2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar 7,5 aylık kızım için baston araba almayı düşünüyorum haliyle bebekler büyüyünce birde travel sistem arabalar ağır oluyor tek başımayken kullanacağım tatile giderken yanımızda götürebileceğimiz bir baston araba lazım kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz varmı???? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Kızlar petek doku olmayan ıslak mendil arıyorum.
Dalinin ıslak mendillerini hiç sevmedim.Petek doku olduğu için hiç iyi silmiyor.
Uni baby gibi olsun istiyorum.
Prima kullananlar,sizin ki nasıl ?
Veya huggies ?

hayırlı pazarlar melek mayıs anneler
çiçekcim,beykozcum,meleğimcim,bambucancım.annezeynepcim,turuncucum,mybabylovecım,babycerencim
pınarcım,siyahlalecim,nagihancım ve adını hatırlamadığım bütün güzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum ben dua ya çok
inanarım benmle dua zinciri kurdunuz hepiniz yanımda oldunuz çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum hepinizi
annezeynepcim,ben her zaman takdir ettim seni öyle güzel ilgileniyorsun ki kuzunla sayende bizlerde bişeyler öğreniyoruz senden
bizim ismimiz geçmemiş ama biz oğlumla sizi çok seviyoruz
turuncucum hayırlı yolculuklar şimdiden inş çok güzel bir tatil geçirirsnz kayrayla
beykozcum
daha çok girip sohbete katılmak istiyorum

Kizlar bu peceteden bulutlarin nasil yapildigini cok guzel anlatan siteler var 'how to make tissue poms' yazarsaniz googlea cikiyor
Telden zorlandim ekleyemedim

Forever ben chicco liteway alacagim bu yaz
Hem hafif hem pratik

Turuncu neden unibaby kullanmiyorsun cnm birsey mi duydun?

PINARDA ozelden yazacagim kutum dolmus bosaltayim da ilk is o konuyu paylasacagim

Bizim bulutlarimiz hazir babamiz raptiye almaya gitti omerin yataginin uzerine asacagiz belki aralarina ledler de takariz

annezeynep
canım bulutlarınız eminimki çok yakışmıştır. umarım görme şansımızda olur
ayrıca doktordan edindiklerini halen merakla bekliyorum

pınarda
çok özür dilerim dün tam kutlayım dedim araya başka şeyler girdi yazamadım gün boyunca..
sevdiklerinle beraber, özellikle değer verdiklerin ve değerini bilenlerle...yaşaman,
bu güne kadar hayalini kurduğun her ne varsa.. gerçekleşmesi,
hefesini kursağında, tadını damağında bırakan tüm zevklerin...doyasıya,
ve içinde huzurun bereketin başarının mutluluğun aşkın olduğu bir tabloda uzun ömürlü sağlıkla yaşaman dileğiyle canım..
inşallah affedilmişimdir

forever
ben chicco lıteway puset kullanıyorum cnm..
memnunumda tavsiye ederim..

Kızlar petek doku olmayan ıslak mendil arıyorum.
Dalinin ıslak mendillerini hiç sevmedim.Petek doku olduğu için hiç iyi silmiyor.
Uni baby gibi olsun istiyorum.
Prima kullananlar,sizin ki nasıl ?
Veya huggies ?

Ben cnm Pampers sensitive kullaniyorum ve memnunum dedigin gibi petek doku degil..eger Kayra hassas bir tene sahipse oneririm sana,
Ayrica bazen johnsons baby gentle cleansing de kullaniyorum oda petek doku degil ondan da memnum kaldim,,
Burdaki indirimlere gore tercihen alip kullaniyorum,onceleri Huggies kullanmistik bana sert geldi,petek doku degil ama yumusak dokusu yok

teşekkürler annezeynep benimde aklımın bir köşesinde liteway vardı ancak almadan önce sizlerden de fikir almak istiyorum.şöyle kullanışlı, sağlam bi araba tabiii sırtı tam yatar olsun ki bizim kız keyfine pek düşkün diyorum sonra fiyatta uygun olsun ki eşimi ikna edebileyim diyorum yoksa travel sistemi neden aldık diye başımın etini yer iki arada kaldım.

diğer arkadaşlardan da fikirlerini bekliyorum....

teşekkürler cnm şuanda liteway 2-0 galip geliyor. memnun olmadığın ya da şu da olsaa iyi olurdu diyebileceğin birşey varmı liteway için.

