2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

süpersin, beykozcum dün kızımın alt damağında bekleyen iki tane minnak diş grdüm
sanki bizimki geliyor gibi
ayyy çok mutluyum
darısı diğer diş bekleyen arkadaşlarıma

ya onu bende görüyorum canım ama gelemedi inş sizinki gelir dogum gününe 3.5 ay kaldı hala diş yok diş bugdayından sogudum buarada oglum poposunu kaldırıyor sürünüyor ama kayıyor oldugu yerde debeleniyor halıda oyuzden aglıyor alıyım diye napcam bilmiyorum paldır küldür gitmeye calısıyor ayakta yürümek istiyor emeklemek istemiyor yüzüstü durmaktan nefret ediyor kızlar enesi dogum gününde siyah pantalon beyaz kısa kollu yakalı baskılı tişört (dogum günüyle ilgili yazı olcak) papyon takcam bide spor ayakkabı istiyorum sizinde fikirleriniz varsa alabilirim cnkü yaza geliyor ya gömlek hem cıkıyor hemde terletiyor bebişleri sizce baska nasıl olabilir kıyafeti

Yaşasın hataylı buldum Antekedeyim bende kele ciğerim Vali göbeğinde oturuyorum.Sen nerdesin peki.

komik şeyleri paylaşım yapmadan duramıyorum..ben gülüyorum
siz neden gülmeyeseniz diye düşünüyorum..
eğer sıkıyosam kemerlerinizi gevşetin arkadaşlar:))

Yaşasın hataylı buldum Antekedeyim bende kele ciğerim Vali göbeğinde oturuyorum.Sen nerdesin peki.

yaşasınnn antekyeli konuşagım birini buldum çok şükürr
ben oskar dügün salonunun oralardayım cigerimm..
nerde çalışıyosun canım..
ben evde çalışıyorum
maaş vermiyolar karın tokluguna geçinip gidooommm

havalimanındayım ben kele ciğerim.Çok şükür maaş verolar bene.

canım merhaba,sen de yeni gelenlerdensin sanırım hoşgeldin. ben eskilerden olup çok sık takılamayanlardanım ve topiğin en yaşlı annesiyim şöyle bir kaç sayfayı okudum da bana mesajlarında sürekli kinaye yapmışsın gibi geldi.ama beniim canım kardeşlerim,tatlı mayıs annişleri sana hemen destek olucu mesajlar atmışlar. bu topikte geçmişte bir takım can sıkıcı tartışmalar yaşandı.dışardan müdehaleler gerçekleşti.ancak üslup bozulmadığı sürece herkese kucak açtı benim canlarım.. senin dokundurmalarını anlıyorum ama onlar böyle mutlular sen de anlattığın gibi mutlu ol olur mu?bebişini ve seni öpüyorum...

havalimanındayım ben kele ciğerim.Çok şükür maaş verolar bene.

güldürdün beni canım ya..ne çok severiz böyle konuşmayı demi:))
içimize işlemiş resmen küflü çökelek gibi
seviyorum memleketimide insanınıda..bir tuhaf olan konuşmamızıda:))

şekersizyeşilçayımmm__canım paylaştıgını ben 10 defa okumuşumdur ama
her okudugumda hala gülerimçok güzeldi

Aynen öyle çok bilirim kendimi kaybettiğimi bu konuşmaların arasında tadı bambaşka hakikaten.Doğumu hangi hastanede yaptın, doktorun kimdi, memnunmuydun hazır bulmuşum deneyimli memleketli Bu arada benim düğün oscar düğün salonda oldu

Annecikler selamlar,
mayıs 2013 annelerinden çok sizi okuyorum, içim umut doluyo, tereddütlerim azalıo sizi okudukça "ohhh diorum ben de böle olcam 4-5 aya kadar inşallah"

annecikler yine elinize düştüm bana yardım edebilir misiniz? kitap okumaya başlamak istiyorum artık şu gebelik kitaplarından. biraz araştırdım da iki kitap arasında kaldım.
1-Annelik ve Bebek Bakımı - Elizabeth Fenwick
2-Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı - Ayşe ÖNER

genelde kitaplar doğum ve sonrası ağırlıklı ama bu ikisi gebelikten başlıyor, önerebileceğiniz başka kitaplar var mı ya da bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?:18:

sonraaa 2. konum nefes egzersizleri. şu dizilerde, filmlerde gördüğümüz baba ile gidilen nefes tekniklerine yoğunlaşan egzersizlere katıldınız mı? Ankara'da giden var mı? kaçıncı haftada gittiniz?:18:

çok sordum yine, özür.

