2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben genelde bilindik markaların klasik beyaz peynirini veriyorum,bazen günlük sütü kestirip de verdiğim de oluyor.Doktoru artık peyniri çeşitlendirebilirsin dedi,eşim değişik peynirler sever bazen onun peynirlerinden gece suya koyup veriyorum değişik tatlara alışsın diye.-Labne ve krem peynirden uzak duruyorum.

mutlu anne ve planner geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun...alerji yapacak farklı birşey yedirmedim ama...ateşi de yok çok şükür..

Mutlu anne başının etini yedim biliyorum ama burdaki fotoları sadece sizler görebiliyorsunuz değil mi? Bende foto eklicem beni de görün

zeynepcim ve diğer diş buğdayı yapacak olanlar ;

bizde iki diş var henüz fırsat olmadı ama ben bir kaç site bulmuştum
zeynep cim senin bahsettiğin balonlardan adını hatırlamıyorum şuan kağıttan yapılan
onları kuzenimde görmüştüm kendisi pek bir becerilidir başak burcu zaten acayip didikler
evinde oğlunun doğumgünü partisi için yapmştı salonda yemek masasının üstüne
çok güzel görünüyorlardı...bende araştırmıstım nasıl yapılacagını ve tüm buldugum siteleri
kaydettim ama evde tabletimde onları sizinle paylaşırım

birde kuzenim renki bannerlarda cıkarmıstı onları yabancı sitelerden cıkardığını hepsinin hazır olduğunu
sadece renkli fotokopi mak. ile kağıda bastığını söylüordu o sitelerin adını alacağım şuan kendisinin
minik bir bebeği olduğundan şuan soramıyorum

sadece dreamkiddoh diye bir site adı vermişti orada görünen bir çok şeyi kendisi hazırlayabiliyor malzemelerini
ankara ve izmirden sipariş ediyordu

zeynepcim belki sen yabancı site çerçevesinde bir araştırma yapabilirsen bulursun diye düşnüyorum

Mutlu anne başının etini yedim biliyorum ama burdaki fotoları sadece sizler görebiliyorsunuz değil mi? Bende foto eklicem beni de görün

YE canım yeee,,bende kocamınkini yiyorum bişey olmuyo zaten merak etme
Buraya eklersen herkes görür!,,ama profiline eklersen(resimlerim/özel albüm oluştur diyip ekleniyor) sadece arkadaş oldukların görür albümlerinden,,mesela sen benim profilimden albümlerimi/resimlerimi görebilirsin arkadaşız diye, ama arkadaş olmadıklarım göremiyor

ne çok zeynepcim demişim değil mi zeynepcimmm

Arkadaşlar Merhaba.''Adım adım''isimli bir gelişim seti duydunuz mu acaba.Bugün beni oradan aradılar, işyerinde olduğumu söyleyip akşam aramalarını rica ettim, o zaman kadar karar vermek istiyorum da..Bu özetle uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış Türkiye’nin ilk ve tek 0-4 yaş gelişim setiymiş.Bebeğin gelişimine ve ayına göre her ay kitaplar oyun materyelleri, oyunlar, ebeveyn kitabı, şarkılar vs. yolluyorlarmış.
Aylık 34 TL imiş..
Sizler bu konuda bir şey duydunuz mu tavsiye eder misiniz?

sagol canım, bende krem peynir kesinlikle vermem, labnede vermeyi düşündüm ilk kahvaltıya başladığımızda ama içime sinmedi bir türlü veremedim ama beyaz peynirle bir değişiklik yapayım bende zeynoma

canım dün benide aradılar ama almadım bıraz düşünüp araştırayım istedim gerçekten gerek varmı emin değilim çünkü:26:

