cnm doğum günün kutlu olsun..nice güzel seneler diliyorum..evet insan kırılıyor cnm böle beklediğini bulamayınca ama kırıldığımızla kalıyoruz tatlım..kendini üzme cnm hep mutlu olman dileğiyle yeni yaşın güzelliklerle gelsin tatlım..
beykozcum güle güle kullansın paşam cicilerini çok güzeller çokta yakışır minnoşuma..resimlerede birazdan bakıcam çok öptüm tatlım seni ve enesimi..
cnm benim kız kendi kendine uyuyordu hep..ama işe başladığımdan beri annem ve bakıcı ayakta uyutmaya alıştırmışlar gündüzlerii ..ama akşamları yine kendi kendine uyuyor..bende gündüzleri nasılsa onlar uyutuyo diye sesimi çıkarmadım..ama hafta sonları bana kalıyo tabi..bende onun yatağının içine girip orda ayağımda sallıyorum uyuyunca ayaklarımdan yavaşca ındırıp kaçıyorum..yakında kırmazsam iyidir yatağı
ama annem ve bakıcı yatağa giremiyorlar onlar uyutup öle yatırıyolarmış sorun olmuyor dediler..
geçmiş olsun cnm yaa hem sana hem de kızına..yaz gelsin artık kurtulalım bu hastalıklardan..
cnm bende hep 3. ayda uykulu hale getirir ole emzirirdim çünkü uyanıkken emmezzdi..ama ozmnlar cok uyuyolardı gun ıcınde..ama şimdi uyku saatleri oturdu günde 2 kere uyuyor gündüz çalıştığım için öle şansım olmuyor..aksam 9 dada muhallebisini yiyip yatıyor anca 12 ve 4 te emziriyorum uyurken..ama bugün gündüzde uyuyunca emzirdim..çok sağol tatlım..
ama benim kuzum KOÇ burcu teyzesi..tek koç burcuda biziz sanırım...
Tatlim ben unuttum o olay dun yasandi evet canim sıkildi kimsenin benden ozur dilemsini beklemiyorum oyle bir talebimde yok zaten benim iletilerime alinti yaparken benden cekinmenizi gerektirecek bir sey yok arkadaslar ben ÖCÜÜÜ degilim bana cevap yazmak gibi bir zorunlugunuz yok zaten kirildim dogru ozurde beklemiyorum istedigim konunun kapanmasikızlar hepinize iyi geceler..
yatmadan önce bende yazmak istedim eğer bana kızmazsanız :26:
hepimiz çok aktif bir şekilde yazamasak da gerçekten bir aile gibi olduk.
herşeyi paylaşırken iyi ama hafif bir tartışma olunca, aman bir tarafı gücendirmeyim elimi suya sabuna deydirmeyim yapamıyacağım malesef
babycereni burdan mybabylove arkadaşımıda bizzat tanıyorum dışarıdada görüştük ayrıyetten telefonlaşırızda..
ama kızmazsa bana ben mybabylove arkadaşımın babycereni yanlış anladığını düşünüyorum.
bu tarz olaylar bnmde başıma gelebilir yanlış anlaşılmalar olabilir..
kendiminde bir hatam varsa düzeltilmesini isteyeceğim için yazmak durumunda hissettim kendimi..
babyceren ve mybabylove umarım kırgınlığınız biran evvel biter sizleri seviyorum cnm arkadaşlarım :21
Kizlar Omer.in odasi icin degisik fikirler ararken bunlari buldum ve hemen bir tane yaptim cok hosumuza gitti!
Omer.in sifonyerinin uzerine ve dis bugdayinda masanin uzerine sarkitacagim bunlardan
Kullanmak isteyen olursa diye ekledim 5dk.da yapiliyor cok basit
Eki Görüntüle 610612
Eki Görüntüle 610608
melegim misafirler pazartesi mi yoksa bugun yani pazar mi geliyor?
Bence esin de evdeyken tekrar dene o Mahirle ilgilenir sen de pogcalari yaparsin
Benim ilk denemem de cok sert olmustu
Artik uzeri kizarinca birini bolup ici cok hamursa biraz daha pisiriyorum oldu olacak azicik hamurumsu kivamdaysa firini kapatip oyle bekletiyorum
Misafir durumu da soyle. Esimle ayni sirkette calistigimizdan ikimizin arkadas cevresi bir sekilde kaynasti ve cig gibi buyuduk. Omer dogunca isin icine hamileligimizi beraber gecirdigimiz arkadaslar da girdi. Ustune esimin memleketinin derneginden bir suru otomotivci arkadas edinince gune basladilar bi de o grup var. Simdi gelmeler gitmeler cok oluyor aslina bakarsan gelmeler daha fazla oluyor. Memnunum Rabbim eksikliklerini gostermesin ama ben biraz fazla ozeniyorum sanirim.
