Allah' ım bunlar çok tatlı ne kadar güzeller ne kadar kıymetli emek verilmiş şeyler Mira çok şanslı böyle bi anneye sahip olduğu için .Peki bu havlu ve poşetteki işlemeleri nasıl yaptırıcam ben hatayda
son haftalarınızı iyi değerlendirin derim nacizane fikrim. anne olduktan sonra uzun süre yapmaya fırsat bulamayacağınız etkinlikleri yapabilirsiniz. mesela bol bol kitap okumuştum kendi hamileliğimde. yorulduğumda da audio kitap dinlemiştim. dostoyevski, kafka, selim ileri, alev alatlı, kazanov, gibi yazarları mesela. kafka biraz karanlık olmuştu hamile için :) ama yine de okumuş hem de dinlemiştim. ahhh ahhh son haftalarım... okumaya fırsatım olmayan kitapları yanıma yığmış, hamilelik bitene kadar okumuştum. öğleden sonra da uzuuuuun yürüyüşler yapmıştım.
şu evlilik şeysini yapamıyorm ben
Profiline gir,hakkımdaya gel,evlilik panosunu var altlarda seç ve ekle canım...
onları yapıyorumda bebeğinizin tahmini doğum tarifi formata uygun değil diyor
Günaydın annişler :)
Mutlu annem; fotoğraflara bayıldım. Senin kelebek kurabîyelerden yapmıştım ben de :) kuzenim de bebek kurabiyesi ve bebek bezînden pasta sürpriziyle gelmişti hastaneye :) doğumda (hastanede) pembe kağıtlara sarılı çikolata ikram etmiştik tavşanlı sevimli kutuda, evde mevlutte vermek içinse pusetli bebek şekerlerinden yaptırmıştık. Ve tabii kî süslü kadehlerde lohusa şerbeti :) ayyy mutlu oldum birden o günler o heyecanlar geldi gözümün önüne. Kapı süsümüz de hedîye gelmîşti... Ben de doğumgunu düşüncelerine daldım :) elf344 e de tesekkurler bu gunlerî hatırlattığı için :)
For Defne Karen
yummy
Bu iki linkte benim bulduğum parti fikirlerî ve beğendîğim pastalar cookieler var... Ben sanırım tütülü olanı yapıcam/yaptırcam. Sizlere de fikir olur :) eğer pinterest kullanıcısıysanız beni takip edin anacım :)
Dün ilk kez kuzumu babasına bırakıp kuaföre gittim. Yenilendim tazelendim güzelleştim ve kendime geldim. Üstümdeki kara bulutları dağıttım. Oh be dünya varmış. Sonra da yemeğe çıktık gezdîk dolaştık... İyi geldi :)
Bu arada benim de işe başlamaya az kaldı ve benî de ayrılık korkusu sardı. Artık başka odaya giderken bile arkamdan endişeli gözlerle bakıyo kuzum. Yavas yavas alıştırmam lazım... Veee dün akşam sürünerek emeklemeye basladı defne karenim. Önceden yuvarlana yuvarlana istediği yere gidiyodu şimdi surunuyo yakında emekler umarım :)
Herkese kucak dolusu öpücük
Canım sen iyi yapmışssın da ben son zamanlar da bunları okusam, kız kesin Gregor Samsa olarak doğardı
Çünkü çok etkileniyodum okuduklarımdanBen hep doğum ve bebek bakımı üzerine okuyordum son zamanlarda,,şimdi de sindirella ve kirli ördek favorilerim arasında
maşallah forumdaki bütün bebekler emekliyor ama bizimkinden ses yokayakta tay tay duruyor ama emeklemiyor. sanırım emeklemeden yürüyecek. belki de ben kendimi kandırıyorum, belki de emekleyemiyor. belki de bir sorunu var. belki de... belki de... ay ben bir doktoru arayayım !!!
maşallah forumdaki bütün bebekler emekliyor ama bizimkinden ses yokayakta tay tay duruyor ama emeklemiyor. sanırım emeklemeden yürüyecek. belki de ben kendimi kandırıyorum, belki de emekleyemiyor. belki de bir sorunu var. belki de... belki de... ay ben bir doktoru arayayım !!!
herkese merabaaaaa:)))
güzel anneler mutlu bebeklerrrrr
dün çağla nında iyi oluşunu fırsat bilip doyasıya gezdik eglendik,alışveriş yaptık
akşam üstü eve geldik..kızlarla o yorgunluktan 2 saat uyumuşuz..çokiyi geldi..
