Herkesin fikri vardir elbet de senin gibi sip diye hayata geciremiyoruz ki (en azindan ben oyleyim) hayranim bu enerjine ne diimBu guzellikleri atlatmış bir anneyim sadeceBizim forumdaki bütün arkadaşlar,sana bu yardımları yapmaya hazırlardır,herkesin güzel güzel fikrleri vardır
canımPaylaşmak zaten çok güzel bir haz,bende mutlu oldum sayende,sen bize aklına takılan şeyleri sor,herkes gönül rahatlığıyla cevaplar burada
Herşey istediğin gibi olsun inşallah
siz doktor musunuz? Ilaclarla ilgili ve dr kontrolleriyle ilgili iletiler sasirtti biraz. Ben de ilaca karsiyim ama ilk 6ay her ay sonra da 3ayda bir kontrole gittik/gidiyoruz/gidecegiz.maşallah forumdaki bütün bebekler emekliyor ama bizimkinden ses yokayakta tay tay duruyor ama emeklemiyor. sanırım emeklemeden yürüyecek. belki de ben kendimi kandırıyorum, belki de emekleyemiyor. belki de bir sorunu var. belki de... belki de... ay ben bir doktoru arayayım !!!
Ben nedense sayfalara dokunamadan rahat edemiyorumingilizce sesli kitaplar "audio book" lar internette her yerde var. özellikle klasikler filan kolaylıkla bulunabiliyor ama türkçe sesli kitap Türkiye'de yeni yeni oluşuyor. bunun için tek bir site var: www seslekitap com. kitapları kredi kartıyla satın alıp hem bilgisayarınıza indirebiliyor hem de cd olarak evinize alabiliyorsunuz. birkaç yıldır takip ediyorum ve çok memnunum.okumaya vaktim yok diyorsanız mutfakta yemek yaparken, bebeklerle oynarken yada arabada dinleyebiliyorsunuz.
Yap kiz pembis pembis bulutlar olsun tavanlarinda prenses odasi gbitatlıcadı çok üzüldüm canım.ateşiçok yükselmiş..güzel haberlerle dön canımm
hejar sizede tez vakitte şifa diliyorum canım...malesef şu kış bitmeden hastalıklardan
kurtulamayacaz heralde...
planner annen ameliyat olmuş..iyi geçti demi canım..şimdi nasıl durumu.
annezeynep süslerinizi çok begendim..bendemi yapsam acaba?
elif_ arkadaşım hatay yazmışsın ya merak ettim bende antakyadayım..sen nerdesin cigerim:)))
Canım çok teşekkür ederim herşey yolunda çok şükür,,beğendiğine sevindim,paylaşmak hoşuma gidiyorBir konu bulup onu devam ettirmek güzel oluyor, yapılanlar bütün duruyor diye düşünüyorum,aklıma bişeyler geldikçe paylaşırım,,sizden de beklerim ama
Maşallah diyeyim; kızım bir kaç gündür gece sadece 1 kez uyanıyo ve eski saati olan 06:30 da kalkıyo . İnşallah hep böyle devam eder.
Sizler nasılsınız kızlar geçmişe bir bakayım yine neler kaynattınız
günaydın güzell mayıs anneleriiii
evet yeni bir hafta başladı hayırlar ve güzellikler getirsin inş, çok yorgun bir haftasonundan sonra işe gelmek çok zorduuuzeyno bütü haftasonunu bana yapışık olarak geçirdi, üzücü ve çok güzeldii doya doya sevdim minnoşumu haftasonu tatili 5 gün, çalışma günleri 2 gün falan olsa keşkeee zeyno yavaş yavaş babaneye alışmaya başladı ama henüz tam olarak değil babası 2 gün izinli ve yanında olacak bakalım gelecek günler neler getirecek, buarada annemde ameliyat oldu gayet iyi çok şükür rabbim tez şifa versin bütün hastalara inşş, ben gideyim dolmuş taşmış olan geçmişi bir okuyayım bakalımm öğlene ancak bitirip dönerim sizeee heraldee
Beni doğum günü için şimdiden heyecan sarmış durumda:18::18::18:. Mutlu anne sana ve fikirlerine bayılıyorum şekerim. Yaptığın şeyler gerçekten çok hoş olmuş ellerine sağlık.
