Ah canım, benim derdimde o zaten çok emsin istiyorum ama uyanıkken az emiyo uyuyoken daha iyi o yüzden ek gıdayı azaltmayıda düşündüm bakalım düzelir inşallah...Canım,benim ek gıda menümle seninki tıpatıp aynı.Sadece kahvaltıya muz ve tahin de ekliyorum.Onun dışında anne sütünü hiç ihmal etmesin bebişin,eğer bu ek gıdaları alıyorsa bırak istediği kadar emsin seni.Anne sütünü emsin muhallebiyi mümkünse verme.
sağol canım size de maşallahhımm o zaman kocaman bir maşallah yusuf emre ye..kilosu çok güzel annesi
benim kızda hemen hemen o kiloda
bence verdiklerini azaltma devam et..emzirmeyede devam et sakın bırakma..
yusuf isminide çok severim benim kardeşimin adı..kardeşim aklıma geldi
kocaelinde çalışıyo 8 aydır çok özledim ..
burdanda ona kucak dolusu sevgiler öpücükler
PINARDA canım kusura bakma geç kaldım ama umarım kabul edersin doğumgünün kutlu olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun
PLANNER canım annene çok geçmiş olsun durumu iyiymiş sanırım. Babaanneyle kızının arası nasıl alıştılar mı birbirlerine?
TATLICADI canım Tarık Buğra'ya çok geçmiş olsun. İyileşti haberlerini bekliyoruz canım
ANNEZEYNEP canım peçeteden bulutlarla beni nasıl gaza getirdin anlatamam, inan şu hasta halimle uğraşıcamteşekkürler tatlım
MUTLUANNE sana maşallah canım kızın için ne güzel uğraşıp emek vermişsinrica etsem benim kızçenin doğumgünü için bana bi el atıversen :26:
güzel kızımız BESTE sıralıyormuş maşallahh ona alkışlara sanaaaaa canım benimmm
TATLICADI canım çok geçmiş olsun, nasıl oldu tarık buğra'mız, çok yükselmiş ateşi, allah tez şifa versin canım, öpüyorum kocamannn
PINARDA canım doğum günün kutlu olsunnn, kocamann kocamannn öpüyorum senii, nice mutlu yaşlara canımmm
ilkimcim beste sıralıyormuş maşallah kuzuya darısı benim rahatına düşkün oğluma
plannercim annenin iyi olmasına sevindim,benim kardeşimde iyi şükür ama kuzum hasta halaiştehı hiç yok hem hasta hemde diş çıkarıyo kuzum
alttan patlamak üzere dişimiz,inşallah eski iştahına kavuşur yavrum
pınarcımm doğum gününmüş sanırım yavrunla sevdiklerinle birlikte nice yaşlara canımm
uğurböcüğüm gelmiş çok özledik seni ve ömer paşayı,öpüyorum en kocamanından
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben şuan itibari ile biraz daha iyiyim diyebilirim.
Kabus gibi bir h.sonu geçirdik hep beraber. Yaren Nur ağlar,ben ağlar. yemez,içmez,rahatça uyumaz,sıkıntılıdır,ateşi düşmez,düşse de tekrarlar, nazlıdır, gözünün yaşı, burnunun sümüğü,homurdanması, dehşet öksürüğü bitmez.Bu şekilde geçti 2 günüm. Çok şükür dün öğlenden beri ateşimiz çıkmadı ve dün gece girdiği öksürük krizi hariç ilk defa iyi uyudu diyebilirim. Üst dişlerimiz de sanırım çıkacak. dişetleri öyle kabarık,sert ve beyazlamış ki.
Kv. Hepsini ardarda çıkarcak diyor.elini ağzına kesinlikle sürdürmüyor. Ek gıda namına bir şey veremedim. Mamayı zorla içirdim böyle giderse zayıflayacak ki zor toparladı kiloyu.endişeli,üzüntülüyüm.ben hasta. Kesinlikle dinlenemedim.dün daha kötüleştim.nefes alamayacak duruma geldim. Bugünde sağlık ocağına gittim ilaçlarım yenilendi.ilginç olanı bende de bronşit başlangıcı varmış.balgamlı öksürük çıkmayan cinsten, eklem ağrıları, baş ağrısı, burun doluluğu vs.neyse bu ilaçlar mutlaka seni iyileştirecek dedi dr inş.
