iyi akşamlar güzel yürekli arkadaşlarım
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
hasta olan bebişlerede acil şifalar
kardeşim bugün ameliyat oldu ameliyat güzel geçmiş şükür
birazdan bende onu görmeye gidicem
oğlumunda iştahsızlığı devam ediyor ne yapcam ben bu çocukla çok az yiyor
öksürüğü azaldı şükür
ilaç tedavisi devam ediyor perşembe kontrolümüz var bakalım
hepinizi çok öptük
yogun gecen gunler iş telaşı ev telaşı ve farklı streslere yenık düşen vücudum grıbe teslim oldu. ne kadar ugrastıysan agzımı kapamaya kızımı öpmemeye çalıştıysam da olması Reyyan.ımı hasta ettım. şimdı kuzucugunun kucuk bedenı benım yuzumden sıkıntı çekıyo. rabbım kızıma ve hastalıkla bogusan tum yavrucaklara sıfa versın.
gunlerdır gıremedım foruma bakalım neler olmus mayıs annelerrı ne tecrubelerde bulunmus...
Günaydın herkese;
Meleğim bende sana nın hamurişi kitabı var. Ordan senin için ekliyorum. Sen popaca îstemiştin ana ben extra olarak kıyır poğac ve tuzlu kurabiye tarifi de ekliyorum. Karısık gelmesin bi resimde içindekiler birinde hazırlanışı var.
Umarım begenirsin(iz) herkesin işin
selam teyzeler
Az once kontrolden geldik ve Omer cok sukur annesinin pimpirikli olmasinin karsiligini doktorun tesekkuru esliginde verdi
Boyumuz da kilomuz da 1yas degerinde cikti ve doktorumuz tesekkurun yaninda bazi tavsiyelerde bulundu
Tam tahil ekmegi kullanmamak
hazir cicibebe kullanmamak
Muhallebilerimizi hep ayni malzeme ile yapmamak. Tam bugday yulaf irmik pirinc unu gibi cesitlendirmek
Corbalarina ekmek dogramamak
200cc su icirmek
Ciftlik baligina el surmemek
Vb vb notlarimi paylasirim
Bazen abarttigimi dusunenler oldu. Kah ozelden kah forumdan 'guzelim azicik relaks ol'lar esliginde bu kadar detayli dusunmeye gerek olmadigina ikna edilmeye calisildim
Gucenmedim hemen kendimi sorguladim ve yoluma devam ettim
Iyi ki de beni bayan pimpirik ilan edenlere kulak asmamisim!
Asla kustahlik gibi algilanmasin ama bunaldim
Oglumla, beslenme seklimizle, ilac kullanmayisimizla ilgili birseyler paylasma istegim iyice azaldi
Melegim Tatlicadim azraEcem Plannerim Nagisim Turuncum Biyologum Bambucanim MYBABYLoveim Mutluannem Lillacim Ilkimim Cicekcicegim Pinardam (eyvaah kesin birini unuttum :18:) hepinizi ciddi anlamda seviyorum
Hele kizlariniza ogullariniza bayiliyorum!!
Bundan sonra bir sekilde ogrendigim ama kaniksanmasi zor birseyler olursa ozelden yazarim diye dusunuyorum
Son not: taze beynir Brusella hastaligina yol acarmis doktorumuz evde yapip verme dedi!!
Ahanda sustum optum kokladim
zadacım senin güzel kızın benimle aynı burçtanmış..yerim ben onu:)) Koç Bebeği
Güçlerinden tanımak kolaydır
Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. İstemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.
Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. İçlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. İnanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir
son cumle ve isaretin MYBABYLOVEa yonelik bir kizginlik ifadesi olmadigina kalibimi basarim
Zaten yukarida da o isareti gorunce aklima sen geliyorsun demisti babyceren
Yazi dili bazen anlasilmiyor ikiniz de sakayla karisik yazarken yanlkis anladiniz bence birbirinizi
AGZIMIZIN TADI BOZULMAAsIN KIZLAR (hayriye hanim-yaprak dokumu)
ayy cnm valla şok oldum he..çok tutuyor bu yazılanlar...çok enerjik, sabırsız(9 ayını bekleyemedi),tay tay duruyor 6-7 saniye yakında yürür gibi geliyor, tadını beğenmezse mümkün deil ağzını açmaz,yerinde duramıyor sanırım kızım burcunun bütün özelliklerini taşıyacak...saol tatlım bu güzel paylaşım için..
bu arada demekki benim kızımda babyceren teyzesi gibi espirili ve neşeli olup bizi güldürücek evimize neşe katıcak..senin topiğimize kattığın gibi...
