Ahhh canim gecmis olsun hayatim kuzenlerinin nazari degdi kuzumuza
Kuzum daha düzelmedibu akşam ateşi 40.5 oldu
Fitil attım düştü sabaha kadar inş yükselmez
Sabah doktora gidicez..bu gün 3 hastaneye gittik nöbetçi doktor yok sinirden ağladım anlatmak bile istemiyorum
Yarında annemle birlikte hastaneye gidicez ordanda anneme gidicem biraz orda kalıcam
Bi süre uzak kalıcam buralardan sizleri ve bebişleri öpüyorummmm
gunaydin arastirmaci gelistirmeci kudurmaci mayis nisan haziran annelelriii!
Benim gunume gunes daha dogmadan dogmustu oglum
Tulumunun icinden sicacik kokusu tuttu resmen burnuma
Kokladim sarildim basini boynuma dayani saclarimi cekmeden sevdi
Evin icinde turkulerle sarkilarla dualarla selamladik sabahi
Babamiz hasta diye evde kaldi ben Omerle ciktim
Ananemize gidene kadar koltugunda mutlu mutlu sarkilar soyledi
Kucagima aldim, siteye girdim, ciceklere agaclara bakti, sapkasini cikardi daha iyi gorebilmek icin
Basini yine boynuma dayadi
Optum kokladim 'biz geldiiik' diye ananeye gunaydin dedim
Omer.i dedesine verip de her zamanki gibi baybay yapmasini beklerken bana dogru atilip aglamaya basladi
Aldim sevdim optum konusamadim bogazim dugumlendi
Sakinlesince dedesine uzattim yine kollarini acip gozlerimin icine bakip hickira hickira aglamaya basladi
Optum optum optum kimseyle konusamadan arkami dondum aglaya aglaya arabaya kostum
Isyerine gelene kadar hem agladim hem dua ettim Rabbim bana yol gostersin evladimla sinamasin isimde kolayliklar versin diye
Yazarken bile bigazim dugum dugum gozyaslarimi tutamiyorum
Evladin anne beni birakma diyor agliyor gitme diye boynuna sokuluyor
Sen ona '9ayliksin ama buyuk cocuklar gibi ol ve annenin arkasindan aglama' diyorsun birakip gidiyorsun
Niye daha kucucukken buyusun ki?
Niye anneler cocuklarini biraksin ki?
Teşekkür ederiz hayatım. Sen de ne güzel dökmüşsün kurtlarını, atmışsın göbecikleri.. ya yanında annesi olanları kıskanıyorum valla çok şanslısınız. Allah şansınızı daim etsin.Günaydın Kankalarım(eşim sizden böyle bahsediyor)
Herkese çok mutlu bir hafta temenni ediyorum
Meleğim: sayende poğaça aş erdim,,kızların o güzel tariflerinin de hiçbirini kaydedemedim çünkü
ben hiç güzel poğaça yapamamYaptıklarım da insanın iştahını söndüren cinsten oluyor
Ama bayılırım ev poğaçasına
Pınarda: Iyı seneler canım,,nice güzel yaşlara eşinle,bebişinle ve tüm sevdiklerinle inşallah
Annezeyno: Ömer'in güzel haberlerine çok sevindim canımRabbim sağlığını sıhhatini daim etsin inşallah,
kötü eleştirileri kulak ardı edip paylaşımlara devam edelim lütfen,,burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz,zaten anlayan anlıyor
ne ifade ettiğini için rahat olsun arkadaşımmm
TatlıCadı: Nazar ettiler oğluşunu ya kıyamam ben ona yumurtalı portakallı meleğim benimTarık Buğra'nın iyi haberlerini bekliyoruz canım
Forever: Canım maclaren baston pusetlere de bakmanı öneririm,hafif ve konforlu araclar,bastonunu almadım ama travel sistem arabamız mclaren ve memnunum canım.Bastonu da maclaren alacağım sanırım
Ecesuelif: 8.ayınız kutlu ve mutlu olsun...Bebişinin sağlığı&huzuru hep yerinde olsun inşallah
Güneş: Dİkkat çekmeye çalışma,,kızım da da had safhada,her yolu deniyor maşallahYalandan ağlama numarası da her daim işe yarıyor
Turuncu: iyi tatiller canım...
Nagihan: Yaren Nur nasıl oldu canım?
