Umarım hepiniz iyisinizdir.pek fırsat bulamıyorum.tam girecek oluyorum müşteri geliyor yada evde yaren nurla ilgiliyim devamlı.Dün kontrolüne görüedük 10 gün ilaç kullanmıştık malumunuz.ciğerlerdeki balgamı söküp atmış kızım ki o balgamlar kakasından bolca çıktılar.12 defa da kusmuştu. Kusmukla da attı. Sadece üst tarafta kalmış dedi dr.burun damlasına devam.bir de boğazımız fena olmuş.faranjit.viral enfeksiyon salgını var dedi dr. kendi kendine geçecek dedi yeni antibiyotik kullandığımız için bir daha vermeyeceğini söyledi.ventolinin yanına, antisiklebin diye bir şurup daha verdi.10 gün de burun damlasıyla birlikte kullancağız.10 gün sonra telefonlaşacağız.duruma göre gideceğiz.gece uykularım yok oldu iyice.iştahsızlık diş ve boğazından kaynaklı.ateşimiz 2 gündür çıkmıyor.öksürük biraz daha azaldı ve dr. 3-4 güne öksürük de bitecek dedi.dün akşam üzeri 16.30da yediği muhallebiden sonra sabah 07:30’a kadar hiçbir şey yemedi. Arada defalarca mama yaptım ama ııhh.Devamlı uykulu ama huysuz ve ağlaktı.günlerdir ayy,ayyy,ayyy diye ağlıyordu ve ağlamaktan kuzumun sesi kısıldı.sabah 6:00’da tekrar uyandı ama bu sefer bana gülümsüyordu ay nasıl içim ısındı nasıl mutlu oldum.tatlı tatlı sesler çıkardı.kucağıma aldım resmen sarıldı.saçlarımla oynadı,yüzüme dokundu.elini göğsüme soktu.cimcikledi.oynadık sabah sabah.Ve inanın moralim çok iyi.sanırım düzeliyor.kv. ile konuştuk bugün iştahlı dedi.bayıla bayıla yemiş kahvaltısını,meyvesini,mamasını.çok mutlu oldum.çok neşeli dedi.ben de neşeliyim.kızımı görmeye eve gidecem çünkü çok özledim.ve onun mutlu bakışlarını görmek için can atıyorum.Süt vermesem de eve gitmeyi bırakmadım.sadece bazen çok yoğun olduğumda gidemiyorum.
Evlatlarımız için dua eden gönlü güzel tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Rabbim duası kabul olanlardan eylesin.Mübarek kandil gecemiz geçti ama ben tekrardan geçmiş kandilinizi kutlarım..umarım güzel bir şekilde değerlenmiştir.
Aklımda kalan birkaç şey var onları yazacağım;
Annezeynep ve meleğim; paşalara çok geçmiş olsun.Allah korumuş kuzucukları.Bir daha başınıza gelmesin inş.
Mybabylove; cnm geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.Allah büyük kaza bela vermesin cnm.
Azraece; eşin gelmiş cnm.hadi gözün aydın.ecoş iyidir umarım?
Hejar12; cnm Aras Eymen de incilenmiş.gözünaydın cnm arkadaşım.darısı enes,ömer ve diğerlerinin başına.İnş. daha fazla sıkıntıya girmez.
Şekersiyeşilçay; kilo azminden dolayı tebrik ediyorum seni maşallah cnm.ve şekersiz yeşil çay içerken benimde aklıma geliyorsun zadanın geldiği gibi.
Çiçek_çiçek; ,sağol cnm geçmiş olsun demek bile üzüyor değil mi bazen devamlı devamlı.ama inş. iyi olacak kuzucuklarımız.seni de iradenden dolayı tebrik
ediyorum:=/
Dilberege; yazını okuyunca benim de gözlerimden yaşlar süzüldü cnm.benim kız da öyle. Sanırım onların yanında en fazla kalana daha çok sevgi gösterisinde bulunuyorlar.ve tekrar zadaya katılıyorum.biz onların en sevmediği şeyleri zorla da olsa yapıyoruz sanırım bize biraz gıcık oluyorlar ve gönül koyuyorlar.eminim düzelecektir ama.emme konusu da düzelir arkadaşım.kendine ve kuzun kaan’a iyi bak.
Ecesuelif; duyduğum bir hastalıktı ama nasıl olduğuyla ilgili bilgim yoktu.uamrım en yakın zamanda şifa bulur güzel kuzumuz.Moralini yüksek tutmalısınilaçları da mutlaka kullan cnm benim.
Planner; zeno yavaş yavaş alışıyor desene.olacak bu iş cnm.huzursuz demişssin ben günlerdir çekiyorum belki boğazında falan sıkıntı vardır. Ya da o zalim dişlerdir?
Mutluanne; bence de buluşmalı. Bu aşkı ölümsüzleştirmeliyiz:=)Mirayı da hoyratça hırpalayanlara da sinir oldum. Ben istemem şahsen ve sakınırım
devamlı.ben böyleyim.küçük kaynım bizimle yaşıyor ona bile dokundurtmuyorum sayılır.Kardeşin için de çok üzüldüm cnm gözlerim yaşardı.ne hayatlar kayıyor siz yine iyi tutmuşsunuz annenle o yavrucağı.şuan 18 yaşında ve hala atlatamadı diyorsun.benim de problemli bir kardeşim var.detaylı anlatmayayım.o da ne deli ne de tam akıllı ve ona da o kadar çok üzülüyorum ki.ama maalesef bazı şeyler değişmiyor. Canı sağolsun kardeşlerimizin.
Pınarda; geçmiş doğum günün çok geçti biliyorum ama yine de kutlu olsun arkadaşım.Ailenle sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum size.
Geçmiş olsun dileklerinize,beni soranlarınıza,merak edenlerinize çok teşekkür ederim.Şimdilik hoşçakalın eminim unuttuklarım var ama yoğun geçiyor zaman.
Gün içinde muhabbetlerinize katılmaya çalışacağım.