2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkür ederim canım buarada yükseleni ne z.adamızın ???

Tatlim ben unuttum o olay dun yasandi evet canim sıkildi kimsenin benden ozur dilemsini beklemiyorum oyle bir talebimde yok zaten benim iletilerime alinti yaparken benden cekinmenizi gerektirecek bir sey yok arkadaslar ben ÖCÜÜÜ degilim bana cevap yazmak gibi bir zorunlugunuz yok zaten kirildim dogru ozurde beklemiyorum istedigim konunun kapanmasi

kız biz gelsek bişey yaptırmazdıkki hepimiz bişey getiririz olur biter bu arada peceteler nasıl yapılıyor bende yapmak istiyorum cok hos olmus

cok tesekkür ederim canım buarada yükseleni ne z.adamızın ???

cnm ya hiç bakmak aklıma gelmemiş sen sorunca bakayım dedim ama iki farklı sitede farklı çıkıyor...balık ve kova ikisinden biri ama bilemedim..
benim kızımın yükseleni ne kızlar ya..

17 nisan 2012 saat:03:15 gece dünyaya geldi..

Pecete isi cok dehaca bence ve cokta guzel hava vermis oda icine,ben olsam denerdim kesin..
Misafir guzel guzel olmasinada bana valla cok agir geliyor...bende cok severdim ama Mahir dogdu dogali ne yalan soyluyum,ayaklarim hep geri geri gidiyor :)) tembelim dediysem hakkini sonuna kadar veriyorum yani :))
Yarin geliyor bizim kizlar, benim masterdan okul arkadaslarim, sagolsunlar dogumdan sonra cok destekleri oldu..geldiler gittiler ama sonra kesildi nedense,galiba benden kaynaklaniyor cunku ben kendimi biraz cektim hayatin sosyal yasatisindan ..
Gelelim poca durumuna, valla bu pocalarin yerine baskasini yaparsam bunlar ile yeni yapacaklar cok gelir bu yuzden yapmayip disardan takviye yapmaya karar verdim..ben birde ekmek turu seyleri ziyan edemiyorum simdi bu yaptiklarimizi biz isitir isitir esimle yeriz artik :))
Senle ne guzel olurdu havuclu kes ve kahve keyfi..off deymeyin keyfiize artik :)) bize bir gun yetmezdi herhalde oturup gunlerce konusurduk,oglanlarda ortada gunes tutarlardi herhalde :))

canım balık kızımızın yükseleni benim burcum balık benle babycereni karıstır kısaca yandın cosuk iki gacı

Son düzenleme:

cnm ben asla sana alıntı yaparken senden çekinmiyorum ve kimseninde çekindiğini zannetmiyorum.
yazımdan dolayı kırıldıysan çok üzülürüm ayrıca.
eşlerimizle, anne babamızla kardeşlerimizle bile yeri gelip zıt düşüp tartışırken burda olmaması mümkün mü?
nasılki onlarlada barışıp devam ediyosak, burdada aynısının olmasını ümit ederek yazdım..
siz birbirinize kırgınlığınızı dile getirirken ben seyirci olmak istemediğimden yazmak zorunda hissettim kendimi.
ayrıca sen ondan özür dile gibi birşeyde kastetmedim.. karşılıklı kırılmalar karşılıklı özür gerektirir.
kırdım seni canım farkındayım keşke karışmasaydım, konuyu kapatıyorum bende

Hayir canim kirilmadim ve yalnis da anlamadim sen ortami yumusatmaya calisiyorsun simdi babyceren arkadasimizin adi gecince dogal olarak onada soz hakki dusuyor sonra o yazacak sonra ben uzayip gidecek hic gerek yok burada kimse kimse icin vaz gecilmez degil ben sizleri samimi buldugum icin paylasimda bulunuyorum yeri geliyor icimi dokuyorum ve desarj oluyorum gerekirse girmeyi veririm yani hic sorun degil 30 yasima kadar kk yoktu yaaa arkadasimiz bana cevap yazarken cekindigini belirtmis de ben ona istinaden yazdim dedigim gibi uzatmaya gerek yok hepimiz yetiskin insanlariz akli salim dusunulurse zaten gereksiz bir mevzu can sıkmaya degmeyecek kadar kucuk ama kirginligimi dile getirdim neyse kizlar ben yattim iyi geceler

