Merhaba tatlim diger bebeklerle kendi bebegini lutfen kiyaslama hayatim her bebegin kendine munasir gelisim sekli var benim kizim erkencilerden ama onunda eksiklikleri var tabi ki emekleme 6. Ayine girdiginde oda oda geziyordu simdi siraliyor hatta ellerini birakip adim atiyor en fazla attigi adim 4-5 kendi basina mesela ama bu diger bebekler icin aynisi olacak diye bir kaide yok sakin panige kapilma!!!zamanii gelince yapacaktir zaten annesi her sey olmasi gerektigi zamanda olur mesela gecen gun yegenimin videosunu izledim koltuga dayamisim halaa halaaa diyorum oda HAYAAA HAAYYYAAA diye bagiriyordu bana temmuz12 dogumlu nisanda bu hareketi yapmis ama emekleme yokkkk adim atmaaa yokkkkk yani tam 9 aylikken emeklemiyormus onu gordum ama cenesi dusuktu cabuk konustuselam arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ara sıra yazabiliyorum.
Oğlum 8,5 aylık olmak üzere boyu 66 cm kilosu 8200 gr doktorumuz boyu kısa diyor
**halaa dişimiz çıkmadı
**yere tam basmıyor biraz basınca çöküyor
**bir aydır asker gibi sürünerek her yere gidiyor fakat dizleriyle emeklemiyor
***baba dede vs bişey demiyor
**eline verdiğim yiyeceği ağzına götürmüyor elinde oynuyor.
sizleri okuyunca acaba beslenmesi yetersizmi diyorum maşallah bebeişlerinize adım atan bile var.
boy uzaması ,kemik gelişimi için neler verebilirim.bir hafatalık neler yediriyorsunuz paylaşabilirmisiniz?cevaplarınızı bekliyorum.
dvd'ler de çok pahalıdır şimdi. hele de hamileler için olanı maliyeti ne yükselti,yorsa artık :) internete çok kolay bulabilirsiniz bu tarz dvd'leri. ingilizceniz varsa çooook daha fazla bulabilirsiniz. boşuna para vermeyiniz. bakınız bir dvd parasıyla 5 zıbın alınır. çok mu realist oldu. ayyy ben de hiç heves bırakmadım sizde. aman ben bir gideyim de elimi yüzümü yıkayayım realistlik bulaşıklarından kurtulayım :)kitap tavsiyesi için çok teşekkür ederim. nefes egzersizleri konusunda ben de çekingenim aslında zaten pek bişi de bulamadım ortalıkta. ben daha çok kendim istiorum o egzersizleri, dvd lere bakabilirim o halde, sağol.
canim yaaa gecen gun kafama takildi okisin disleri cikmadi yaaa:26:acaba anne sutu fazla alamadigindan mi acaba dedim:44:Omer dede dis yok demi?demekki anne sutuyle alakasimi yok ki disler gelmeden yurumeyi soksun istiyorum zatensağol plannercım yeni gördüm dün çok yoğun bir gündü de
süt sağmaya gitmeden hızlıca yazayım dedim
peynir konusunda yanlış bilgi vermek istemiyorum doktorumuz evde yapma dedi nette araştırırken kaynatılmamış çiğ sütten yapılırsa zararlı yazıyor
gıda mühendisi arkadaşlar okuyorsa onlar da yazsın ben de bursadaki gıda müh odasına sordum ara ara araştırıyorum
süt sağma zamanııı
anamm hepsi büyük harf olmuş kusura bakmayın!!
kk yöneticilerine sesleniyorum son damlasına kadar süt sağan ifade istiyorummmm
kızlar selam, ben de bir mayıs annesiyim ve işten güçten fırsat buldukça sizin deneyimlerinizden faylanmaya çalışıyorum, size bir sormak istiyorum hugg..s gold marka bebek bezinin 4+ bedenini ara tara bulamadım internetten baktım bu beden yokmuş galiba, başka da organik pamuklu bebek bezi tavsiyesi olan var mı acaba ya da kullanan
canim yaaa gecen gun kafama takildi okisin disleri cikmadi yaaa:26:acaba anne sutu fazla alamadigindan mi acaba dedim:44:Omer dede dis yok demi?demekki anne sutuyle alakasimi yok ki disler gelmeden yurumeyi soksun istiyorum zaten
zeynepcim canim okis in disi dogum gununden once gelirse dis bugdayini dirpsarda yapalim diyorum herkezi cagirip ama bakalim dogum gununde daha sade olsun istiyorum esimin ailesi benimkiler gibi.....esimin sulalesi cok kalabalik babasi 8 kardes yani dusunseneneyse parlak fikirlerin icin sagol canim
Kizlar bebeklerin dogumgununu orta yolda bulusmak adina Mayis ortasinda kutlayalim mi?