Annemin de payi var. Misafir var der demez ne yaptin sunu da yap basliyor menuyu saymaya. Hazir alayim dedigimde amann ne gerek var 5dklik is yapiver diyor ama benim elim mutfakta daginiktir biraz o 5dakka oluyor bana 25dakka.
Her misafirde buraya gelip huysuzlandim di mi gelmeye niyetiniz olsa gelmiceksiniz bu gidisle evime:26:
Valla siz bi geliyoruz deyin zevkten dort kose ola ola hazirlanirim!
Bu arada su an orda olmayi oyle cok isterdim ki! Havuclu kek ve kahve esliginde kocalarimizi cekistirirdik bu aksam bozugum benimkinehemen yarin da bosver pogacayi der alisverise suruklerdim seniii
cok tesekkür ederim canım buarada yükseleni ne z.adamızın ???
Kizlar Omer.in odasi icin degisik fikirler ararken bunlari buldum ve hemen bir tane yaptim cok hosumuza gitti!
Omer.in sifonyerinin uzerine ve dis bugdayinda masanin uzerine sarkitacagim bunlardan
Kullanmak isteyen olursa diye ekledim 5dk.da yapiliyor cok basit
Eki Görüntüle 610612
Eki Görüntüle 610608
melegim misafirler pazartesi mi yoksa bugun yani pazar mi geliyor?
Bence esin de evdeyken tekrar dene o Mahirle ilgilenir sen de pogcalari yaparsin
Benim ilk denemem de cok sert olmustu
Artik uzeri kizarinca birini bolup ici cok hamursa biraz daha pisiriyorum oldu olacak azicik hamurumsu kivamdaysa firini kapatip oyle bekletiyorum
Misafir durumu da soyle. Esimle ayni sirkette calistigimizdan ikimizin arkadas cevresi bir sekilde kaynasti ve cig gibi buyuduk. Omer dogunca isin icine hamileligimizi beraber gecirdigimiz arkadaslar da girdi. Ustune esimin memleketinin derneginden bir suru otomotivci arkadas edinince gune basladilar bi de o grup var. Simdi gelmeler gitmeler cok oluyor aslina bakarsan gelmeler daha fazla oluyor. Memnunum Rabbim eksikliklerini gostermesin ama ben biraz fazla ozeniyorum sanirim.
Annemin de payi var. Misafir var der demez ne yaptin sunu da yap basliyor menuyu saymaya. Hazir alayim dedigimde amann ne gerek var 5dklik is yapiver diyor ama benim elim mutfakta daginiktir biraz o 5dakka oluyor bana 25dakka.
Her misafirde buraya gelip huysuzlandim di mi gelmeye niyetiniz olsa gelmiceksiniz bu gidisle evime:26:
Valla siz bi geliyoruz deyin zevkten dort kose ola ola hazirlanirim!
Bu arada su an orda olmayi oyle cok isterdim ki! Havuclu kek ve kahve esliginde kocalarimizi cekistirirdik bu aksam bozugum benimkinehemen yarin da bosver pogacayi der alisverise suruklerdim seniii
cnm ya hiç bakmak aklıma gelmemiş sen sorunca bakayım dedim ama iki farklı sitede farklı çıkıyor...balık ve kova ikisinden biri ama bilemedim..
benim kızımın yükseleni ne kızlar ya..
17 nisan 2012 saat:03:15 gece dünyaya geldi..
Tatlim ben unuttum o olay dun yasandi evet canim sıkildi kimsenin benden ozur dilemsini beklemiyorum oyle bir talebimde yok zaten benim iletilerime alinti yaparken benden cekinmenizi gerektirecek bir sey yok arkadaslar ben ÖCÜÜÜ degilim bana cevap yazmak gibi bir zorunlugunuz yok zaten kirildim dogru ozurde beklemiyorum istedigim konunun kapanmasi
Hayir canim kirilmadim ve yalnis da anlamadim sen ortami yumusatmaya calisiyorsun simdi babyceren arkadasimizin adi gecince dogal olarak onada soz hakki dusuyor sonra o yazacak sonra ben uzayip gidecek hic gerek yok burada kimse kimse icin vaz gecilmez degil ben sizleri samimi buldugum icin paylasimda bulunuyorum yeri geliyor icimi dokuyorum ve desarj oluyorum gerekirse girmeyi veririm yani hic sorun degil 30 yasima kadar kk yoktu yaaa arkadasimiz bana cevap yazarken cekindigini belirtmis de ben ona istinaden yazdim dedigim gibi uzatmaya gerek yok hepimiz yetiskin insanlariz akli salim dusunulurse zaten gereksiz bir mevzu can sıkmaya degmeyecek kadar kucuk ama kirginligimi dile getirdim neyse kizlar ben yattim iyi gecelercnm ben asla sana alıntı yaparken senden çekinmiyorum ve kimseninde çekindiğini zannetmiyorum.