çok üzgünüm...kırgınlıgımıza başkalarınıda karıştırdık
aslında tek istedigim konuyu uzlaşarak anlaşarak kapatmaktı..
kırgın olarak konunun kapanmasını istemedigim için iş uzadı heralde..
aslında öyle ılımlıyımdır ki..saatler öncesinden konuşur uzlaşırız diye
baş parmagımın fotografını çekmiştim..hadi sennde uzatta barışalım dşycektim(çocuklar gibi)
foto yollıyacaktım..
neyse konuyu bir daha açmamak üzere kapatıyorum..

ben aslında birkaç gün kafamı dinlesem iyi olacak..zaten hastane psikolojini
üstümden atıyım diye takılıyodum..gülüyüm güldürüyim diyee..evdeki hesap çarşıya uymadı oldu bizimkide

iyi geceler kızlarrrr

kızlar bir önceki sorularımın devamı olarak ekliyorum.
biraz evvel unutmuşumda..
4. azrayı kaçta uyutursam uyutayım, uykusuzluktan çatlasamda malesef hemen uykuya geçemiyorum.
halen emziriyor olmasam inanın dr.a gitcem şurup ilaç vs birşey isticem..
ama emzirdiğim için gitmiyorum..
yatakta sağ sol dön dur yok olmuyo.. 12de yatıp 3.30lara kadar döndüğümü biliyorumm..
bu konuda bana ne önerirsiniz?
lütfen atlamayın bileniniz varsa cevaplayın olurmu?

Son düzenleme:

canım ya şimdi bu yazdılarını sadece sinirine veriyorum 30yasına kadar kk yoktu ama şimdi var ve biz varız ben hemen cıkıp gidemiyorum bilmiyorum bakma geregi duyuyorum sebebi sadece bebekler degil hepinizi merak ediyorum yani hepiniz ayrı ayrı sahiplendgim güldügüm hüzünlendigim deger verdigim kişilersiniz benim için kk ibaret degilsiniz hepinizden en önemlisi bir hayat ögreniyorum hepinizin yasanmıslıkları tecrübeleri var ben yeri geliyor onlardan faydalanıyorum buda sizi hayatıma katıyor yani kısaca benim için mybabylovedan ibaret degisin canım bil istedim ...

canım balık kızımızın yükseleni benim burcum balık benle babycereni karıstır kısaca yandın cosuk iki gacı

heuheuh sizin gibi olsun şekerim daha ne isterim...senin gibi ateşli kuduruk olur kocişini mutlu eder..beybceren teyzesi gibide neşeli olur yine kocişini çocuklarını eğlendirir..

Allahım o günleri görmeyi nasip etsin inş.

neyse bana kimse cevap vermicek anlaşılan...
eee bu saat olunca hepimizin kafa bi milyon demi
beynim ketçaba dönüşmeden bende yatayım bari herifime sarılarak :)

mybabylove, babyceren, annezeynep, beykoz, zada, turuncu, meleğim, nagihan, siyahlale, ilkim, cicel_cicek, tatlıcadi, azraece, mutluanne.....
okyanus,cağla-ceren,ömer,enes, zeynepada,kayra,mahir,mira, tarık buğra, beste, tuana, ece, masal....
(unuttuklarım affola gece mayhoşluğuma verin

anneleri birkez yavruları bimilyon kez öpüyor ve huzurunuzdan ayrılırken hepinize güzel rüyalarla dolu kesintisiz bir uyku diliyorum.....
iyi geceleerr..

Son düzenleme:

cnm aynı sorun bendede vardı..saat 3 olmadan malesef uyuyamıyordum uykum olsada...sonra psikolojik olduğunu öğrendim cnm..bebekler uyuyunca zaman bize kaldığından uyumak istemiyormuşuz gün bitmesin istiyormuşuz...ama ben işe başlayınca düzeldim..sabah 6:30 da kalkıyorum ve aksam 12 de yatıyorum artık..ama bak yarın tatil ya yine ayaktayım bu saatte..papatya çayı tavsiye ederim tatlım o uyku getiriyor...

