2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Normal canım gayet normalBünyeden bünyeye değişiyor biliyorsun,bazı arkadaşların hiçbiryeri ağrımadı ama bazılarımız da ağrıdan,ödemden yerinde duramadı hamilelikte.Sen kendini çok yorma yinede,dik oturmaya çalış ki bebişte rahat etsin,çalışırken de ayağının altına tabure koy mutlaka!
Sana naçizhane fikirler sunayım,bunları kendim hamileliğimin son zamanlarında yaptım,,lohusalık da da gelenlere şerbet eşliğinde ikram edildi,tabi kalan son 2 olduğu için kırıldı,,hatıra saklıyorum

Bunlar çok şirin görünüyorlarr, harika. ŞEker hamuruyla yaptın değil mi mutlu anne .Emeğine sağlık, ben bebek şekeri yapmayı planlıyordum keçeyle ama fikir mi değiştirsem.

multitabs nedir? supravit nedir? peditus nedir? Allah'ım bunlar da ne? bebeklerin girdiği bir Tıpta Uzmanlık Sınavı felan mı :) pedi TUS dimi :) bu arada bebekleri her ay mı kontrole götürüyorsunuz? buna gerçekten gerek varmıymış? eşimle sadece hasta olursa götürecektik. arkadaşların ve doktorun ısrarıyla 3 ayda bir götürüyoruz. o da, nasıl olsa kafatasında anomali yüzünden beyin cerrahiye götürdüğümüz için. geçerken baktırıverelim diye. tabi eşim doktor olup da arkadaş grubu olarak ilaç düşmanı olduğumuz için de olmuş olabilir. sloganımız: bebeklerde olur böyle şeyler, iyileşirler. hem de kafiyeli :)

Bunlar çok şirin görünüyorlarr, harika. ŞEker hamuruyla yaptın değil mi mutlu anne .Emeğine sağlık, ben bebek şekeri yapmayı planlıyordum keçeyle ama fikir mi değiştirsem.

Evet canım hazır şeker hamurunu merdaneyle açıp yapıyorsun üstünü,,altına da basit bir tarçınlı kurabiye yapıp balla yapıştırdım.kurdeleyi poşeti hazır alıp bağladım işte..Ben sana diğer yaptıklarımı da resim çeker yollarım,,temam kelebekti doğumda..herşeyi kelebekli yaptım,,evimize bahar geldi,,
Kağıt çantalar(minik) aldım,,üzerime kızımın adını yazdırdım,kelebekli süsleri silikonla yapıştırdım,içine el havlusu(mutfak havlusu) nakış yaptırdım( ismini),mevlutte onları dağıttım,birde küçük saten kutulara 2-3 ad.renkli bebek şekeri koydum üzerlerine silikonla minik kelebekler yapıştırm yine.Konsept olarak çok hoştu,,evimize kelebeklerle birlikte bahar bebeğimiz geldi kondu akşam resim çekip yarın eklerim sana fikir olur canım.Doğumda da arı mayalı çubuklu magnet vermiştim ben çikolatayla birlikte..birde çikolata...Nerde yaşıyorsun bilemedim ama ben bütün süsleri eminönünden aldım,,havlular da dahil çok para vermedim ama güzel bir hatıra verdim diye düşünüyorum sevdiklerime

Mutlu anne sen bi harikasın sizden öğreneceklerim var derken haksız değilmişim.Bütün fotoları istiyorum.Ama telaşlandım şimdi bütün bunları hazırlamak için çok mu geç kaldım acaba.Ayrıca Hatay' dayım.Burda da uzun çarşıda bahar ticaret var zannediyorum ordan temin edebilirim.Sadece planlanmış şeyler vardı, hayata hiçbirini geçirememiştim birden bire istek arzu geldi bana şimdi hemen herşeyi halletmek istiyorum.

