2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kız anladım ben onuaçıklamışsın bide ne diyim arkadaşım,,ciğerden geçtim yüreğine sağlık

Fırsat Bu Fırsat Planneeeerr Annene büyük geçmiş olsun canım,,Zeyno'yu da öperim

canım ben zaten senin anladıgını anladımdiger arkadaşları bilgilendiriyim dedim
aklıma rahmetli anneannem geldi..ankaraya teyzeme gitmiştik,komşuları falan geldi oturdular..
anneannem dediki ''ee nasılsınız cigerimmm''
herkesin bize bir bakışı vardı hiç unutamıyorum
hahahaa

Bu hafta 6 aylık olmak uzereyız ayva haslayıp puresını versem bısey olurmu...

Ayva bebekler icin faydalidir canim,icinde protein,A,B2 ve c vitaminleri bulunur,biraz biraz vermende bir sakınca yok diye düşünüyorum bende veriyorum suyunu ama! ,Yalniz bebek kabizsa ayva verilmez,ishalse verilir cunku bebegi zinde tutar,ishalini azaltir. Bildiklerim bunlar ayva hakkında...

Güzel kızımız şimal nasıl yerim onu ben
İlkimcim saol canım iyi sayılır biraz ek gıdayı bu aralar reddediyor ya ağzını kilitliyor ya da püskürtüyor
napcamı şaşırdım, beni emiyor ama sütümde çok yokki içim rahat etse
yememizde uykumuzda vasatın altında canım idare ediyoruz
sen nasılsın canım? Beste güzel uyumaya başlamış nazarlardan korusun Rabbim
Allah tüm bebişlerimize tatlı uykular nasip etsin gece gece mışıl mışıl

bu mesajıda sana küçük çağla gönderdi..daha ben yazımı bitirmeden
nasıl vurduysa bilgisayara bir baktım mesaj gitmiş

ilkimcim resim eklemedim ama eklicem hatta pcde varsa eklim şimdi

Hay Allah üzüldüm şimdi zaman zaman bebişlerin böyle dönemleri oluyo canım umarım yakın zamanda geçer.
Böyle zamanlarda insanın içi rahat etmiyor maalesef hele de anneysen.
Biz de iyiyiz canım çok sağol beste bu aralar iyi çok şükür.
Sana ve güzel kızına

tatlım ozman elinin altında hazır bir doktor varken lütfen eşinden bu konuda mini bir eğitim almanı tavsiye ediyorum..
ne güzel şimdiye kadar bebeğini ilaçsız büyütmüşsün Allahım kullanmayıda nasip etmesin..
ama heran lazım olabilir ve ecza dolabında mutlaka calpol,peditus,ateş dusurucu fitil, serum fizyolajik, gibi ilaçları bulundur..
Allah korusun gece fln ateslenırse doktorda var hemen fıtılle mudahale edersın nöbetçi eczane arayana kadar..ve bir anne olarak bunları öğrenmende fayda var tatlım...bebeklerde şeker yemesin lütfen...

bende resim ekledim kızlar
o resimdeki halimden 5 kilo gitti

tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın ıns sorun olmaz az suyla pure yapıp veryım dıyorum sorun olmazsa muhallebısıne koyarım saolasın

Evet canım bilmeyen uzaylı gibi bakıyo Ben çok severim şiveli konuşmaları,,kayserili eltim gadamızı alıryüzümüzü bile yıkamayız çünkü gözümüzün çapağını yer sürekli Bizim konuşmalar(ç.kaleliyim aslen) da farklıdır ama güzeldir beyaaaa."Nabıyon" deriz bi yakınımızı görünce Muğlalıları anlamam biraz zor olmuştu sadece,kankam var orada,gittiğimde translator olmuştu bana

Son düzenleme:
Kız anladım ben onuaçıklamışsın bide ne diyim arkadaşım,,ciğerden geçtim yüreğine sağlık

Fırsat Bu Fırsat Planneeeerr Annene büyük geçmiş olsun canım,,Zeyno'yu da öperim

canım sagoll, nasılsın şekerimm, miracım nasıl? kelebek teman çok güzeldi, yeni fikirler bekliyoruz senden kuzuların doğum günleri için

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)

biangel_kujum, ZADA+, HejaR12, BabyCeren+, ilkim81+, beykoz+, chihiro79, cipskolam, mutlu_anne+, sekerimserbetim+, _PLANNER_+

maşalllah mayıs topiğine

hayırlı günler arkadaşlar

hastalıklardan uzak dişli bol kakalı bir hafta olur işlaaaa

tavşanım biraz daha iyi ama çok huysuz hep beni istiyor uykusuz geceler iştahsız günler hep böle geçiyor günlerim alıştım galiba hortlak gibi dolaşmaya

misafir var o sayede açtım pc resim felan baktılar kaçım ben misafirleri tavşanla yalnız bırakmaz olmaz yolar milletin saçını başını

saol canım, inş geçer yakın zamanda
size de canım
bizde sizi öpüyoruz ve çok beğeniyoruz

herkese iyi akşamlar diliyorum ve dükkanımı erken kapatıyorum zira süt sağmayı unutmuşum ve de patlangaç olmuşlar :) bir koşu sağayım ve evimin yolunu tutayım. oğluşum da dibini sıyırır artık :) son olarak, annemin deyimiyle "hoşça kalınız tezce geliniz". bir de "karnı aç olan yaşı genç olan sofraya gelsin" vardı ama onun yeri değil zannımca :) bir de "evli evine, köylü köyüne " var, o da olabilir. tamam sustum, gidiyorum

canım sagoll, nasılsın şekerimm, miracım nasıl? kelebek teman çok güzeldi, yeni fikirler bekliyoruz senden kuzuların doğum günleri için

Canım çok teşekkür ederim herşey yolunda çok şükür,,beğendiğine sevindim,paylaşmak hoşuma gidiyor Bir konu bulup onu devam ettirmek güzel oluyor, yapılanlar bütün duruyor diye düşünüyorum,aklıma bişeyler geldikçe paylaşırım,,sizden de beklerim ama

kız Allah seni ne yapmasın güldürdün beni koş tavşanı yanlız bırakma
tavşanın iyi olmasınada çok sevindim canım benim..
öpüyorum seni ve tavşanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…