Mutluannenin fikri cok hosuma gitti
Bir liste yapalim katilmak isteyen girsin sonra da bir cekilis tamamdir
3-3,5ay var daha gerci fazla mi erkenci oldum ne :s
Ben duramadim dis hastanesi aradim disle ilgili cocuk ve yetiskin brosurleri istedim
Gondeririz dediler cok sevindim kutlarken bile ogrenmek lazim di mi rahat durmamak hep kendine is cikarmak fln filan :)
Kizlar bebeklerin dogumgununu orta yolda bulusmak adina Mayis ortasinda kutlayalim mi?
Mutluannenin fikri cok hosuma gitti
Bir liste yapalim katilmak isteyen girsin sonra da bir cekilis tamamdir
3-3,5ay var daha gerci fazla mi erkenci oldum ne :s
Ben duramadim dis hastanesi aradim disle ilgili cocuk ve yetiskin brosurleri istedim
Gondeririz dediler cok sevindim kutlarken bile ogrenmek lazim di mi rahat durmamak hep kendine is cikarmak fln filan :)
Sen temaya uygun diş doktoru çağırıp ücretsiz muayene de yaptırıcan bu gidişle canım
Ben yazıyı yazdıgımda planner,zada,melegim..(aklımda kalanlar) varız demişlerdi,,ama mayıs ortası geç,,başı daha iyi o kadar beklemeyelim bence,nisanda ortasında da çekelim kuraları hattakura sonucunu buradan duyururuz,,kim kime çıktıysa anneler de adreslerini birbirlerine özel msj atarlar diye geldi aklıma Kargoyu da isteyen alıcı odemeli gonderir,istemeyen kendi öder???
bende varımmmm
nasıl yaparsanız yapın benden farketmez..ne zaman yaparsanızda yapın o da farketmez..
uyumluyumdur uyarım ben size:))
kargo da faretmez..
bana hediye gönderen kendi ödesede olur..
yada
hediye gönderdigim kendi ödesede olur
her durumda varımmm
Ne güzelsana çıkanlar da kendisine hediye alsın uyumlu arkadaşım
Hediyeleşme zamanı gelince bi mesaj yazalım katılanlar "beğensin" sadece,,buradan liste yapıp onay alırız sonrada çekilsin kuralargelsin-gitsin hediyecikler Mira'ya hediye alacak olan değerli arkadaşım biraz büyük alsın,,büyüyünce de giyer olur mu
selam arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ara sıra yazabiliyorum.
Oğlum 8,5 aylık olmak üzere boyu 66 cm kilosu 8200 gr doktorumuz boyu kısa diyor
**halaa dişimiz çıkmadı
**yere tam basmıyor biraz basınca çöküyor
**bir aydır asker gibi sürünerek her yere gidiyor fakat dizleriyle emeklemiyor
***baba dede vs bişey demiyor
**eline verdiğim yiyeceği ağzına götürmüyor elinde oynuyor.
sizleri okuyunca acaba beslenmesi yetersizmi diyorum maşallah bebeişlerinize adım atan bile var.
boy uzaması ,kemik gelişimi için neler verebilirim.bir hafatalık neler yediriyorsunuz paylaşabilirmisiniz?cevaplarınızı bekliyorum.
sağol plannercım yeni gördüm dün çok yoğun bir gündü de
peynir konusunda yanlış bilgi vermek istemiyorum doktorumuz evde yapma dedi nette araştırırken kaynatılmamış çiğ sütten yapılırsa zararlı yazıyor
gıda mühendisi arkadaşlar okuyorsa onlar da yazsın ben de bursadaki gıda müh odasına sordum ara ara araştırıyorum
süt sağma zamanııı
Sen temaya uygun diş doktoru çağırıp ücretsiz muayene de yaptırıcan bu gidişle canım
Ben yazıyı yazdıgımda planner,zada,melegim..(aklımda kalanlar) varız demişlerdi,,ama mayıs ortası geç,,başı daha iyi o kadar beklemeyelim bence,nisanda ortasında da çekelim kuraları hattakura sonucunu buradan duyururuz,,kim kime çıktıysa anneler de adreslerini birbirlerine özel msj atarlar diye geldi aklıma Kargoyu da isteyen alıcı odemeli gonderir,istemeyen kendi öder???
sen bana çıkarsan ben kocaman hediyeler gönderirim sana..mira uzun süre giyer
öyle uzun süre giyer ki,artık eskisinde çöpe atıyım sıkıldım diye düşünür durursun..
ama atmaya kıyamassın çünkü hediye atılmaz..
birde ceren sana kolye yapartakmassan üzülür kızar haaaa
sağol plannercım yeni gördüm dün çok yoğun bir gündü de
süt sağma zamanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?