Allah bagislasin cnm, umarim araniz hic bozulmazda..benim oglan simdiden babaci, kiz olsaydi bilemiyorum ne olurdu ama galiba oda babaci olurdu, bizim adam eglence adamidir cocuklar icin, bindirir boynuna sirtina her turlu hayvan rolune burunur...cok zorlanmiyor bu konuda malum :))
Isin asli ben kizlari cok seviyorum, soyle gelsinler 15 yaslarina tak koluna gez.,.birde baba hazirci olunca belki kiz cocugu olursa sana yardiminda olur diye dusunuyorum,yani gelecek neler vaader bilmem ama hayelde guzel oluyor.,,
kız güldürdün beni..öyle deme adama yaa..
bak benim kocam saatlerce oyun oynar ama çocuk hiçbi rzevk alamaz..boş oynar yani..
otururlar hamurla şekil yaparlar bir bakmışsın ceren sıkılmış kalkmış,ama adam hala oynuyo dalmış
hiç yaratıcılık yok benim kocamda
ama ben cerenle 10 dakika oynıyım çocuk mest olur..gülmekten çatlar..
çocuklar böyle eglenceyi seviyolar..ama bende 10 dakikadan sonra sıkılıyorum
büyümelerini 4 gözle bekliyorum çarşı pazar gezelim diye..hatta ben ayaklarımı uzatıyım onlar kahvemi yapıp
getirsin...çok şeymiistiyorum
ben 3.yü düşünmüyoruma ama kaza olursa buyursun gelsin bir oglum olsun inş.
inşallah sanada bir kız gelsin melegimmm..tak koluna gez bol bol
Ins cnm allah gonlumuze gore versin, ben Mahiri 7. ayima kadar kiz olcak biliyordum, aslinda bize kesin kiz demediler...yani belki dediler bende hep kiz istegi oldugu icin hemen kizdir diye atladim..neyse ben basladimmi alisveris yapmaya, bir guzel aldim pempisler ve elbiseler. hatta sac bantlari bile ..benim gibi kokosun kokos kizi olmazsa olmaz dedim neyse..7. ayimda gebelik sekerim cikinca kontrolllerim doktorlar tarafindan olmaya basladi ve bana hic unutmam zenci zayifca ve hafif yaslica esprili nazik bir doktorumuz oglun yan yatmis keyfine bakiyor demezmi,,, resmen boyle oldumbenim esim erkek olma ihtimali ile yanip tutusuyordu, ve kendisi buna cok sevimdi,,oglum benim futbol oynucak , top oynamaya gidicez boynumda deyip deyip hayeller icine giriyordu, gulen o oldu demiyorum tabii insan bebegi dogduktan sonra kiz mi erkekmi hic anlamiyor bile tek bildigim onun parcam oldugu...
Benim tek uzuntum hep rahmetli annemin adini koycam seklinde bir hevesimin yerine gelememesi oldu, onun disinda rabbime sukurler olsun saglikli olsunlar yoksa inan hicbiri farkli degil..dedigim gibi onlarin hepsi can...
melegim sen sakla onları bak ikinci kız olacak ve rahmetli annenin adını koyacaksın..
senin gibi kokoş olacak..saglıkla hayırlısıyla inş..
benimde ilk kız oldugu için haliyle ikinciyi erkek bekliyoduk hatta doktor kız deyince eminmisin bi daha bak dedim..
o an biraz üzüldüm..ama şimdi gel gör ki 10 tane erkek evlada degişmem çağlamı..canım o benim ya çok ama çok seviyorum onu..
iyikide doğmuşlar allah eksikliklerini acılarını göstermesin inşallah...hep dedim hayırlısı neyse onu ver allah ım..hayırlısı buymuş...
eşim ve çevrem bir çocuk daha diyolar bana ama ben istemiyorum..2 çocuk zaten çok zor yeter diye düşünüyorum..