yazımdan dolayı kırıldıysan çok üzülürüm ayrıca.
eşlerimizle, anne babamızla kardeşlerimizle bile yeri gelip zıt düşüp tartışırken burda olmaması mümkün mü?
nasılki onlarlada barışıp devam ediyosak, burdada aynısının olmasını ümit ederek yazdım..
siz birbirinize kırgınlığınızı dile getirirken ben seyirci olmak istemediğimden yazmak zorunda hissettim kendimi.
ayrıca sen ondan özür dile gibi birşeyde kastetmedim.. karşılıklı kırılmalar karşılıklı özür gerektirir.
kırdım seni canım farkındayım keşke karışmasaydım, konuyu kapatıyorum bende
Hayir canim kirilmadim ve yalnis da anlamadim sen ortami yumusatmaya calisiyorsun simdi babyceren arkadasimizin adi gecince dogal olarak onada soz hakki dusuyor sonra o yazacak sonra ben uzayip gidecek hic gerek yok burada kimse kimse icin vaz gecilmez degil ben sizleri samimi buldugum icin paylasimda bulunuyorum yeri geliyor icimi dokuyorum ve desarj oluyorum gerekirse girmeyi veririm yani hic sorun degil 30 yasima kadar kk yoktu yaaa arkadasimiz bana cevap yazarken cekindigini belirtmis de ben ona istinaden yazdim dedigim gibi uzatmaya gerek yok hepimiz yetiskin insanlariz akli salim dusunulurse zaten gereksiz bir mevzu can sıkmaya degmeyecek kadar kucuk ama kirginligimi dile getirdim neyse kizlar ben yattim iyi geceler
canım balık kızımızın yükseleni benim burcum balık benle babycereni karıstır kısaca yandın cosuk iki gacı
kızlar bir önceki sorularımın devamı olarak ekliyorum.
biraz evvel unutmuşumda..
4. azrayı kaçta uyutursam uyutayım, uykusuzluktan çatlasamda malesef hemen uykuya geçemiyorum.
halen emziriyor olmasam inanın dr.a gitcem şurup ilaç vs birşey isticem..
ama emzirdiğim için gitmiyorum..
yatakta sağ sol dön dur yok olmuyo.. 12de yatıp 3.30lara kadar döndüğümü biliyorumm..
bu konuda bana ne önerirsiniz?
lütfen atlamayın bileniniz varsa cevaplayın olurmu?
pinarcim sana tafsiyem kendini uzme hayatim ve bulundugun sehir de suan hava ne durumda bilmiyorum ama senin biraz kafani dagitmaya ihtiyacin var doga yida giydir sıkica anne kiz biraz cikin ve hava alin esin evde ise o ununla beraber gidin hayatim surekli evdesin ve temiz havaya ihtiyacin var canim benim o yuzden boyle kucuk detaylar canini sıkiyor aslinda kucuk degil ama sen uzuldugunle kaliyorsun dedigimi yap ve ailecek bir yerlere gidin hava iyi ise disarda biraz yuruyus yapin aksam eve geldiginde de anlat bize nasil oldugunu
beykozum güle güle giysin enesimiz inşallah.
Pınarda allah sağlık verdikten sonra herşey boş yarın unutacaksın bile bugünü o yüzden üzülmeye değmez kimse senin için birşey yapmıyorsa sen kendin için birşey yap şımart kendini. Iyi ki doğdun...
