Hayirli olsun ins, daha nice 8 ler saglikli ve mutlu bir sekilde gecirmeniz dilegiyle opuyoruz ikiniizede cnm
Kızlar petek doku olmayan ıslak mendil arıyorum.
Dalinin ıslak mendillerini hiç sevmedim.Petek doku olduğu için hiç iyi silmiyor.
Uni baby gibi olsun istiyorum.
Prima kullananlar,sizin ki nasıl ?
Veya huggies ?
Kizlar bu peceteden bulutlarin nasil yapildigini cok guzel anlatan siteler var 'how to make tissue poms' yazarsaniz googlea cikiyor
Telden zorlandim ekleyemedim
Forever ben chicco liteway alacagim bu yaz
Hem hafif hem pratik
Turuncu neden unibaby kullanmiyorsun cnm birsey mi duydun?
PINARDA ozelden yazacagim kutum dolmus bosaltayim da ilk is o konuyu paylasacagim
Bizim bulutlarimiz hazir babamiz raptiye almaya gitti omerin yataginin uzerine asacagiz belki aralarina ledler de takariz
annezeynep
canım bulutlarınız eminimki çok yakışmıştır. umarım görme şansımızda olur
ayrıca doktordan edindiklerini halen merakla bekliyorum
pınarda
çok özür dilerim dün tam kutlayım dedim araya başka şeyler girdi yazamadım gün boyunca..
sevdiklerinle beraber, özellikle değer verdiklerin ve değerini bilenlerle...yaşaman,
bu güne kadar hayalini kurduğun her ne varsa.. gerçekleşmesi,
hefesini kursağında, tadını damağında bırakan tüm zevklerin...doyasıya,
ve içinde huzurun bereketin başarının mutluluğun aşkın olduğu bir tabloda uzun ömürlü sağlıkla yaşaman dileğiyle canım..
inşallah affedilmişimdir
forever
ben chicco lıteway puset kullanıyorum cnm..
memnunumda tavsiye ederim..
Ay canım ne demek,düşünmen yeter.Güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim ve aynı dileklere sahip olmanı dilerim,sevgiler...annezeynep
canım bulutlarınız eminimki çok yakışmıştır. umarım görme şansımızda olur
ayrıca doktordan edindiklerini halen merakla bekliyorum
pınarda
çok özür dilerim dün tam kutlayım dedim araya başka şeyler girdi yazamadım gün boyunca..
sevdiklerinle beraber, özellikle değer verdiklerin ve değerini bilenlerle...yaşaman,
bu güne kadar hayalini kurduğun her ne varsa.. gerçekleşmesi,
hefesini kursağında, tadını damağında bırakan tüm zevklerin...doyasıya,
ve içinde huzurun bereketin başarının mutluluğun aşkın olduğu bir tabloda uzun ömürlü sağlıkla yaşaman dileğiyle canım..
inşallah affedilmişimdir
forever
ben chicco lıteway puset kullanıyorum cnm..
memnunumda tavsiye ederim..
Kuzum daha düzelmedibu akşam ateşi 40.5 oldu
Fitil attım düştü sabaha kadar inş yükselmez
Sabah doktora gidicez..bu gün 3 hastaneye gittik nöbetçi doktor yok sinirden ağladım anlatmak bile istemiyorum
Yarında annemle birlikte hastaneye gidicez ordanda anneme gidicem biraz orda kalıcam
Bi süre uzak kalıcam buralardan sizleri ve bebişleri öpüyorummmm
Turuncu neden unibaby kullanmiyorsun cnm birsey mi duydun?
Sabah doktora gidicez..bu gün 3 hastaneye gittik nöbetçi doktor yok sinirden ağladım anlatmak bile istemiyorum
Yarında annemle birlikte hastaneye gidicez ordanda anneme gidicem biraz orda kalıcam
Ay canım ne demek,düşünmen yeter.Güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim ve aynı dileklere sahip olmanı dilerim,sevgiler...
turuncu cnm bnde johnsons baby kullanıyorum..
petek dokulu değil ve memnunum aklında bulunsun
hayırlı pazarlar melek mayıs anneler
çiçekcim,beykozcum,meleğimcim,bambucancım.annezeynepcim,turuncucum,mybabylovecım,babycerencim
pınarcım,siyahlalecim,nagihancım ve adını hatırlamadığım bütün güzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum ben dua ya çok
inanarım benmle dua zinciri kurdunuz hepiniz yanımda oldunuz çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum hepinizi
annezeynepcim,ben her zaman takdir ettim seni öyle güzel ilgileniyorsun ki kuzunla sayende bizlerde bişeyler öğreniyoruz senden
bizim ismimiz geçmemiş ama biz oğlumla sizi çok seviyoruz
turuncucum hayırlı yolculuklar şimdiden inş çok güzel bir tatil geçirirsnz kayrayla
beykozcum
daha çok girip sohbete katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?