Ayyy canım benimBunlar çok güzel şeyler eğer istekliysen,,hiçbirşey için geç değil,kimilerine göre abartılı bile gelebilir ama ben seviyorum böyle şeyleri,hatta bir tema bulup herşeyi aynı tatta hazırlamak da çok hoş oluyor,kapı süsüm bile kelebekliydibu arada eltimi aradım az sonra yollıcak fotoları bana sana eklicem hemen orada olsam sana yardıma bile gelirdimçok keyifli şeyler bunlar,,bu arada annezeynonun topları da çok hoş

Kendime hemen bi tema oluşturmam lazım.Birde liste yapayım bugün işim bu olsun.Mutlu anne heyecanıma heyecan kattın çok teşekkür ederim.Ne kadar boş yaşadığımı farkettim bi anda.

Kendime hemen bi tema oluşturmam lazım.Birde liste yapayım bugün işim bu olsun.Mutlu anne heyecanıma heyecan kattın çok teşekkür ederim.Ne kadar boş yaşadığımı farkettim bi anda.

Kız ne boş yaşamasıSen karnında can taşıyosunBu kadar dolu bir yaşam olabilir mi?
Resimleri ekliyorum canım,,eltim biraz salaş yollamış ama bişey de diyemedimFikir olsun sana diye...
Süslerimizi görebilirsinBu arada hamiş bi arkadaşımıza yeni temamız gül(hep gülen bir bebek olsun dedik),,harika şeyler çıkartıyoruz,,onunda resmini yollarım oluşunca..sevgiler...

Mutluanne bugune dek hep baybar yapiyordu kapida vedalasiyorduk alissin ilerde sorun yasamayalim diye ilk defa agladi kucuk erkegim
Gizlice cikmayi istemiyordum ortadan kaybolmus birakip gitmis hissi vermemek icin ama boyle aglamasina asla dayanamam
Bugun 9aylik olduk sanki hakkini vermek ister gibi koltuklara tirmaniyor pitipiti bir emekliyor gormek imkansiz
Annesi dis bugdayi icin debelenirken dogumgunune az kaldi :)
Dogumgununde ne alicam ben bu bidiga ya:26:

Ya ne bileyim kuzum bana da vedalaşmak üzücü geliyor işteFikrimi paylaşmak istedim o yüzden,,,maşallah Ömer'ebir hereketlendiler pir
hareketlendiler,,Mira da aynı durumda Doğumgününde hediye mi alıcan bir deSen ona muhteşem bir d.günü hazırlarsın hediye olur
Ben de çok heyecanlıyım,,1 yaş gelse de kutlasak Bir de fikrini çok beğendim,,d.günüde masanın üzerini balonlarla kaplamayı düşünüyorumSağol canım

Ahh İlkimcim keske annem burada olsaydı ama malesef2dir h.sonu geliyor sadece,biraz torun hasretini geçirip biraz da bizi rahat ettirmek adına
uzun bir süre de gelmez herhalde,,dün benle uzuuun bi konuşma yaptı,çocuğum gerçekten uykusuzmuşHalime üzülmüşEşimle bir çözüm arıyorlarmış bana,eşim gece yatılı bakıcı alalım demiş anneme,çok yıprandı demiş benim için,gözlerim doldu walla,,çünkü bana pek belli etmez...Tabiki almam
Ben bekliyorum,düzelecek uykumuz bizim

Allah' ım bunlar çok tatlı ne kadar güzeller ne kadar kıymetli emek verilmiş şeyler Mira çok şanslı böyle bi anneye sahip olduğu için .Peki bu havlu ve poşetteki işlemeleri nasıl yaptırıcam ben hatayda

Burda fason nakışçılar var,,eminim orada da vardır,,google dan bi sor istersen tanıdıklara falan da sorabilirsin bilen vardır belki,hatta terziye de sor,ben tanesini 0,02TL'ye yaptırmıştım,,havluları da 100ad.aldım, tanesi 80kuruşa geldi.poşetleri de aynı yerde bastırdım ama sticker'a çıkış alıp poşetlere yapıştırılabilir Hamilesin,şans senden yana olur merak etme Beğendiğine sevindim canım

