Tabiiki büyük bi zevkle her anını resimleyeceğim sizin için bugün de günün anlam ve önemi için kırmızı giyindim. Mutlu anne bu arada sakın ha kendinle alakalı şüpheye düşme sadece şurda okuduklarımdan yola çıkarak ve adım gibi emin olarak söylüyorum sen gördüğüm görebileceğim en iyi en emektar en sorumluluk sahibi annesin.Tekrar söylüyorum Mira çok şanslı bi bebek bebek onlar daha istediğin kadar koru dışardan bi göz bile yetiyo hastalanmalarına .Allah acil şifa versin tatlı bebişee.Sakın kendini üzme.
Allah razı olsun canım,,güzel sözlerin için çook teşekkürler,,,sakındıkça çöp batıyor ona üzülüyorum..
Şurda okuduklarımdan yola çıkarak ve adım gibi emin olarak söylüyorum,,sen hamişsin
Hamilenin duası kabul olur derler bizde,,sen bizim bebişlere de bi dua etsen canım,,hasta bebişlerimiz için dua rica ediyorum senden,,
başta kızım olmak üzere uyku düzensizliği olan bebişlerimiz için de..Rabbim sana uyumlu,huzurlu mutlu bir bebe nasip etsin inşallah
Bütün mayıs 2012 anneleri ve güzel bebeklerine yürekten atfediyorum.
Üîzüke bi kelimâtillahi-t-tâmmeti min külli şeytanin ve hâmmetin ve min külli aynin Lâmmetin.
ANLAMI:"Allah sizi; şeytanların,zehirli mahlukların ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun."
öncelikle bebek bakımı için nacizane tavsiyemi belirteyim: Çocuk Bakımı ve Eğitimi El Kitabı, Sevda Salihoğlu Dursun, Mozaik Yayınları. gebelikten başlayıp okula kadar götürüyor çocuğu. elimin altından hiç ayırmadığım, herşeyi bulabildiğim bir kitaptır. şiddetlen tavsiye ederim
ikinci olarak nefes egzersizi olayı. eşle beraber katılılan kurslar genelde Amerikan filmlerinde ve dizilerinde oluyor, gerçek hayatta yok öyle bişey :) doğumu siz yapacaksınız, eşiniz iyi nefes almayı bilse ne olacak :) benim eşim doktordu (hala doktor), doğumda yanımdaydı (acil sezaryene gidene kadar) ama nefesi de ben aldım, geri de ben verdim, ıkınmayı da bizzat kendim yaptım :) hele hele büyük şehirlerde nefesti, doğum öncesiydi diye çok fahiş fiyatlarla oyalarlar sizi. zira insanlar bebek beklerken çok duygusal oluyorlar ve parayı hiç düşünmüyorlar, o tip kötü niyetliler de bunu fırsat bilip size cicili bicili laflar edip paranızı yiyiyor. demem o ki, alınız şöyle güzel bir yoga dvd'si, boool bol nefes çalışması yapınız, hergün mutlaka eğilip doğrulunuz ve yürüyüş yapınız. evinizde de zaten dvd ile bu işi öğrenebilirsiniz (3-4 yıl yoga yaptım evde dvd ile, çok da esnek olmuştum. hamile yogacısı vampirlerine vereceğim parayla bebeğimin tüm ihtiyaçlarını görmüştüm)
MUTLU ANNE günaydın tatlım dün aradım 1000 tane basılıyomuş 85 liraymış 10 tane de bassalar fiyat değişmezmiş sinir oldum. Başka yerlere sorucam bakalım.
Allah sizdende razı olsun inşallah.Çok beğendim bunu ben yaa mutlaka kullanmalıyım magnet olarak mı kullanayım acaba , fikrin nedir mutlu anne.
Hediyedir satılmazdeermişimm Ben onu öylesine sana hediye yaptım canım,,ne istersen olur Magnette güzel olur,doğumda hatıra olur gelenlere,,yada mevlutte..sticker cikisi alıp da kullabilirsin..Sen bebişin için en güzelini düşünürsün zaten
Ins cnm allah gonlumuze gore versin, ben Mahiri 7. ayima kadar kiz olcak biliyordum, aslinda bize kesin kiz demediler...yani belki dediler bende hep kiz istegi oldugu icin hemen kizdir diye atladim..neyse ben basladimmi alisveris yapmaya, bir guzel aldim pempisler ve elbiseler. hatta sac bantlari bile ..benim gibi kokosun kokos kizi olmazsa olmaz dedim neyse..7. ayimda gebelik sekerim cikinca kontrolllerim doktorlar tarafindan olmaya basladi ve bana hic unutmam zenci zayifca ve hafif yaslica esprili nazik bir doktorumuz oglun yan yatmis keyfine bakiyor demezmi,,, resmen boyle oldumQUOTE]
belki 2. annesi gibi kokoş bir kız olur meleğim ayy nasıl süslenir o hediye paketi gibiii!!