slm herkeseee
dün gece kuzum ateşlendi nöbetteydik..2 çekyatı birleştirdik büyük bi yatak oıluşturduk kendimize üçümüz birlikte yattık kuzum mutlu olsun diye..
ateşliydi ama keyfi yerindeydi 03:30 a kadar ailecek hareket halindeki oyuncak treni izledik
ateşi çok hızlı yükseldi..38.5 olduğunda ateş düşürücü şurup verdim..öncesinde mendil ıslatıp anlına falan koyduk ama faydası olmadı
bu arada biz ateş düşürücü olarak pedifen kullanıyoruz çok iyi geliyo..3 aylıkken ateşlenmişti calpol düşürmeyince doktoru kg sini göz önünde bulundurarak bnu vermişti
şu anda ateşi 37 lerde uyuyo kuzum
azraececimm gözün aydın çok sevindim eşinin gelmesine hasret giderin bol bolll..gelişi güzelde dönüşü zor olur sizin için
KUTLAMANIZ İÇİN SÖYLEMİYORUM...
Bugün benim doğum günüm...
Kalbim kırık...
Kime mi?
Hayatımdaki herkese...
Sabahtan beri gözlerim dolu dolu...
Kutlanılmadığı için değil...
Onun için değil...
Ben herkes için çırpınırken,en azından benzer muameleyi beklerdim...
bende 8 aylık dogmuşumannem mışıl mışıl uyurken boomm diye ses gelmiş suyu patlamış...ne yaptıysam bende bilmiyorum
genelde sessiz sakin bir bebekmiştim ve uyumayı çok severmiştim(ben uyuyunca annemde beni tabi)
benimle ilgili yorumun için teşekkür ederim canım benim..
zeynep ada size şans huzur mutluluk neşe getirsin canım..şansıda bahtıda çok ama çok güzel olsun
dilekmete canim sana yorumun icin tesekkur edip haklisin demistim lutfen uzerine alinma
cicekcicek sagol canim hepimiz buradaysak aslinda bir nevi hepimiz birseyde cok iyi oldugu icin birbirimize ihtiyac duydugumuzdan diye dusunuyorum.
Mesela BEYKOZ sahane pozitif enerjik ve libidosu yuksek olmasa benim mayisip kaldigim cok gun-gece olurdu. Onu okuyup silkelenip kendime geldigim cok olmustur
BIYOLOG hic bilmedigi herbirseyi deneyip dolaplarini doldurunca ozenip kislik domateslerimi kendim yapmistim
TURUNCUnun tarifleri beslenmeye yonelik tavsiyeleri Kayra da bazen ise yaramayabilir ama benim ogluma cook faydasi dokundu
Esim cagiriyor hepinizi yazacaktim kusura bakmayin
ben de kendimce bazi ufak detaylari arastirmayi seviyorum iste
banbucan sagol canim. Kendimi naza cekmis gibi mahcup hissettim siz boyle yazinca:26:
sen doktor musun ki millete gereksiz detaylar verip akillarini karistiriyorsun gibi bir elestiriye maruz kalmakti beni uzen
O kisiye ozelden cevap verip kendi kendime paylasimlarima ceki duzen vermek yerine yazip sizi de sktigim icin kusura bakmayin
Simdi kocis beni bekler
Dunun ve bugunun kritigini yapacagiz :26:
Zivanadan ciktim da malumunuz
Niye derseniz neymis efendim yarin is rakadaslarimiz gelecekmis!!
Beyaz bir yalan uydurdum ama bu sefer de pzt.gelelim madem dediler
Cidden bunaldim MELEGIM senin pogca guzel olursa azcik da bana yolla kuzum yaa
Eki Görüntüle 610594
annezeynep bu sana canım..
ömeriçin degişik birşeyler düşünüyodun..
belki ömerinde karikatürünü yaptırırsın..olmazmı(neden olmasın)
annezeynebimmmm aglatcan beni ya sen bizim en sevdigimiz arkadasımızsın biz senle surda hamilelikle beraber 18 ay gecirdik
senin benim onun bunun begenilmeyen huyu olabilir zaten 4*4lük biri yok dünyada tek amacımız bebeklerimiz
ben arastırmalarından dolayı cogu seyi ögreniyorum insanları anlamıyorum zaten ne yapsan yaranamazsın benle bile kac kişi tartıstı inan isimlerini bile unuttum konustuklarım bile oluyordur sen kafanı takma biz yanındayız sen bizimsin mayıs annelerininsin bırak cok bilen gelsin burda bildiklerini yazsın bakalım bizede onunki uycakmı
BABYCERENCİM pogacaların arasındaki minik bogacada caglanın sanırım iştahım kabardı gece gece ellerine saglık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?