılabilen bir bebektir. İletişim yeteneği yüksek olan bu bebeğin, mümkün olduğunca çabuk oyun arkadaşları bulmasını sağlamalısınız. İkizler bebeği diğerleriyle çok çabuk iletişim kurabilir. Aynı şekilde, pek çok şeyi de çok çabuk öğrenir. İkizler bebeği bağımlı bir bebek değildir. Kendi bildiğini yapmaktan hoşlanır ve kendi kendine bile olsa çok iyi vakit geçirir. Ama bebeğiniz başkalarıyla oynayıp konuşmuyorsa, duygusal bir kopma söz konusu olabilir. Bu yüzden ikizler bebeği için karmaşıklığı ortadan kaldırmak, herşeyi kolay anlaşılabilir bir hale getirmek ve uyumu devam ettirmek gerekir

az önce poğaça yaptımm..ceren tadına baktıııı....ve suratı bu şekil oldu..

sizce nasıltarif istiyen varsa verebilirim

Eklentiler

• $CIMG1364.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 37

cnm emeklerinin karşılığını almana inan çok sevindim mutlu oldum.
ömerimize maşallah ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum allahım ağız tadınızı hiç bozmasın inş.
cicek_cicek arkadaşımın dediği gibi , sayenizde okadar çok şey öğrendimki, aynen dr.a gittiğimde o beni dinliyor..
hatta bazen dr.dan bişey alamadığımı bile düşündüğüm oluyo sayenizde ve sayende..
hatta demir ilacının pareben içerdiğini söylediğimde böyle bakmıştı bana '' ne kadar ilgilisiniz deyip övmüştü..
bende içimden annezeynep sağolsun demiştim
özellikle dr.a giderken hepimizin öğrenmek istediklerini tek tek sorman bizler için ne kadar duyarlı olduğunu hissettiriyor..
heleki sonra tek tek paylaşman detayları
burda herkesten ayrı ayrı şeyler öğreniyorum, vesilenle herhese teşekkür edeyim kendi adıma..
yazmaktan usanmana gelince.. bende bazen ah annezeynep ah biraz rahat ol diyorum içimden..
ama bu asla yeme içme değilde, ömere eve işe yetişip yetmeyip misafrlere yetişip(hatta bi orduya 21 kişi falan)
ardından eşine yetişip ama malesef dolduğunda istem dışı eşine boşalıp huzursuz olduğun zamanlarda..
taze peyniri öğrendiğimde iyi oldu
bizde kızımla seni seviyoruz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...

Şuan annemlerdeyim...1 aylık sürecek tatilime start vermiş bulunmaktayım...
Kayra annemleri görünce hiç yabancılık çekmedi çok şükür.Beslenmeside kalabalığı görünce iyi geçti bugün.
Çarşamba yurtdışına çıkıyoruz...
Şimdilik ara ara uğrar durumumuzdan haberdar ederim sizleri.
Geçmişi okuyamıyorum,umarım herşey yolundadır.

Öpüyorum hepinizi.

dilekmete canim sana yorumun icin tesekkur edip haklisin demistim lutfen uzerine alinma

cicekcicek sagol canim hepimiz buradaysak aslinda bir nevi hepimiz birseyde cok iyi oldugu icin birbirimize ihtiyac duydugumuzdan diye dusunuyorum.
Mesela BEYKOZ sahane pozitif enerjik ve libidosu yuksek olmasa benim mayisip kaldigim cok gun-gece olurdu. Onu okuyup silkelenip kendime geldigim cok olmustur
BIYOLOG hic bilmedigi herbirseyi deneyip dolaplarini doldurunca ozenip kislik domateslerimi kendim yapmistim
TURUNCUnun tarifleri beslenmeye yonelik tavsiyeleri Kayra da bazen ise yaramayabilir ama benim ogluma cook faydasi dokundu
Esim cagiriyor hepinizi yazacaktim kusura bakmayin
ben de kendimce bazi ufak detaylari arastirmayi seviyorum iste

banbucan sagol canim. Kendimi naza cekmis gibi mahcup hissettim siz boyle yazinca:26:

sen doktor musun ki millete gereksiz detaylar verip akillarini karistiriyorsun gibi bir elestiriye maruz kalmakti beni uzen
O kisiye ozelden cevap verip kendi kendime paylasimlarima ceki duzen vermek yerine yazip sizi de sktigim icin kusura bakmayin

Simdi kocis beni bekler
Dunun ve bugunun kritigini yapacagiz :26:
Zivanadan ciktim da malumunuz
Niye derseniz neymis efendim yarin is rakadaslarimiz gelecekmis!!
Beyaz bir yalan uydurdum ama bu sefer de pzt.gelelim madem dediler
Cidden bunaldim MELEGIM senin pogca guzel olursa azcik da bana yolla kuzum yaa

Zeynepcim sana katiliyorum, burda artik cok seyi astik, zaman zaman farkli duygularla yazilari yazip okuyabiliyoruz ama biliyorumki tum arkadaslarim kalbi pirlanta kadar temiz ve degerli..eminimki zamanla tum kirginliklarda ortadan kalkar..benim disinda gelisen bir olay gibi bakamiyorum malum biz buyuk bir aile olduk, yinede kusura bakmayin niye karisiyorsun seklinde bir ifade ile karsilasa bilme ihtimaline ragmen yazmadan edemedim...sizleri cok seviyorum kizlar..anlayisli olacaginizi dusunerek sevgi ve saygi ile aniyorum herbirinizi,

