canım arkadaşım ya sen nasıl verdin 26 kiloyu maşallah sana
nasıl imrendirdin beni
ben herhalde 26 kilo versem şu dünyadan gözlerim açık gitmem, benimde kilo vermem lazım
sanırım facebook'taki "pratik ev yemekleri" ile olan arkadaşlığıma artık son vermem gerek
canım arkadaşım ya sen nasıl verdin 26 kiloyu maşallah sana
nasıl imrendirdin beni
ben herhalde 26 kilo versem şu dünyadan gözlerim açık gitmem, benimde kilo vermem lazım
sanırım facebook'taki "pratik ev yemekleri" ile olan arkadaşlığıma artık son vermem gerek
Evet canım yaa gerçekten nasıl verdin o kiloları.. Bize de söyle bizde uygulayalııımm.. lütfeeeennn :)
şekerliyeşilçayım__canım en çok annenin gelecek olmasına sevindim :))hasret giderirsiniz bol bol
kuaförede gitmişsin ohhh ne güzel..ah ben ah ben ne çok ihtiyacım var
cereni mıncık mıncık öptüm ama kavga ettik küstü banaerken ergenlige giriyo heralde
birazdan anlatırımgüzel kızınıda öpüyorum canım ve hatta istersen senide öpüyorum
mutluanne__canım ben celali bilmem ama cereni hergün izliyorum
hadi gidin yine eglenin emi
bol bol gülün emi
sesini burdan duyuyum emi
sanırım bu işe en başından dikkat etmek gerekti, ben treni kaçırdım sanırım
Toplu alıntı ile nasıl cevap veriliyor diye deniyordum :)) sanırım anladım :)
şekersizyeşilçay; kilolarının gitmesine sevindim valla çok iyi kilo vermişsiin tüüü maşallah
yeni imajın hayırlı olsun
bende geçen önümü göremiyordum görüş mesafem düşmüştü göz doktoruna gitmeden bi kaşımı
aldırayım dedim kuaföre gittim meğer sorun kaşlardaymışşş
valla görüş mesafem açıldı
sagol dostumm, ben sonuna kadar organikçiyim, zeynonun iç donuna kadar organik vallaahatta artık kendi sebze meyvelerimizide organik pazardan alıyoruz yaşasın organik hayatt:92::92:
Selam meleğim kolay gelsin sana mahirciğime afiyet bal şeker protein olsun
Dün kuzumu şantiyeye götürdüm, iş arkadaşlarımı gördüm değişiklik iyi geldi. O da kimseyi yabancılamadı herkese gulucuk attı sıpa. Eee bunu duyan diğer şantiyedeki arkadaşlatım dayanamafı ve bugün de oraya gittîkbi sevdiler bi sevdiler... Bana da iyi geldi. Eşim bugün nöbetçi ve bomba haber annem geliyo :) az önce otobuse binmiş :) bi k gun kalıp döncek ama çok özlemiştim iyi gelecek bize :)
Bu arada bende peyniri limonla kestiriyorum ama planner gibi kestirdikten sonra kaynatmıyorum; altını kapatıp sarıp sarmalıyırum 4-5 saat bekletip süzüyorum.
Ve en en bomba haber: aldığım 26 kilonun hepsini verip pudinglerden dolayı 2 kilo almıştım ya (yazmıştım burda) onu vermişim ve extradan 2 kilo daha vermişim. Bu sabah tartıldım ve acaip gaza geldim. Ölçülerimi yazdım ve haftada bir bakıcam ne kadar incelicem... Mekik ve pîlates yapmayı düşünüyorum fırsatım olursa tabi insallah
canım ben 1 lt süt iyice ısındıktan sonra yani tam fokur kokur kaynama anına yakın, yarım limon suyunu döküyorum içine ve karıştırıyorum ve anında kesiliyor zaten süt sonra ocağın altını iyice açıp birazcık daha fokur fokur kaynatıyorumki ozman daha fazla peynir çıkıyor çünkü iyice yeşil suyu çıkıncada işte temiz peynir tülbentime boşaltıyorum ama öyle çok süzdürmüyorum ben yoksa çok sert oluyor, yumuşak kıvamda bırakıyorum ve cam saklama kabına boşaltıp 5-6 gün kullanıyoruz, zeynoda bayılıyor peynirine hatta babasıdaageçen gün 2 lt sütle kendimizede yaptım eşim hepsini hüpletti tabi haftasonuu
kız ben deneme tahtasımıyım
neyse ögrendiysen sevindim
toplu alıntı yapıca hepimize toplu bir şekilde yazma ha..aralara yazılar yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?