Eki Görüntüle 610278

seni cok opuyorum, umarim hersey gonlunce olur...

teşekküe ederim arkadaşlar...
Beklemediğim gibi oldu yani eşim ve bir arkadaşım haricinde kimsenin aklına gelemedim.benim üzüldüğüm nokta asıl ailem ve eşim.ailemle problemliyim biraz...eşimle ise dünden beri konuşmak içimden gelmiyor,almış gülünü ve pastasını ben doğayla ilgilenirken akşam 6 da sözüm ona yakmış mumu iyi doğdun diyor.ne mi yaptım kabul etmedim tabi pasta ve gül oracıkta duruyor.eşime artık bu gibi anlamlı günler özde değil sözde kalıyor artık demek ki dedim.bundan sonra da bir şey beklemem artık senden dedim.o dün sipariş ettiğin hediyeyi de hiç almamış ol kesinlikle kabul etmiyorum benim için bir anlamı yok dedim.insan güne özel önceden hazırlanır bugünü bize ayırır dedim.ben düşünemedim,özür mözür,seni seviyorumlar vb...dil döktü ve hatasının da farkında,e haketti ama kızlar.çünkü evlilik yıldönümüzde kızım yeni doğmuştu ve de maddi durumuzdan ötürü bir şey yapamaştı ayrıca doğum hediyemi bile almadı.ben de iki önemli günden sonra bu günümü güzel geçirmesini bekledim doğal olarak.artık çiçek kurtarmıyor anlayacağınız:)

günaydın herkese
bugün pazar ama bizim bababız evde yok işe gitti aksamüzeri gelcek bizde oglusumla takılıyoruz canımız babamıza pasta yapcaz çok sever o
oğluma balıonlar aldık onlarla pek güzel oynuyor 4 tanesini biipe bagladım onları görünce cıldırıyor
sabah sabah aglayarak uyandı aglayarak uyanmaz genelde uyanır oylece yatagında oynar oyuncaksız
bende biraz daha yatarım ama bu sabah öyle olmadı sinir oluyor insan uyku haliyle aglama sesi baya sinir bozucu amaa tam yemelik
kızlar sizinkilerde dikkat cekmek için agzını burnunu yamultup gözlerini kısarak bagırıyor mu çok komik ya numaradan bagırdıgı cook belli

Rica ederim.. Bu ölçülere sadık kalınca cok guzel oluyo tavsiye ederîm. Hem de bi tanesinde mahlep var :) özellikle koydum onu da :) o kadar aramış bulmuşsun boşa gitmesin :) ayrıca dediğin gibi ben de sanırım kendimi biraz geri çektîm herseyden herkesten. Gerci ailemden ayrı bi şehirdeyim pek arkadasım da yok olanların hepsi çalışıyo, esimin ailesî ve birkaç arkadası var onlar da hep bekar... O yuzden cok yalnızlık çekiyorum. İşe baslamadan bi hafta gideyim kalayım istanbulda diyorum ama eşim bu ara heyheyleri üstünde götürmüyo, otobusle de cok zor oluyo bi yığın eşya.. Anammm ne dolmuşum ben de... İşe baslayınca düzelîr inşallah. İnsanın psikolojisi cok etkileniyo valla...

Ben de senin gibiyim. Defneyi uyutuyorum ama kendîm dönüp duruyorum kafamda bi milyon şey: ya onun şarkılarından biri dolanıyo dilime ya hayal kuruyorum ya da "şimdi ağlayıp uyancak" diye tetikte bekliyorum. Uyusana be kadınnnn :) papatya cayını ben de denicem. Avokado ben de aldım ve beklettim dışı yumuşadı kestim baktım içi öyle yumuşak değil. Kaşıkla tırtıklaya tırtıklaya yediriyorum ben yani benim avokadolarımda da sıkıntı mı var anlamadım :) ama defneye bişey olmadı aksine severek yiyo :)

Canim bende uykusuzluktan cok şikayetciyim
Tuana gece 3-4 gibi yatiyo 2 3 kere de emzirmeye kalkiyorum deli gibi oluyorum uyku sersemini de gectim

Gözaltlarim mosmor ya uykusuzluktan
ne zaman düzene gircek bu uyku ben anlamadim

kizlar ben emzirdigim icin mi boyle bilmiyorum insallah bi an önce düzene girer uykulari cnim ya anca bizim de o zaman uykumuz düzene girer

Tatlicadi gecmis olsun Tarik Bugra atdslenmis acil sifalar suan nasil?
HEJAR senin pitirciga da gecmis olsun hayatim

bizim kizin 5.dişi de yolda üst dişin yanindakide görünüyo

Ba-ba de-de ma-ma diyo şimdilik ahh bi de anne deseydi
der der onu da der yakindir

suan tuana yi emziriyorum uyudu bende uyuyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…