2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zadacım senin güzel kızın benimle aynı burçtanmış..yerim ben onu:)) Koç Bebeği

Güçlerinden tanımak kolaydır

Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. İstemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.

Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. İçlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. İnanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir

Son düzenleme:

canım cok gecmiş olsun cok sevindim nekadar mutlu bir haber bu rabbim sifa versin canım...

Gecmis olsun kuzun icin cnm, hastalik bu ayni ortami paylasman bile yetebiliyor..senin elinde olmayan seyler icin uzme kendini, ins atlatir Reyyan biran once hastaligini

Gec gordum ama benim icin ugrasip bulup buraya koyman beni cok mutlu etti, cok tsk ederim sagol emegin icin, ayrica bunlarin hepsini yazdim bakalim gelecek sefere becebilirsem denicem ins,
Hepsi guzel gozukuyorda, nasil yapiyorsunuz ben neden bu sekilde tutturamadim anlamiyorum..

bennnn ühüüühühüh
maasallah oglusumuza cok sevindim gelişimine Allah bozmasın hayatım o yakısıklıyıda öp teyzesi yerine aferin ona annesine afferin aldırmıs üzmemiş annecigini

ayy cnm valla şok oldum he..çok tutuyor bu yazılanlar...çok enerjik, sabırsız(9 ayını bekleyemedi),tay tay duruyor 6-7 saniye yakında yürür gibi geliyor, tadını beğenmezse mümkün deil ağzını açmaz,yerinde duramıyor sanırım kızım burcunun bütün özelliklerini taşıyacak...saol tatlım bu güzel paylaşım için..

bu arada demekki benim kızımda babyceren teyzesi gibi espirili ve neşeli olup bizi güldürücek evimize neşe katıcak..senin topiğimize kattığın gibi...

yaaa siz beni catlatcaksınız

bende 8 aylık dogmuşumannem mışıl mışıl uyurken boomm diye ses gelmişsuyu patlamış...ne yaptıysam bende bilmiyorum
genelde sessiz sakin bir bebekmiştim ve uyumayı çok severmiştim(ben uyuyunca annemde beni tabi)
benimle ilgili yorumun için teşekkür ederim canım benim..
zeynep ada size şans huzur mutluluk neşe getirsin canım..şansıda bahtıda çok ama çok güzel olsun

Simsi nasil oldu Tarik Bugra, merak ettik gizz bir ara gelde rapor et bizede endise etmiyek..Pedifen ni duymamistir, doktor verdi ise vardir bir bildigi ins sifa olur..
Iki cektayi birlestirdiniz dediniz ya, iyi dusunmussunuz,,Tarik Bugrada cennete dustum diye gel keyfim gel yapmistir artik tabii atesi dusunce olmustur o biraz...aslinda guzel bir destek olmus..hastalanirken galiba boyle anne baba danismasi bebegi daha cok mutlu eder gibi geliyor banada..

Sekerim uzulme, anam ben sana boyle diyorum ama her sene dogum gunum unutulur ve her sene bende onlarin dogum gunlerini hatirlamiyacam derim ve yine hediyelerini alir tipis tipis giderim dogum gunleri partilerine,..benim dogum gunumu halbuki bir kisa mesajla hatirlasalar beni dunyalar kadar mutlu etmis olucaklar ama nerdeeee... tabii ben saf bu gecen yilda oldu,, 5 senedir dogum gunleri sektirmeden hatirladigim insanlar yine unutttular ve ben bu sefer kararliyim bende gitmiyecem ve hatirlamiyacam diyorum,bakalim benim yufka yuregim gunu gelince ne yapacak...

Gecen dogum gunumu sizlerin disinda bir esim kutladi desem,

kızlar topik rüyaları kervanına bende karıştım sonunda..

dün akşam rüyamda turuncumu gördüm..çok komik bir rüyaydı..

