2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biyolog__tatlım dün kk ya girmişsin neden bir selam atmadın hııı
ya ben birşeymi kaçırdım,birşeymi oldu,neden hiç yazmıyo:26:

tosti__canım pek senle muhabbetimiz olmasada ben senide merak ediyorum..
avatarındaki tostu unutamıyorum..nerdesin?

siyahlale__sen annenlerdemiydin yanlışmı hatırlıyorum..

Ah canım, benim derdimde o zaten çok emsin istiyorum ama uyanıkken az emiyo uyuyoken daha iyi o yüzden ek gıdayı azaltmayıda düşündüm bakalım düzelir inşallah...
sağol canım size de maşallah kardeşinle de Allah kavuştursun inşallah ben de ayrıyım kardeşimden onun ismi de ali emre emre ismini dayımızdan aldık, daha cinsiyeti belli değilken ismi yusuf olacak demiştim ben de çok severim yusuf ismini umarım oğlumda ismine yakışır bi erkek olur teyzesi...

Teşekkür ederim kızlar,iyi dileklerinizle mutlu ettiniz beni.

kızlar bu akşam şoktayım...benim hiç bişey yemeyen kızıma muhallebi yaptım içinede ceyrek avokado rendeledım...birazda sade tatsın diye kaşığın ucuyla avokado tattırdım beni paraladı yemek isterken...muhallebi verdim yemedi kalan avokadonun hepsini bitirdi şok oldum resmen yemek seçiyor...ve tatsız tuzsuz bişey hayatta yemez dedim içimden ama şekersizyeşilçaycım sade veriyorum yiyo diyince denemek istedim...teşekkürler tekrar canlarım önerileriniz için çok işe yaradı..yoksa ben bu meyveyi yedirmeyi akıl edemezdim...

Zeynep Ada son model arabasıyla resimler çektirmişş,çıplak pozlar vermiş albüme eklemişşşşşş...

canım benim çok üzüldüm boncuğun biran önce iyileşir öksürük ateş insanın içiini parçalıyor rabbim başka dert vermesin sen sağlam ol geçecek bu günler öyle böyle büyüyecek minikler öptüm seni

nasılsınız hanımlar?
benim kızım baybay, alkış ve gel gel yapıyor ama alakasız zamanlarda :)))
daha acemiyiz bu konularda belli oluyor
ciciii yapıyoruz diii gibi de ses çıkarıyor
çok özledim bugün kızımı, yine süt iznimi tam kullanamadım
uyuttum uyanınca emzirdim
yarı uykulu, gözleri kapalı
gıdısını öptüm, kokladımmm
hoşuna gitti ağzı kulaklarda ama gözler hala kapalı :))))
baya bir güldürdüm öyle
sonunda kestim öpmeyi gözlerini açmaya başladı
neden durdu der gibi :)) alem bunlar yaaa
geçmişe bakmaya çalıştım ama bir süre sonraaaa

babyceren, nagihan, tatlıcadı, turuncu, azraece ve forumun hastaları canlarım geçmiş olsun..
siz ve kendinizden çok düşündüğünüz bebişleriniz hiç hasta olmasın inşallah
bunu bize kabul ettirmek zor ama hastalıklar bile onlara şifa olacak, güçlü bünyeleri olacak inş. hepsinin
bu yüzden üzülmeyin olur mu, size söylüyorum sana da söylüyorum nagişcim

annezeynep yazın beni benden aldı
şu annen size gelse çok iyi olacak ya, yok mu ikna yolu
böylesi de iyi gerçi yine de Allah razı olsun onlardan
ama ayrılma sahneniz ...
zoru yaşıyoruz resmen, başarıyoruz demek istemiyorum, bunu başarı olarak göremiyorum nedense
eğer sen de dayanamayıp duygusallaşıyorsan bu durumu yaşamayıp Ömer oyuna dalmış halde fln mı çıksan?
bu veda anları çok zor, Allahım bizlerin yardımcısı olsun

şekersizyeşilçay, sen bu forumun tatlı mı tatlı bir annesisin :))
böyle düşünme lütfen seni ve Defneyi öpüyorum

zadacım, afiyet şifa olsun kuzuna, yarasın inş.
bu bebişler bizi şaşırtıyorlar valla
bazen yemez dediğim sebzeleri götürüyor bizim hanımefendi de
onun için herşeyi teklife devamm

Son düzenleme:

maşşallah beyzama annesi bende orda olsam bi güzel mıncıklasam keske...bizimkine bi türlü öğretemedim alkışı ben..ama canı isteyince kendi kendine gel babası yapıyor..ve bizimkide bayılıyor öpülmeye mest oluyor resmen bide sırtını kaşıyınca mest oluyor hıc kıpırdamadan duruyor kaşınıyor yavrum söyleyemiyor hoşuna gidiyor tabii...

evet tatlım valla öyle yemez dediğimiz şeyleri yiyolar anlamak çok zor bu bebişleri..bundan sonra tatsız tuzsuz seyler vermeye calıscam..:))sağol tatlım..