zaman geçsin bakarız diyorum ama çağla kaza kurşunu ya yine kaza olursa diyede çok korkuyorum:18:
Kizlar unutmadan sunu soylemek istiyorum, pazar gunu babada evde iken benim oglani yere bahtaniyenin uzerinde birakip ayni anda ortadan kayboldugumuz bir anda bizimki basladi bagirmaya, ben diyorum ki baba ile oynuyordur ondan bagisiyorlar diye dusunurken baktim bizim adam beni cagiriyor..geldimki bizimki gulmekten oglanin disi bahtaniye takili kalmis bir turlu cikaramiyor..hey allahim sen sok disi bahtaniyeye sonra cikaramama ve oyle kal...bizde tabii bu durumu hic kacirirmiyiz soyleyip soyleyip guluyoruz, allahtan oglan simdi anlamiyor anlasaydi kizardi kesin ne guluyorsunuzzz beee diye :))
Bizi isirmasinin yaninda boyle maceralarda guzel oluyor ama :))
Ohhh yarasın kuzuya :) bi de mangoyu dene... Onu da severek yedi defne cam rendede rendeliyorum. Çeyrek mangoyla basladık fazlasını yemiyo şimdilik ama avokadonun versem hepsini yicek gibi her kasığa acıyo agzını sıpa :)
kızım koltuk kenarlarında uzun zamandır yürüyodu şimdide
2 adım atmayı ögrenmiş
babaaa,abbaaa ve dedeee diyo...
ne hikmetse bana bakıp abbaaa diyogözüne küçükmü geliyorum acaba
tabi ceren de bozuluyo..
abbaaa benimm benimmm diye çocuga bagırıyo
bu arada ceren bana küstü ve hüngür hüngür agladı
geçen okulda makarnadan kolye yapmışlar..bana hediye etti
ee dün dişarı çıkarken neymiş efendim o kolyeyi takacakmışım
taktım arabaya kadar sonra çıkardım..başladı aglamaya
yavv ben nasıl avm ye o kolyeyle gideyim hayret bişey
bugünde gönlünü alıyımdiye bütün gün taktım..
yatıncada çıkarmayacakmışım hediyeymiş bu
dedim ki''beni sinirlendirme pişirir yerim bu kolyeyi''
''hediye yenermi annneeee ühü ühü ühüüüü''
''yok kızım hediye yenmez,hande yener''
neyse gönlünü aldım yattı..kabusum oldu bu kolye benim..ne yapsam bilemedimm:18:
Kizlar unutmadan sunu soylemek istiyorum, pazar gunu babada evde iken benim oglani yere bahtaniyenin uzerinde birakip ayni anda ortadan kayboldugumuz bir anda bizimki basladi bagirmaya, ben diyorum ki baba ile oynuyordur ondan bagisiyorlar diye dusunurken baktim bizim adam beni cagiriyor..geldimki bizimki gulmekten oglanin disi bahtaniye takili kalmis bir turlu cikaramiyor..hey allahim sen sok disi bahtaniyeye sonra cikaramama ve oyle kal...bizde tabii bu durumu hic kacirirmiyiz soyleyip soyleyip guluyoruz, allahtan oglan simdi anlamiyor anlasaydi kizardi kesin ne guluyorsunuzzz beee diye :))
Bizi isirmasinin yaninda boyle maceralarda guzel oluyor ama :))
sizi çok iyi anlıyorum, anne adayları bebekleri için en iyisi yapmak isterler fakat bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik, huzurlu bir hamileliktir. doğduktan sonra da kayıtsız şartsız şevkat ve sabırdır inanın. çocuklukta yaşadıklarının temel olduğunu unutmayın. cicili bicili bir bebek odasında öfke nöbeti geçiren bir annesi olan bebek, cicili bicili odadan ziyade öfkeli annesini hatırlayacaktır ilerde. demem o ki, şefkat... sabır... şefkat.... sabır...
Günaydın kızlar
çok sağol hayatım valla yalayıp yuttu bizim kız...en kısa sürede mangoyuda deniycem...
maşşallah çağlaya..kızlar hızlı çıktı valla cnmm..
cerenede kocaman aferim diyorum ama tak cnm o makarnaları kalbi kırılmasın yavruşun..valla dediğiniz gibi moda olurmuşş:))
meleğim çok güldüm yaa..resimlediyseniz hemen bizlede baylaşş..öpüyorum kocaman paşayıı alem bu bıdıklar...