Okişim speddy gonzalesim maşallah sana:)))
babyceren bende sana yazacaktım keşke eşim yanımda olsa diye bu kadar mı duamı kabul eder rabbim bilemedim. Zaten eşimi görünce ağladım o da istersen gideyim diye takılmaya başladı:)) haftaya pazara kadar burada bende o gün izmire gidicem artık nasipse.
canım balım bitanem hayatım seni üzen kim gidip üstüne cöreklenelim ben sevmem yapana daha cok yapıcaksın tınlamayana daha cok yaparlar biliyorum kıyamayız biz sana ya bugun senin dünyaya geldigin gün bizim içinde önemli cünkü bak sendende bişeyler ögreniyoruz nasipte buda varmıs hayatım kocaman öpüyoruz seni nice senelere basta saglık mutluluk huzur ve ailecek girme dilegiyle iyiki dogdun cancagızım unutma bir sen daha yok dünyada ve en önemli sensin gerisi geriden gelsin bırak umursadıkları kadar umursaki ne demek istedigini onlarda görsün...
dilekmete haklisin cok inceliyorum bu da baya yoruyor beni
biraz akisina birakayim diyorum ama soz konusu omer olunca birakamiyorum
bu hafta isyerindeki asiri yogunlugun ustune misafirler cok bunaltti beni
haftasonu gelsin de dinlenelim derken sinirimi esimden cikardim kus kus oturuyoruz
ben muhtemelen yine bu kadar pimpiriklenmeye devam ederim ama ev isleri konusunda pınardanin dedigi gibi kadini haftada 1cagiracagim sanirim
zaten annemin arkadasi cok guvenilir titiz biri utumus yapsa bi silip supurse yeter
size yazdigimdan beri agliyordum omer uyaninca beni aglarken gordu gulmeye basladi haliyle beni de guldurdu
ısyeri biraz durulsa belki rahatlarim hergun cig gibi buyuyor yapilacaklar
sut iznim is yollamalarina engel olmuyor haliyle tam gaz devam
hoffff hoff
pınardacim
guzel anne, dusunceli anne
yeni yasin hayirli olsun. Nocelerini en az bugunku kadar saglik ve huzurla gor
ben de cevremdeki herkese kutlama hazirlar kah maddi kah manevi hediyemle giderim
ailem de her sene kutlar ama artik bir yastan sonra kutlamis olmak icin kutlamaya dondu
onceki senelerde nasillardi?
merhaba arkadaslarimen son iki gun once sabah kizima meyve yedirip yorumlara devam edecem yazmistim Ancak gelebildim Buyuk cabayla yarisini mama sandalyesinde yarisini koltukta yarisinida yurutecte yedirdigim meyvelerin hepsi on dakika sonra hopppppppppp geri cikti Benimde tummmm enerjim gitti bitti,evet cok sacmaliyorum ama kizlar benim kizim kusunca ben cok uzuluyorum halbuki ara ara kusabilir dimi ama ne bilim iste
Azraece, canim cooook sevindim senin adina,ahhh o kapi bir kezde benim icin calsa tatlim yaaaaa,ozledim,hassaslastim,yoruldum...
Beykoz,evet tatlim esim asker ve gunler bir sekilde geciyor gecmek zorunda,umarim senin esinde bir solukta gider gelir ama benim esimin askerligi malesef bitmiyor, meslegi o,yani yazin bitiyormu yoksa yeni bir ayrilikmi basliyor belli degil.
Sekerımserbetım, cok tsk ederim dualarinda bizide dusundugun icin :16
babyceren, guzel sozlerin beni nasil mutlu etti anlatamam cok tsk ederim canim guzel dusundugun icin oyle goruyorsun sagol tatlim.
Hejar, cok gec oldu canim ama cok gecmis olsun hem bebisin hemde kardesin icin,hep aklimdaydi yazmak ama bir turlu yazamadim.
Leylabahar, dizede gecmis olsun canim,hemen iylessin kuzucugum.
Pınarcım, iyiki dogdun canim ve iyiki seni tanidim,her daim aklimda olan cok sevdigim bir arkadasimsin,iyiki varsin
Gecmis olsun kuzun icin cnm, hastalik bu ayni ortami paylasman bile yetebiliyor..senin elinde olmayan seyler icin uzme kendini, ins atlatir Reyyan biran once hastaligini
Gec gordum ama benim icin ugrasip bulup buraya koyman beni cok mutlu etti, cok tsk ederim sagol emegin icin, ayrica bunlarin hepsini yazdim bakalim gelecek sefere becebilirsem denicem ins,
Hepsi guzel gozukuyorda, nasil yapiyorsunuz ben neden bu sekilde tutturamadim anlamiyorum..
4. azrayı kaçta uyutursam uyutayım, uykusuzluktan çatlasamda malesef hemen uykuya geçemiyorum.
yatakta sağ sol dön dur yok olmuyo.. 12de yatıp 3.30lara kadar döndüğümü biliyorumm..
veee sonunda benim oğlumda 8.ayını doldurdu...çok şükür...Rabbim acılarını göstermesin..AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?