valla kızlar 5 dk. içinde bnde azramın resimlerini yüklemiş olucam.. e bi göz atarsınız artık

süpersin, beykozcum dün kızımın alt damağında bekleyen iki tane minnak diş grdüm
sanki bizimki geliyor gibi
ayyy çok mutluyum
darısı diğer diş bekleyen arkadaşlarıma

Oh oh ne guzel..Simala da cok yakisir inciler... hemen poz versin bize bir kac tane annesi olur mu...hayalimde soyle canlandirdim da cok datlusun sen kuzucuk..
Hayirli olsun ins yeni incileriniz , dertsiz ve sikintisiz cikarlar ins

Ohhh yarasın kuzuya :) bi de mangoyu dene... Onu da severek yedi defne cam rendede rendeliyorum. Çeyrek mangoyla basladık fazlasını yemiyo şimdilik ama avokadonun versem hepsini yicek gibi her kasığa acıyo agzını sıpa :)

kızım koltuk kenarlarında uzun zamandır yürüyodu şimdide
2 adım atmayı ögrenmiş
babaaa,abbaaa ve dedeee diyo...
ne hikmetse bana bakıp abbaaa diyo gözüne küçükmü geliyorum acaba
tabi ceren de bozuluyo..
abbaaa benimm benimmm diye çocuga bagırıyo

bu arada ceren bana küstü ve hüngür hüngür agladı
geçen okulda makarnadan kolye yapmışlar..bana hediye etti
ee dün dişarı çıkarken neymiş efendim o kolyeyi takacakmışım
taktım arabaya kadar sonra çıkardım..başladı aglamaya
yavv ben nasıl avm ye o kolyeyle gideyim hayret bişey
bugünde gönlünü alıyımdiye bütün gün taktım..
yatıncada çıkarmayacakmışım hediyeymiş bu
dedim ki''beni sinirlendirme pişirir yerim bu kolyeyi''
''hediye yenermi annneeee ühü ühü ühüüüü''
''yok kızım hediye yenmez,hande yener''

neyse gönlünü aldım yattı..kabusum oldu bu kolye benim..ne yapsam bilemedimm:18:

Ceren ve Cagla da masallah cok duyarli ve guzel cocuklar..kime cekmis dersiniz tabiikiii guzel annelerine..
Makarna deme gizz kolyeye, Ceren ona emek vermis hatta sevgi katmis icine ki anneye hitap etsin diye, sende o sikilana kadar takiver cnm ne olcekki :))bir kalp kazanma ugruna deger valla..
Bana oglan gazeteden sapka yapsa takarmiydim.,,bilmem ama elimden geleni senin gibi yapardim...
Cok renkli kisilikleri olan Ceren i ve Cagla yi cok opuyorum, iyi abla ve kardes olucaklari simdiden belli..

ceren bana çok düşkün bir çocuk..başım agırıyo desem otururur aglar hiç kıyamaz bana..
kolyeyide getirdiginde ben çok duygulandım çok sevindim hemen taktım..ama çağlayı
kucagıma alıyorum sürekli o da çekiştiriyo kırılacak diyede korkuyorum
en kocaman makarnadan yapmışlar bide nasıl onla dişarı çıkıyım bilemedim
yeni bir moda başlatırmıyım acaba
birde rengarenk boyamış hey allahım gülüyüm mi aglıyım mı bilemedim
bir şekilde orta yolu bulacaz artık
umarım dedigin gibi iyi abla kardeş olurlar canım..
onlarda seni öpüyo melek teyzesiii

Allah bagislasin cnm, umarim araniz hic bozulmazda..benim oglan simdiden babaci, kiz olsaydi bilemiyorum ne olurdu ama galiba oda babaci olurdu, bizim adam eglence adamidir cocuklar icin, bindirir boynuna sirtina her turlu hayvan rolune burunur...cok zorlanmiyor bu konuda malum :))
Isin asli ben kizlari cok seviyorum, soyle gelsinler 15 yaslarina tak koluna gez.,.birde baba hazirci olunca belki kiz cocugu olursa sana yardiminda olur diye dusunuyorum,yani gelecek neler vaader bilmem ama hayelde guzel oluyor.,,

Kizlar unutmadan sunu soylemek istiyorum, pazar gunu babada evde iken benim oglani yere bahtaniyenin uzerinde birakip ayni anda ortadan kayboldugumuz bir anda bizimki basladi bagirmaya, ben diyorum ki baba ile oynuyordur ondan bagisiyorlar diye dusunurken baktim bizim adam beni cagiriyor..geldimki bizimki gulmekten oglanin disi bahtaniye takili kalmis bir turlu cikaramiyor..hey allahim sen sok disi bahtaniyeye sonra cikaramama ve oyle kal...bizde tabii bu durumu hic kacirirmiyiz soyleyip soyleyip guluyoruz, allahtan oglan simdi anlamiyor anlasaydi kizardi kesin ne guluyorsunuzzz beee diye :))
Bizi isirmasinin yaninda boyle maceralarda guzel oluyor ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…