Temposu yuksek bir hayat cizgin var, cogu kez yaptiklari burda ben bile okurken yorulurken senin bunalmani cok normal buluyorum,
Eskiden de bu kadar misafirniz gelirmiydi cnm, yoksa bebek olduktan sonra mi basladi..
Birde sizler yogun ziyaret eden oldugunuz icin mi geleniz o kadar cok yada sizleirin misafirperverligi mi bu durumu ortaya koyuyor..
Cnm sin ya cik gel bize diyicem ama uzagim...gelirdin burda tembel tembel otururduk benim gibi malum ben sana gore cok tembelim :)) oyle ki bugun pocalari bile becerip yapamadim, tuzu az olmus ve ici iyi pissin diye cok pisti..yani cok kizarttik..yanmaya ramak kalmis gibiler...nasil koycam milletin onune onlari bilmiyorum. olmazsa esim yarin hazir birseyler alir artik :)) yani o kadar rahatim goruyorsun,tembelligin yaninda birde bu durumuda var anlayacagin :))
Sana poca gondermek isterdim ama ins baska sefere iyi olurda hep beraber yemek nasip olur,,

canım 2 yumurta birtanesinin beyazını ayırıyorsun..1 bardak yoğurt ve 1.5 bardak sıvı yağ bir kaba koyup karıştırıyorsun...üzerine yaklaşık 3 bardak un yarım bardak nişasta 2 tane karbonat ve tuz koyup yumuşak hamur kıvamına getiriyorsun..içine malzemesini koyup şekil veriyırsun..ayırdığın yumurta akını üzerine sürüp çörek otuyla süslüyorsun ve fırına veriyorsun...
hem çok basit hemde lezzetli oluyor..ama böle açma gibi yumuşak olmuyor kıyıl kıyıl oluyor ve tazeliğini 2-3 gün koruyor..

biraz geç oldu ama anca yazabildim hayatım çok öptümm..

Senin pocalar guzel gozukuyor bana gondersene, benimkiler komur renginde nerde ise...cok pisirmisim yaa..heba oldular resmen,yine yeniyor ama ne biliyim yarinki arkadaslara verilmez gibi geldi bana..
Ceren sicak sicak bakti galiba tadina baksana dili yanmis gibi yuz ifadesi :))

Cnm sorun tsk ederim emek verip alip getirmissin sagolasin tatlim..
Ben bugun yaptim ama icime sinmedi acep yarin erkenden yenidenmi yapsam diye dusunuyorum..bu tarifide yazdim kenara bakalim olmazsa bunu deniyim..gerci sorun tarifte degil bende,bilmiyorum bu isi ben yaa..

canım yaparken sen aklımdan geçtin..dedim eger güzel olursa melegime hemen veriyim tarifini
pek lezzetli oldu sayılmaz bende pek beceriksizim bu konularda..
ayrıca cerenin yüz ifadesinide çok iyi anlamışsın canımewet daha çok sıcaktı agzı yandı:))
anne sözü dinlemesse böyle olur işte

cnm doğum günün kutlu olsun..nice güzel seneler diliyorum..evet insan kırılıyor cnm böle beklediğini bulamayınca ama kırıldığımızla kalıyoruz tatlım..kendini üzme cnm hep mutlu olman dileğiyle yeni yaşın güzelliklerle gelsin tatlım..

kızlar dün oglusuma kıyafet aldım lcwadan işte oglusumun cicileri buarada 2yas aldım Eki Görüntüle 609984

beykozcum güle güle kullansın paşam cicilerini çok güzeller çokta yakışır minnoşuma..resimlerede birazdan bakıcam çok öptüm tatlım seni ve enesimi..

cnm benim kız kendi kendine uyuyordu hep..ama işe başladığımdan beri annem ve bakıcı ayakta uyutmaya alıştırmışlar gündüzlerii ..ama akşamları yine kendi kendine uyuyor..bende gündüzleri nasılsa onlar uyutuyo diye sesimi çıkarmadım..ama hafta sonları bana kalıyo tabi..bende onun yatağının içine girip orda ayağımda sallıyorum uyuyunca ayaklarımdan yavaşca ındırıp kaçıyorum..yakında kırmazsam iyidir yatağı
ama annem ve bakıcı yatağa giremiyorlar onlar uyutup öle yatırıyolarmış sorun olmuyor dediler..

geçmiş olsun cnm yaa hem sana hem de kızına..yaz gelsin artık kurtulalım bu hastalıklardan..

cnm bende hep 3. ayda uykulu hale getirir ole emzirirdim çünkü uyanıkken emmezzdi..ama ozmnlar cok uyuyolardı gun ıcınde..ama şimdi uyku saatleri oturdu günde 2 kere uyuyor gündüz çalıştığım için öle şansım olmuyor..aksam 9 dada muhallebisini yiyip yatıyor anca 12 ve 4 te emziriyorum uyurken..ama bugün gündüzde uyuyunca emzirdim..çok sağol tatlım..

ama benim kuzum KOÇ burcu teyzesi..tek koç burcuda biziz sanırım...

annezeynep bu sana canım..
ömeriçin degişik birşeyler düşünüyodun..
belki ömerinde karikatürünü yaptırırsın..olmazmı(neden olmasın)

cnm ne güzel bir süpriz yapmış eşin çok mutlu oldum senin adına..tadını çıkarın bol bol hasret giderin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…