uyandık şokkkbabamız bize yemek yapmış..çok şaşırdım ilk defa oluyo..
iyice pohpohladım ki bundan sonrada devamı gelsin diye
geçmişe yolculuk yapıyım geliyorummmmm
:) bence hiç kafana takma cunku onlar herseyi istedikleri zaman yapıyolar. Mesela benimki de ayakta durmaya bayılıyo ve koltuk kenarında 1-2 adım atıyo ama emekleme tam olarak gerceklesmedi. Popoyu kaldırmayı yeni yeni öğreniyo :)
Şu audio kitapları nasıl edindin? Ben de istiyorum.... :)
kitapları Mehmet ATAY okuyor, hatta stüdyo Ankara'da olduğu için biz bizzat gidip cd leri ordan aldık. bazılarını da siteden edindim. www seslekitap com'a giriyorsunuz. sol köşede kitapların kategorileri var. ordan istediğiniz kitaba tıklayıp, cd olarak mı download olarak mı edineceğinizi seçip parasını da verip (korsana kesinlikle hayır emeğe saygı kabilinden) kitaba sahip oluyorsunuz. bir kere edindiğiniz kitap sizin online kütüphanenizde duruyor, istediğiniz zaman başka bir bilgisayara indirebiliyorsunuz tekrar para vermeden. mp3 formatında olduğu için istediğiniz player'la dinleyebiliyorsunuz.:) bence hiç kafana takma cunku onlar herseyi istedikleri zaman yapıyolar. Mesela benimki de ayakta durmaya bayılıyo ve koltuk kenarında 1-2 adım atıyo ama emekleme tam olarak gerceklesmedi. Popoyu kaldırmayı yeni yeni öğreniyo :)
Şu audio kitapları nasıl edindin? Ben de istiyorum.... :)
ingilizce sesli kitaplar "audio book" lar internette her yerde var. özellikle klasikler filan kolaylıkla bulunabiliyor ama türkçe sesli kitap Türkiye'de yeni yeni oluşuyor. bunun için tek bir site var: www seslekitap com. kitapları kredi kartıyla satın alıp hem bilgisayarınıza indirebiliyor hem de cd olarak evinize alabiliyorsunuz. birkaç yıldır takip ediyorum ve çok memnunum.okumaya vaktim yok diyorsanız mutfakta yemek yaparken, bebeklerle oynarken yada arabada dinleyebiliyorsunuz.
kitapları Mehmet ATAY okuyor, hatta stüdyo Ankara'da olduğu için biz bizzat gidip cd leri ordan aldık. bazılarını da siteden edindim. www seslekitap com'a giriyorsunuz. sol köşede kitapların kategorileri var. ordan istediğiniz kitaba tıklayıp, cd olarak mı download olarak mı edineceğinizi seçip parasını da verip (korsana kesinlikle hayır emeğe saygı kabilinden) kitaba sahip oluyorsunuz. bir kere edindiğiniz kitap sizin online kütüphanenizde duruyor, istediğiniz zaman başka bir bilgisayara indirebiliyorsunuz tekrar para vermeden. mp3 formatında olduğu için istediğiniz player'la dinleyebiliyorsunuz.
benimkide öyle erken basladı ama arastırmıstım o salyaları tutamadıklarından akan salyaymıs öyle ögrenmiştim herkez diş diyordu bekledim ama yok diş etlerinde belli diş ama gelmeye niyeti yok bende bekliyorum melül melül kızlar bide 1yas balonu ve 1yas mumunu şimdiden aldım
haşin sev canım hiç mahsuru yokAayy cnm cok isterdim inan, Simal i yemek benimde cok arzu ettigim bir durum..Ben yalniz bebekleri hasin severim ona gore. kibar sevmekten pek anlamiyorum. soyle hoplata hoplata evire cevire yiye yiye severek ancak meramimi aliyorum,korkma ama simdiye kadar sevdigim bebeklerin hepsinin gazlarini itina ile cikarmisimdir :))
ben tabi hikayemin geri kalanını anlatmadım anne adayımızı korkutmamak için :) çok haklısın, çünkü hamilelikte bol bol kafka dostoyevski okudum, benim bebek kafka bakışlı doğdu :) şaka değil hakikaten çok ciddi bir çocuk oldu. hatta bazen şebeklik yapıyorum da, konuşabilse "yaşamak ciddi iştir azizim, şakaya gelmez" diyecek diye ödüm kopuyor. ama uzuuuuuun yürüyüş kısmında ısrarcıyım elif344. ne kadar hareket o kadar bereket ve sağlıklı bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?