turuncuyla çok yakın oturuyormuşuz..ve buluşmaya karar vermişiz..ben eşim ve kızım evden çıkıyoruz dar sokaklardan geçip gidiyoruz..benim üzerimde salaş kapri bir pijama ve uyduruk bir bluz var saçımı kalemle tutturmuşum yani evde bile o şekilde dolaşmayacak bir halde buluşmaya gidiyorum
turuncuyu görünce şok oluyorum yaşlı bir kadın yaşlı bir adam ve 4 yaşlarında bir çocuk..bizi evlerine götürüyor.. içimden söleniyorum nasıl olur ya turuncu resmini koymuştu çok genç ve güzeldi diyorum..kayrada nasıl olur böle kocaman diyorum allah allah diye söleniyorum..ayıp olmasın diye bişeyde demiyorum..neyse biraz oturup kalkıyoruz tam çıkacakken bir odada gerçek turuncu ve kayrayı görüyorum..meğersem turuncunun annesi ve babasıymış onlar nedenki böle bişey yaptın diyorum kortum netten biriyle kendim buluşmaya ama sizide merak ettim diyor..kayra zeynep adanın uyku tulumunu giymiş uyuyordu..gene içimden geçiriyorum neden pembe giydirmiş acaba diyorum...bizimde var aynı tulumdan diyorum zaten o zeynep adanın tulumu diyor..

sanırım kıçım açıkta kalmış gece.. çok güldüm uyanınca...

kızlar hepinize iyi geceler..
yatmadan önce bende yazmak istedim eğer bana kızmazsanız :26:
hepimiz çok aktif bir şekilde yazamasak da gerçekten bir aile gibi olduk.
herşeyi paylaşırken iyi ama hafif bir tartışma olunca, aman bir tarafı gücendirmeyim elimi suya sabuna deydirmeyim yapamıyacağım malesef
babycereni burdan mybabylove arkadaşımıda bizzat tanıyorum dışarıdada görüştük ayrıyetten telefonlaşırızda..
ama kızmazsa bana ben mybabylove arkadaşımın babycereni yanlış anladığını düşünüyorum.
bu tarz olaylar bnmde başıma gelebilir yanlış anlaşılmalar olabilir..
kendiminde bir hatam varsa düzeltilmesini isteyeceğim için yazmak durumunda hissettim kendimi..
babyceren ve mybabylove umarım kırgınlığınız biran evvel biter sizleri seviyorum cnm arkadaşlarım :21

Kizlar Omer.in odasi icin degisik fikirler ararken bunlari buldum ve hemen bir tane yaptim cok hosumuza gitti!
Omer.in sifonyerinin uzerine ve dis bugdayinda masanin uzerine sarkitacagim bunlardan

Kullanmak isteyen olursa diye ekledim 5dk.da yapiliyor cok basit

melegim misafirler pazartesi mi yoksa bugun yani pazar mi geliyor?
Bence esin de evdeyken tekrar dene o Mahirle ilgilenir sen de pogcalari yaparsin
Benim ilk denemem de cok sert olmustu
Artik uzeri kizarinca birini bolup ici cok hamursa biraz daha pisiriyorum oldu olacak azicik hamurumsu kivamdaysa firini kapatip oyle bekletiyorum

Misafir durumu da soyle. Esimle ayni sirkette calistigimizdan ikimizin arkadas cevresi bir sekilde kaynasti ve cig gibi buyuduk. Omer dogunca isin icine hamileligimizi beraber gecirdigimiz arkadaslar da girdi. Ustune esimin memleketinin derneginden bir suru otomotivci arkadas edinince gune basladilar bi de o grup var. Simdi gelmeler gitmeler cok oluyor aslina bakarsan gelmeler daha fazla oluyor. Memnunum Rabbim eksikliklerini gostermesin ama ben biraz fazla ozeniyorum sanirim.
Annemin de payi var. Misafir var der demez ne yaptin sunu da yap basliyor menuyu saymaya. Hazir alayim dedigimde amann ne gerek var 5dklik is yapiver diyor ama benim elim mutfakta daginiktir biraz o 5dakka oluyor bana 25dakka.
Her misafirde buraya gelip huysuzlandim di mi gelmeye niyetiniz olsa gelmiceksiniz bu gidisle evime:26:
Valla siz bi geliyoruz deyin zevkten dort kose ola ola hazirlanirim!