temanı seçmen iyi olmuş canımGünaydın çok çok sevgili mutlu anne ve mart 2013 annesi olmama rağmen beni bu topiğe bağlayan mayıs 2012 anneleri topiğinin güzel anneleri .Herkes ve herkesin çok çok tatlı bebişlerine bol bol sağlık diliyorum Allah' tan.Mutlu anne ben uğur böceği temasında karar kıldım bu akşam eşimle gidip kırmızı ve siyah keçe alacağız birde kırmızı tül ve badem şekeri >bunlar bebek şekeri için birde kına sepetimi bozup bebek sepeti yapmayı planladım ona da uygun bişeyler bakıcaz bugünlük.Onlar bittikten sonra da ince detaylarla uğraşmayı düşünüyorum.Valla zaman yok alacam keçeleri gelecem burda iş yerinde yapıcam zaten bütn gün oturuyorum.
kendine bir silikon tabancası alrısan işin daha da kolaylaşır
ben keçeden uğurböceği yapıp uzun çubuklara yapıştırmıştım saksı dipleri için
yine keçeden yapacağın bu böcüklerin arkasına yuvarlak magnetler alırsan bir silikonla buzdolabı süslerin hazır olur
hoşgeldin GÖNÜL etiketi de zımbalayabilirsin/yapıştırabilirsin üzerine
mutluannenin rozet fikrini çok beğeniyorum ben
hem çok da ucuza mal oluyor (bana 60tane için 40lira fiyat verdiler)
sağlıkla kucağına al da en güzel süsünüz o olacak zaten
annezeynep yazın beni benden aldı
şu annen size gelse çok iyi olacak ya, yok mu ikna yolu
böylesi de iyi gerçi yine de Allah razı olsun onlardan
ama ayrılma sahneniz...
zoru yaşıyoruz resmen, başarıyoruz demek istemiyorum, bunu başarı olarak göremiyorum nedense
eğer sen de dayanamayıp duygusallaşıyorsan bu durumu yaşamayıp Ömer oyuna dalmış halde fln mı çıksan?
bu veda anları çok zor, Allahım bizlerin yardımcısı olsun
annem gelse de birşey değişmeyecek ki lillaccım
ne güzel demişsin, bana da hiç başarı gibi gelmiyor!
geçen cuma bıraktığımda bana el sallayan çocuk bugün arabadan iner inmez sımsıkı yapıştı omuzlarıma ve resmen boynuma saklandı
siteden girdik annem kapıda görününce çığlık çığlığa sarıldı elinden gelse içime kaçacaktı
ben de onunla beraber içeri girdim ama kimseye bakması sadece ayaklarıyla kendini ittirip girebildiği kadar içime girerek sarıldı
annem kahvaltısını hazırlamış ıhlamuru görünce biraz rahatladı üzerini çıkardım oynamaya başladım defalarca ensesini öptüm ve 2.defa BAYBAY yaptırmadan çıktım
dediğin gibi
Allah yardımcımız olsun
kızım koltuk kenarlarında uzun zamandır yürüyodu şimdide
2 adım atmayı ögrenmiş
babaaa,abbaaa ve dedeee diyo...
ne hikmetse bana bakıp abbaaa diyogözüne küçükmü geliyorum acaba
tabi ceren de bozuluyo..
abbaaa benimm benimmm diye çocuga bagırıyo
bu arada ceren bana küstü ve hüngür hüngür agladı
geçen okulda makarnadan kolye yapmışlar..bana hediye etti
ee dün dişarı çıkarken neymiş efendim o kolyeyi takacakmışım
taktım arabaya kadar sonra çıkardım..başladı aglamaya
yavv ben nasıl avm ye o kolyeyle gideyim hayret bişey
bugünde gönlünü alıyımdiye bütün gün taktım..
yatıncada çıkarmayacakmışım hediyeymiş bu
dedim ki''beni sinirlendirme pişirir yerim bu kolyeyi''
''hediye yenermi annneeee ühü ühü ühüüüü''
''yok kızım hediye yenmez,hande yener''
neyse gönlünü aldım yattı..kabusum oldu bu kolye benim..ne yapsam bilemedimm:18:
Çağla ile Ceren'in maceralarına bayılıyorum!
kolye büyük bile olsa bence tak herkes cocugunun yaptığının farkında olacak zaten
içine sinmiyorsa kalabalık olmayan biryere giderken tak gönlü olsun en azından
ya da çok beğendiğini küçük makarnalarla başka renk de istediğini söyleyebilirsin
bu arada Ceren 1e gidiyordu di mi?
kızlar dün akşam ikiz ailesi ağırladım :)
ikizleri doğmuş olanlar gelemedi karnında olanlar geldi
ÇOOOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIN yardımıyla bir ikiz ailesi resmi ve yazı şeklinde çıktı alıp bayrak yapmıştım kürdanla bayıldılar!