Bambucan&Zadacan&Beykozcan...ne iyi ettiniz de foto eklediniz,,sabah sabah içim açıldı walla
Bütün bebeklerimiz melek gibiAnneler de afrodit gibi maşallah tü tü tü tü
Ayy ne şanslıyım,hiç çirkin arkadaşım yok
Nagihancım biran önce herşey yoluna girecek inşallah,,deri veren Allah dermanı da verir,,huzurunuz ve mutluluğunuz daim olsun canım
Yaren Nur'u çok öperim
Herkese mutlu günler şekerler,,Mahir'in battaniyeyle olan muhabbetine çok güldüm,,ne güzel anılar kalıyo insana
Çağlacığım da aba diyormuş,,Mira da bana uzun bir süre babaaa dedi,,şimdi abaaa diyo,,bi tutturamadı anaaa de bari dimi
Ceren'imin kolyesi ne güzeldir kimbilirBen olsam takıp düğüne bile giderdim kesin Hiç çıkarma bence canım,,aç kalmazsın hemde
Dün gece birden burnu akmaya başladı kuzumun,,tam iyileşiyor derken hooop yine aynıUffff Allah affetsin kışı sevmiyorum ya,,koruyamıyor muyum
ben bebeğimi
Günaydın çok çok sevgili mutlu anne ve mart 2013 annesi olmama rağmen beni bu topiğe bağlayan mayıs 2012 anneleri topiğinin güzel anneleri .Herkes ve herkesin çok çok tatlı bebişlerine bol bol sağlık diliyorum Allah' tan.Mutlu anne ben uğur böceği temasında karar kıldım bu akşam eşimle gidip kırmızı ve siyah keçe alacağız birde kırmızı tül ve badem şekeri >bunlar bebek şekeri için birde kına sepetimi bozup bebek sepeti yapmayı planladım ona da uygun bişeyler bakıcaz bugünlük.Onlar bittikten sonra da ince detaylarla uğraşmayı düşünüyorum.Valla zaman yok alacam keçeleri gelecem burda iş yerinde yapıcam zaten bütn gün oturuyorum.
Bambucan&Zadacan&Beykozcan...ne iyi ettiniz de foto eklediniz,,sabah sabah içim açıldı walla
Bütün bebeklerimiz melek gibiAnneler de afrodit gibi maşallah tü tü tü tü
Ayy ne şanslıyım,hiç çirkin arkadaşım yok
Nagihancım biran önce herşey yoluna girecek inşallah,,deri veren Allah dermanı da verir,,huzurunuz ve mutluluğunuz daim olsun canım
Yaren Nur'u çok öperim
Herkese mutlu günler şekerler,,Mahir'in battaniyeyle olan muhabbetine çok güldüm,,ne güzel anılar kalıyo insana
Çağlacığım da aba diyormuş,,Mira da bana uzun bir süre babaaa dedi,,şimdi abaaa diyo,,bi tutturamadı anaaa de bari dimi
Ceren'imin kolyesi ne güzeldir kimbilirBen olsam takıp düğüne bile giderdim kesin Hiç çıkarma bence canım,,aç kalmazsın hemde
Dün gece birden burnu akmaya başladı kuzumun,,tam iyileşiyor derken hooop yine aynıUffff Allah affetsin kışı sevmiyorum ya,,koruyamıyor muyum
ben bebeğimi
günaydın cnmmmmmm.güzel kızın bugün uyuttu mu seni bakim
?
WauwwwwNe güzel düşünmüşsün canım,,harika olacaktır eminim,,bebeğiniz size hayat boyu uğur getirsin inşallah
Kırmızı lohusa tacını unutma sakınİş yerinde çaktırmadan masa altından başlarsın yapmaya artık Çok iyi fikir bence uğur böceği:128:
Rasimleri paylaşırsın bizimle içimiz açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?