inş canım doğumgününden önce gelirde dişler diş buğdayı yaparsın canım, yapalım canım, içimizde kalmasın
benim kızım 20 gündür emekliyor tatlım ama yürümeye çok meraklı değil, her bebek farklı canım emeklemek istemiyorsa boşver emeklemeden yürüsün Enes paşa
ne güzel ya sen Enes'in ne giyeceğini şimdiden düşünmüşsün maşallah sana ben tamamen atlamışım bu ayrıntıyı hatırlattiğin iyi oldu şekerim bu arada düşündüğün kombin gayet güzel, tişörtü polo yaka mı düşünüyorsun papyon takmak için
beykoz geçmişi okurken farkettim resim yükledim demişsin
az önce girdim profiline baktım senin albüm kaçmış canım göremedim haber veriim dedim
cnm Zeynep Ada da çok uysal bir bebek..huysuz değildir..çok ağlamaz..uykusuda doğduğundan beri düzenlidir..yemek konusu hariç problem çıkarmaz yavrum çok şükür..
ben ara ara senden koç burcuyla ilgili tiyolar alırım hayatım.. benim annemde koç burcu ve çok inatçıdır..inş bu inat huyu kızıma geçmez..
amin cnm..şansıyla geldi zaten kuzum..biz 1+1 eve evlendik hemen hamile kalıncada çok üzüldüm kızımın odası olmayacak diye derken yan binanın inşaatı bitti ve hiç aklımızda yokken oturduğumuz evi satıp yeni binadan kredi çekip ev aldık..bi kaç ay evvelde işlerimiz güzel gitti ve kredimizi kapadık..Allahımıza binlerce şükür kızımın gelmesiyle evimiz dahada mutlandı neşelendi..
Kizlar bu peceteden bulutlarin nasil yapildigini cok guzel anlatan siteler var 'how to make tissue poms' yazarsaniz googlea cikiyor
Telden zorlandim ekleyemedim
Forever ben chicco liteway alacagim bu yaz
Hem hafif hem pratik
Turuncu neden unibaby kullanmiyorsun cnm birsey mi duydun?
PINARDA ozelden yazacagim kutum dolmus bosaltayim da ilk is o konuyu paylasacagim
Bizim bulutlarimiz hazir babamiz raptiye almaya gitti omerin yataginin uzerine asacagiz belki aralarina ledler de takariz
selam canlar
hasta olan bebişlere rabbim şifa versin inşallah
şu son bir haftam kabus gibi resmen
sakin olan bebeğim resmen çıldırmış durumda sürekli mız mız
ağlar durumda,memeye düşkün olan oğlum dün sabahtan beri emmiyor
iştah sıfır zaten,geceleri uyanmayan yavrum 4-5 kez uyanıyor
Allahım sabır inşallah eski düzenimize geri döneriz,alttan dişlerde kabarma var
sanırım hem diş hemde hastalık onu huysuz yaptı inşallah bir an önce atlatırız
Planner annen ameliyat olmuş,rabbim şifa versin tez vakitte
turuncu maşallah kuzuya bu ay daha iyi alacak annesi ben inanıyorum,burun tıkanıklığı bizdede var
sürekli malesef,serum fizyolojik kullanıyoruz hergün
annezeynep çok güzel olmuş süsler
planner annen ameliyat olmuş..iyi geçti demi canım..şimdi nasıl durumu.
PLANNER canım annene çok geçmiş olsun durumu iyiymiş sanırım. Babaanneyle kızının arası nasıl alıştılar mı birbirlerine?
multitabs nedir? supravit nedir? peditus nedir? Allah'ım bunlar da ne? bebeklerin girdiği bir Tıpta Uzmanlık Sınavı felan mı :) pedi TUS dimi :) bu arada bebekleri her ay mı kontrole götürüyorsunuz? buna gerçekten gerek varmıymış? eşimle sadece hasta olursa götürecektik. arkadaşların ve doktorun ısrarıyla 3 ayda bir götürüyoruz. o da, nasıl olsa kafatasında anomali yüzünden beyin cerrahiye götürdüğümüz için. geçerken baktırıverelim diye. tabi eşim doktor olup da arkadaş grubu olarak ilaç düşmanı olduğumuz için de olmuş olabilir. sloganımız: bebeklerde olur böyle şeyler, iyileşirler. hem de kafiyeli :)
Beykozcum fikir hoşşşş,,Enes'imize de yakışır,,eklemek istedim
Eki Görüntüle 611953
Kızlar iyiki orada yaşamıyorum ciğerden nefret ederimmmAma siz ordayken çekerdim walla
Şimal'e dogumgunu yapacagin zaman,itinayla fikir birligi yapariz buradan canım
öncelikle bebek bakımı için nacizane tavsiyemi belirteyim: Çocuk Bakımı ve Eğitimi El Kitabı, Sevda Salihoğlu Dursun, Mozaik Yayınları. gebelikten başlayıp okula kadar götürüyor çocuğu. elimin altından hiç ayırmadığım, herşeyi bulabildiğim bir kitaptır. şiddetlen tavsiye ederim
Annecikler selamlar,
mayıs 2013 annelerinden çok sizi okuyorum, içim umut doluyo, tereddütlerim azalıo sizi okudukça "ohhh diorum ben de böle olcam 4-5 aya kadar inşallah"
annecikler yine elinize düştüm bana yardım edebilir misiniz? kitap okumaya başlamak istiyorum artık şu gebelik kitaplarından. biraz araştırdım da iki kitap arasında kaldım.