Kuzum daha düzelmedibu akşam ateşi 40.5 oldu
Fitil attım düştü sabaha kadar inş yükselmez
Sabah doktora gidicez..bu gün 3 hastaneye gittik nöbetçi doktor yok sinirden ağladım anlatmak bile istemiyorum
Yarında annemle birlikte hastaneye gidicez ordanda anneme gidicem biraz orda kalıcam
Bi süre uzak kalıcam buralardan sizleri ve bebişleri öpüyorummmm

Ay canım ne demek,düşünmen yeter.Güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim ve aynı dileklere sahip olmanı dilerim,sevgiler...

40,5 mu:18: inşallah fitil işe yaramıştır aşımız olduğunda kızıma yaramıştı.Çok geçmiş olsun canım.Annen çok iyi bakacaktır size...

turuncu cnm bnde johnsons baby kullanıyorum..
petek dokulu değil ve memnunum aklında bulunsun

Turuncu neden unibaby kullanmiyorsun cnm birsey mi duydun?

Canım ben bugüne kadar hep unibaby kullandım ama şuan stoklarım bitti.Giderkende yük yapma diyor babam
Ben de gittiğim yerde bulamama ihtimaline karşı prima(pampers) 'in dokusunu öğrenip ona göre alayım diye düşünmüştüm

Canım çok geçmiş olsun.
Kayranında ateşi çıktı bugün tekrar...
Burun akıntısı ve öksürük başladı...
Babam illa yarın doktora götürelim diye tutturdu.Ben hiç ilaç kullanma taraftarı değilim ve kullanmayacağımda.Ama babamı kırmamak için gideceğim,ilaçlarıda alacağım ve kullanıyorum diye yutturmaya çalışacağım...
Grip geçirdiğinin farkındayım ve 1 haftaya iyileşeceğinide biliyorum ama yetişkin insanlar kıyamadıkları için ilaç kullanarak hemen iyileşmesini istiyorlar.

Ay canım ne demek,düşünmen yeter.Güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim ve aynı dileklere sahip olmanı dilerim,sevgiler...

Canım ben kaçırdım galiba...Doğum günündü sanırım :26:
Nice nice mutlu yıllaraaaa

Tatlıcadı ; Lütfen geçen ateş ile ilgili paylaştığım bilgileri oku.
Ateş olunca elimiz ayağımıza dolanıyor ama ben o bilgiler sayesinde çook serin kanlıyım artık.
Fitil veya ateş düşürücü vermeden ılık duş veya soğuk kompress kesinlikle yapma.
Bunlar yüksek ateşli bebeğe havale dahi geçirtebiliyormuş

ben bu mayıs anneleri grubunu seviyorum ya.çok şey öğreniyorum sizlerden.içimden geldi yazım dedim

cnm çok geçmiş olsun..
bende turuncu gibi düşünüyorum ve kadir tuğcuyu bende takip ediyorum.
bebek ateşliyken iç ısısı düşürülmeden dıştan müdahale edilirse( banyo , ılık su ile silme vs.) bebekte havaleye neden olabiliyormuş.
o yüzden şurup,fitil vs. gerekeni yaptıysan soğukkanlı ol cnm.
umarım biran önce tarık buğramız iyileşir canım..
dualarımdasın :26:

Son düzenleme:

cnm ya çok yükselmiş ateşii..hay allah..çok geçmiş olsun cnm..bizi haberdar et cnm merakta bırakma...inş tekrar yükselmez tez vakitte iyileşir Tarık Buğra..

hastanede da nasıl doktor olmaz..hepsini şikayet etmek lazımmm...

Gecmis olsun cnm, atese sebep neydi acaba bak bende cok endise ettim..umarim hemen atlatir...
Acilde cocuk doktorumu yoktu yoksa hic doktor mu yoktu, eger hic doktor bulunmadiysa yuh diyorum,
Ins annende biraz dinlenip ve Tarik Bugra sifa bulur cnm, cok opuyorum sizi dualarim sizinle

Hic gormediginiz ve tanimadigimiz ki biz az cok biliyoruz ama bir yakinligimiz yok, buna ragmen dua etmek veya dua almak cok guzel...zaten hep denir ya baskalari icin edeceginiz dualar cok daha makbul olurmus diye, yani kisacasi hepimiz birimiz icin, birimiz hepimiz icin variz burda, ins kardesin hemen atlatir ve hizlica iyilesir cnm, bizde seni cok opuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…