2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm kusura bakmazsan yazıların benimde dikkatimi çekti..yani şakamı yapıyosun, dalgamı geçiyosun,gerçekmi söylüyosun anlayamadım..

fitil ne demek,peditus ne demek,vb soruları görünce şaşırdım açıkçası..eşinin doktor olduğunu söylüyosun ama fitilin ne olduğunu bilmiyorsun..belliki hastalıktan bahsediliyor ve ilaç.. isimmi hayvanmı gibi sorularla dalgamı geçtin ciddimiydin anlamadım...
çok özür dileyerek söylüyorum kusura bakma ama bana garip geldi doğrusu..

bebegını 3 ayda bır doktora goturebılırsın..ilaç kullanmayabilirsin ama kullananlara bi gönderme yapıyomussun gibi bir tavırla solemıssın sanki..

evet canım yoksa papyon takamam ki hayatım sende düşün az kaldı kızzz

canım gerçekten kısmetleri ve rızıklarıyla geliyor yavrularımız, bizim için süpriz bir bebekti zeynom ve maddi anlamda istediğimiz kadar rahat olamayız bir çocuk için biraz daha geç gelseydi keşke dedik ilk önce ama gördükki zeyno kısmetler getirdi bizede, hayal ettiğimiz çok şey gerçek oldu maddi anlamda, aynen benimde evim çok küçüktü kızım emeklese ve yürüse çok zorlanacak bu evde derken hopp nasıl oldu anlamadan yeni ve harika bir ev aldık çok şükür allaha, en baştaki erkendi gelmen için ama hoşgeldin demiştik zeynoya sonra utanık kendimizden ne demek erken, gelmişse vardır bir hikmeti işte, çok şükürr onu bize veren allaha

zeynepcim canım ben chicco liteway kullanıyorum, bir arkadaşımın hediyesiydi daha hamileliğimin başında erguvan rengi olana bayılıp almıştı siz başka alırsnız tabi ama buda benim hediyem demişti sagolsunn bende evde zaten yerim yok diye yenisini almadım tam yatar pozisyonuda vardı çünkü ama açıkçası pek memnun değilim canım arabaya katlayıp koymak konusunda hiçç pratik değil bence daha pratik birşey olmalı ki zaman kaybı ve zorluk oluyor çünkü iyi düşün ve araştır, ben şimdi maclaren falan bakıyorum ama önümüzdeki yaza tabi

canım çok sagoll annem çok iyi çok şükür, senin kardeşinede çok geçmiş olsun o nasıl, olumlu bir gelişme varmı gözü ile ilgili, kuzuna çok geçmiş olsun canım allah tez şifa versin inşşş

planner annen ameliyat olmuş..iyi geçti demi canım..şimdi nasıl durumu.

canım çok sagol çok iyi çok şükür, bir süre tek elini tam kullanamıcak ama geçicek inş

PLANNER canım annene çok geçmiş olsun durumu iyiymiş sanırım. Babaanneyle kızının arası nasıl alıştılar mı birbirlerine?

canım çok sagol, evet biraz biraz iyi sayılır babaneyle zeynonun arası ama sorma yani kaç gündür nasıl üzdü bizi

Ben de kızlar gibi anlamadım seni. Ben de saf saf fitilin açıklamasını yapmışım sinir oldum. Ayrıca bu kadar basit soruları elinin altında internet var aç oku. Sorduğun sorulara da cevap veremeyeceğim çünkü ciddiyetinden emin değilim.

mutluanne canım bu cok güzel ama ben papyon aldım yada onu kullanmam böyle yatırırım fikirlere acıgım canlarım yaptırıyımda hazır dursun

öncelikle bebek bakımı için nacizane tavsiyemi belirteyim: Çocuk Bakımı ve Eğitimi El Kitabı, Sevda Salihoğlu Dursun, Mozaik Yayınları. gebelikten başlayıp okula kadar götürüyor çocuğu. elimin altından hiç ayırmadığım, herşeyi bulabildiğim bir kitaptır. şiddetlen tavsiye ederim
ikinci olarak nefes egzersizi olayı. eşle beraber katılılan kurslar genelde Amerikan filmlerinde ve dizilerinde oluyor, gerçek hayatta yok öyle bişey :) doğumu siz yapacaksınız, eşiniz iyi nefes almayı bilse ne olacak :) benim eşim doktordu (hala doktor), doğumda yanımdaydı (acil sezaryene gidene kadar) ama nefesi de ben aldım, geri de ben verdim, ıkınmayı da bizzat kendim yaptım :) hele hele büyük şehirlerde nefesti, doğum öncesiydi diye çok fahiş fiyatlarla oyalarlar sizi. zira insanlar bebek beklerken çok duygusal oluyorlar ve parayı hiç düşünmüyorlar, o tip kötü niyetliler de bunu fırsat bilip size cicili bicili laflar edip paranızı yiyiyor. demem o ki, alınız şöyle güzel bir yoga dvd'si, boool bol nefes çalışması yapınız, hergün mutlaka eğilip doğrulunuz ve yürüyüş yapınız. evinizde de zaten dvd ile bu işi öğrenebilirsiniz (3-4 yıl yoga yaptım evde dvd ile, çok da esnek olmuştum. hamile yogacısı vampirlerine vereceğim parayla bebeğimin tüm ihtiyaçlarını görmüştüm)

güzel kızımız BESTE sıralıyormuş maşallahh ona alkışlara sanaaaaa canım benimmm

TATLICADI canım çok geçmiş olsun, nasıl oldu tarık buğra'mız, çok yükselmiş ateşi, allah tez şifa versin canım, öpüyorum kocamannn

