2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

son haftalarınızı iyi değerlendirin derim nacizane fikrim. anne olduktan sonra uzun süre yapmaya fırsat bulamayacağınız etkinlikleri yapabilirsiniz. mesela bol bol kitap okumuştum kendi hamileliğimde. yorulduğumda da audio kitap dinlemiştim. dostoyevski, kafka, selim ileri, alev alatlı, kazanov, gibi yazarları mesela. kafka biraz karanlık olmuştu hamile için :) ama yine de okumuş hem de dinlemiştim. ahhh ahhh son haftalarım... okumaya fırsatım olmayan kitapları yanıma yığmış, hamilelik bitene kadar okumuştum. öğleden sonra da uzuuuuun yürüyüşler yapmıştım.

Canım sen iyi yapmışssın da ben son zamanlar da bunları okusam, kız kesin Gregor Samsa olarak doğardı
Çünkü çok etkileniyodum okuduklarımdanBen hep doğum ve bebek bakımı üzerine okuyordum son zamanlarda,,şimdi de sindirella ve kirli ördek favorilerim arasında

maşallah forumdaki bütün bebekler emekliyor ama bizimkinden ses yok ayakta tay tay duruyor ama emeklemiyor. sanırım emeklemeden yürüyecek. belki de ben kendimi kandırıyorum, belki de emekleyemiyor. belki de bir sorunu var. belki de... belki de... ay ben bir doktoru arayayım !!!

ben tabi hikayemin geri kalanını anlatmadım anne adayımızı korkutmamak için :) çok haklısın, çünkü hamilelikte bol bol kafka dostoyevski okudum, benim bebek kafka bakışlı doğdu :) şaka değil hakikaten çok ciddi bir çocuk oldu. hatta bazen şebeklik yapıyorum da, konuşabilse "yaşamak ciddi iştir azizim, şakaya gelmez" diyecek diye ödüm kopuyor. ama uzuuuuuun yürüyüş kısmında ısrarcıyım elif344. ne kadar hareket o kadar bereket ve sağlıklı bebek :)

:) bence hiç kafana takma cunku onlar herseyi istedikleri zaman yapıyolar. Mesela benimki de ayakta durmaya bayılıyo ve koltuk kenarında 1-2 adım atıyo ama emekleme tam olarak gerceklesmedi. Popoyu kaldırmayı yeni yeni öğreniyo :)

Şu audio kitapları nasıl edindin? Ben de istiyorum.... :)

benim oğlumda daha emeklemeyenlerden:)
üstelik dişimizde yok daha
emekleyeceğini düşünmüyorum oğlumun bende direk yürüyecek
bi yere tutunarak duruyor ama sıralama yok henüz
benim oğluş rahatına pek düşkün yerde yuvarlanmaya bayılıyor
her bebeğin farklıdır gelişim süreci geç olsunda güç olmasın canım

mutlu annem tekrar deniyim

herkese merabaaaaa:)))
güzel anneler mutlu bebeklerrrrr

dün çağla nında iyi oluşunu fırsat bilip doyasıya gezdik eglendik,alışveriş yaptık
akşam üstü eve geldik..kızlarla o yorgunluktan 2 saat uyumuşuz..çokiyi geldi..
uyandık şokkk babamız bize yemek yapmış..çok şaşırdım ilk defa oluyo..
iyice pohpohladım ki bundan sonrada devamı gelsin diye

geçmişe yolculuk yapıyım geliyorummmmm

ohh çok sevindim sizin adınıza canım
çağlamada kocaman geçmiş olsun bir daha uğramasın topiğe hastalık
biz hala hastayızoğlumda atlatır inşallah
babanın sürprizide pek hoş olmuş

ingilizce sesli kitaplar "audio book" lar internette her yerde var. özellikle klasikler filan kolaylıkla bulunabiliyor ama türkçe sesli kitap Türkiye'de yeni yeni oluşuyor. bunun için tek bir site var: www seslekitap com. kitapları kredi kartıyla satın alıp hem bilgisayarınıza indirebiliyor hem de cd olarak evinize alabiliyorsunuz. birkaç yıldır takip ediyorum ve çok memnunum.okumaya vaktim yok diyorsanız mutfakta yemek yaparken, bebeklerle oynarken yada arabada dinleyebiliyorsunuz.

kitapları Mehmet ATAY okuyor, hatta stüdyo Ankara'da olduğu için biz bizzat gidip cd leri ordan aldık. bazılarını da siteden edindim. www seslekitap com'a giriyorsunuz. sol köşede kitapların kategorileri var. ordan istediğiniz kitaba tıklayıp, cd olarak mı download olarak mı edineceğinizi seçip parasını da verip (korsana kesinlikle hayır emeğe saygı kabilinden) kitaba sahip oluyorsunuz. bir kere edindiğiniz kitap sizin online kütüphanenizde duruyor, istediğiniz zaman başka bir bilgisayara indirebiliyorsunuz tekrar para vermeden. mp3 formatında olduğu için istediğiniz player'la dinleyebiliyorsunuz.

Çok tesekkurler :) bi bakalım

tatlıcadı çok üzüldüm canım.ateşiçok yükselmiş..güzel haberlerle dön canımm

hejar sizede tez vakitte şifa diliyorum canım...malesef şu kış bitmeden hastalıklardan
kurtulamayacaz heralde...

planner annen ameliyat olmuş..iyi geçti demi canım..şimdi nasıl durumu.

annezeynep süslerinizi çok begendim..bendemi yapsam acaba?

elif_ arkadaşım hatay yazmışsın ya merak ettim bende antakyadayım..sen nerdesin cigerim:)))

süpersin, beykozcum dün kızımın alt damağında bekleyen iki tane minnak diş grdüm
sanki bizimki geliyor gibi
ayyy çok mutluyum
darısı diğer diş bekleyen arkadaşlarıma

haşin sev canım hiç mahsuru yok
bir gün kısmet olurda karşılaşırsak eğer, eti senin kemiği benim şekerim

Eşim ve ya kayınvalidem olduğu müddetçe yürüyüşlerimi aksatmadan gerçekleştiriyorum hergün en az yarım saat mutlaka yürüyorum.Ve uyumadan önce kitap değiil ama kızıma masal okuyorum.Sonra babası ve ben elimizi karnıma koyup dua edip uyuyoruz.O konuda bi sıkıntımız yok ama işte emekte harcamak istiyorum kızım için bişeyler yapmak hatıra bırakmak stiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…