Hoşgeldin hayatim ben birazdan dereotlu pogaca yapcam
Tuana firsat verirse tabii
alerji gibi canım, yüksek ateşi falanda varmı, tabi en iyisi doktora götürmek, allah şifa versin tez zamanda canım
canım sagol bilgi için, sen nasıl yapıyorsun peyniri yada hazır peynirmi veriyorsun? ben günlük organik sütle evde kendim limonla kestirerek yapıyorum peynirini ve yaklaşık 5-6 gün rahat yetiyor bu şekilde, labne yada hazır beyaz peynir hiç kullanmadım acaba biraz değişiklik yapmak gerekiyormu yoksa kendi yaptığım peynire devammı etsem kararsız kalıyorum bazenn:26:
Fotoğraflar harika. Ama beykozla arkadaş olmamışız biz. Bambucanla zadamın kızçelerini gördüm. Ben de bugün yükleyebîlirsem yükliyim bari, ne zamandır sallıyorum :)
Mutlu anne başının etini yedim biliyorum ama burdaki fotoları sadece sizler görebiliyorsunuz değil mi? Bende foto eklicem beni de görün
Canım markafoni'de Deno Kids çocuk kıyafetlerinde çıtçıtlı gömleklerden var bi bak istersen.
zeynepcim ve diğer diş buğdayı yapacak olanlar ;
bizde iki diş var henüz fırsat olmadı ama ben bir kaç site bulmuştum
zeynep cim senin bahsettiğin balonlardan adını hatırlamıyorum şuan kağıttan yapılan
zeynepcim belki sen yabancı site çerçevesinde bir araştırma yapabilirsen bulursun diye düşnüyorum
Ben genelde bilindik markaların klasik beyaz peynirini veriyorum,bazen günlük sütü kestirip de verdiğim de oluyor.Doktoru artık peyniri çeşitlendirebilirsin dedi,eşim değişik peynirler sever bazen onun peynirlerinden gece suya koyup veriyorum değişik tatlara alışsın diye.-Labne ve krem peynirden uzak duruyorum.
Arkadaşlar Merhaba.''Adım adım''isimli bir gelişim seti duydunuz mu acaba.Bugün beni oradan aradılar, işyerinde olduğumu söyleyip akşam aramalarını rica ettim, o zaman kadar karar vermek istiyorum da..Bu özetle uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış Türkiye’nin ilk ve tek 0-4 yaş gelişim setiymiş.Bebeğin gelişimine ve ayına göre her ay kitaplar oyun materyelleri, oyunlar, ebeveyn kitabı, şarkılar vs. yolluyorlarmış.
Aylık 34 TL imiş..
Sizler bu konuda bir şey duydunuz mu tavsiye eder misiniz?
sagol canım, bende krem peynir kesinlikle vermem, labnede vermeyi düşündüm ilk kahvaltıya başladığımızda ama içime sinmedi bir türlü veremedim ama beyaz peynirle bir değişiklik yapayım bende zeynoma
canım dün benide aradılar ama almadım bıraz düşünüp araştırayım istedim gerçekten gerek varmı emin değilim çünkü:26:
YE canım yeee,,bende kocamınkini yiyorum bişey olmuyo zaten merak etme
Buraya eklersen herkes görür!,,ama profiline eklersen(resimlerim/özel albüm oluştur diyip ekleniyor) sadece arkadaş oldukların görür albümlerinden,,mesela sen benim profilimden albümlerimi/resimlerimi görebilirsin arkadaşız diye, ama arkadaş olmadıklarım göremiyor
yapamadım her seferinde hata oluştu diyo uzantının ne olması gerekiyor mutlu anne yüklemeye çalıştıklarım jpg ondan mı acaba
Mutluanne kesin birseyler bulur :) ama ben kendi yontemimi kisaca tarif edeyimkızlar keçeden magnet nasıl yapılır diye arıyorum ama karşıma hep örnekler çıkıyor nasıl yapıldığına dair bişey yok..
bana bi yardım edin bildiğiniz link varsa verin lütfen:2:
9,5muuuu sok oldum birden Tuana 8,5aylik degil mi kuzumCanim benim kizimda 9,5 aylik daha yeni basmayi,adim atmayi ögrendi benimki de hala emekleyemiyor sürünüyor
sen yiyecekleri yinede ver eline oynasin oyle oyle ögrenir hep boyle kalacak degller ya
dis cikarmada 2 yasinda tamamlanir her bebege goredegisir benim ablam ilk dişini 3 aylikken cikardi
bunlara fazla takilma gdlişim her bebekte farkli seyrediyo
alerji gibi canım, yüksek ateşi falanda varmı, tabi en iyisi doktora götürmek, allah şifa versin tez zamanda canım
canım sagol bilgi için, sen nasıl yapıyorsun peyniri yada hazır peynirmi veriyorsun? ben günlük organik sütle evde kendim limonla kestirerek yapıyorum peynirini ve yaklaşık 5-6 gün rahat yetiyor bu şekilde, labne yada hazır beyaz peynir hiç kullanmadım acaba biraz değişiklik yapmak gerekiyormu yoksa kendi yaptığım peynire devammı etsem kararsız kalıyorum bazenn:26:
Mutluanne kesin birseyler bulur :) ama ben kendi yontemimi kisaca tarif edeyim
Mutluanne kesin birseyler bulur :) ama ben kendi yontemimi kisaca tarif edeyim
Once seklimi bir kartona cizip kesiyorum. Kalibini olusturuyorum yani
Sonra kecenin uzerini bu kalipla komple iziyorum sonra da cizdigim sekilleri kesiyorum
Genelde 2kat yaparim bazen arasina elyaf koyarim
Kemarlari dikisle geciyorum duz olunca hosuma gitmiyor
tutturma islemlerini Kecem kalinsa silikonla ya da inceyse dikerek yapiyorum
Tavsiyem tek kat kalin kece kullanip kenarlarini dikisle estetik hale getirip arkasina da yuvarlak bir magneti silikonlaman
9,5muuuu sok oldum birden Tuana 8,5aylik degil mi kuzum
ben yogurtla kesiyordum Planner sen limonla nasil yapiyorsun?
BEYKOZ ben regli oldum kuzum hadi sen de ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?