Ben de karar veremedim gerçekten, ama siteyi inceleyincesanki güzel gibi geldi.Ya bi de çalışıyorum ya ben, az olan zamanımızı da kaliteli geçirelim diye bütün çabam ve hep sanki yetersiz miyim psikolojisi beni yiyip bitiriyor.Daha fazla faydalı nasıl olabilirim diye araştırıp duruyorum.Bu da işte acaba mı dedirtti bana

yapamadım her seferinde hata oluştu diyo uzantının ne olması gerekiyor mutlu anne yüklemeye çalıştıklarım jpg ondan mı acaba

yapamadım her seferinde hata oluştu diyo uzantının ne olması gerekiyor mutlu anne yüklemeye çalıştıklarım jpg ondan mı acaba

yukledigin resimler jpeg olacak fakat dusuk cozunurluk kabul ediyor sistem,,hatayı da bu yuzden veriyor olmalı,bi düşür çözünürlüğünü öyle dene canım.

kızlar keçeden magnet nasıl yapılır diye arıyorum ama karşıma hep örnekler çıkıyor nasıl yapıldığına dair bişey yok..
bana bi yardım edin bildiğiniz link varsa verin lütfen:2:
Mutluanne kesin birseyler bulur :) ama ben kendi yontemimi kisaca tarif edeyim

Once seklimi bir kartona cizip kesiyorum. Kalibini olusturuyorum yani
Sonra kecenin uzerini bu kalipla komple iziyorum sonra da cizdigim sekilleri kesiyorum
Genelde 2kat yaparim bazen arasina elyaf koyarim
Kemarlari dikisle geciyorum duz olunca hosuma gitmiyor
tutturma islemlerini Kecem kalinsa silikonla ya da inceyse dikerek yapiyorum

Tavsiyem tek kat kalin kece kullanip kenarlarini dikisle estetik hale getirip arkasina da yuvarlak bir magneti silikonlaman

9,5muuuu sok oldum birden Tuana 8,5aylik degil mi kuzum

ben yogurtla kesiyordum Planner sen limonla nasil yapiyorsun?

BEYKOZ ben regli oldum kuzum hadi sen de ol

canım ben 1 lt süt iyice ısındıktan sonra yani tam fokur kokur kaynama anına yakın, yarım limon suyunu döküyorum içine ve karıştırıyorum ve anında kesiliyor zaten süt sonra ocağın altını iyice açıp birazcık daha fokur fokur kaynatıyorumki ozman daha fazla peynir çıkıyor çünkü iyice yeşil suyu çıkıncada işte temiz peynir tülbentime boşaltıyorum ama öyle çok süzdürmüyorum ben yoksa çok sert oluyor, yumuşak kıvamda bırakıyorum ve cam saklama kabına boşaltıp 5-6 gün kullanıyoruz, zeynoda bayılıyor peynirine hatta babasıdaa geçen gün 2 lt sütle kendimizede yaptım eşim hepsini hüpletti tabi haftasonuu

Arkadaslarimmmmmuckkks merhabalar Kizim dogdugundan beri heryere beraber gittik,evde birakacagim annem var gozu gibi bakar ama malesef birakamiyordum ki dun ilk defa( daha once toplamda 45 dk, kizim uyurken lazer epilasyona gitmistim ) kuafore gittim,toplamda 6 saat kizimdan ayri kaldim burnumda tuttu,calisan anneler allahim sabir versin size muthis saygi duyuyorum...Ama ihtiyacim varmis degisiklige,rofle yaptirdim
SEKERSIZYESILCAY, canim sende gitmissin sanirim,sen sacinda nasil bir degisiklik yaptin,hayirli olsun

Kizlar bende cekilise katilmak istiyorum,ayrica MUTLUANNE ve BABYCEREN hediye muhabbetinize gulmekten bayildim,hele hele mutlu annenin,sana cikan hediyesinide kendisi alsin cumlesine daha uc gun gulerim :

PLANNER,babaanneye birazda alismasina cok sevindim tatli melegimin,inan haftasonu hep aklimdaydin acaba nasil geciyor diye,annenin amlt. basarili gecmesine cok sevindim canim gecmis olsun.

NAGIHAN,kiyamam ya artik sana gecmis olsun demek istemiyorum umarim bu son hastaliginiz olur canim,allahim hep iyi gunlerini gostesin,bizde hep gozun aydin,hayirli olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…