Bu arada su an orda olmayi oyle cok isterdim ki! Havuclu kek ve kahve esliginde kocalarimizi cekistirirdik bu aksam bozugum benimkine hemen yarin da bosver pogacayi der alisverise suruklerdim seniii

cnm Zeynep Ada da çok uysal bir bebek..huysuz değildir..çok ağlamaz..uykusuda doğduğundan beri düzenlidir..yemek konusu hariç problem çıkarmaz yavrum çok şükür..
ben ara ara senden koç burcuyla ilgili tiyolar alırım hayatım.. benim annemde koç burcu ve çok inatçıdır..inş bu inat huyu kızıma geçmez..

amin cnm..şansıyla geldi zaten kuzum..biz 1+1 eve evlendik hemen hamile kalıncada çok üzüldüm kızımın odası olmayacak diye derken yan binanın inşaatı bitti ve hiç aklımızda yokken oturduğumuz evi satıp yeni binadan kredi çekip ev aldık..bi kaç ay evvelde işlerimiz güzel gitti ve kredimizi kapadık..Allahımıza binlerce şükür kızımın gelmesiyle evimiz dahada mutlandı neşelendi..

annezeynebimmmm aglatcan beni ya sen bizim en sevdigimiz arkadasımızsın biz senle surda hamilelikle beraber 18 ay gecirdik
senin benim onun bunun begenilmeyen huyu olabilir zaten 4*4lük biri yok dünyada tek amacımız bebeklerimiz
ben arastırmalarından dolayı cogu seyi ögreniyorum insanları anlamıyorum zaten ne yapsan yaranamazsın benle bile kac kişi tartıstı inan isimlerini bile unuttum konustuklarım bile oluyordur sen kafanı takma biz yanındayız sen bizimsin mayıs annelerininsin bırak cok bilen gelsin burda bildiklerini yazsın bakalım bizede onunki uycakmı

Eki Görüntüle 610594

annezeynep bu sana canım..
ömeriçin degişik birşeyler düşünüyodun..
belki ömerinde karikatürünü yaptırırsın..olmazmı(neden olmasın)

Amaninn hemen mail attim adamlara bakalim nasil ne kadar surede fln filancidden cok degisik olur
Gerci bu resim bebek kadar sevimli olmamis eger oglumu cirkin cizerlerse odemem paralarini ayiptir soylemesi karakalemim kuvvetlidir oturur kendim cizerim cizmeye baslasam mi ki hemen simdi:26:

cnm çok güzelmiş gerçekten..
peçeteden nasıl yapılıyormuşki onlar azcık anlatıversen

1.ya birde bi sorum olacak kızlar..
ben hamlelikten önce normal terleyen biriydim..
hani duşumu alayım roll on süreyim tamamdı.
ama hamileliğimle beraber inanılmaz hormonlarım değişti acayip terliyorum..
heleki yazın neler çektim benim gibi olupta bir çözüm bulmuş olanınız var mı?
2.birde eşimden badem istemiştim, çiğ badem almış kavrulmamış olandan yani..
sizler bademi çiğ mi veriyorsunuz kavrulmuş olandan mı?
bebeğe yedircem deyince adam çiğ olanı tavsiye etmiş ama sizlere sormadan vermek istemedim.
3.son olarak azraya geçen gün avokado verdim ama tam olgunlaşmamış sert olandandı.
rondodan çekip vermiştim muhallebisine katarak. siz olgunlaşmış yediriyosunuzya ben aceba bir hatamı yaptımki?
evde bekletilmesi gerekiyo bi kaç gün yumuşaması için biliyorum ama nebileyim öyle verdim birşey olurmu kafama takıldı şimdi?

bambucanım estagfurullah neden kızalım canım arkadaşım..tabiki benim açımdan
sıkıntı yok herkes yorum yapabilir...
benim kırgınlıgım saman alevi gibidir yanar hemende söner...
yanlış anlaşıldım evet belki yazdıgım kelimeleri daha dikkatli seçmeliydim..
kırdıysam kusura bakmamasını zaten yazdım.. daha ne yapabilirim ki..
ha düşünmedigim aklıma gelmeyen şeyleri kendisi üstüne alındı diyede geçip özür dilemiycem...
sizleride böyle üzdügümüz için inan çok utanıyorum..

Aslansiiinnnn kaplansiiiinnnn valla ne iyi ettin de bagrina bastin beni ya ihtiyacim varmis kocis de tv karsisinda sizdi onu diger odada biraktim

nisan annesiyim ben takvime gore ama ozumde mayis annesiyim kimse beni baska bisi annesi yapamaz mayis annesiyim ben!!

BABYCERENCİM pogacaların arasındaki minik bogacada caglanın sanırım iştahım kabardı gece gece ellerine saglık canım

BABYCERENCİM pogacaların arasındaki minik bogacada caglanın sanırım iştahım kabardı gece gece ellerine saglık canım

evet canım yaa bravo sana
ceren kardeşine yaptı onu
valla ben şimdi 3 taneyi götürdüm
bekleyince daha bir güzel olmuş tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…