2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cicek sagolasin, valla bana gunler artik yetmez oldu, bir turlu islerimi yetistiremiyorum..habire oglana menu hazirlamakla buluyorum kendimi mutfakta...ama herseye ragmen cok sukur iyiyiz cnm, saglicigiina duaciyiz

ben bu iletiyi sanki daha önce okumustum :44:

Ilkim ve Melegim canlarim nasilsiniz,Beste ve Mahirimi kocaman opuyorum

Teşekkür ederiz tatlım çok iyiyiz sen de kuaföre gitmişsin ohh ne iyi etmişsin valla (foto isterim)benim de bi değişikliğe ihtiyacım var ama kuzumu bırakacak yer yok. Meleğimin dediği gibi işlere koşuşturmaktan saç baş hak getire. Halil Sezai'ye döndüm valla.
Biz de seni ve güzel kızın masalı öpüyoruz canım

ben 19 ocak oldum canım sanırım benimki düzene giriyor 32günde bire cıkmıstı dogumdan sonra şimdi düstü hamilelikten önce 28günde 1olurdum hayatım üzüldüm he hamile haberini bekliyordukkk :))) belki bu ya kazaya kurban gidersin hersey adamlarda bitiyor

Yaaa bi sürü alıntı yapmıştım. Telefon kafayı yedi.

Babyceren; ben o cereni sıkıştıra sıkıştıra yerim. Okuldan gelince benim için öp lütfen olur mu :)

Çiçekcim evet kuafore gittim ama ağda kaş ve manikür pedikür yaptırdım. Martın ortasında kardeşimin düğünü var. Bîraz daha uzadın öyle şekil vericem saclarıma. Ama maşayla îri dalga yaptırdım havam değişsin diye. Foto eklicem haber veririm.

Beykoz tesekkurler daha bakamadım bildirimlere. Haberin olsun :)

Dün kuzumu şantiyeye götürdüm, iş arkadaşlarımı gördüm değişiklik iyi geldi. O da kimseyi yabancılamadı herkese gulucuk attı sıpa. Eee bunu duyan diğer şantiyedeki arkadaşlatım dayanamafı ve bugün de oraya gittîk bi sevdiler bi sevdiler... Bana da iyi geldi. Eşim bugün nöbetçi ve bomba haber annem geliyo :) az önce otobuse binmiş :) bi k gun kalıp döncek ama çok özlemiştim iyi gelecek bize :)
Bu arada bende peyniri limonla kestiriyorum ama planner gibi kestirdikten sonra kaynatmıyorum; altını kapatıp sarıp sarmalıyırum 4-5 saat bekletip süzüyorum.
Ve en en bomba haber: aldığım 26 kilonun hepsini verip pudinglerden dolayı 2 kilo almıştım ya (yazmıştım burda) onu vermişim ve extradan 2 kilo daha vermişim. Bu sabah tartıldım ve acaip gaza geldim. Ölçülerimi yazdım ve haftada bir bakıcam ne kadar incelicem... Mekik ve pîlates yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa tabi insallah

canım sagol evet birazda olsa alıştı çok şükür, çalışan anneler olarak akşama kadar ayrı kalma ve özleme durumlarına hiç girmeyim yoksa çıkamam muhtemelen, zor gerçekten

kendime ve organikçi dostarıma armağan ediyorum:)onlar kendilerini bilirler:)) :92:Eki Görüntüle 613037

sagol dostumm, ben sonuna kadar organikçiyim, zeynonun iç donuna kadar organik vallaa hatta artık kendi sebze meyvelerimizide organik pazardan alıyoruz yaşasın organik hayatt:92::92:

sonunda bende yapayım dedim evlilik çizgelgesi, eksik kalmayayımm
Ben hala küs olduğumumdan eklemiyorum inadına...Bu arada eşim peşimden koşuyor yalvar yakar af diliyor,elinde de hediyesi(hediyenin ne olduğunu da biliyorum)Biraz daha sürünsün herifcik...
Cicek sagolasin, valla bana gunler artik yetmez oldu, bir turlu islerimi yetistiremiyorum..habire oglana menu hazirlamakla buluyorum kendimi mutfakta...ama herseye ragmen cok sukur iyiyiz cnm, saglicigiina duaciyiz
Tıpkı ben canım...

Harikasın

kızlar celal ile ceren'i izlemeye giden varmı?yorumu olan? cem yılmazla kapıyı açtım,devamını getirmek istiyorumdaa..

Selam meleğim kolay gelsin sana mahirciğime afiyet bal şeker protein olsun

ben bu iletiyi sanki daha önce okumustum :44:

beykozzz hiç muhabbet edemedik yaa bi adını yazasım geldi

lillac , biyolog ve şekerimşerbetim ve pek göremediğim arkadaşlarım hepinize selam olsun

şekerliyeşilçayım__canım en çok annenin gelecek olmasına sevindim :))hasret giderirsiniz bol bol
kuaförede gitmişsin ohhh ne güzel..ah ben ah ben ne çok ihtiyacım var
cereni mıncık mıncık öptüm ama kavga ettik küstü banaerken ergenlige giriyo heralde
birazdan anlatırım güzel kızınıda öpüyorum canım ve hatta istersen senide öpüyorum

mutluanne__canım ben celali bilmem ama cereni hergün izliyorum
hadi gidin yine eglenin emi
bol bol gülün emi
sesini burdan duyuyum emi

yavrukedim hakikatten hiç muhabbet edemedik napıosun gııı ben aynı yat kalk enese bak eşin gelsin ona bişeyler hazırla sonra otur yine enese bak yat kalk yine aynı sen

İsterim tabi öp
Espriye ayrıca güldüm muckkk

yavrukedim hakikatten hiç muhabbet edemedik napıosun gııı ben aynı yat kalk enese bak eşin gelsin ona bişeyler hazırla sonra otur yine enese bak yat kalk yine aynı sen

Ahh be beykozum ne yapalım aynı 3 gün ev 4 gün iş yavruyu bırak gel akşama kadar su iç humaana iç ısırgan çayı iç süt sağ koş eve git yavrunla oyna annem naçizane sinemisten vakit bulup yemek yaptı ise onu yee sonra sinemisi uyut evi topla uyu sabah iş gene aynı

bugünümüze şükürler olsun Rabbim aratmasın bu günümüzü amiinnnn sağlıklı sıhhatli yavrularımız büyüsün

bir dokun bin ah işit oldu

şekersizyeşilçay; kilolarının gitmesine sevindim valla çok iyi kilo vermişsiin tüüü maşallah
yeni imajın hayırlı olsun

bende geçen önümü göremiyordum görüş mesafem düşmüştü göz doktoruna gitmeden bi kaşımı
aldırayım dedim kuaföre gittim meğer sorun kaşlardaymışşş
valla görüş mesafem açıldı

selam kader arkadaşım biraz daha toparlandım iyi hissediyorum kendimi
sen nasılsın? aynı gün işe başlamıştık senle, ben uzun bir ara verdim tekrar başlicam
cool sinemisimiz nasıl, öperim onu

canım arkadaşım ya sen nasıl verdin 26 kiloyu maşallah sana
nasıl imrendirdin beni
ben herhalde 26 kilo versem şu dünyadan gözlerim açık gitmem, benimde kilo vermem lazım
sanırım facebook'taki "pratik ev yemekleri" ile olan arkadaşlığıma artık son vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…