Güzel ve farklı şeyler olursa mutlaka paylaşırım. Hayat paylaşınca güzel lalalalalalalaaaaaa (Turkcell)
Canım normal tencerede pişir salçalı soğanlı,kıymalı,pişince fırın kabına koy(suyunu çok ekleme),üzerine kaşar rendele(beşamel bize ağır geliyor)kızarınca çıkar.Fırın yemeği mi fırın yemeğiKizlar iki tane nur topu gibi karnibaharim var, bir alana bir bedevaydi aldik simdide kara kara dusunuyorum ikisinide nasil kullanabilirim diye,,kizartma disinda soyle firin yemegi olubilecek tarifleri bekliyorum..tecrube ile sabitlenmis tarifler her zaman tercihim,simdi internette cok varda ama nasil olcagi muallakta ..
Adı gibi melek arkadaşım her zamanki gibi ağzından bal damlıyo . İnşallah dileğin kabul olur canım. Öpüyoruz seni.Deme demek Beste miz yavas yavas annesini mutlu etme yolunda masallah subhanallah,umarim hep daim eder, en son sana yazdigim mesajda kimbilir belki senin kizcen saat 8 de kalkmaya baslar demistim, hadi bakalim umarim tutar bu dilegimde
Cnm cok sevimdi, oncelikle annenin ameliyatinin iyi gitmis olmasina inan cok mutlu oldu, rabbim sifa versin tez vakitte iyilessin ins,
Zeyno icinde biraz da olsa yok katdetmissiniz cok sukur yavas yavasta olsa alisinda bakalim babadan sonra nasil olcak, bende merakla seni ve Zeynoyu takipteyim cok merak ediyorum nasil sonuclancak diye malum suan senin sorunun gibi gorunsede bence hepimizin derdi olabilecek bir problem,,
Mutlu anne cnm ben pocalari zaten beceremedim, dunde burda yogun kar yagisindan arkadaslar gelemediler zaten, yani yirttim bu seferlik..benim gibi yoktur valla acemi olan ama olucak ins sizlerin sayesinde yapicam birseyler,..birde senin su mantar salatasini yapmayi dusunuyordum gelmiyence yapamadim ama daha evvel denedim guzel oldu
İlkimcim hani Beste'nin pembe pike üzerine yüzükoyun yattığı müthiş bi fotosu varya,,onu magnet yaptırabilirsin mesela,altına da bir yazı döşenebilir,bana da yolla ama,çok yakınlarına buzdolabı için güzel bir hatıra olabilir
Eki Görüntüle 612199
yemegimi sadece 5 tk yedigim için annem bana ceza verdi
çamaşırlar asıldı,ev süpürüldü,şimdide yemek yapacam
görüşürüz teyzelerimmm
Adı gibi melek arkadaşım her zamanki gibi ağzından bal damlıyo . İnşallah dileğin kabul olur canım. Öpüyoruz seni.
Güzel fikir canım çok sağol. Nerede yapıyorlar bunu?
Ay ne demek ne demek sen istersin de ben yollamaz mıyım; ama bir şartla oğlum olursa mirayı isterim.
Kizlar iki tane nur topu gibi karnibaharim var, bir alana bir bedevaydi aldik simdide kara kara dusunuyorum ikisinide nasil kullanabilirim diye,,kizartma disinda soyle firin yemegi olubilecek tarifleri bekliyorum..tecrube ile sabitlenmis tarifler her zaman tercihim,simdi internette cok varda ama nasil olcagi muallakta ..
Canım reklamcılar yapıyor,,bazen matbaacılar,hediyelik eşyacılar da yapıyor,pahalı şeyler değil,nerde oturuyordun sen?