Yaren Nur’un öksürüğü eşim ve benim resmen içimizi parçalandı. O öksürdükçe bizim ciğerimiz söküldü sanki ama dr. öksürükler artacak ve korkmayın demişti.Bunun yanı sıra gözü de çapaklandı kuzumun.çay pansumanı yaptım temiz pamukla bugün daha iyi.2 sabah gözünü açamıyordu ve ben malesef bu durumu kullandım.nasıl mı gözü kapalı ağlarken içmek istemediği ilaçlarını vererek.ne yapayım.zaten hiçbir şey yemedi.psikolojim bozulmuş benim.ağlama krizlerine girdim.dün en son annem beni uyardı durumuma çok üzülmüş ve diyor ki;
“Halin gözümün önünden gitmedi.agresif,ağlak.Hepimizin başından geçti bunlar yavrum.lütfen şımarıklık etme. Bak bir derdin yok. Allaha isyan gibi olur sonra.şifa Allah’tan.bu kadar paralama kendini.gören çocuk ölüm döşeğinde sanır Allah korusun.bu kadar karalar bağlama kızım yazık” dedi ve sarıldı bana.bende yine ağla,ağla,ağla ama bir daha ağlamadım.
İşte annelik ben de ona sordum “Evet bizler de çok üzülürdük ama tecrübeye dayanarak söylüyorum abartıyorduk.Tabiki üzüleceksin ama bu kadar isyan eder gibi olmaz.Rabbimin gücüne gider” dedi. Neyse şimdilik ağlamıyorum kızlar.
İnşallah herşey çok güzel olacak.Biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdır.Daha sonra yazacağım.Şimdilik öpüyorum sizi.
Turuncu; Kayra'nın ateşi düşmüş sevindim.
Tatlıcadı; Adamım ateşlenmiş üzüldüm.
Hejar; kuzuşun hastaymış.inş. o da şifa bulur.
Planner; annenin ameliyatının iyi geçmiş olmasına sevindim.Tekrar geçmiş olsun.
Beni soran tüm dostlarıma selam olsun.Hepinizi gerçekten çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum.
Rabbimden hepimize sağlık,mutluluk diliyorum.Amin…
melegim__yemegin resmini çek merak ederim ben?
Zeynep Ada son model arabasıyla resimler çektirmişş,çıplak pozlar vermiş albüme eklemişşşşşş...
nasılsınız hanımlar?
benim kızım baybay, alkış ve gel gel yapıyor ama alakasız zamanlarda :)))
daha acemiyiz bu konularda belli oluyor
ciciii yapıyoruz diii gibi de ses çıkarıyor
çok özledim bugün kızımı, yine süt iznimi tam kullanamadım
uyuttum uyanınca emzirdim
yarı uykulu, gözleri kapalı
gıdısını öptüm, kokladımmm
hoşuna gitti ağzı kulaklarda ama gözler hala kapalı :))))
baya bir güldürdüm öyle
sonunda kestim öpmeyi gözlerini açmaya başladı
neden durdu der gibi :)) alem bunlar yaaa
geçmişe bakmaya çalıştım ama bir süre sonraaaa
babyceren, nagihan, tatlıcadı, turuncu, azraece ve forumun hastalarıcanlarım geçmiş olsun..
siz ve kendinizden çok düşündüğünüz bebişleriniz hiç hasta olmasın inşallah
bunu bize kabul ettirmek zor ama hastalıklar bile onlara şifa olacak, güçlü bünyeleri olacak inş. hepsinin
bu yüzden üzülmeyin olur mu, size söylüyorum sana da söylüyorum nagişcim
annezeynep yazın beni benden aldı
şu annen size gelse çok iyi olacak ya, yok mu ikna yolu
böylesi de iyi gerçi yine de Allah razı olsun onlardan
ama ayrılma sahneniz...
