2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin fikri vardir elbet de senin gibi sip diye hayata geciremiyoruz ki (en azindan ben oyleyim) hayranim bu enerjine ne diim
siz doktor musunuz? Ilaclarla ilgili ve dr kontrolleriyle ilgili iletiler sasirtti biraz. Ben de ilaca karsiyim ama ilk 6ay her ay sonra da 3ayda bir kontrole gittik/gidiyoruz/gidecegiz.
Bizimki birden emeklemeye basladi. Hicbir belirti yokken :)
Yurumesi de ayni sekilde oldu
Koca poposu yerden kalkmiyordu birgun ayaga kalkip siralamaya basladi simdi de taytay dikilip birkac adim geliyoe
Orhan cemalin ismine bayiliyorum bu arada
Klasik isimleri cok severim
Ben nedense sayfalara dokunamadan rahat edemiyorum
Hatta mumkunse saman kagit olacak
Gecenlerde pinhan'in seslisini almisim yanlislikla
Dinlerken dikkatim dagiliyor altini cizmek istiyorum fln filan
Yap kiz pembis pembis bulutlar olsun tavanlarinda prenses odasi gbi

Internette pembeyle turuncuyu kombinlemisler cok begendim

Veee sonunda bugun ilk kez wc molasi verdim!!! Sabahtan beri yemegi bile jet hiziyla yedim yorgunum dostlarim yorgunummm
(Millet de dicek ki bi o kalmisti paylasacak

Beni doğum günü için şimdiden heyecan sarmış durumda:18::18::18:. Mutlu anne sana ve fikirlerine bayılıyorum şekerim. Yaptığın şeyler gerçekten çok hoş olmuş ellerine sağlık.
Güzel ve farklı şeyler olursa mutlaka paylaşırım. Hayat paylaşınca güzel lalalalalalalaaaaaa (Turkcell)

Deme demek Beste miz yavas yavas annesini mutlu etme yolunda masallah subhanallah,umarim hep daim eder, en son sana yazdigim mesajda kimbilir belki senin kizcen saat 8 de kalkmaya baslar demistim, hadi bakalim umarim tutar bu dilegimde

Cnm cok sevimdi, oncelikle annenin ameliyatinin iyi gitmis olmasina inan cok mutlu oldu, rabbim sifa versin tez vakitte iyilessin ins,
Zeyno icinde biraz da olsa yok katdetmissiniz cok sukur yavas yavasta olsa alisinda bakalim babadan sonra nasil olcak, bende merakla seni ve Zeynoyu takipteyim cok merak ediyorum nasil sonuclancak diye malum suan senin sorunun gibi gorunsede bence hepimizin derdi olabilecek bir problem,,

Mutlu anne cnm ben pocalari zaten beceremedim, dunde burda yogun kar yagisindan arkadaslar gelemediler zaten, yani yirttim bu seferlik..benim gibi yoktur valla acemi olan ama olucak ins sizlerin sayesinde yapicam birseyler,..birde senin su mantar salatasini yapmayi dusunuyordum gelmiyence yapamadim ama daha evvel denedim guzel oldu

İlkimcim hani Beste'nin pembe pike üzerine yüzükoyun yattığı müthiş bi fotosu varya,,onu magnet yaptırabilirsin mesela,altına da bir yazı döşenebilir,bana da yolla ama,çok yakınlarına buzdolabı için güzel bir hatıra olabilir

Kizlar iki tane nur topu gibi karnibaharim var, bir alana bir bedevaydi aldik simdide kara kara dusunuyorum ikisinide nasil kullanabilirim diye,,kizartma disinda soyle firin yemegi olubilecek tarifleri bekliyorum..tecrube ile sabitlenmis tarifler her zaman tercihim,simdi internette cok varda ama nasil olcagi muallakta ..

Canım normal tencerede pişir salçalı soğanlı,kıymalı,pişince fırın kabına koy(suyunu çok ekleme),üzerine kaşar rendele(beşamel bize ağır geliyor)kızarınca çıkar.Fırın yemeği mi fırın yemeğiAma fırında 10dk duruyo sadece

Adı gibi melek arkadaşım her zamanki gibi ağzından bal damlıyo . İnşallah dileğin kabul olur canım. Öpüyoruz seni.