İlkimcim: Beste'ye maşallah,,adı Best onun zaten,,akıllı bıdık
Yoğun geçen bir haftasonun ardından işimize gücümüze geri döndük,,c.tesi kızamık aşımızı olduk teyzoşlar hiç ağlamadık,ateşlenmedik
Keyfimiz yerinde çok şükür.Annemin gelmesini fırsat bilen ben,,eşimle 2 gece dışarı çıktım,,c.tesi 22.00den sonra gezmelere gittik,,dün de yakın bir arkadaşımızın düğününe...payduşka,damat derken kendimi abe kaynana oynarken buldumRuhuma çok iyi geldi Evi arıyorum,,annem "iyi Mira oynuyoruz" diyor ben hooop piste Herkes iyi mi? Keyifler iyi mi? Enes iyi mi Beykozum? Zeynep Ada's? 2 günlük ayrılık bile olsa ben sizi çok özledim biliyor musunuz? Eşim sizi çok kıskanıyor peki bunu biliyor musunuz? Sizi evden okuyorum diye kızıp gündem yaratacaktı ama ben usta bi manevrayla gündemi değiştirdim Şimdilik bu kadar canım arkadaşlarım
Kucagima aldim, siteye girdim, ciceklere agaclara bakti, sapkasini cikardi daha iyi gorebilmek icin
Omer.i dedesine verip de her zamanki gibi baybay yapmasini beklerken bana dogru atilip aglamaya basladi
Sakinlesince dedesine uzattim yine kollarini acip gozlerimin icine bakip hickira hickira aglamaya basladi
Optum optum optum kimseyle konusamadan arkami dondum aglaya aglaya arabaya kostum
Isyerine gelene kadar hem agladim hem dua ettim Rabbim bana yol gostersin evladimla sinamasin isimde kolayliklar versin diye
Sen ona '9ayliksin ama buyuk cocuklar gibi ol ve annenin arkasindan aglama' diyorsun birakip gidiyorsun
Şşşşşşşttt elif344 sen yine mi burdasın şekerim
Seni fahri mayıs annesi ilan ettimHoşgeldin
Gönül kızımız nasılHerşey yolunda mı?
maşallahh çok ii cnm kaçta yatıyor yatmadan önce ne yediriyorsunMaşallah diyeyim; kızım bir kaç gündür gece sadece 1 kez uyanıyo ve eski saati olan 06:30 da kalkıyo . İnşallah hep böyle devam eder.
Sizler nasılsınız kızlar geçmişe bir bakayım yine neler kaynattınız
sabah sabah ağlattın beni napıcaksın hayat böyle bişey işte allah büyük ayrılıklar vermesin hem emin ellerde ömergunaydin arastirmaci gelistirmeci kudurmaci mayis nisan haziran annelelriii!
maşallah yemediği halde almısGünaydın kızlaaaarrr
Doktordan geldik yeni.Kuzum hafif bir grip geçiriyormuş.Önceki tahlil sonucuna bakarak antibiyotiğe gerek yok dedi.
Sadece peditus ile bir burun spreyi verdi ama ben almadım
İLACA HAYIR !
Doğal yollarla iyileşmeye devam.Sadece gerektiğinde ateş düşürücü vereceğim.
Kilomuz 8800 boyumuz 71 cm olmuş.İki farklı doktora gidince ölçümlerde değişiyor ama en güvenli bu doktordaki tartımız.Çünkü hep burda tartıldık.1.5 ay önce 8100 imiş.700 gr almış olması çok iyi dedi
Ek gıdayı artık bizim yediğimiz gibi çeşitli yiyecek.Makarna-pilav-köfte ara ara teklif etmeye devam.
Kan ilacını normalde 1 yaşında tahlil yapıp kesiyorlarmış ama eymenin sonucunu görünce hemen kesebilirsin kan ilacını,değerler çok güzel olduğu için gerek yok dedi.Çorbalarına et ilave etmek yeterli imiş.
Pütürlü gıda yemek için zorlamamam gerektiğini,bazı bebeklerin pütüre alışmasının zaman aldığını,kimisinin 6 aylıkken öğrendiğini kimisinin ise 3 yaşında öğrendiği söyledi.Sadece ara ara teklif etmem yeterli imiş.Stres yok yani
Şuan kalabalıkta çok güzel besleniyor.Akşam 7de yatırdığımda babam kızıyordu sevemiyorum diye,şimdi saat 9a kadar oynuyorlar ,sabah 7-8e kadar uyuyor.
Tam kafayı sıyırmak üzereyken çok iyi geldi bu tatil
Uçak yolculuğumuz için ise inişte ve kalkışta sıvı bir şeyler içirmeye çalışmak kulaktaki basıncı azaltırmış.
İştahsız olduğu için multivitamine devam etmemizi istedi.Yani bebeği iyi beslenenler sadece d-vit kullanmanız yeterli
Biz vitamin olarak multitabs kullanıyorduk,şimdi supravite geçtik.
Sürekli tıkanan burnunun allerjik olup olmadığını sordum.Bu yaşta allerjilerin henüz belli olmadğını,sadece üst burun kemiğinin biraz dar olması sebebi ile sık tıkandığını söyledi.Serum fizyolojik ile düzenli açmaya devam yani.
Bizden haberler bu kadar teyzeleeer.
maşallahh çok ii cnm kaçta yatıyor yatmadan önce ne yediriyorsun
sabah sabah ağlattın beni napıcaksın hayat böyle bişey işte allah büyük ayrılıklar vermesin hem emin ellerde ömer
maşallah yemediği halde almıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?