zoru yaşıyoruz resmen, başarıyoruz demek istemiyorum, bunu başarı olarak göremiyorum nedense
eğer sen de dayanamayıp duygusallaşıyorsan bu durumu yaşamayıp Ömer oyuna dalmış halde fln mı çıksan?
bu veda anları çok zor, Allahım bizlerin yardımcısı olsun
şekersizyeşilçay, sen bu forumun tatlı mı tatlı bir annesisin :))
böyle düşünme lütfenseni ve Defneyi öpüyorum
zadacım, afiyet şifa olsun kuzuna, yarasın inş.
bu bebişler bizi şaşırtıyorlar valla
bazen yemez dediğim sebzeleri götürüyor bizim hanımefendi de
onun için herşeyi teklife devamm
süpersin, beykozcum dün kızımın alt damağında bekleyen iki tane minnak diş grdüm
sanki bizimki geliyor gibi
ayyy çok mutluyum
darısı diğer diş bekleyen arkadaşlarıma
kızlar bu akşam şoktayım...benim hiç bişey yemeyen kızıma muhallebi yaptım içinede ceyrek avokado rendeledım...birazda sade tatsın diye kaşığın ucuyla avokado tattırdım beni paraladı yemek isterken...muhallebi verdim yemedi kalan avokadonun hepsini bitirdi şok oldum resmen yemek seçiyor...ve tatsız tuzsuz bişey hayatta yemez dedim içimden ama şekersizyeşilçaycım sade veriyorum yiyo diyince denemek istedim...teşekkürler tekrar canlarım önerileriniz için çok işe yaradı..yoksa ben bu meyveyi yedirmeyi akıl edemezdim...
kızım koltuk kenarlarında uzun zamandır yürüyodu şimdide
2 adım atmayı ögrenmiş
babaaa,abbaaa ve dedeee diyo...
ne hikmetse bana bakıp abbaaa diyogözüne küçükmü geliyorum acaba
tabi ceren de bozuluyo..
abbaaa benimm benimmm diye çocuga bagırıyo
bu arada ceren bana küstü ve hüngür hüngür agladı
geçen okulda makarnadan kolye yapmışlar..bana hediye etti
ee dün dişarı çıkarken neymiş efendim o kolyeyi takacakmışım
taktım arabaya kadar sonra çıkardım..başladı aglamaya
yavv ben nasıl avm ye o kolyeyle gideyim hayret bişey
bugünde gönlünü alıyımdiye bütün gün taktım..
yatıncada çıkarmayacakmışım hediyeymiş bu
dedim ki''beni sinirlendirme pişirir yerim bu kolyeyi''
''hediye yenermi annneeee ühü ühü ühüüüü''
''yok kızım hediye yenmez,hande yener''
neyse gönlünü aldım yattı..kabusum oldu bu kolye benim..ne yapsam bilemedimm:18:
Ceren ve Cagla da masallah cok duyarli ve guzel cocuklar..kime cekmis dersiniz tabiikiii guzel annelerine..
Makarna deme gizz kolyeye, Ceren ona emek vermis hatta sevgi katmis icine ki anneye hitap etsin diye, sende o sikilana kadar takiver cnm ne olcekki :))bir kalp kazanma ugruna deger valla..
Bana oglan gazeteden sapka yapsa takarmiydim.,,bilmem ama elimden geleni senin gibi yapardim...
Cok renkli kisilikleri olan Ceren i ve Cagla yi cok opuyorum, iyi abla ve kardes olucaklari simdiden belli..
ceren bana çok düşkün bir çocuk..başım agırıyo desem otururur aglar hiç kıyamaz bana..
kolyeyide getirdiginde ben çok duygulandım çok sevindim hemen taktım..ama çağlayı
kucagıma alıyorum sürekli o da çekiştiriyo kırılacak diyede korkuyorum
en kocaman makarnadan yapmışlar bidenasıl onla dişarı çıkıyım bilemedim
yeni bir moda başlatırmıyım acaba
birde rengarenk boyamışhey allahım gülüyüm mi aglıyım mı bilemedim
bir şekilde orta yolu bulacaz artık
umarım dedigin gibi iyi abla kardeş olurlar canım..
onlarda seni öpüyo melek teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?