Kız anladım ben onuaçıklamışsın bide ne diyim arkadaşım,,ciğerden geçtim yüreğine sağlık
Fırsat Bu Fırsat PlanneeeerrAnnene büyük geçmiş olsun canım,,Zeyno'yu da öperim
Bu hafta 6 aylık olmak uzereyız ayva haslayıp puresını versem bısey olurmu...
İlkimcim saol canım iyi sayılır biraz ek gıdayı bu aralar reddediyor ya ağzını kilitliyor ya da püskürtüyorGüzel kızımız şimal nasıl yerim onu ben
canım ben zaten senin anladıgını anladımdiger arkadaşları bilgilendiriyim dedim
aklıma rahmetli anneannem geldi..ankaraya teyzeme gitmiştik,komşuları falan geldi oturdular..
anneannem dediki ''ee nasılsınız cigerimmm''
herkesin bize bir bakışı vardı hiç unutamıyorum
hahahaa
tatlım gömleklerin alttan çıtçıtlı olanı var onlardan alabilirsin. Alışveriş sitelerinde görürsem haber veririm sana
İlkimcim saol canım iyi sayılır biraz ek gıdayı bu aralar reddediyor ya ağzını kilitliyor ya da püskürtüyor
napcamı şaşırdım, beni emiyor ama sütümde çok yokki içim rahat etse
yememizde uykumuzda vasatın altında canımidare ediyoruz
sen nasılsın canım? Beste güzel uyumaya başlamış nazarlardan korusun Rabbim
Allah tüm bebişlerimize tatlı uykular nasip etsin gece gece mışıl mışıl
bu sorduklarımı gerçekten bilmiyordum. fitili hep duyuyordum ama ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. diğer ilaç isimlerini gerçekten ilk defa duyuyorum. hatta burda okuduktan sonra eşime sordum ve O'ndan öğrendim, ateş düşürücü vs olduklarını. isim mi sehir mi hayvan mı derken kendimle dalga geçiyordum çünkü olayla ilgim bu düzeydeydi. neyse ki öğrendim ama umarım şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da ihtiyacım olmaz, kimsenin de ihtiyacı olmasın. "bebekler hasta olmasın şeker de yiyebilsinler :)"
ilkimcim resim eklemedim ama eklicem hatta pcde varsa eklim şimdi
Ayva bebekler icin faydalidir canim,icinde protein,A,B2 ve c vitaminleri bulunur,biraz biraz vermende bir sakınca yok diye düşünüyorum bende veriyorum suyunu ama! ,Yalniz bebek kabizsa ayva verilmez,ishalse verilir cunku bebegi zinde tutar,ishalini azaltir. Bildiklerim bunlar ayva hakkında...
canım ben zaten senin anladıgını anladımdiger arkadaşları bilgilendiriyim dedim
aklıma rahmetli anneannem geldi..ankaraya teyzeme gitmiştik,komşuları falan geldi oturdular..
anneannem dediki ''ee nasılsınız cigerimmm''
herkesin bize bir bakışı vardı hiç unutamıyorum
hahahaa
Kız anladım ben onuaçıklamışsın bide ne diyim arkadaşım,,ciğerden geçtim yüreğine sağlık
Fırsat Bu Fırsat PlanneeeerrAnnene büyük geçmiş olsun canım,,Zeyno'yu da öperim
saol canım, inş geçer yakın zamandaHay Allah üzüldüm şimdi zaman zaman bebişlerin böyle dönemleri oluyo canım umarım yakın zamanda geçer.
Böyle zamanlarda insanın içi rahat etmiyor maalesef hele de anneysen.
Biz de iyiyiz canım çok sağol beste bu aralar iyi çok şükür.
Sana ve güzel kızına
canım sagoll, nasılsın şekerimm, miracım nasıl? kelebek teman çok güzeldi, yeni fikirler bekliyoruz senden kuzuların doğum günleri için
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)
biangel_kujum, ZADA+, HejaR12, BabyCeren+, ilkim81+, beykoz+, chihiro79, cipskolam, mutlu_anne+, sekerimserbetim+, _PLANNER_+
maşalllah mayıs topiğine
hayırlı günler arkadaşlar
hastalıklardan uzak dişli bol kakalı bir hafta olur işlaaaa
tavşanım biraz daha iyi ama çok huysuz hep beni istiyor uykusuz geceler iştahsız günler hep böle geçiyor günlerim alıştım galiba hortlak gibi dolaşmaya
misafir var o sayede açtım pc resim felan baktılar kaçım ben misafirleri tavşanla yalnız bırakmaz olmaz yolar milletin saçını başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?