Netten bi araştır istersen,magnet yaz googla çok yer çıkıyor kargoyla bile alabilirsin İst.dan falan...
Eki Görüntüle 612199
görüşürüz teyzelerimmm
ilkim netten burayı buldum,,bi sor istersen,,buradan sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Kuşadasında oturuyorum canım. Burada zor bulurum ama dediğin gibi şipariş olabilir ancak. Bir bakayım Google'a çok sağol canım.
ilkim netten burayı buldum,,bi sor istersen,,buradan sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Kuşadası Duygu Ofset Matbaasi | Kartvizit,Broşür,Afiş,El ilanı,Fatura,Fiş,Kaşe
Telefon : +90 256 612 5128
Telefon & Fax : +90 256 613 2044
Gsm : +90 536 498 1999 & +90 543 282 2999
Adres : Camikebir Mahallesi Mithat Baysal Sokak No:19/A Kuşadası / Aydın
Deme demek Beste miz yavas yavas annesini mutlu etme yolunda masallah subhanallah,umarim hep daim eder, en son sana yazdigim mesajda kimbilir belki senin kizcen saat 8 de kalkmaya baslar demistim, hadi bakalim umarim tutar bu dilegimde
Cnm cok sevimdi, oncelikle annenin ameliyatinin iyi gitmis olmasina inan cok mutlu oldu, rabbim sifa versin tez vakitte iyilessin ins,
Zeyno icinde biraz da olsa yok katdetmissiniz cok sukur yavas yavasta olsa alisinda bakalim babadan sonra nasil olcak, bende merakla seni ve Zeynoyu takipteyim cok merak ediyorum nasil sonuclancak diye malum suan senin sorunun gibi gorunsede bence hepimizin derdi olabilecek bir problem,,
Mutlu anne cnm ben pocalari zaten beceremedim, dunde burda yogun kar yagisindan arkadaslar gelemediler zaten, yani yirttim bu seferlik..benim gibi yoktur valla acemi olan ama olucak ins sizlerin sayesinde yapicam birseyler,..birde senin su mantar salatasini yapmayi dusunuyordum gelmiyence yapamadim ama daha evvel denedim guzel oldu
Kizlar iki tane nur topu gibi karnibaharim var, bir alana bir bedevaydi aldik simdide kara kara dusunuyorum ikisinide nasil kullanabilirim diye,,kizartma disinda soyle firin yemegi olubilecek tarifleri bekliyorum..tecrube ile sabitlenmis tarifler her zaman tercihim,simdi internette cok varda ama nasil olcagi muallakta ..
Eki Görüntüle 612199
görüşürüz teyzelerimmm
Eki Görüntüle 612199
görüşürüz teyzelerimmm
Evet canım hazır şeker hamurunu merdaneyle açıp yapıyorsun üstünü,,altına da basit bir tarçınlı kurabiye yapıp balla yapıştırdım.kurdeleyi poşeti hazır alıp bağladım işte..Ben sana diğer yaptıklarımı da resim çeker yollarım,,temam kelebekti doğumda..herşeyi kelebekli yaptım,,evimize bahar geldi,,
Kağıt çantalar(minik) aldım,,üzerime kızımın adını yazdırdım,kelebekli süsleri silikonla yapıştırdım,içine el havlusu(mutfak havlusu) nakış yaptırdım( ismini),mevlutte onları dağıttım,birde küçük saten kutulara 2-3 ad.renkli bebek şekeri koydum üzerlerine silikonla minik kelebekler yapıştırm yine.Konsept olarak çok hoştu,,evimize kelebeklerle birlikte bahar bebeğimiz geldi konduakşam resim çekip yarın eklerim sana fikir olur canım.Doğumda da arı mayalı çubuklu magnet vermiştim ben çikolatayla birlikte..birde çikolata...Nerde yaşıyorsun bilemedim ama ben bütün süsleri eminönünden aldım,,havlular da dahil çok para vermedim ama güzel bir hatıra verdim diye düşünüyorum sevdiklerime
Eki Görüntüle 612199
görüşürüz teyzelerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?