anne babanın kafasına da gelenlerin kafasını kesip koydum çok neşeli birşey oldu giderken alıp götürdüler hepsini :)
ben de bu fikri diş buğdayımda kesin olarak kullanmaya karar verdim
şimdilik kesin kararlı olduğum şeyler:
MASAÜSTÜNE PEÇETEDEN BALONLAR
KÜRDAN BAYRAKLAR
ROZET
ÇOCUKLARA KÜÇÜK PRENS KİTABI
DİŞİM ÇIKTI BANNERI
DİŞİM ÇIKTI PEÇETE HALKASI
bu arada purpleandpurple diye bir site buldum çok hoşuma gitti buradan da birşeyler ekleyebilirim...
burayı çok dağıtmayayım diş buğdayı konusuna gideyim
[/B]MASAÜSTÜNE PEÇETEDEN BALONLAR
KÜRDAN BAYRAKLAR
ROZET
ÇOCUKLARA KÜÇÜK PRENS KİTABI
DİŞİM ÇIKTI BANNERI
DİŞİM ÇIKTI PEÇETE HALKASI
bu arada purpleandpurple diye bir site buldum çok hoşuma gitti buradan da birşeyler ekleyebilirim...
burayı çok dağıtmayayım diş buğdayı konusuna gideyim
selam arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ara sıra yazabiliyorum.
Oğlum 8,5 aylık olmak üzere boyu 66 cm kilosu 8200 gr doktorumuz boyu kısa diyor
**halaa dişimiz çıkmadı
**yere tam basmıyor biraz basınca çöküyor
**bir aydır asker gibi sürünerek her yere gidiyor fakat dizleriyle emeklemiyor
***baba dede vs bişey demiyor
**eline verdiğim yiyeceği ağzına götürmüyor elinde oynuyor.
sizleri okuyunca acaba beslenmesi yetersizmi diyorum maşallah bebeişlerinize adım atan bile var.
boy uzaması ,kemik gelişimi için neler verebilirim.bir hafatalık neler yediriyorsunuz paylaşabilirmisiniz?cevaplarınızı bekliyorum.
Canım bende eklediğin siteyi inceleyeceğim şimdi,,küçük prens kitabını bize üniversite çözümletmişti hocamız
Çocuklar için hikaye kitabı diyince dişle ilgili olanlar geldi aklıma,,hani konuya daha uygunTabi ben yine fikrimi beyan etmeden duramadım,yanlış anlamayacağını biliyorum çünkü
Bide resim buldumöpüyorum çokEki Görüntüle 612843
tatlım çocuklara derken benim ve eşimin ortaokulda yeğenlerimiz var onları düşünmüştüm aslında. yanlış yazmışım galiba. küçük prensi çocuklar ayrı gençler ayrı yetişkinler ayrı yorumluyor bence. vereceğim çocukların ve ailelerinin hatıra değeri göstereceğini bildiğimden ilerde de okurlar diye düşündüm. bir de ben Ömer'e çok okuydum o kitabı. anlattım. küçük prensim diye sevdim.. ama şimdi acaba doğumgününe mi ertelesem diye düşünmüyor değilim.
:26:
dişle ilgili bir kitap verebilirim ya da ya da ya da kendim yapabilirim!! Allahımm yine bir iş çıktı başıma!
diş şeklinde sayfaları olur. Ömer diş çıkarıyor olur adı da!! ya daa AZILI DİŞ! hemen hikaye yazmam lazııımm
parlakfikirlerannesi teşekkür ederim ): ben hikaye yazmaya gidiyorum ama benim gibi uyuz bir başak burcundan çok atraksiyon çıkmaz çocuklar sıkılırhaydi bakalım ya bismillah!! (bugün işlerim hafif mi ne!)
selam arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ara sıra yazabiliyorum.
Oğlum 8,5 aylık olmak üzere boyu 66 cm kilosu 8200 gr doktorumuz boyu kısa diyor
**halaa dişimiz çıkmadı
sizleri okuyunca acaba beslenmesi yetersizmi diyorum maşallah bebeişlerinize adım atan bile var.
boy uzaması ,kemik gelişimi için neler verebilirim.bir hafatalık neler yediriyorsunuz paylaşabilirmisiniz?cevaplarınızı bekliyorum.
canım ömerciğin gelişimine maşalllahhBuarada meyve veren ağaç taşlanır canımcım bu sözü duydunmu hiçç Sen takma lütfen paylaşımlara devamm Buarada evde kendimizi günlük sütle yaptığımız peynirdenmi bahsediyorsun ya anlamadım ben, bende kendim yapıyorum peyniri ama sonuçta o günlük sütlerde pastörize lütfen beni aydınlattt:26: Buarada o bulutlara bayıldım be ya bende istiyorummmm bende bendeeee
yazdığım menu geneldi. bazen menemen veya bizim yediğimiz yemekleri çatalla ezip verdiğim de oluyor. hatta et döner, tavuk döner de yediriyorum. püre püre nereye kadar dimi? eninde sonunda tanışacak Türk tipi beslenmeyle :)selam arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ara sıra yazabiliyorum.
**halaa dişimiz çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?