PINARDA canım doğum günün kutlu olsunnn, kocamann kocamannn öpüyorum senii, nice mutlu yaşlara canımmm

Canım annene çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim. Zeyno da yavaş yavaş alışıyormuş babaanneye. Bu da çok güzel haber öpüyorum ikinizi de.

tatlım gömleklerin alttan çıtçıtlı olanı var onlardan alabilirsin. Alışveriş sitelerinde görürsem haber veririm sana

Teşekkür ederiz teyzesi

bu sorduklarımı gerçekten bilmiyordum. fitili hep duyuyordum ama ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yoktu. diğer ilaç isimlerini gerçekten ilk defa duyuyorum. hatta burda okuduktan sonra eşime sordum ve O'ndan öğrendim, ateş düşürücü vs olduklarını. isim mi sehir mi hayvan mı derken kendimle dalga geçiyordum çünkü olayla ilgim bu düzeydeydi. neyse ki öğrendim ama umarım şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da ihtiyacım olmaz, kimsenin de ihtiyacı olmasın. "bebekler hasta olmasın şeker de yiyebilsinler :)"

ilkimcim beste sıralıyormuş maşallah kuzuya darısı benim rahatına düşkün oğluma
plannercim annenin iyi olmasına sevindim,benim kardeşimde iyi şükür ama kuzum hasta hala iştehı hiç yok hem hasta hemde diş çıkarıyo kuzum
alttan patlamak üzere dişimiz,inşallah eski iştahına kavuşur yavrum
pınarcımm doğum gününmüş sanırım yavrunla sevdiklerinle birlikte nice yaşlara canımm
uğurböcüğüm gelmiş çok özledik seni ve ömer paşayı,öpüyorum en kocamanından

sizi çok iyi anlıyorum, anne adayları bebekleri için en iyisi yapmak isterler fakat bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik, huzurlu bir hamileliktir. doğduktan sonra da kayıtsız şartsız şevkat ve sabırdır inanın. çocuklukta yaşadıklarının temel olduğunu unutmayın. cicili bicili bir bebek odasında öfke nöbeti geçiren bir annesi olan bebek, cicili bicili odadan ziyade öfkeli annesini hatırlayacaktır ilerde. demem o ki, şefkat... sabır... şefkat.... sabır...

elif__tabiki tanışırız canım..çok sevinirim:)

mutluanne__senin için ciger yaparız ama inan bende sevmem cigeri ayzıma sürmem o derece:)
cigerim dememizde ki amaç aslında o degil..hani deriz ya'' nasılsın canım''
işte ordaki canım yerine burda ''cigerim'' derler..aslında cigerle alakası yok

planner__annenin iyi olmasına çok sevindim canım..umarım eli hemen iyleşir eskisinden çok daha iyi olur..,

zada_güzel kızın nasıl canım..

Teşekkür ederiz canım darısı dediğin gibi güzel oğluşuna olsun. Bu arada oğluşunun fotosunu koydun mu canım daha önce?

mutluanne.....canım Adayı sormuşsun..daha iyi çok şükür ateş olayını atlattık..iştahsızlık dışında keyfi iyi çok şükür..çok saol hayatımm..miranın uykuları nasıl düzeldimi? öpüyorum mavişimi..

annezeynep....cnm cok duygulandım okuyunca gerçekten sabahları bebişleri bırakıp çıkmak çok koyuyor insana..bende baybay yapıp çıkıyorum ama bızmkı ağlamıyor..ağlasa gorunmeden cıkarım heralde..Allahtan annene bırakıyosun cnm bunla avutabilirsin kendını cnm gozu gıbı bakıyrdur emınım..
ve ömer gercekten çok şanslı senın gıbı cırpınn bır anneye sahip..emeğine sağlık ellerine sağlık çok gusel gorunuyo bitince odasını dusunemıyorum mukemmel oluck..

turuncu.....cnm gelısımı cok gusel massallah kılosuda cok ıyı inş hastalığınıda sorunsuz bısekılde cabucak atlatr..

ilkimcim teşekkür ederim..bestemi öpüyorum...

planercim gercekten kısmetıyle gelıorlar bebısler...yenı evınızde sağlıkla mutlulukla huzrla oturun ıns.

yavrukediyi goremedım nerdesın cnm...

nagiş yarennur nasıl oldu..konusamadık ctesı tekrar..

merhaba chihiro79,
yazılarını bende okurken çok şaşırtıcı gelmişti uslubunda bir annenin samimi edasından çok dışardan bizi okuyan, konuya hakim olmayan birinin yorumlarını hissettim
umarım ben yanılıyorumdur
ve lütfen bebekler şeker yemesin nolur

Kız anladım ben onuaçıklamışsın bide ne diyim arkadaşım,,ciğerden geçtim yüreğine sağlık

Fırsat Bu Fırsat Planneeeerr Annene büyük geçmiş olsun canım,,Zeyno'yu da öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…