1-Annelik ve Bebek Bakımı - Elizabeth Fenwick
2-Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı - Ayşe ÖNER
genelde kitaplar doğum ve sonrası ağırlıklı ama bu ikisi gebelikten başlıyor, önerebileceğiniz başka kitaplar var mı ya da bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?:18:
sonraaa 2. konum nefes egzersizleri. şu dizilerde, filmlerde gördüğümüz baba ile gidilen nefes tekniklerine yoğunlaşan egzersizlere katıldınız mı? Ankara'da giden var mı? kaçıncı haftada gittiniz?:18:
çok sordum yine, özür.
güzel kızımız BESTE sıralıyormuş maşallahh ona alkışlara sanaaaaa canım benimmm
TATLICADI canım çok geçmiş olsun, nasıl oldu tarık buğra'mız, çok yükselmiş ateşi, allah tez şifa versin canım, öpüyorum kocamannn
PINARDA canım doğum günün kutlu olsunnn, kocamann kocamannn öpüyorum senii, nice mutlu yaşlara canımmm
bu sorduklarımı gerçekten bilmiyordum. fitili hep duyuyordum ama ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. diğer ilaç isimlerini gerçekten ilk defa duyuyorum. hatta burda okuduktan sonra eşime sordum ve O'ndan öğrendim, ateş düşürücü vs olduklarını. isim mi sehir mi hayvan mı derken kendimle dalga geçiyordum çünkü olayla ilgim bu düzeydeydi. neyse ki öğrendim ama umarım şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da ihtiyacım olmaz, kimsenin de ihtiyacı olmasın. "bebekler hasta olmasın şeker de yiyebilsinler :)"cnm kusura bakmazsan yazıların benimde dikkatimi çekti..yani şakamı yapıyosun, dalgamı geçiyosun,gerçekmi söylüyosun anlayamadım..
fitil ne demek,peditus ne demek,vb soruları görünce şaşırdım açıkçası..eşinin doktor olduğunu söylüyosun ama fitilin ne olduğunu bilmiyorsun..belliki hastalıktan bahsediliyor ve ilaç.. isimmi hayvanmı gibi sorularla dalgamı geçtin ciddimiydin anlamadım...
çok özür dileyerek söylüyorum kusura bakma ama bana garip geldi doğrusu..
bebegını 3 ayda bır doktora goturebılırsın..ilaç kullanmayabilirsin ama kullananlara bi gönderme yapıyomussun gibi bir tavırla solemıssın sanki..
inş alışıcak annesi biraz zaman tanıyın ona bakarsın alışınca hiç inmez babaannesinin kucağındancanım çok sagol, evet biraz biraz iyi sayılır babaneyle zeynonun arası ama sorma yani kaç gündür nasıl üzdü bizi
sizi çok iyi anlıyorum, anne adayları bebekleri için en iyisi yapmak isterler fakat bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik, huzurlu bir hamileliktir. doğduktan sonra da kayıtsız şartsız şevkat ve sabırdır inanın. çocuklukta yaşadıklarının temel olduğunu unutmayın. cicili bicili bir bebek odasında öfke nöbeti geçiren bir annesi olan bebek, cicili bicili odadan ziyade öfkeli annesini hatırlayacaktır ilerde. demem o ki, şefkat... sabır... şefkat.... sabır...Eşim ve ya kayınvalidem olduğu müddetçe yürüyüşlerimi aksatmadan gerçekleştiriyorum hergün en az yarım saat mutlaka yürüyorum.Ve uyumadan önce kitap değiil ama kızıma masal okuyorum.Sonra babası ve ben elimizi karnıma koyup dua edip uyuyoruz.O konuda bi sıkıntımız yok ama işte emekte harcamak istiyorum kızım için bişeyler yapmak hatıra bırakmak stiyorum.
ilkimcim beste sıralıyormuş maşallah kuzuya darısı benim rahatına düşkün oğluma
plannercim annenin iyi olmasına sevindim,benim kardeşimde iyi şükür ama kuzum hasta halaiştehı hiç yok hem hasta hemde diş çıkarıyo kuzum
alttan patlamak üzere dişimiz,inşallah eski iştahına kavuşur yavrum
pınarcımm doğum gününmüş sanırım yavrunla sevdiklerinle birlikte nice yaşlara canımm
uğurböcüğüm gelmiş çok özledik seni ve ömer paşayı,öpüyorum en kocamanından
bu sorduklarımı gerçekten bilmiyordum. fitili hep duyuyordum ama ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. diğer ilaç isimlerini gerçekten ilk defa duyuyorum. hatta burda okuduktan sonra eşime sordum ve O'ndan öğrendim, ateş düşürücü vs olduklarını. isim mi sehir mi hayvan mı derken kendimle dalga geçiyordum çünkü olayla ilgim bu düzeydeydi. neyse ki öğrendim ama umarım şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da ihtiyacım olmaz, kimsenin de ihtiyacı olmasın. "bebekler hasta olmasın şeker de yiyebilsinler :)"
elif__tabiki tanışırız canım..çok sevinirim:)
mutluanne__senin için ciger yaparız ama inan bende sevmem cigeri ayzıma sürmem o derece:)
cigerim dememizde ki amaç aslında o degil..hani deriz ya'' nasılsın canım''
işte ordaki canım yerine burda ''cigerim'' derler..aslında cigerle alakası yok
planner__annenin iyi olmasına çok sevindim canım..umarım eli hemen iyleşir eskisinden çok daha iyi olur..,
zada_güzel kızın nasıl canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?