inş canım doğumgününden önce gelirde dişler diş buğdayı yaparsın canım, yapalım canım, içimizde kalmasın
benim kızım 20 gündür emekliyor tatlım ama yürümeye çok meraklı değil, her bebek farklı canım emeklemek istemiyorsa boşver emeklemeden yürüsün Enes paşa
ne güzel ya sen Enes'in ne giyeceğini şimdiden düşünmüşsün maşallah sana ben tamamen atlamışım bu ayrıntıyı hatırlattiğin iyi oldu şekerim bu arada düşündüğün kombin gayet güzel, tişörtü polo yaka mı düşünüyorsun papyon takmak için

dogumu akdeniz hastanesinde yaptım..doktorum muhammed gali..
evet hastane çok iyi degil ama ben doktorumdan çok memnundum..
şimdiki aklım olsa yine aynı doktora giderdim ama mozaikte dogumumu yapardım..
sezeryan oldu benimki..

canım demek oskarda evlendin..abiminkide orda olmuştu..kaç yaşındasın..
benim iki kızım var..ceren ve çağla..
28 yaşındayım ben 6 yıllıkta evliyim..genç kızken iplik pazarının o tarflarda oturuyodum..ya sen?
hakiki bir antakyalıyım anlayacagınn

PINARDA canım kusura bakma geç kaldım ama umarım kabul edersin doğumgünün kutlu olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun
PLANNER canım annene çok geçmiş olsun durumu iyiymiş sanırım. Babaanneyle kızının arası nasıl alıştılar mı birbirlerine?
TATLICADI canım Tarık Buğra'ya çok geçmiş olsun. İyileşti haberlerini bekliyoruz canım
ANNEZEYNEP canım peçeteden bulutlarla beni nasıl gaza getirdin anlatamam, inan şu hasta halimle uğraşıcam teşekkürler tatlım
MUTLUANNE sana maşallah canım kızın için ne güzel uğraşıp emek vermişsin rica etsem benim kızçenin doğumgünü için bana bi el atıversen :26:

ben aslında hakiki antakyalı değilim babamlar karbeyazlı bense iskenderunda doğup büyüdüm.Babam demirçelikten emekli evlenmeden önce 2 yıl 500 konutlarda oturduk bizde. 26 yaşındayım ve ilk bebeğim bu kısmetse.Şimdi mozaikte Telal Beye gidiyorum bende doktorumdan çok memnunum hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor .Kontrollerde kendimi çok iyi hissediyorum kafamda soru işareti olmadan çıkıyorum.Sonradan gelse bile aklıma arıyorum tlfnla kendimi tanıtmama gerek kalmıyor ismimi söylüyorum hmn tanıyor ve gerekli açıklamaları saat farkı gözetmeden yapıyor.

beykoz geçmişi okurken farkettim resim yükledim demişsin
az önce girdim profiline baktım senin albüm kaçmış canım göremedim haber veriim dedim

karbeyazlı tanıdıklarım var..olsun sende bizden sayılırsın:))
500 konutlardada tanıdıgım var:))
ayrıca hastane seçimin çok güzel canım..doktorun adını duydum ama yinede pek bir bilgim yok..önemli olan zaten senin memnun
kalman..benimde doktorum sesimden tanırdı çok yardımcı olurdu..hamileyken çok aglayarak yanına giderdim veya arardım..
bu çocuk 2 saatir tekmelemedi diye:)hep gülerdi bana:))
allah senide bebeginide sagsalim kurtarsın canım..öpüyorum sizi
yardımcı olabilecegim bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım..

Beykozcum fikir hoşşşş,,Enes'imize de yakışır,,eklemek istedim

Kızlar iyiki orada yaşamıyorum ciğerden nefret ederimmmAma siz ordayken çekerdim walla
Şimal'e dogumgunu yapacagin zaman,itinayla fikir birligi yapariz buradan canım

canım ömerciğin gelişimine maşalllahh buarada meyve veren ağaç taşlanır canımcım bu sözü duydunmu hiçç sen takma lütfen paylaşımlara devamm buarada evde kendimizi günlük sütle yaptığımız peynirdenmi bahsediyorsun ya anlamadım ben, bende kendim yapıyorum peyniri ama sonuçta o günlük sütlerde pastörize lütfen beni aydınlattt:26: buarada o bulutlara bayıldım be ya bende istiyorummmm bende bendeeee

keşke burda olsaydın mutlu anne bende şahsen senin için ciğer yemezdim.

Çok teşekkür ederim canım gerçekten burda memleketli bulmak çok hoşmuş.Kısmet olursa tanışırız da inşallah yakınız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…