Güzel fikir canım çok sağol. Nerede yapıyorlar bunu?
Ay ne demek ne demek sen istersin de ben yollamaz mıyım; ama bir şartla oğlum olursa mirayı isterim.

yemegimi sadece 5 tk yedigim için annem bana ceza verdi
çamaşırlar asıldı,ev süpürüldü,şimdide yemek yapacam
görüşürüz teyzelerimmm

Canım reklamcılar yapıyor,,bazen matbaacılar,hediyelik eşyacılar da yapıyor,pahalı şeyler değil,nerde oturuyordun sen?
Netten bi araştır istersen,magnetçi yaz googla çok yer çıkıyor kargoyla bile alabilirsin İst.dan falan...

Son düzenleme:

Karnabaharlar küçük çiçekler şeklinde parçalara ayrılır.
Üzerini kaplayacak şekilde su konur ve tencerede yaklaşık 15 dk haşlanır.
O haşlanırken zeytinyağı, kıyma, soğan, yeşil biber, domatesle yapılan sos hazırlanır(göz kararı yapıyorum)
Haşlanan karnabaharlar tepsiye alınır. Üzerine sosu dökülür ve fırında 15 dk pişirilir.
Piştikten sonra üzerine yarım limon suyu sıkılır ve afiyetle yenir.

İnşallah işine yarar canım.

Kuşadasında oturuyorum canım. Burada zor bulurum ama dediğin gibi şipariş olabilir ancak. Bir bakayım Google'a çok sağol canım.

Kuşadasında oturuyorum canım. Burada zor bulurum ama dediğin gibi şipariş olabilir ancak. Bir bakayım Google'a çok sağol canım.
ilkim netten burayı buldum,,bi sor istersen,,buradan sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Kuşadası Duygu Ofset Matbaasi | Kartvizit,Broşür,Afiş,El ilanı,Fatura,Fiş,Kaşe
Telefon : +90 256 612 5128
Telefon & Fax : +90 256 613 2044
Gsm : +90 536 498 1999 & +90 543 282 2999
Adres : Camikebir Mahallesi Mithat Baysal Sokak No:19/A Kuşadası / Aydın

Ben burnumun ucundaki yerden bi haberken seni tebrik ediyorum canım, benim için özel ilgilendiğin için de çok mutluyum seni ve güzel kızın mirayı seviyorum ve kocaman öpüyorum
Beste uyanınca arayayım bakalım.

canım sagolasın, valla meleğisin sen bu forumunnn burayı buyüzden çok seviyorum kızlar ya çünkü derdimi paylaşınca ortak olacağınızı güzel dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum, hepimiz birbirimizin sorununu ve derdini sahipleniyoruz evet elimizden birşey gelmiyor çoğu zaman ama güzel kalpli bir arkadaşımızın güzel ve samimi bir temennisi nede mutlu ediyor insanııı, meleğimm kocaman öpüyorum seni şekerimmm

canım önce haşlayıp, başemel sosla fırına atıp çıkmasına yakında üzerine kaşar evet biraz ağır oluyor ama çokkk lezzetli oluyorr bak canım çektii şimdii

Eki Görüntüle 612199

görüşürüz teyzelerimmm

ahhh bukadar güzel kıza bu işler yaptırılırmıı annesiii, yerim ben onuuu nede mutlu kesin masanın üstünde dağıtacak birşeyler görmüştür maşallah sanaa canım benimm

ya kızlar çok güzel karnabahar tarifleri veriyorsunuz oruçluyum
bu bana yapılır mı be
yarın bende ilkimin tarifini denemek istiyom
ağzımın suları akıyor şuanada

Masallah, ne guzel seyler yapmissin oyle,benimde icimde yapamamamin bir uktesi var, halbuki cok severim,..ogluma zoraki tr den gelen arkadasimin esi ile getirttigim ve internetten hazir dizayn edilmis iki tip bebek sekeri secerek ancak hazirlatabildim,..mevlut bile olmadi,bu yuzden eger allah nasip ederse dogum gununde Tr olup oglumun dogum gununu orda kutlamayi dusunuyorum ve A dan Zye herseyini yapmak istiyorum ins,

Eki Görüntüle 612199

görüşürüz teyzelerimmm

Masallah kuzuya ayaklanmis cimcime, annesi yorma hamarat kizimizi daha yeni hastaliktan kurtuldu gayri..iyice iyilessin yapar benim guzel Caglam eminim, caliskan ve temiz bir kizce o laf soylettirmem kizimiza oona gore..

Canlar sizlerle kalip muhabbet etmeyi cok isterdim ama oglum hazir dalmisken mutfaga gidip su nur topu olan karnibaharlari mide ye yolluk olcak sekilde hazir edeyim..calisan anneleri gece goremiyorum bu yuzden zor olsada gelip bakmak istiyorum sizlere gorusuruz ins optum sizleri iyi calismalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…