İnşallah öyle olur mutlu anne çünkü çok fazla vaktim yok çünkü sadece cumartesileri faaliyet gösterebilirim hafta iç hep işyerindeyim çıktığımda da çok geç oluyor.öğleden sonra çalışmalara başlayayım tema alınacaklar listesi nakışçı arayışı çok yoğunum artık Gönül' üme kavuşmamı hızlandıracak bu uğraşlar.Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım inşallah.Mutlu anne sen bir meleksin

Bu guzellikleri atlatmış bir anneyim sadeceBizim forumdaki bütün arkadaşlar,sana bu yardımları yapmaya hazırlardır,herkesin güzel güzel fikrleri vardır
canımPaylaşmak zaten çok güzel bir haz,bende mutlu oldum sayende,sen bize aklına takılan şeyleri sor,herkes gönül rahatlığıyla cevaplar burada
Herşey istediğin gibi olsun inşallah

Günaydın annişler :)

Mutlu annem; fotoğraflara bayıldım. Senin kelebek kurabîyelerden yapmıştım ben de :) kuzenim de bebek kurabiyesi ve bebek bezînden pasta sürpriziyle gelmişti hastaneye :) doğumda (hastanede) pembe kağıtlara sarılı çikolata ikram etmiştik tavşanlı sevimli kutuda, evde mevlutte vermek içinse pusetli bebek şekerlerinden yaptırmıştık. Ve tabii kî süslü kadehlerde lohusa şerbeti :) ayyy mutlu oldum birden o günler o heyecanlar geldi gözümün önüne. Kapı süsümüz de hedîye gelmîşti... Ben de doğumgunu düşüncelerine daldım :) elf344 e de tesekkurler bu gunlerî hatırlattığı için :)

For Defne Karen
yummy

Bu iki linkte benim bulduğum parti fikirlerî ve beğendîğim pastalar cookieler var... Ben sanırım tütülü olanı yapıcam/yaptırcam. Sizlere de fikir olur :) eğer pinterest kullanıcısıysanız beni takip edin anacım :)

Dün ilk kez kuzumu babasına bırakıp kuaföre gittim. Yenilendim tazelendim güzelleştim ve kendime geldim. Üstümdeki kara bulutları dağıttım. Oh be dünya varmış. Sonra da yemeğe çıktık gezdîk dolaştık... İyi geldi :)
Bu arada benim de işe başlamaya az kaldı ve benî de ayrılık korkusu sardı. Artık başka odaya giderken bile arkamdan endişeli gözlerle bakıyo kuzum. Yavas yavas alıştırmam lazım... Veee dün akşam sürünerek emeklemeye basladı defne karenim. Önceden yuvarlana yuvarlana istediği yere gidiyodu şimdi surunuyo yakında emekler umarım :)
Herkese kucak dolusu öpücük

Hiç şüphem yok zaten hepinize tek tek teşekkür ederim.Ayy Gönül' de mutlu oldu kıpır kıpır şimdi içimde

selam canlar
hasta olan bebişlere rabbim şifa versin inşallah
şu son bir haftam kabus gibi resmen
sakin olan bebeğim resmen çıldırmış durumda sürekli mız mız
ağlar durumda,memeye düşkün olan oğlum dün sabahtan beri emmiyor
iştah sıfır zaten,geceleri uyanmayan yavrum 4-5 kez uyanıyor
Allahım sabır inşallah eski düzenimize geri döneriz,alttan dişlerde kabarma var
sanırım hem diş hemde hastalık onu huysuz yaptı inşallah bir an önce atlatırız

Planner annen ameliyat olmuş,rabbim şifa versin tez vakitte
turuncu maşallah kuzuya bu ay daha iyi alacak annesi ben inanıyorum,burun tıkanıklığı bizdede var
sürekli malesef,serum fizyolojik kullanıyoruz hergün
annezeynep çok güzel olmuş süsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…