Rica ederim hayatim ama ne icindi bu teşekkür ben bhraz alzheimer oldum da:44:
Arkadaşlar Merhaba.''Adım adım''isimli bir gelişim seti duydunuz mu acaba.Bugün beni oradan aradılar, işyerinde olduğumu söyleyip akşam aramalarını rica ettim, o zaman kadar karar vermek istiyorum da..Bu özetle uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış Türkiye’nin ilk ve tek 0-4 yaş gelişim setiymiş.Bebeğin gelişimine ve ayına göre her ay kitaplar oyun materyelleri, oyunlar, ebeveyn kitabı, şarkılar vs. yolluyorlarmış.
Aylık 34 TL imiş..
Sizler bu konuda bir şey duydunuz mu tavsiye eder misiniz?
Ilkim ve Melegim canlarim nasilsiniz,Beste ve Mahirimi kocaman opuyorum
Mutluanne kesin birseyler bulur :) ama ben kendi yontemimi kisaca tarif edeyim
Once seklimi bir kartona cizip kesiyorum. Kalibini olusturuyorum yani
Sonra kecenin uzerini bu kalipla komple iziyorum sonra da cizdigim sekilleri kesiyorum
Genelde 2kat yaparim bazen arasina elyaf koyarim
Kemarlari dikisle geciyorum duz olunca hosuma gitmiyor
tutturma islemlerini Kecem kalinsa silikonla ya da inceyse dikerek yapiyorum
Tavsiyem tek kat kalin kece kullanip kenarlarini dikisle estetik hale getirip arkasina da yuvarlak bir magneti silikonlaman
9,5muuuu sok oldum birden Tuana 8,5aylik degil mi kuzum
ben yogurtla kesiyordum Planner sen limonla nasil yapiyorsun?
BEYKOZ ben regli oldum kuzum hadi sen de ol
Arkadaslarimmmmmuckkks merhabalarKizim dogdugundan beri heryere beraber gittik,evde birakacagim annem var gozu gibi bakar ama malesef birakamiyordum ki dun ilk defa( daha once toplamda 45 dk, kizim uyurken lazer epilasyona gitmistim ) kuafore gittim,toplamda 6 saat kizimdan ayri kaldim burnumda tuttu,calisan anneler allahim sabir versin size muthis saygi duyuyorum...Ama ihtiyacim varmis degisiklige,rofle yaptirdim
SEKERSIZYESILCAY, canim sende gitmissin sanirim,sen sacinda nasil bir degisiklik yaptin,hayirli olsun
Kizlar bende cekilise katilmak istiyorum,ayrica MUTLUANNE ve BABYCEREN hediye muhabbetinize gulmekten bayildim,hele hele mutlu annenin,sana cikan hediyesinide kendisi alsin cumlesine daha uc gun gulerim:
PLANNER,babaanneye birazda alismasina cok sevindim tatli melegimin,inan haftasonu hep aklimdaydin acaba nasil geciyor diye,annenin amlt. basarili gecmesine cok sevindim canim gecmis olsun.
NAGIHAN,kiyamam ya artik sana gecmis olsun demek istemiyorum umarim bu son hastaliginiz olur canim,allahim hep iyi gunlerini gostesin,bizde hep gozun aydin,hayirli olsun diyelim
kendime ve organikçi dostarıma armağan ediyorum:)onlar kendilerini bilirler:)) :92:Eki Görüntüle 613037
Ben hala küs olduğumumdan eklemiyorum inadına...Bu arada eşim peşimden koşuyor yalvar yakar af diliyor,elinde de hediyesi(hediyenin ne olduğunu da biliyorumsonunda bende yapayım dedim evlilik çizgelgesi, eksik kalmayayımm
Tıpkı ben canım...Cicek sagolasin, valla bana gunler artik yetmez oldu, bir turlu islerimi yetistiremiyorum..habire oglana menu hazirlamakla buluyorum kendimi mutfakta...ama herseye ragmen cok sukur iyiyiz cnm, saglicigiina duaciyiz
Cicek sagolasin, valla bana gunler artik yetmez oldu, bir turlu islerimi yetistiremiyorum..habire oglana menu hazirlamakla buluyorum kendimi mutfakta...ama herseye ragmen cok sukur iyiyiz cnm, saglicigiina duaciyiz
ben bu iletiyi sanki daha önce okumustum :44:
Selam meleğim kolay gelsin sana mahirciğime afiyet bal şeker protein olsun
beykozzz hiç muhabbet edemedik yaa bi adını yazasım geldi
lillac , biyolog ve şekerimşerbetim ve pek göremediğim arkadaşlarım hepinize selam olsun
şekerliyeşilçayım__canım en çok annenin gelecek olmasına sevindim :))hasret giderirsiniz bol bol
kuaförede gitmişsin ohhh ne güzel..ah ben ah ben ne çok ihtiyacım var
cereni mıncık mıncık öptüm ama kavga ettik küstü banaerken ergenlige giriyo heralde
birazdan anlatırımgüzel kızınıda öpüyorum canım ve hatta istersen senide öpüyorum
mutluanne__canım ben celali bilmem ama cereni hergün izliyorum
hadi gidin yine eglenin emi
bol bol gülün emi
sesini burdan duyuyum emi
yavrukedim hakikatten hiç muhabbet edemedik napıosun gııı ben aynı yat kalk enese bak eşin gelsin ona bişeyler hazırla sonra otur yine enese bak yat kalk yine aynı sen
selam kader arkadaşım biraz daha toparlandım iyi hissediyorum kendimiSelam meleğim kolay gelsin sana mahirciğime afiyet bal şeker protein olsun
beykozzz hiç muhabbet edemedik yaa bi adını yazasım geldi
lillac , biyolog ve şekerimşerbetim ve pek göremediğim arkadaşlarım hepinize selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?